Hogyan nézheted online a The Outpost 2. évadot bárhonnan

Hogyan nézheted meg az Outpost 2. évadját online

A második évad Az előőrs premierje a CW-n, július 11-én, 9:00 EST-en (18:00 PST). Minden csütörtök este új epizód lesz, és ha tíz epizód van (mint az első évszakban), akkor számíthatunk arra, hogy ez a sorozat befejeződik Szeptember 12-ig azelőtt még mindig van elég idő, tehát olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell nézni Az előőrs az országodban.

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Az előőrs egy rajongói kedvenc műsor, ami azt jelenti, hogy szinte biztosan lesz engedély nélküli élő közvetítés is. Ezek azonban gyakran lagikusak és csak nagyon alacsony felbontással érhetők el. Ezenkívül a jogosulatlan streameket bármikor offline módba lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt, azaz esetleg nem is látják egy epizód végét. Néhány legitim módon nézhet Az előőrs online ingyen, nincs ok az árnyékos, engedély nélküli folyamokra igénybe venni.

Ez a show csak a régiókhoz kötött streaming szolgáltatásokon lesz elérhető. Mint ilyen, VPN-re van szüksége a nézéshez Az előőrs 2. évad külföldön.

Hogyan továbbíthatja az Outpost külföldön egy VPN segítségével

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Ne aggódjon: valójában nagyon egyszerűen használható, ha már tudja, hogyan. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Az előőrs bárhonnan:

  1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost is egyaránt nagy választás.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné felszabadítani külföldön.
  4. Ezután csatlakozzon a VPN egyik kiszolgálójához a kívánt országban. Például egy amerikai szervert használ a The CW-hez vagy egy brit szervert a Now TV feloldásához.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Azonnal be kell töltenie, de ha hibát észlel (például a CW „Az engedélyezési korlátozások miatt ez a tartalom csak az Egyesült Államokban érhető el.”), Törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd frissítse az oldalt.
  Kako gledati Grantchester Season 5 online besplatno

Ha az egyik platformot használja, amely lehetővé teszi az adatfolyamot Az előőrs élőben, fontos, hogy a show kezdete előtt ellenőrizze, hogy VPN működik-e. Ilyen módon ideje lesz segítséget kapni a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami rosszra fordul, és sokkal kevésbé valószínű, hogy előre nem látható technikai nehézségek miatt hiányozni fog a szezon kezdete..

Hogyan nézheted ingyen a The Outpost 2. évadot az amerikai tévében

USA zászló

Az egyetlen hálózat, amely megmutatja Az előőrs 2. évad az Egyesült Államokban a CW. Ha nem zavar, hogy ezt a műsort élőben nézi, ingyenesen közvetítheti a teljes második évadot mivel a CW rövid időn belül megjelenés után új epizódokat ad hozzá igény szerinti könyvtárához. A felhasználóknak nem is kell fiókot létrehozniuk a nézéshez, bár egyszerre csak öt epizód érhető el, vagyis négy hete van arra, hogy felzárkózjon, ha hiányzik egy epizód.

Meg akarom nézni Az előőrs online élni? jelenleg, A Hulu az élő TV-vel, a fuboTV-vel és a YouTube TV-vel lehetővé teszi a CW élő közvetítését, bár havonta körülbelül 50 USD USD, ezek a szolgáltatások nagyon drága módszer a tíz epizódos sorozat nézésére. Mindegyikük egy hetes próbaverzióval jár, de lehetővé teszi, hogy maroknyi epizódot élőben és ingyenesen megnézhessen.

A közelmúltig a CW lehetővé tette a felhasználók számára, hogy az első évadot ingyen nézzék. A régebbi epizódokat azonban eltávolították a második szezon premierjének előkészítése során. Mint ilyen, az egyetlen módja annak, hogy a következők egyikét közvetítsék Az előőrs online vásárolni az Amazon Prime Video-on 19,99 USD-ért.

A fenti streaming szolgáltatások mindegyike földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokban érhető el. A VPN segítségével külföldről is elérheti őket. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, lehetővé téve az élő közvetítést Az előőrs kockázatmentes. Ha elégedetlen vagy csak VPN-re van szüksége a műsor megtekintéséhez, akkor 30 napon belül visszavonhatja a teljes visszatérítést.

  Как смотреть Love Island США онлайн из любой точки мира

Hol máshol nézhetem online az Outpostot?

Habár Az előőrs A második évad nem élvezheti annyira széles körű kiadványt, mint a The CW többi műsorának néhány showja, ez pár más országban is megjelenik. Nézze meg az alábbiakban, hogy van-e hivatalos forrás, ahol vagy:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A második szezon július 15-én 9 órakor kezdődik, kizárólag a Syfy-n. A Syfy weboldalának nincs tényleges élő közvetítése, ennek ellenére továbbra is online nézheti ezt a csatornát. A Sky TV és a Virgin TV ügyfelek egyszerűen bejelentkezhetnek a Sky Go vagy a Virgin TV Go alkalmazásokba, illetve Nézze meg az új szezonot hozzáadott költség nélkül.

Nincs kábeltévé? Nincs probléma: ehelyett csak regisztráljon a Now TV's Entertainment Pass oldalára. Ez havi 7,99 fontba kerül, és egy hétnapos próbaverzióval jár. Ez lehetővé teszi az adatfolyamot Az előőrs élőben, és még jobb, ha az első szezon teljes igény szerint rendelkezésre áll, arra az esetre, ha még van valami felkészülés.

A Sky Go, a Virgin TV Go és a Now TV mind földrajzilag korlátozottak. Ez azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége az Egyesült Királyságon kívüli eléréshez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál rajongók megnézhetik Az előőrs 2. évad a Syfy-n, július 17-én, 19:30-kor kezdve, AEST-en. Ne aggódjon egy epizód hiánya miatt, mivel minden vasárnap ugyanazon időpontra kerül sor. Ha már létezik a Foxtel TV előfizetője, akkor jelentkezzen be a Foxtel Go-ba, és élőben nézze meg a Syfy-t.

Szerencsére, van egy másik módszer a kábel nélküli emberek figyelésére. Az előőrs igény szerint lesz elérhető a Foxtel Now alapcsomagjának részeként. Ez általában 25 AUD AUD havonta, de a szolgáltatás egy tíznapos próbaverzióval jár, amelynek során bármilyen csatornát megnézhet. A Foxtel Now további előnye, hogy rövid időn belül a megjelenítés után új epizódok kerülnek a megkereshető katalógusba, így nem kell aggódnia, ha hiányzik egy epizód.

  Как смотреть 4-й сезон Mr. Robot онлайн из любой точки мира

Sajnos Ausztráliában egyetlen jelentős streaming szolgáltatás nem nyújtja az első évadot. Mint ilyen, csak így lehet nézni Az előőrs Az első évad online vásárlása iTunesból vagy hasonló üzletekből mintegy 30 dollárért.

A Foxtel Now és a Foxtel Go régióhoz kötött, és mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, hogy külföldön használhassa őket..

Mit számíthatunk a The Outpost 2. évadjára?

Az előőrsA stáb tagjai és a legénység rendkívül szorosan megvilágították a 2. évad tervét. A közelgő sorozat posztere alapján és az IMDb-ről készült rövid epizódösszefoglalók alapján úgy tűnik, hogy a második évad inkább Talon személyes növekedésére összpontosít. , mind varázslónőként, mind vezetőként.

Az előőrs nem látott annyira pozitív vételt, mint a többi CW azt mutatja A vaku, és így egészen a közelmúltig nem volt világos, hogy egyáltalán megújítják-e. Ugyanakkor, hacsak a nézők száma nem növekszik jelentősen, a harmadik sorozat nem tűnik valószínűnek, tehát legalább arra számíthatunk, hogy ebben a szezonban összekapcsolják a laza végeket.

Az Outpost 2. évadja

A tudomásunk szerint a szereplőkben nem történt jelentős változás (akadályozó szereplők, akiket az első évadban öltek meg). Mint ilyen, a rajongók azt várják el, hogy az összes kedvenc karakter meglepődik a szerepükről, köztük Jessica Green mint Talon, Jake Stormoen mint Garret és Anand Desai-Barochia, mint Janzo.

About the author

Comments

  1. kező epizódokat ingyen nézze, az, ha élőben nézi őket a CW-n vagy használ egy VPN-t, hogy hozzáférjen az Egyesült Államokban elérhető streaming szolgáltatásokhoz. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk, és nem javasoljuk az engedély nélküli élő közvetítéseket, mivel ezek gyakran lagikusak és alacsony felbontással érhetők el. Az előőrs egy nagyszerű sorozat, és érdemes megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy élvezhesse az új évadot.

Comments are closed.

Adblock
detector