Hogyan nézheted online a Vikings 5. évadot bárhonnan

Első fele Vikings Az 5. évad több főszereplő meglepő halálával ért véget. Mi fog történni a második félidőben? Ha idegesen várta a show visszatérését, akkor gondolkozhatott azon, hogyan nézhesse meg Vikings 5B. Évad online. Ez a cikk megvizsgálja, hogyan kell élő közvetítést folytatni Vikings az Egyesült Államokban vagy külföldön Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban vagy másutt.

Vikingek 5. évad

Ha van amerikai hitelkártyája, és feliratkozhat az Előzmények csatornájára, a sok streaming szolgáltatás egyikének, például a Philo-nak a használata a legjobb választás. Van esély arra, hogy megnézheted is Vikings Az 5. évad epizódja ingyen a History.com oldalon, miután élő közvetítésre kerültek.

Ha az Egyesült Államokon kívül utazik, a legjobb VPN az ExpressVPN. Azon felhasználók számára, akik nem szerezhetnek amerikai History Channel előfizetést, a következő lehetőségek közül választhat: History.ca, Amazon Prime UK, SBS.au és mások.

A vikingek 5. évadja 2. kép

Vikings Az 5. évad premierje az Egyesült Államokban, november 28-án, 9 órakor. Tíz epizód lesz, és a kattegati emberek sorsát a szezon végére döntenek. A 6. évad valamikor jövő év elején indul.

Legjobb VPN a Vikings: Express VPN

Az ExpressVPN honlapjának képernyőképe

Számos lehetőség van nézésre Vikings mind az Egyesült Államokban, mind más országokban. De nem számít, melyik weboldalt nézi Vikings az Ön hazájában blokkolva lesz, ha az országának határain kívül utazik. Ennek oka az, hogy a History Channel engedéllyel rendelkezik Vikings egyes országokban kizárólag harmadik felek számára, mint például az SBS Ausztráliában. Az elért megállapodások részeként beleegyezett, hogy blokkolja az egyes országokban található felhasználókat a Vikings más országok forrásaiból.

A probléma ellenére könnyen megkerülheti a History Channel geoblokkjait egy VPN segítségével az IP-cím elrejtéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjára utazzon anélkül, hogy hiányozna egy epizódja Vikings.

Az ExpressVPN-t ajánljuk a History Channel műsorok rajongóinak, például a Vikings. Az ExpressVPN több mint 90 országban rendelkezik szerverrel, nem tart naplót, és sikeresen szerepel a geoblokkok megkerülésében a History.com, a Hulu, a Netflix és más streaming oldalakon..

Csak néhány percig tart az indulás. Csak válassza ki, hogy előfizetni kíván egy, hat vagy 12 hónapra. Ha 30 napon belül úgy dönt, hogy nem tetszik a szolgáltatás, akkor visszavonhatja a teljes visszatérítést.

Három hónap INGYEN: Válassza az ExpressVPN éves tervét, amellyel 49% -ot megtakaríthat, és további három hónapos lefedettséget kaphat ingyenesen.

Hogyan kell nézni Vikings 5. évad online

Annak érdekében, hogy nézzem Vikings online, először meg kell határoznia, hogy melyik forrás hordozza az országában a műsort. Itt található az Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland forrásainak listája.

Egyesült Államok

Vikingek az amerikai történelemben

Ha az Egyesült Államokból származik, akkor a legjobb módja annak, hogy nézze meg Vikings Az online streaming szolgáltatáson keresztül történik, amely a History csatornát hordozza. Nézheti meg a History Channel hivatalos webhelyét is, ha előfizet vagy, vagy a History Channel alkalmazást használja. Az új epizódokat egyidejűleg teszik közzé, amikor kábelen és műholdas csatornán sugároznak. Ha egy epizódra kattint, a rendszer felkéri a TV-szolgáltatóval való bejelentkezésre. Ha nem rendelkezik TV-szolgáltatóval, akkor a következő, csak online lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Philo ($ 16 / hó) Legkedvezőbb lehetőség
 • Fubo TV (44,99 USD / hó csomag)
 • Narancssárga / Sling kék (25 USD / hó)
 • HDHomeRun Premium TV (34,99 USD / hó)
 • Blend TV (39,93 USD / hó csomag)
 • Hulu élő TV-vel (39,99 USD / hó)
 • DirecTV Now ($ 40 / hó csomag)

A TV-szolgáltatók mindegyike 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

Ha nem akarja feliratkozni TV-szolgáltatóra, akkor bérelhet a következő epizódokat: Vikings igény szerint a következő levegőt követő napon 2,99 dollár epizódonként, a következő szolgáltatások használatával:

 • Amazon azonnali videó
 • iTunes

E szolgáltatások mindegyike csak amerikai hitel- vagy betéti kártyával érhető el.

Kanada

Vikingek a történelem Kanadában

Ha Kanadából származik, akkor a legjobb webhely, amelyet meg lehet nézni Vikings on a kanadai történelem csatornájának hivatalos oldala. Az új epizódokat közzéteszik, amint megjelennek. Sajnos Kanadában nem találtunk olyan online TV-szolgáltatót, amely kompatibilis a History.ca-val. Kábel- vagy műholdas szolgáltatásra van szüksége a Vikings.

UK

Vikings on History az Egyesült Királyságban

Ha az Egyesült Királyságból származik, akkor kétféleképpen nézhet Vikings 5. évad, 2. rész online. Az első lehetőség az Amazon Prime előfizetése havonta 7,99 fontért. Az új epizódokat a történelem megjelenése után egy nappal teszik közzé. A második lehetőség a TVPlayer.com használata, és előfizetés a „PLUS Lite” csomagra havi 5,99 fontért. Ebben az esetben új epizódokat nézhet, amikor közvetítik, vagy rögzítik, és később megnézhetik.

Mindkét szolgáltatás 30 napos ingyenes próbaverziót kínál. Új epizódjai Vikings szintén bérelhető epizódonként 1,49 font áron az Amazon-tól.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a belépéséhez brit hitelkártya vagy bankkártya szükséges.

Ausztrália és Új-Zéland

Vikings az SBS 2. képen

Ha Ausztráliából vagy Új-Zélandból származsz, megnézheted az új epizódokat Vikings az SBS hivatalos weboldalán. Csak jelentkezzen be a TV-szolgáltatónál, hogy hozzáférjen az igény szerinti epizódokhoz.

Hogyan stream Vikings külföldön VPN-sel

A fenti streaming módszerek Vikings Az 5B évad mindaddig működik, amíg a megfelelő fizetési módok vannak ezekben az országokban. Probléma merül fel, ha országának határain kívül utazik. Például, ha az Egyesült Királyságban él, feliratkozhat a TVPlayerre, és úgy gondolja, hogy ez lehetővé teszi, hogy láthassa a Vikings. De akkor az USA-ba utazik, és rájön, hogy hibaüzenetet kap, amikor megpróbál hozzáférni a TVPlayer.com webhelyhez.

tvplayer hiba

Hasonló hiba fordul elő, ha az Egyesült Államokban él, és megpróbál hozzáférni a history.com-hoz az Egyesült Királyságból vagy Ausztráliába, és megpróbálja megnézni az SBS.com.au-t az Egyesült Államokból. Ezekben az esetekben a probléma az, hogy az Ön IP-címe látható. Ennek eredményeként az a webhely, amelyre megpróbál hozzáférni, tudja, hogy egy másik országban van.

Ezt a problémát könnyen meg lehet oldani egy VPN használatával az IP-cím bizalmas kezelése érdekében. Így teheti meg ezt:

 • Válasszon egy VPN szolgáltatót. Amint azt korábban kijelentettük, úgy gondoljuk, hogy az ExpressVPN a legjobb megoldás. A CyberGhost és a NordVPN ugyanakkor olcsó, nagy sebességű opciók is
 • Töltse le és telepítse a VPN szoftvert a szolgáltató webhelyéről
 • Válassza ki a szervert az országában, amelyben a szolgáltatás található. Például, ha előfizet a TV Playerre, csatlakozzon egy brit szerverhez. Ha feliratkozott a DirecTV Now szolgáltatásra, csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 • Keresse meg szolgáltatása webhelyét, és kezdje meg nézni!

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy külföldi TV-t nézzen meg VPN-sel.

Ez a cikk csak a hivatalos forrásokra vonatkozik. Bár valószínűleg lesz kalóz patakok Vikings elérhető, nem javasoljuk ezek használatát. A legtöbb esetben a kalóz adatfolyamok alacsony felbontásúak és pufferre hajlamosak. Sokan olyan webhelyeken találhatók meg, amelyek rosszindulatú programokat tartalmazhatnak, vagy korlátozott webhelybiztonsággal rendelkeznek. Teljesen offline is elérhetők. És rengeteg hivatalos adatfolyam érhető el, tehát nincs sok oka a nem hivatalos folyamoknak.

Tudok adatfolyamot közvetíteni Vikings egy ingyenes VPN-sel?

Noha egy ingyenes VPN néha működhet a geoblokkok megkerülése érdekében, ez általában csak a felhasználók számára okoz csalódást. A legtöbb ingyenes VPN adatkorlátozása túl alacsony a video streaminghez, különösen a kiváló minőségű videó és hang esetén. Ráadásul általában nem rendelkeznek elegendő infrastruktúrával ahhoz, hogy kezeljék a több ezer felhasználó által generált forgalmat. Emiatt gyakran csökkentették a jeleket még a weben böngésző felhasználók számára is.

Az ingyenes VPN-k gyakran rögzítik a felhasználók adatait, megtámadva a magánéletüket. Ezeknek az adatoknak az értékesítése révén keresnek pénzt a szolgáltatásból. Tehát ez egy másik jó ok, hogy távol maradjunk tőlük.

Javasoljuk a nagy sebességű VPN-ek használatát, amelyek jobb kép- és hangminőséget, valamint kevesebb pufferolást eredményeznek. Itt olvashatsz néhány jó listát.

Mi az a History Channel? Vikings?

Vikings egy történelmi dráma, amelyet Michael Hirst írt (Erzsébet, Elizabeth: Az Arany Age, A Tudorok). Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel játssza) történetével kezdődik, aki egy hős, akit gyakran említ a norvég sagákban és a költészetben. A legenda szerint Lothbrok heves harcos volt, aki a 9. században Anglia és Franciaország nagy részét terrorizálta. A TV-sorozatban egy átlagos gazdaként ábrázolják, aki skandináv királyvá válik azáltal, hogy merész razziákat szervez az angolok ellen.

Miután Lothbrok meghalt a 4. évadban, a sorozat Lothbrok fiait követi, miközben továbbra is hatalomépítésre kerülnek szerte Európában.

Bár sok Vikings’ A történet kitalált, a norvég legendák elemeiben is szövődik és feltárja a Római Katolicizmus és a 9. században létező norvég pogányság vallási konfliktusát. A rendezvényt Írországban forgatták, és tele van gyönyörű tájképekkel. Ezen elemek mellett a Vikings A Fimmel, Gustaf Skarskgård (Floki), Jessalyn Gilsig (Siggy) és Clive Standen (Rollo) által nyújtott erőteljes fellépés is vonzza.

Ha szeretné megfigyelni az előző évadokat, hogy felkészüljön az újra, akkor az összes elérhető a Hulu-ban az Egyesült Államokban és az Amazon Prime Video-ban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3

Adblock
detector