Hogyan nézheted online az Empire 5. évadot bárhonnan

Nézni akarom Birodalom online? Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az adatfolyam továbbítását Birodalom 5. évad élőben és ingyen. Azt is elmagyarázzuk, mi a virtuális magánhálózat (VPN), hogyan segíthetünk nézni Birodalom külföldön, és mely VPN-ket lehet a legjobban használni streamingkor.

Hogyan nézhetem online az Empire 5. évadot online

A tizennyolc epizód közül az első BirodalomAz ötödik évadot szeptember 26-án adták át. Az új epizódok minden szerdán este 17:00 órakor (PAM) (1AM BST / 8PM EST) zajlanak, bár egyes esetekben, mint az 5. epizód esetében, két hetes különbség van. Az alábbiakban értesítjük, hol közvetítheti az egész sorozatot élőben és igény szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos ajánlásokat ajánlunk Birodalom műsorszolgáltatók. Noha az engedély nélküli streamek számos népszerű műsorhoz elérhetők (ideértve ezt is), nem érik meg idejét. Ezek általában alacsony felbontásúak, és gyakran offline módban kerülnek átvételre a szerzői jogok megsértése miatt. Val vel Birodalom amelyek több platformon jogszerűen elérhetők streaminghez, nem kell hivatalos adatfolyamokra fordulni.

A legjobb VPN az Empire streamingjéhez: ExpressVPN

Az ExpressVPN felerősíti

A VPN-k segítenek az anonim online maradásában azáltal, hogy titkosítják a hálózati forgalmat, ami megakadályozza az Internet szolgáltatót vagy a hálózati rendszergazdákat, hogy figyelemmel kísérjék az Ön tevékenységeit. Javasoljuk az ExpressVPN használatát: ez a szolgáltatás elég nagy sebességet biztosít az élő HD videó lejátszásához megszakítások vagy észrevehető pufferelés nélkül. Ezenkívül az ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 országban, és képes felszámolni számos geo-blokkolt streaming platformot, köztük a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer..

Az ExpressVPN használatának megkezdése egyszerű: csak válassza ki az előfizetés hosszát (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen. Mivel van egy ingyenes, 30 napos próbaverzió, rengeteg ideje lesz a szolgáltatás kipróbálására, és megnézheti, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Ha nem, akkor csak törölje és visszatéríti a pénzt, kérdés nélkül. Ha csak rövid távú VPN-lefedettségre van szüksége, például ha nyaralni megy, akkor az ExpressVPN próbaverziójával ideiglenesen ingyenesen megvédheti magát.

KIZÁRÓLAGOS: Vágja a havi költségeket mindössze 6,67 dollárra (49% -os kedvezmény) az ExpressVPN egyéves tervének kiválasztásával. Még egy extra három hónapos lefedettséget is kap.

  Как да гледате Сезон 6 на Schitt Creek онлайн (безплатно!)

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetjük meg a birodalmat külföldön VPN segítségével

Soha nem használt VPN-t? Ne aggódjon, a földrajzilag korlátozott platformok feloldása valójában viszonylag egyszerű. Így nézheti meg az Empire-t egy VPN-sel:

 1. Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Az ExpressVPN-t már említettük fent, de ha olcsó alternatívát szeretne, akkor a NordVPN és a CyberGhost kiváló választás.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülék operációs rendszeréhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Ezután döntse el, melyik alábbi forrást szeretné használni.
 4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Például egy amerikai szerverre van szüksége a FOX-en való megtekintéshez, vagy egy brit szerverre az 5Star feloldásához.
 5. Próbálja meg betölteni a videót a választott webhelyről. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor próbálja meg újratölteni az oldalt, vagy indítsa újra a böngészőt.

Ha van ideje, azt javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket korábban Birodalom valójában levegő. Így előre megtudhatja, hogy a VPN megfelelően működik-e. Ráadásul, ha bajba kerül, akkor még elég ideje van arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától..

Hol nézheted a Birodalmat online

Habár Birodalom debütált egy amerikai hálózaton, rajongói vannak a világ minden tájáról. Szerencsére sikere az USA-n kívüli műsorszolgáltatók által választott show volt. Az alábbiakban értesítjük, hol nézheti meg Birodalom 5. évad élőben és igény szerint, bárhol is van.

MINKET

USA zászló

Az amerikai nézők megnézhetik az 5. évadot, és válogathatnak epizódokat a 4. évadból RÓKA. Akár egy órányi élő vagy lekérhető tartalmat tölthet fel ingyen, de utána regisztrálnia kell a FOX Now-ra, hogy folyamatosan megnézhesse. Ez a szolgáltatás ingyenes, de be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival vagy a támogatott over-the-top szolgáltatással.

A jó hír az, hogy számos streaming szolgáltatás tartalmazza a FOX szolgáltatást. Az írás idején élőben nézheti meg a DirecTV, a fuboTV, a Hulu, a PlayStation Vue, a Sling TV vagy a YouTube TV csatornákat..

A Hulu a legolcsóbb lehetőség, havonta pedig 11,99 USD, az első hónap ingyenes. Ha gondosan időzíti az egyes szolgáltatások ingyenes próbaidőszakát, akkor az 5. évad nagy részét teljesen ingyenesen nézheti meg. A legjobb az egészben, hogy a Hulu lehetővé teszi az Ön minden előző szezonjának streamingjét Birodalom igény szerint.  

  Netflix előfizetők és bevétel országonként

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Birodalom Az 5. évad egy kicsit később az Egyesült Királyságban kezdődik, és a premiere csak október 18-án, 22:00 órakor kezdődik. A műsort az 5Star-n adják tovább, azaz a következő napon a My5-en nézheted meg az epizódokat. Nincs szükség regisztrációra vagy fizetésre, bár a nézéshez az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy brit VPN szerverhez.

Noha a My5 nem rendelkezik élő közvetítéssel, megoldást találhat azok számára, akik szeretnék nézni Birodalom amint levegőzik. A TVPlayer lehetővé teszi a különféle szabadon megtekinthető csatornák, például az 5Star, online közvetítését. Előzetesen fiókot kell létrehoznia, de az 5Star benne van az ingyenes csomagban, így nem kell fizetnie semmit. Ez a platform ismét földrajzilag blokkolva van, így VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

Szeretnék felzárkózni a korábbi epizódokba, mielőtt az 5. évad megérkezik? Az 1–4. Évad minden epizódja elérhető az Amazon Prime Video oldalon. Ez a szolgáltatás havi 7,99 fontba kerül, egy hónapos ingyenes próbaverzióval. Ha egy brit egyetemen vagy egyetemen hallgató vagy, akkor a próba teljes hat hónapig tart.

Kanada

kanadai zászló

A kanadai közönség új epizódokat nézhet Birodalom Teljesen ingyenes minden szerdán 20:00 óráig CHCH. Nincs szükség regisztrációra, és a patak bárhonnan elérhető. Ennek ellenére továbbra is javasoljuk a VPN használatát, mivel ezek csökkentik az ISP fojtásának valószínűségét.

Míg a korábbi évadok igény szerint a Shomi-on is elérhetők voltak, ez a szolgáltatás 2016 végén leállt. A CHCH csak élő tartalmat kínál, és egyetlen más platform sem választotta meg a műsort, tehát jelenleg az egyetlen módja annak, hogy az adatfolyam közvetítésre kerüljön Birodalom 1–4. évad az, ha megvásárolja azokat az Amazonon, a Google Playen vagy az iTuneson.

Egyéb helyszínek

Habár Birodalom számos rajongója van, nehéz története volt a nemzetközi műsorszolgáltatókkal. Néhány országban (például Ausztráliában) a show megváltozott a tulajdonosa, vagy pedig az alacsony nézettségi szám miatt összesen lemondtak. Az Birodalom A Wikipedia oldal megfelelő forrással rendelkezik a nemzetközi forrásokról, de sajnos nincs sok maradt.

Azokban az országokban, ahol nincs hivatalos műsorszolgáltató, az egyetlen lehetőség, hogy szezonokat vagy epizódokat vásároljon külön-külön olyan platformoktól, mint a Google Play, az iTunes és az Amazon.. Azt is érdemes emlékezni, hogy ha jelenleg külföldön tartózkodik, akkor VPN használatával továbbra is hangolhat a saját országának adatfolyamaira..

  Kako gledati teoriju velikog praska (sezona 12) na mreži

Nézhetem az Empire-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN első pillantásra tűnhet vonzónak, de azt javasoljuk, hogy ne használja őket. Szervereiket folyamatosan bombázzák a felhasználókkal, ami azt jelenti, hogy lassú böngészési sebességre és hosszú, gyakori szünetekre számíthat a video streaming közben. Egyes hálózatok annyira feszültek, hogy a szolgálatok akár havi adatkorlátokat is bevezettek, és hosszú távú adatfolyam-megoldásként eltávolítják magukat. Továbbá, az ingyenes VPN-ket általában az elsőként blokkolják a streaming platformok, így előfordulhat, hogy nem tudja megnézni, még akkor sem, ha viszonylag gyors kapcsolatot kapsz..

Hogyan engedhetik meg maguknak az ingyenes VPN-k kiszolgálóik építését és karbantartását? Egyszerűen, mivel nem számláznak közvetlenül a felhasználóra, hanem más módon is keresnek pénzt. Ennek oka lehet a hirdetéseknek a látogatott oldalakba történő beinjektálása, de nyomkövető sütik segítségével értékes információkat gyűjthetnek a böngészési szokásaikról is. Ezt azután tudhatja meg vagy kifejezett hozzájárulása nélkül eladhatja a legmagasabb licitálóknak.

Végül, nem könnyű megmondani, hogy az ingyenes VPN valóban javítja-e az adatvédelmet. Egyeseknek ellentétes hatásuk van; 2015-ben a kutatók megállapították, hogy a Google Play Áruház tucatnyi „ingyenes VPN-je” valójában tartalmazott rosszindulatú programokat. Még ha nem is, több mint 80% -uk szivárogtatott személyes információkat az IPv6-on keresztül. Amint azt a Hola botnet-botrány során láttuk, még egy jól ismert ingyenes VPN használatával is fennáll a veszélye.

A legjobb módja az online biztonság megőrzésének, ha jó hírű VPN-t használ, amelynek bevált története az ügyfelek magánéletének védelme.

Birodalom 5. évad: mit kell várni?

Hogyan nézhetem az Egyesült Királyság birodalmát

Birodalom még soha nem volt olyan show, amely felére csökkenti a dolgokat. Az 5. évad nem különbözik egymástól, és szinte azonnal feszíti a feszültséget. Figyelem: kisebb spoilerek következnek.

Az 5. szezon premierjének elején a show hat hónappal előre ugrik, és azt mutatja, hogy Lucious egy koporsó fölött áll. Brett Mahoney, a showrunner nyilvánosan megemlítette, hogy a belsejének rejtélye a sorozat végére megoldódik, és a nyomokat ugyanabban a flash-forward formátumban fogják nyújtani, mint a szezon előrehaladtával..

A régebbi rajzokat azonban nem felejtették el. A 4. évad nem csak egynél, hanem több sziklaváltón ért véget, beleértve egy lövöldözést, egy független gyilkosságot és az Empire Entertainment esetleges átvételét. Valószínűleg ezeket a kérdéseket megoldjuk, ám a nézők megújult érdeklődésének fényében ez lehetséges Birodalom hasonlóan robbanásveszélyes módon ér véget ebben a szezonban. Ha igen, a rajongóknak csak azt kell remélniük, hogy a hatodik évad zölden világít, bár még mindig túl korai, hogy erről konkrét információkkal rendelkezzenek..

About the author

Comments

 1. VPN szolgáltatótól.

  Hol nézheted a Birodalmat online

  Ha már rendelkezik hivatalos előfizetéssel, akkor az alábbi platformokon nézheti meg az Empire összes epizódját élőben és igény szerint:

  MINKET

  – Hulu
  – FOX
  – Amazon Prime Video
  – DirecTV Now
  – Sling TV

  UK

  – Channel 5
  – Sky Go
  – NOW TV
  – Amazon Prime Video

  Kanada

  – CityTV
  – FX Canada
  – Amazon Prime Video

  Egyéb helyszínek

  – Australia: Network Ten
  – Franciaország: Canal
  – Németország: Amazon Prime Video
  – Olaszország: Fox
  – Spanyolország: Fox

  Nézhetem az Empire-t egy ingyenes VPN-sel?

  Bár vannak ingyenes VPN-ek, amelyek segíthetnek a földrajzi korlátozások feloldásában, nem javasoljuk azok használatát. Az ingyenes VPN-ek általában lassúak és korlátozott adatforgalmat biztosítanak, ami azt jelenti, hogy nem tudja élvezni az Empire-t a legjobb minőségben. Emellett az ingyenes VPN-ek nem mindig biztonságosak, és adatait veszélyeztethetik.

  Birodalom 5. évad: mit kell várni?

  Az Empire 5. évada izgalmas fordulatokat ígér, és a rajongók már alig várják, hogy megnézzék az összes epizódot. Az új évadban Lucious és Cookie továbbra is küzdenek azért, hogy megtartsák az Empire-t, miközben újabb és újabb kihívásokkal szembesülnek. Az új évadban számos új karakter is bemutatkozik, és a sorozat továbbra is izgalmas zenés számokkal és drámai jelenetekkel várja a nézőket. Ha szeretné élvezni az Empire-t a legjobb minőségben, akkor javasoljuk, hogy használjon VPN-t, és élvezze az összes epizódot élőben és igény szerint.

Comments are closed.

Adblock
detector