Hogyan nézhetem a Poldark 4., 3., 2. vagy 1. évadját külföldön (az Egyesült Királyságon kívül)

Hogyan nézhetem meg a Poldark 1-4. Évadot külföldön?

A Poldark 4. évadja éppen befejezte az USA-ban a sugárzást, néhány hónappal azután, hogy a döntőt az Egyesült Királyságban adták át. Mivel a show végső szezonja valamikor ebben az évben kezdődik, soha nem volt jobb idő frissülni. Az alábbiakban egy kicsit beszélünk arról, mire számíthat a közelgő szezonban, és elmagyarázza, hol közvetítheti a Poldark 1–4..

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Népszerű műsorok, mint a Poldark gyakran elérhetők jogosulatlan streaming oldalakon, de azt javasoljuk, hogy ne használjon ezeket. Gyakran előfordul, hogy a videó minősége nagyon gyenge, eltávolíthatatlan idegen nyelvű felirattal vagy szinkronizálatlan hanggal. Ezen túlmenően az ilyen adatfolyamokra mutató hivatkozásokat gyakran levonják a szerzői jogok megsértése miatt, így előfordulhat, hogy nem tudja befejezni a szezont. Számos legitim nézési módszerrel nincs ok az árnyékos és megbízhatatlan streaming webhelyekre.

Sok szolgáltatás bemutató Poldark nem fog külföldön dolgozni. E platformok más országokból történő eléréséhez VPN-re van szüksége.

A legjobb VPN külföldi Poldark-nézéshez: PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, megakadályozva, hogy az Internet Szolgáltató (ISP), a munkáltató vagy a kormány olvassa el. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy hamisítsa a tartózkodási helyét, és becsapja a földrajzilag blokkolt szolgáltatókat, például a Netflix és az Amazon Prime Video, hogy hozzáférést biztosítson a tervezett sugárzási területről kívülről.. Ajánljuk a PrivateVPN-t: ez egy megbízható, nagy sebességű VPN, erős biztonsággal és számos népszerű platform feloldásának képességével, beleértve a Netflix Svájcot - a Netflix egyetlen országverzióját mind a négy Poldark évszakban.

A PrivateVPN használatának megkezdése egyszerű: csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy hónap, három hónap vagy egy év), és fizessen. A PrivateVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatja. Ha nem elégedett, vagy csak szüksége van nézni Poldark online, lemondhat és teljes visszatérítést kaphat, kérdés nélkül.

A POLDARK LEGJOBB VPN: A PrivateVPN nagy sebességgel, biztonságos kapcsolatokkal, kiváló feloldási képességgel és nem naplózási politikával büszkélkedhet, ami erős választást jelent a streaminghez Poldark online.

Hogyan továbbíthatjuk a Poldarkot külföldről egy VPN segítségével

Soha nem használt VPN-t? Ne aggódjon: a regionális korlátozások megkerülése valójában nagyon egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások bárhonnan való feloldásához:

  1. Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Röviden bemutattuk a PrivateVPN-t, de az ExpressVPN és a NordVPN két kiváló minőségű alternatíva.
  2. Ezután telepítse a szoftver megfelelő verzióját az operációs rendszerhez.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást blokkolja.
  4. Csatlakozzon az adott ország VPN szerveréhez. Például svájci szervert kell használnia a Netflix Switzerland eléréséhez, vagy egy amerikai szervert a PBS feloldásához..
  5. Próbáljon meg videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Hogyan lehet online nézni a Poldark 1-4

Nézni a legegyszerűbb módot Poldark Az online hozzáférés a Netflix Switzerland eléréséhez VPN segítségével. Ez a platform jelenleg hozzáférést kínál a Poldark. Havi 11,90 CHF áron, de egy hónapos ingyenes próbaverzióval jár. Mivel összesen 32 epizód van, kis odaadással, képesnek kell lennie arra, hogy minden epizódot megnézhessen, mielőtt a tárgyalás lejár.

Még ennél is jobb, ha a Netflix világszerte elérhető, így nem kell felmerülnie a külföldi regisztrációval. Érdemes megemlíteni, hogy míg a PrivateVPN feloldhatja a Netflix svájci katalógusának feloldását, ugyanaz nem igaz minden VPN-re. Többet megtudhat azokról, amelyek működnek ebben a bejegyzésben.

Hol máshol nézhetem a Poldarkot online?

Míg Poldark világszerte számos ország TV-jén jelennek meg, csak egy maroknyi hivatalos műsorszolgáltató valójában lehetővé teszi a sorozat online nézését. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan lehet adatfolyamot közvetíteni Poldark az országodban:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Annak ellenére, hogy sugárzott a BBC-n, a BBC iPlayer nem tartalmaz Poldark-epizódot. Helyette, az Egyesült Királyságban a nézők az 1–3 Netflix UK. Ez a szolgáltatás havonta 5,99 £, de egy hónapos próbaverzióval jár. Ez azt jelenti, hogy ha gyors, akkor az első három évszakot ingyenesen közvetítheti online.

Mind a négy évszak elérhető az Amazon Prime Video-on, de sajnos nem szerepel a Prime tagságában, ezért külön kell megvásárolni. A 4. évad jelenleg 16,99 GBP-t (vagy a standard felbontású változatnál 12,99 £ -ot) fizet. Alternatív megoldásként választhat, hogy ebben a szezonban ugyanazon az áron vásárolja meg az iTunes alkalmazást.

A Netflix és az Amazon Prime Video brit könyvtárainak eléréséhez vagy az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy csatlakoznia kell a VPN egyik brit szerveréhez. További információ az Egyesült Királyság Netflix könyvtárának brit IP-címének megszerzéséről itt.

USA

USA zászló

Minden előző epizódja Poldark elérhető a (z) oldalon PBS. A PBS legtöbb tartalmával ellentétben ez a műsor csak a THIRTEEN Passport előfizetők számára érhető el, és ingyenesen nem nézhető meg. A hozzáféréshez a minimális összeg befizetését kell elérnie, amely havonta 5 USD, de mivel ez a szolgáltatás csak az amerikai címhez kapcsolódó hitelkártyákat fogad el, a külföldi felhasználók számára nagyon nehéz feliratkozni. Ha jelenleg külföldön tartózkodik, de általában Amerikában él, regisztrálhat a szokásos fizetési móddal.

Az Amazon Prime Video lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy 1–3. Ezt a szolgáltatást az Amazon Prime tartalmazza, amely havonta 12,99 USD. Van egy 30 napos próbaverzió, tehát ha siet, akkor valószínűleg ingyen közvetítheti ezeket az évszakokat..

Amíg a 4. évad az Amazon Prime Video-on van, csak akkor nézheti meg, ha rendelkezik a PBS Masterpiece-kiegészítővel. Ez havi 5,99 dollárba kerül, és 7 napos próbaidőszakkal jár. Csak nyolc epizód van, tehát előfordulhat, hogy az egész próbaidőszak átadható az ingyenes próbaverzió vége előtt. Ne felejtse el utólag lemondni, így nem számít fel díjat.

A PBS és az Amazon Prime Video amerikai katalógusai csak Amerikában érhetők el. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége ezeknek a szolgáltatásoknak a külföldről történő eléréséhez.

Egyéb helyszínek

A Poldark a fent említettektől eltérő országokban is elérhető, de a rajongóknak sok esetben különféle szezonokat kell vásárolniuk az olyan szolgáltatásokon, mint az Amazon Prime Video, az iTunes vagy a Google Play. Tudod azonban, 1. és 3. évad a Netflix-en Belgiumban, Franciaországban, Írországban és Luxemburgban.

Mikor jön ki a Poldark 5. évad?

Részletek a Poldark Az 5. évad kevés és messze van. Tudjuk, hogy a show befejező szezonjának forgatása február 1-jén fejeződött be, és várhatóan új epizódok láthatók ebben az évben. A korábbi szezonok először az Egyesült Királyságban vettek részt, és néhány hónap múlva érkeznek az Egyesült Államokba, így valószínűnek tűnik, hogy az amerikai rajongóknak még egy ideje várniuk. Ne feledje azonban, hogy a VPN-k lehetővé teszik a hozzáférést más országok streaming szolgáltatásaihoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Meg tudom nézni a Poldark 5. évadját élőben online?

Új epizódjai Poldark sugárzása a BBC-ben, azaz élőben és ingyen nézheti őket a BBC iPlayer vagy a TVPlayer.com oldalon. Ezenkívül igény szerint 30 napig is rendelkezésre állnak. Ezek a helyek azonban csak az Egyesült Királyságban érhetők el. Még mindig hozzáférhet hozzájuk külföldről, ha csatlakozik egy brit VPN szerverhez: ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy az Egyesült Királyság lakosai nyaralás közben naprakészek legyenek kedvenc műsoraikkal, hanem az amerikaiak számára lehetőséget kínál a legfrissebb epizódok közvetítésére jóval az amerikai megjelenés dátuma előtt.

30 nap elteltével ezeket az epizódokat eltávolítják a BBC iPlayerből. Azt javasoljuk, hogy tekintse meg őket korábban, mivel nincs garancia arra, hogy utána ingyen nézhet. Valójában nincs korábbi szezonja Poldark jelenleg elérhető egy ingyenesen használható platformon.

Vegye figyelembe, hogy a BBC iPlayer TV-licencet igényel a felhasználók számára élő vagy igény szerinti tartalmak megtekintéséhez, de ezt a webhelyre való belépéskor nem igazolták meg. Ingyenes fiók regisztrálásához be kell írnia az Egyesült Királyság irányítószámát, de ez sem igazolt.

Melyik könyvet fedezi az első négy évszak?

A Poldark sorozat 12 könyvből áll, tehát mindössze öt évszak miatt a TV-shownak sok teret kell kitöltenie. Az 1–4. Évad viszonylag hű maradt a forrásanyagához, és a hetedik, „Dühös dagály” könyv végéig beszámolt az eseményekről.

Ésszerűen nem számíthatunk arra, hogy öt kötetet fedez az egy fennmaradó időszakban. A rajongók körében az az elterjedt elmélet, hogy az ötödik sorozat adaptálja a „Az idegen a tengertől” című könyvet, amely a Poldarks új generációjára összpontosít, és amely 11 évvel előrehaladással kezdődik. Amennyire tudjuk, a főszerepben nem történt változás, ezért számíthat arra, hogy Aidan Turner, Eleanor Tomlinson és Jack Farthing ezúttal utoljára meglepődik szerepükről..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector