Hogyan nézhetem a Veep 7. évadot az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem a Veep 7. évadot az Egyesült Államokon kívül

VEEPA hetedik sorozat március 31-én kezdődött. A korábbi szezonokkal ellentétben ez a tíz helyett csak hét epizód lesz. Új epizódot adnak ki minden kedden, 7:30 PM PST (10:30 PM EST / 3:30 AM BST) órakor. Lehet, hogy már van néhány epizód, de van még sok várakozással az alábbiakban és az alatt, magyarázzuk el, hogy miként lehet streaming VEEP élő, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából vagy bárhol másutt (az USA-n kívül).

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. VEEP rendkívül népszerű show, és mint ilyen, az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek. Számos okból javasoljuk, hogy ne használjuk őket. Először is gyakran lagikus, alacsony felbontású videóik vannak. A jogosulatlan adatfolyamok is hajlamosak offline állapotba kerülni a szerzői jogok megsértése miatt, így lehet, hogy nem is látja egy epizód végét, nem is beszélve a szezonról. Annak érdekében, hogy annyi legitim módon nézhesse meg a videót, nincs szüksége az árnyékos, engedély nélküli streaming webhelyekre.

Sok platformon megjelenik VEEP régiókhoz vannak zárolva, így VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldön elérhesse őket.

A legjobb VPN a Veep 7. évad külföldön történő nézéséhez: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k titkosítják az Ön forgalmát, megakadályozva, hogy azt a munkaadója, az internetszolgáltató (ISP) vagy a kormány olvassa el. Ugyanakkor kiválóan alkalmasak streamingre is, mivel lehetővé teszik az IP-cím megváltoztatását. Ez megtéveszti a platformokat, hogy azt gondolják, hogy egy másik országban tartózkodik, és lehetővé teszi a geo-blokkolt szolgáltatások elérését a szándékolt sugárzási területükön kívülről. Ajánljuk ExpressVPN; gyors, megbízható és biztonságos szolgáltatás kiváló feloldási képességgel és több mint 3000 szerver hálózata 94 országban.

Az ExpressVPN-hez való feliratkozás csak egy percet vesz igénybe. Csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fejezze be a fizetési folyamatot. Nem biztos benne, hogy ez a VPN megfelelő-e neked? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így ha bármilyen módon elégedetlen vagy, visszavonhatja és teljes visszatérítést kaphat, kérdés nélkül.

A Legjobb VPN A VEEP számára: Az ExpressVPN gyors sebességet, erős biztonságot és olyan szolgáltatások egyszerű feloldását kínálja, mint a HBO, a Now TV és a Foxtel Now külföldön..

Hogyan nézhetjük meg a Veep külföldi VPN-jét?

A VPN-k eleinte kissé félelmetesnek tűnhetnek, de valójában egyszerűen használhatóak. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket VEEP hetedik évad a világ bármely pontjáról:

  1. Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Az ExpressVPN-t már említettük fent, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az operációs rendszer számára megfelelő verziót kapjon.
  3. Döntse el, melyik alábbi hivatalos forrást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Például egy amerikai szervert használsz a HBO feloldásához, vagy egy brit szervert a Now TV-hez.
  5. Próbálja meg betölteni egy videót a választott platformon. Szinte azonnal el kell kezdődnie, de ha nem, törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd töltse újra az oldalt.

Ha szeretnél nézni VEEP élőben, javasoljuk, hogy futtassa a fenti lépéseket a show tényleges megkezdése előtt. Ilyen módon, ha bármilyen probléma merül fel, még mindig elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy segítségért forduljon a VPN ügyfélszolgálatához. Ezenkívül ez csökkenti annak esélyét, hogy technikai nehézségek miatt elmaradjon egy epizód elejétől.

Hogyan közvetíthetem a Veep 7. évadot online

VEEP hatalmas nemzetközi követéssel rendelkezik, tehát természetes, hogy végső sorozatát világszerte több régióban sugározzák. Az alábbiakban közöljük, hogy mely hálózatok mutatják a hetedik évadot VEEP az országodban.

USA

USA zászló

Az HBO kizárólagos műsorszóró jogokkal rendelkezik a VEEP az USA-ban. Ha előfizet egy kábeltévé-előfizetéssel, amely magában foglalja a HBO-t, akkor jelentkezzen be a HBO Go-ba, és közvetlenül az után küldje el az új epizódokat, hogy többletköltség nélkül befejeződtek. Szerencsére nagyon sokféleképpen lehet nézni, akkor is, ha nincs kábel.

Regisztrálhat például a HBO Now-ra. Ez a szolgáltatás havi 14,99 USD dollárba kerül, és magában foglalja egy hétnapos próbaverziót. Bár ez nem elég hosszú ahhoz, hogy a hetedik évad hátralévő részét közvetítsék, a HBO Now's az on-demand könyvtár jelenleg tartalmazza az összes korábbi epizódot VEEP, ezáltal remek lehetőség a felzárkózásra.

Ha inkább élőben szeretné nézni, akkor megvásárolhatja a Hulu kiegészítőt a Hulu, a PlayStation Vue vagy az Amazon Prime Video számára (havonta 14,99 USD). Az HBO szintén szerepel a DirecTV Now csomagokban, és bár ezek drágábbak (50 USD-tól kezdődően), egy hónapos próbával érkeznek, amely szinte elég hosszú ahhoz, hogy ingyen megnézhessék az új szezon hátralévő részét. Míg ezeknek a platformoknak sok fizetési módra van szükség, amely egy amerikai címhez kapcsolódik, a Hulu ajándékkártyákat fogad el, azaz technikailag bárhonnan feliratkozhat..

A fenti streaming szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el. Ennek ellenére továbbra is hozzáférhet hozzájuk külföldről egy amerikai VPN szerver segítségével.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

VEEP a hét évad premierje április 3-án az Egyesült Királyságban. A Sky Atlantic minden szerdán este 22:10 órakor új epizódot közvetít (14:10 PST / 17:10 EST). Ha már rendelkezik Sky TV-csomaggal, akkor az élő nézés olyan egyszerű, mint a Sky Go alkalmazásba történő bejelentkezés. Ezenkívül a Sky lehetővé teszi az előző mind a hat évszak megtekintését ingyenesen igény szerint.

Nincs kábel? Nincs mit: Most TV lehetővé teszi a Sky Atlantic élő közvetítését, ami azt jelenti, hogy megnézheti VEEP anélkül, hogy megvárnánk, hogy felveszik a szolgáltatás kiterjedt igény szerinti katalógusába. A TV most havonta 7,99 fontba kerül, és hét napos ingyenes próbaverzióval jár. Minden epizódot kínál VEEP a mai napig, és bár mindegyik elérhető néhány hónapig, végül eltűnnek. A hetedik évad epizódjai a Now TV-n július 30-ig maradnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a törvény előírja, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie ahhoz, hogy online műsorokat nézhessen, amikor azokat a TV-ben sugározzák. A Sky Go és a Now TV azonban ezt nem teszi nyilvánvalóvá, és mivel egyik szolgáltatást sem ellenőrzik ténylegesen, alapvetően becsületrendszerükön futnak.

A Sky Go és a TV mostantól régiók. Mint ilyen, az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy brit VPN szervert kell használnia ezek használatához.

Kanada

Kanadai zászló

Kanadában csak egy hálózat jelenik meg VEEPHetedik évad: vágyál. Ha előfizetéssel rendelkezik kábeltelevízióval, akkor valószínűleg be tud jelentkezni, és azonnal megkezdi a streaming-t. Ha nem, akkor regisztrálhat egy online hozzáférésre. Ezek havi 9,99 USD CAD-t fizetnek, és egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaznak. Ezenkívül a Crave igény szerinti könyvtára tartalmaz minden korábbi epizódot VEEP.

Van egy módja annak, hogy az egész szezonot ingyen nézze, de ehhez kis türelmet igényel. Ha május 12-ig vár, regisztrálhat, igény szerint gyorsan továbbíthatja az új sorozat első néhány epizódját, és a fennmaradó részeket élőben nézheti meg. Csak ne felejtse el felmondni előfizetését az utolsó epizód vége után, hogy elkerülje a díjat.

A Crave azonban lehetővé teszi az ajándékkártyával történő fizetést, így bárhonnan regisztrálhat. A szolgáltatás azonban földrajzilag korlátozott, tehát VPN-re van szüksége Kanadán kívüli megfigyeléshez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az egyetlen műsorszolgáltató a Foxtel VEEPUtolsó szezonja Ausztráliában. Az epizódok minden kedden, 7: 30-kor AEST-en kerülnek levegőre, és igény szerint rendelkezésre állnak másnap. Már Foxtel TV ügyfél? Ha igen, egyszerűen bejelentkezhet a Foxtel Go alkalmazásba, és megkezdheti a streaming-t.

Ha nincs kábel (vagy ha más szolgáltatónál van), ehelyett regisztrálhat a Foxtel Now-ra. Ez a szolgáltatás havi 25 AUD-ot fizetsz VEEP szerepel az alapcsatorna csomagban, akkor nem kell külön fizetnie minden kiegészítésért. Van egy 10 napos ingyenes próbaverzió, amelynek során hozzáférhet minden csatornához.

A Foxtel Now megköveteli a regisztráció során egy ausztrál telefonszám megadását, így a külföldi felhasználók számára nehéz hozzáférést elérni. A jelenleg külföldön tartózkodó ausztrálok azonban regisztrálhatnak és a szokásos módon használhatják a platformot egy VPN-sel.

Mit tudunk a Veep hetedik évadjáról??

A részletek jelenleg ritkák, de tudunk néhány dolgot a hetedik évadról VEEP. Először is ez lesz a show végső sorozata VEEPDavid Mandel rendező producer, akarták elkerülni a szokásos forgatókönyvet, ahol a műsor örvendetesen túlmutat.

Nagyon változások várnak Selina (Julia Louis-Dreyfus) számára. A hetedik évadban hivatalosan elindítja elnöki ajánlatát, miközben az otthonhoz közelebb eső kérdésekkel küzd. Sőt, ami még rosszabb, Jonah Ryan ellen lép fel, aki, bár elég bosszantó karakter, valódi tapasztalatokkal és befolyással rendelkezik a politikai szférában.

A TV Guide egyik interjújában Louis-Dreyfus azt állította, hogy a műsor vége véget ért, és Mandel kriptuszosan azt állította, hogy „Amerika számára a megfelelő véget ér”. Nem egészen biztosak vagyunk abban, hogy ez mit jelent, de csak néhány hónap van hátra a sorozat végéig, várjuk, hogy megtudjuk.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 51 =

Adblock
detector