Hogyan nézhetem az ITV-t az Egyesült Államokban

Hogyan nézhetem az ITV-t az Egyesült Államokban (1)

Az ITV Amerikából való élő nézéséhez VPN szükséges, azonban nem minden VPN működik együtt az ITV-vel. Megmutatjuk, hogy mit csinál és hogyan használhatja őket az ITV streamingére az Egyesült Államokban.

A VPN-k javítják az online biztonságot a forgalom titkosításával. Ez megakadályozza, hogy internetszolgáltatója (ISP), munkáltatója vagy kormánya láthassa online tevékenységeit. VPN-t is használhat webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való eléréshez a tervezett sugárzási területen kívülről. Nagyon egyszerű: ezek a webhelyek megkeresi a felhasználó helyét az IP-cím ellenőrzésével, de amikor csatlakozik egy VPN-hez, új, régióspecifikus IP-címet kapnak annak az országnak a számára, ahol a választott szerver található..

Az ITV online streaming platformjának neve ITV Hub. Csak az Egyesült Királyság felhasználói számára érhető el, és szigorú földrajzi korlátozási intézkedései miatt nem minden VPN képes feloldni külföldön. Később részletesebben tárgyaljuk az ajánlott VPN-ket, de ha rohanás alatt áll, az alábbiakban röviden áttekintheti őket:

 1. ExpressVPN Nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a magánéletre és a sebességre, valamint kiváló feloldó képességére, az ExpressVPN ideális az ITV streamingéhez az Egyesült Államokban.
 2. CyberGhost Ez a szolgáltatás nagysebességű, streaming -re optimalizált szerverekkel, előre konfigurált biztonsággal és kezdőbarát felülettel büszkélkedhet.
 3. NordVPN Rendkívül sokoldalú VPN nagy sebességgel, fejlett biztonsági funkciókkal és azzal a képességgel, hogy bárhonnan feloldhatja az ITV-t.
 4. IPVanish Az IPVanish gyors, könnyű szolgáltatás, magas csatlakozási korláttal és erős többplatformos támogatással tökéletesen elérhető streaminghez útközben.
 5. PrivateVPN Az átlagnál jobb sebességet kínál, nem tart naplókat, és könnyen felszabadít számos népszerű platformot, ideértve az ITV Hub-t is.
 6. Surfshark Kiváló feloldási képességgel, naplózástól mentes házirenddel és számos biztonsági funkcióval büszkélkedhet.
 7. Hotspot pajzs Gyors és megbízható, a biztonság iránti elkötelezettség mellett a Hotspot Shield megkönnyíti az ITV Hub megfigyelését bárhol a világon..

Hogyan nézhetjük meg az ITV-t az Egyesült Államokban VPN-sel

A VPN-k félelmetesnek tűnhetnek, de valójában meglehetősen egyszerűen használhatóak. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell az ITV-t nézni az Egyesült Államokban vagy bárhol másutt:

 1. Regisztráljon az alábbi VPN-k egyikéhez (ajánljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a szoftvert, garantálva, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Csatlakozzon az egyik VPN szerveréhez az Egyesült Királyságban.
 4. Jelentkezzen be az ITV Hub-ba, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

INGYENES PREMIUM VPN: Csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re? Akár szabadságra megy, akár csak egy konkrét műsort szeretne nézni az ITV-n, kihasználhatja az ExpressVPN előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Miközben előleget kell fizetnie, bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítést, és ténylegesen lehetővé teszi, hogy ingyenesen nézze meg az ITV-t külföldön.

A legjobb VPN-k kiválasztása az ITV külföldi streamingjéhez

Annak eldöntése, hogy melyik VPN-t használja, ritkán olyan egyszerű, mint amilyennek lennie kellene. Az új szolgáltatások állandóan megjelennek, és mindegyik különböző funkciókat kínál. A dolgok megkönnyítése érdekében, amikor megtaláljuk az Egyesült Államokban az ITV nézéséhez a legjobb VPN-ket, úgy döntöttünk, hogy csak az alábbi kritériumoknak megfelelő szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Feloldja az ITV Hub és hasonló brit streaming szolgáltatások blokkolását
 • Gyors, megbízható kapcsolatot biztosít
 • Nem naplózza a személyesen azonosítható információkat
 • Erőteljes titkosítást használ, és különféle további biztonsági funkciókat kínál
 • Alkalmazásokat biztosít a legnépszerűbb platformokhoz és eszközökhöz

A legjobb VPN-k az ITV nézéséhez az Egyesült Államokban

Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely VPN-k a legjobban felszabadítják az ITV-t külföldön:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban, beleértve az Egyesült Királyságot is. Ez egy gyors, megbízható VPN, amely lehetővé teszi az élő HD-videókat bármilyen késés vagy pufferolás nélkül. Ennél is jobb, ha megbízhatóan feloldja a nagyobb streaming szolgáltatásokat, ideértve az ITV Hub-ot és a Netflix UK-t külföldről.

Ez a szolgáltatás biztosítja a forgalom állandó elrejtését 256 bites titkosítással, egy kill kapcsolóval (amely megállítja az összes adatátvitelt, ha hirtelen megszakad), a tökéletes előremeneti titoktartással, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel. Miközben fizethet a Bitcoin-nal a hozzáadott névtelenségért, Az ExpressVPN nem naplózza azonosítható információkat tehát mindkét irányban védett vagy. Kell segítség? Élő chat-en 24 órán keresztül elérheti az ügyfélszolgálatot.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, Android és iOS eszközökhöz. Ez magában foglalja az egyedi firmware-t is, amellyel a szolgáltatás lehető legegyszerűbben telepíthető egy útválasztóra.

Előnyök:

 • Nincs probléma az Egyesült Királyságban élő streaming tartalom feloldásával, például a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább
 • Állandó, gyors csatlakozások
 • Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a riválisoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ITV LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Ez egy gyors, megbízható szolgáltatás, amely nagy hangsúlyt fektet az online biztonságra és adatvédelemre. A legjobb, hogy kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Jelenleg több mint 5700 szerverrel rendelkezik 89+ országban (beleértve körülbelül 486 szervert az Egyesült Királyságban). Úgy tervezték, hogy a streaming a lehető legegyszerűbb legyen: minden szerver megmutatja azt a szolgáltatást, amely feloldja az aktuális szerver terhelést, és a sebesség elég nagy ahhoz, hogy élő HD tartalmakat észrevehető pufferelés nélkül továbbítsa. A CyberGhost akár hét egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, míg riválisainak többsége három és hat közötti kapcsolatot tesz lehetővé.

A szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy minden biztonsági funkciója alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, a hirdetések blokkolása, a rosszindulatú programok ellenőrzése és a megszakító kapcsoló (az asztali és a mobil alkalmazásokban is). A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat de lehetővé teszi, hogy anonim módon iratkozzon fel, ha szeretné. Ez egy nagyon felhasználóbarát szolgáltatás, de a támogatás elérhető az élő csevegés során a hét minden napján, csak arra az esetre, ha szüksége van rá.

A CyberGhost rendelkezik Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásokkal. Kiválasztott hálózati útválasztókkal működik, de előbb manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Gyors, streaming -re optimalizált szerverek
 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások alapértelmezés szerint engedélyezve vannak
 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal

Hátrányok:

 • A konfigurációs lehetőségek hiánya csalódást okozhat az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG: A CyberGhost gyors, megfizethető és ideális olyan földrajzilag blokkolt szolgáltatások eléréséhez, mint például az ITV Hub külföldön. Tervei tartalmaznak egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a Cyberghost teljes áttekintését

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a legnagyobb hálózattal rendelkezik bármely nagyobb szolgáltatóval: több mint 5400 szerver 62 országban, több mint 700 csak az Egyesült Királyságban. Ez egy nagyon gyors szolgáltatás, kiváló feloldó képességekkel; nemcsak az ITV-hez, hanem számos más brit platformhoz is hozzáférhet, beleértve a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és az All 4 szoftvert.

Ez a VPN számos fejlett biztonsági funkciót tartalmaz. Van 256 bites titkosítás, alkalmazásspecifikus megszakító kapcsoló, adblokkoló, rosszindulatú programok szkenner, valamint védelem a DNS, WebRTC, IPv6 és port-továbbítás szivárgások ellen. Akár két VPN-t is használhat egyszerre, vagy csatlakozhat a Tor-hoz egy VPN-en keresztül, ha szeretné. A NordVPN nem tart naplót, így tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Az ügyfélszolgálat 24 órás, hétköznapi beszélgetéssel elérhető bármilyen probléma esetén.

A NordVPN alkalmazások elérhetők MacOS, Linux, Windows, iOS és Android rendszerekre. Kézzel telepíthető bizonyos vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Kiterjedt szerverhálózat
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem szabadul fel a biztonsági vagy az adatvédelmi szolgáltatásokra
 • Nincs naplózás
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Gyors és biztonságos: A NordVPN nagy sebességet, kivételes feloldási képességet és szabadságot kínál arra, hogy biztonságát személyre szabja az igényeinek. Ez magában foglalja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1200 szerverhez való hozzáférést kínál több mint 60 országban, többek között az Egyesült Királyságban. Ez a szolgáltatás gyors, megbízható és könnyű, tisztességes feloldó képességekkel, ezért régóta kedvelt azok számára, akik streamingre vágynak a mobil eszközökön. Ezenkívül akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami jóval több, mint a legtöbb más VPN-nél.

Ez a VPN 256 bites titkosítás, kill kapcsolóval (csak asztali verziók), valamint az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelemmel biztosítja a forgalmat. Választhatja az OpenVPN forgalmának tompítását, ami segít elrejteni azt a tényt, hogy egyáltalán használ VPN-t. Az IPVanishnek nincs naplózási politikája, tehát nincs kockázata annak, hogy tevékenységei visszakereshetők veled. Az ügyfélszolgálat képviselői készen állnak arra, hogy 24 órán keresztül és 7 órán keresztül élő chattel segítsenek.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS, valamint az Amazon Fire TV és a Firestick számára. A Linux alapú platformon vagy az otthoni útválasztónál történő használathoz manuális telepítésre van szükség.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség
 • Lenyűgöző biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • A teljesen logless szolgáltatás nem veszélyezteti adatvédelmét

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a bitcoint

Pontszámunk:

4 kívül 5

Bárhová továbbíthatja az ITV-t: Az IPVanish egy nagy sebességű, biztonságtudatos VPN, magas csatlakozási korláttal és erős többplatformos támogatással. Ez magában foglalja a 7 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Kevesebb szerverrel rendelkezik, mint néhány riválisa (57 országban 88, köztük hat az Egyesült Királyságban), de átlagon felüli sebességet biztosít, és könnyen feloldhatja a makacs streaming platformok széles választékát, ideértve az ITV Hubot, a BBC iPlayer, a Netflix UK és Mind 4. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat megengedett, ami azt jelenti, hogy egyszerre meg tudja védeni az eszközöket a legtöbb, ha nem az összeset.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, DNS, WebRTC és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót (csak Windows) használ, hogy mindenkor biztonságban legyen. Fizethet a Bitcoin segítségével, ha szeretné, de A PrivateVPN szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, tehát akár csaknem teljesen névtelen vagy. Az élő csevegés napi 22 órában érhető el (az 1-3 órás PST kivételével), és ha nehézségekbe ütközik, a személyzet távolról telepítheti és beállíthatja a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokat biztosít. Manuálisan telepíthető Linux eszközökre és internetes útválasztókra.

Előnyök:

 • A sebesség elég jó a kiváló minőségű streaminghez
 • Hírnevet szerez az egyre növekvő webhelyek listája miatt, amelyeket feloldanak
 • Nulla naplók szolgáltatója

Hátrányok:

 • Kis kiszolgálók száma
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NINCS STRESZTETÉS: A PrivateVPN nagy sebességgel, kiváló feloldási képességgel és határozottan elkötelezett magánéletével szemben. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark 1000+ szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. Erős választás streamingre, nemcsak a sebessége miatt, hanem azért is, mert bárhonnan feloldja a nagyobb platformokat, mint például a Netflix, az ITV Hub és a Hulu. Még ennél is jobb, ellentétben a legtöbb versenytársával, ennek a VPN-nek nincs kapcsolódási korlátja. Ez lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű védelmét.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást, megszakító kapcsolót, valamint a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások elleni védelmet használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. Ami még fontosabb, A Surfshark nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő adatokat. Lehetőség van ugyanakkor kriptovalutában történő fizetésre a még nagyobb adatvédelemért. Az alkalmazások nagyon könnyen kezelhetők, de ha segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, az élő csevegés közben elérhető.

A Surfshark Windows, Linux, Android, MacOS és iOS alkalmazásokhoz tartozik. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar
 • Feloldja az ITV és sok hasonló szolgáltatás feloldását
 • Tisztességes sebességek

Hátrányok:

 • Nincs a legnagyobb hálózat körül
 • Egyes szerverek lassabbak, mint mások

Pontszámunk:

4 kívül 5

Bármelyik eszköz nézése: A Surfshark egy biztonságtudatos VPN, amely nemcsak feloldja az ITV-t az Egyesült Államokban, hanem a lehető legmagasabb színvonalú nézetet is lehetővé teszi bármelyik eszközén. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Hotspot pajzs több mint 3000 szervert működtet 70 vagy több országban, ami azt jelenti, hogy kiváló módja a földrajzilag korlátozott streaming platformok feloldásának. Valójában, az ITV Hub figyelmen kívül hagyásával ez a VPN feloldja az olyan szolgáltatásokat is, mint a Netflix, a Hulu és a CBS All Access. Továbbá, mivel egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat, szabadon nézheti meg, amelyik a legjobban tetszik..

Ez a szolgáltatás széleskörű biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a 256 bites titkosítást, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelmet és a kill kapcsolót (amely automatikusan leállítja az összes adatátvitelt, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel. A Hotspot Shield nem tárol semmilyen személyes azonosító információt, miután leválasztottad. Ha bármilyen probléma merül fel, az ügyfélszolgálatot élő chat-en keresztül érheti el, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál MacOS, Windows, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Állandóan nagy sebesség
 • Erős a biztonságon
 • Az ITV Hub bárhonnan feloldható

Hátrányok:

 • Néhány korábbi adatvédelmi kérdés
 • Nincs Linux alkalmazás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

FELHASZNÁLÓI Barát VPN: A Hotspot Shield nagyon könnyen használható, de ne tévesszen be: rengeteg erős biztonsági funkcióval, erős feloldóképességgel és nagy sebességgel rendelkezik. Van még egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Streaming-e az ITV külföldön egy ingyenes VPN-sel?

Gondolkozhat egy ingyenes VPN használatával, de azt javasoljuk, hogy ne tegye ezt. Annak ellenére, hogy több felhasználó van, mint fizetett szolgáltatás, az ingyenes VPN-knek általában nincs elég kiszolgálója a kereslet kielégítéséhez és a HD streaminghez szükséges sebesség biztosításához. Ez azt jelenti, hogy a videók valószínűleg hosszú ideig pufferelnek, ha egyáltalán játszanak. Ezenkívül az ingyenes VPN-k gyakran nem tudják megkerülni az olyan platformon alkalmazott szigorú földrajzi korlátozási intézkedéseket, mint az ITV Hub, vagyis lehet, hogy nem fog tudni megfigyelni semmit.

Felteheti magától, hogy ezek a szolgáltatások megengedhetik maguknak a mûködését. Gyakran előfordul, hogy hirdetésekkel támogatott üzleti modellt használnak, vagy felszólítják a felhasználókat, hogy fizessenek nagyobb sebességért. Néhány ingyenes VPN még tovább megy, nyomkövető sütiket tárol a felhasználó eszközén, és információkat gyűjt, például azt, hogy mely webhelyeket látogat meg és milyen gyakran. Ezeket az adatokat eladhatják a hirdetőknek, leggyakrabban az Ön tudta vagy kifejezett hozzájárulása nélkül.

Akkor ott van a biztonság kérdése. A 283 ingyenes VPN alkalmazás legfrissebb elemzése szerint több mint 38% -ban tartalmazott rosszindulatú programokat, 18% -uk egyáltalán nem használt titkosítást, és több mint 80% -uk szivárogtatott személyes információkat az IPv6-on keresztül. Nem garantálja, hogy a nagyobb szolgáltatás biztonságosabb lesz: még azt is láttuk, hogy egy nagy ingyenes VPN eladja a felhasználók sávszélességét a botnet megkönnyítése érdekében..

A leghatékonyabb módja annak, hogy online megvédje magát, egy jó hírű, jól megalapozott VPN használata, amely bizonyítottan bizonyítja az ügyfelek magánéletének védelmét..

Hogyan hozhat létre ITV Hub-fiókot külföldön

iratkozzon fel az ITV Hub-ba

Mielőtt bármit megnézne, létre kell hoznia egy fiókot. A kezdéshez lépjen az ITV Hub regisztrációs oldalára. A bevitt információk többsége meglehetősen szokásos, de az ITV az Ön irányítószámát is kéri. Itt megadhat bármilyen angol irányítószámot, mivel az ITV valójában nem ellenőrzi, hogy ott él-e. Vegye figyelembe, hogy a skót irányítószámok nem kerülnek elfogadásra; a skóciai nézők beírhatnak egy angol irányítószámot, vagy használhatják az ITV regionális streaming platformját, az STV Player-t.

Miután megadta adatait, kattintson a gombra Beküldés és ellenőrizze e-mail címét. Most egyszerűen csatlakozhat egy Anglia VPN-kiszolgálóhoz, beléphet az ITV Hubba, és megkezdheti a streaming-t. Ha élő közvetítést szeretne nézni, akkor szüksége van egy brit TV engedélyre. Az ITV Hub azonban nem igazolja ezt, és alapvetően egy becsületrendszeren működik.

Miért érdemes VPN-t használni??

Az ITV nem az egyetlen szolgáltatás, amelyhez a VPN hozzáférést biztosít külföldön. Az olyan fogadási webhelyek, mint a Betfred és az Unibet, gyakran csak az Egyesült Királyságban érhetők el, de normál módon használhatják őket, előzetesen csatlakozva egy brit szerverhez. A VPN-k lehetővé teszik az RBS, a HSBC vagy a NatWest online banki szolgáltatás biztonságos elérését is. Kiegészítő bónuszként csökkentik az automatikus csalásjelzés kiváltásának esélyét egyszerűen azért, mert egy másik országból jelentkeztek be.

A nyilvános wifi-hálózatok kényelmesek, de ritkán biztonságosak. Ennek eredményeként népszerű célpontjuk a hackerek. Mivel azonban a VPN-k titkosítják a forgalmat, tevékenységeidet privátként tartják fenn, és senki nem olvashatja el. Ezenkívül, mivel a forgalmat a világ más részein található szerverekre irányítják, a VPN-k egyszerűen megkerülhetik a kormány vagy a hotspot tulajdonosa által előírt webszűrést..

Mit nézhetek az ITV Hub-on?

Az ITV Hub lehetővé teszi hat TV-csatorna (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, ITV4, CITV) élő és ingyenes közvetítését. Igény szerint tartalmak széles választéka is megtalálható, az alábbiakban felsoroltuk a szolgáltatás legnépszerűbb címeit:

 1. Emmerdale
 2. Szerelem-sziget
 3. Az egyetlen út az Essex
 4. Vigyél ki
 5. A hang
 6. Tánc a jégen
 7. Jó reggelt Nagy-Britannia
 8. Pokol konyhája
 9. A hajsza
 10. A Jeremy Kyle Show
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 85

Adblock
detector