Hogyan nézhetem Harry Pottert a Netflix-en bárhol 2020-ban?

Hogyan lehet bárhol nézni Harry Pottert a Netflix-en

Ha Potterhead vagy, valószínűleg azon tűnődött, vajon mikor lesz Harry Potter a Netflix-en? Nos, örülni fog tudni, hogy az összes Harry Potter film eljut a Netflixbe. sajnálatos módon, nem jelennek meg a Netflix könyvtárakban szerte a világon és csak Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Ausztráliában és Új-Zélandon nézhetők meg (néhány film elérhető a Netflix Canada-on is).

A Netflix földrajzi helyszűrőket használ annak biztosítására, hogy a tartalomkönyvtárak a helyétől függően eltérőek legyenek. De ne aggódjon. Ha Harry Pottert szeretné megnézni a Netflix-en az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt, a nagyon korlátozott számú országon kívül, ahol ez standardként elérhető, akkor szüksége lesz egy VPN-re. A virtuális magánhálózat (VPN) használatával elkerülhetőek a Netflix szűrői, és hozzáférhet a Harry Potter-t tartalmazó katalógushoz.

A VPN-k titkosítják az összes eszközforgalmat, amely a készülékre és onnan áramlik, és egy kiválasztott közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt. A titkosított alagút gyakorlatilag megváltoztathatatlan, vagyis sem a Netflix, sem az internetszolgáltató nem tudja kitalálni, mit tesz online. És amikor kiszolgálót választanak, mondjuk Ausztráliában, akkor az Ön IP-címét egy ausztráliai váltja fel. Ennek eredményeként az összes olyan host webhely és alkalmazás, amelyhez csatlakozik, feltételezi, hogy fizikailag az országban található.

Hogyan nézhetem Harry Pottert a Netflix-en egy VPN segítségével

Így nézheti meg Harry Pottert a Netflix-en a világ bármely pontjáról:

 1. Válasszon egy megfelelő VPN-szolgáltatót. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost kiválóan olcsó alternatíva.
 2. Töltse le eszközéhez tartozó alkalmazást közvetlenül a szolgáltató webhelyéről vagy egy hivatalos alkalmazáspiacról.
 3. A telepítés befejezése után törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket a régi helyazonosítók eltávolításához. Indítsa újra a készüléket.
 4. Csatlakozás VPN szerverhez Ausztráliában. Javasoljuk Ausztráliát, mivel jelenleg a Harry Potter filmek teljes könyvtárát tárolja, és számos felső VPN (a fentiekkel együtt) hozzáférhet az Ausztrália Netflix könyvtárához..
 5. Keresse meg a Netflixet, és jelentkezzen be a meglévő Netflix-fiók hitelesítő adataival.
 6. A tetsző Harry Potter-tartalom közvetítése.

Vegye figyelembe, hogy a kívánt Netflix könyvtár feloldásához lehet, hogy kiválasztania kell egy adott kiszolgálót. Ha segítségre van szüksége a megfelelő megtalálásához, vegye fel a kapcsolatot VPN ügyfélszolgálatával.

A legjobb VPN, amelyet Harry Potter néz: ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a mi legjobb választásunk, hogy Harry Pottert nézzük online bárhol a világon. A szolgáltató több mint 3000 szervert kínál szerte a világon, beleértve számos lehetőséget Ausztráliában. Az internetes forgalmat katonai titkosítással őrzi, kiegészítve további biztonsági intézkedésekkel, például egy internetes megszakító kapcsolóval, a tökéletes előremeneti titoktartással és a DNS-szivárgások elleni védelemmel. A gyors sebesség és a megbízható ügyfélszolgálat a csomag része, és egy fiók akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Az ExpressVPN kiváló feloldási potenciállal rendelkezik, és lehetővé teszi a hozzáférést több Netflix könyvtárhoz, beleértve az ausztrál könyvtárat.

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A VPN-k biztonságban tartják az internetet, biztonságban, tudva, hogy digitális lábnyoma távol áll a kíváncsiskodó szemtől. Ez azt jelenti, hogy a nyilvános wifi-hálózatokon csapkodó hackerek nem tudják megtekinteni az Ön adatait, és az online szolgáltatást az internetszolgáltató vagy a kormány nem tudja követni..

A Netflix kivételével a VPN számos népszerű, földrajzilag korlátozott streaming webhelyet nyithat meg, például az Amazon Prime Video, a Hulu, a BBC iPlayer, a Adult Swim és még sok más..

A VPN-k kiváló ötlet a külföldi utazások során a banki és pénzügyi termékek eléréséhez. Tehát úgy néz ki, mintha belépne a saját országából, elkerülve a megfelelési piros zászlók és az esetleges csalási figyelmeztetések elkerülését..

Mely Harry Potter filmek érhetők el a Netflix-en?

Az alábbiakban felsorolt ​​összes Harry Potter film elérhető a Netflix Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Ausztráliában és Új-Zélandon. Csak a négy utolsó film érhető el a Netflix Kanadában.

 1. Harry Potter és a Bölcsek Köve
 2. Harry Potter és a titkok kamrája
 3. Harry Potter és az Azkabani fogoly
 4. Harry Potter és a Tűz Serlege
 5. Harry Potter és a Főnix Rendje
 6. Harry Potter és a félvér herceg
 7. Harry Potter és a halálos ereklyék (1. rész)
 8. Harry Potter és a halálos ereklyék (2. rész)

Lásd még: A legjobb VPN-k a Netflix számára

Tony Hisgett „Harry Potter World” licence, CC CC 2.0 alapján engedélyezve

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 48

Adblock
detector