Hogyan nézhetem Harry Pottert a Netflix-en bárhol 2020-ban?

Hogyan lehet bárhol nézni Harry Pottert a Netflix-en

Ha Potterhead vagy, valószínűleg azon tűnődött, vajon mikor lesz Harry Potter a Netflix-en? Nos, örülni fog tudni, hogy az összes Harry Potter film eljut a Netflixbe. sajnálatos módon, nem jelennek meg a Netflix könyvtárakban szerte a világon és csak Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Ausztráliában és Új-Zélandon nézhetők meg (néhány film elérhető a Netflix Canada-on is).

A Netflix földrajzi helyszűrőket használ annak biztosítására, hogy a tartalomkönyvtárak a helyétől függően eltérőek legyenek. De ne aggódjon. Ha Harry Pottert szeretné megnézni a Netflix-en az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt, a nagyon korlátozott számú országon kívül, ahol ez standardként elérhető, akkor szüksége lesz egy VPN-re. A virtuális magánhálózat (VPN) használatával elkerülhetőek a Netflix szűrői, és hozzáférhet a Harry Potter-t tartalmazó katalógushoz.

A VPN-k titkosítják az összes eszközforgalmat, amely a készülékre és onnan áramlik, és egy kiválasztott közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt. A titkosított alagút gyakorlatilag megváltoztathatatlan, vagyis sem a Netflix, sem az internetszolgáltató nem tudja kitalálni, mit tesz online. És amikor kiszolgálót választanak, mondjuk Ausztráliában, akkor az Ön IP-címét egy ausztráliai váltja fel. Ennek eredményeként az összes olyan host webhely és alkalmazás, amelyhez csatlakozik, feltételezi, hogy fizikailag az országban található.

Hogyan nézhetem Harry Pottert a Netflix-en egy VPN segítségével

Így nézheti meg Harry Pottert a Netflix-en a világ bármely pontjáról:

 1. Válasszon egy megfelelő VPN-szolgáltatót. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost kiválóan olcsó alternatíva.
 2. Töltse le eszközéhez tartozó alkalmazást közvetlenül a szolgáltató webhelyéről vagy egy hivatalos alkalmazáspiacról.
 3. A telepítés befejezése után törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket a régi helyazonosítók eltávolításához. Indítsa újra a készüléket.
 4. Csatlakozás VPN szerverhez Ausztráliában. Javasoljuk Ausztráliát, mivel jelenleg a Harry Potter filmek teljes könyvtárát tárolja, és számos felső VPN (a fentiekkel együtt) hozzáférhet az Ausztrália Netflix könyvtárához..
 5. Keresse meg a Netflixet, és jelentkezzen be a meglévő Netflix-fiók hitelesítő adataival.
 6. A tetsző Harry Potter-tartalom közvetítése.

Vegye figyelembe, hogy a kívánt Netflix könyvtár feloldásához lehet, hogy kiválasztania kell egy adott kiszolgálót. Ha segítségre van szüksége a megfelelő megtalálásához, vegye fel a kapcsolatot VPN ügyfélszolgálatával.

A legjobb VPN, amelyet Harry Potter néz: ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a mi legjobb választásunk, hogy Harry Pottert nézzük online bárhol a világon. A szolgáltató több mint 3000 szervert kínál szerte a világon, beleértve számos lehetőséget Ausztráliában. Az internetes forgalmat katonai titkosítással őrzi, kiegészítve további biztonsági intézkedésekkel, például egy internetes megszakító kapcsolóval, a tökéletes előremeneti titoktartással és a DNS-szivárgások elleni védelemmel. A gyors sebesség és a megbízható ügyfélszolgálat a csomag része, és egy fiók akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Az ExpressVPN kiváló feloldási potenciállal rendelkezik, és lehetővé teszi a hozzáférést több Netflix könyvtárhoz, beleértve az ausztrál könyvtárat.

Mit tehetek még egy VPN-sel??

A VPN-k biztonságban tartják az internetet, biztonságban, tudva, hogy digitális lábnyoma távol áll a kíváncsiskodó szemtől. Ez azt jelenti, hogy a nyilvános wifi-hálózatokon csapkodó hackerek nem tudják megtekinteni az Ön adatait, és az online szolgáltatást az internetszolgáltató vagy a kormány nem tudja követni..

A Netflix kivételével a VPN számos népszerű, földrajzilag korlátozott streaming webhelyet nyithat meg, például az Amazon Prime Video, a Hulu, a BBC iPlayer, a Adult Swim és még sok más..

A VPN-k kiváló ötlet a külföldi utazások során a banki és pénzügyi termékek eléréséhez. Tehát úgy néz ki, mintha belépne a saját országából, elkerülve a megfelelési piros zászlók és az esetleges csalási figyelmeztetések elkerülését..

Mely Harry Potter filmek érhetők el a Netflix-en?

Az alábbiakban felsorolt ​​összes Harry Potter film elérhető a Netflix Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Ausztráliában és Új-Zélandon. Csak a négy utolsó film érhető el a Netflix Kanadában.

 1. Harry Potter és a Bölcsek Köve
 2. Harry Potter és a titkok kamrája
 3. Harry Potter és az Azkabani fogoly
 4. Harry Potter és a Tűz Serlege
 5. Harry Potter és a Főnix Rendje
 6. Harry Potter és a félvér herceg
 7. Harry Potter és a halálos ereklyék (1. rész)
 8. Harry Potter és a halálos ereklyék (2. rész)

Lásd még: A legjobb VPN-k a Netflix számára

Tony Hisgett „Harry Potter World” licence, CC CC 2.0 alapján engedélyezve

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 64

Adblock
detector