Hogyan nézhetem meg a 10. évad nem megy online játékát

Hogyan nézhetem meg a 10. évad nem megy online játékát

A tizedik évad Nem megy ki premierje április 15-én a 9:00 BST (13:00 PST / 4:00 EST) alkalommal. Hét rendszeres epizód lesz, és egy-egy hetente jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a sorozat május 27-én ér véget. Emellett a show decemberben visszatér egy karácsonyi különlegességre, mint 2012 óta minden évben. Az alábbiakban értesítjük hogyan kell nézni Nem megy ki élj, akár az Egyesült Királyságban, akár külföldön van.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. A népszerű TV-műsorok gyakran elérhetők árnyékos streaming oldalakon (különösen, ha nem jelentek meg nemzetközi szinten), ám ezek használatát nem javasoljuk. Az engedély nélküli streamek gyakran nagyon alacsony minőségű videókat tartalmaznak, és fennáll annak a kockázata, hogy offline állapotba kerülnek a szerzői jogok megsértése miatt. Mint ilyen, nincs garancia arra, hogy egy epizódot befejezhet, nem is beszélve egy egész évadról. Nézheted Nem megy ki a 10. évad mindenesetre ingyen, így nincs ok arra, hogy jogosulatlan streameket használjunk.

Hacsak nem az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor VPN-re lesz szüksége a nézéshez Nem megy ki 10. évad.

Hogyan továbbíthatjuk a VPN segítségével a külföldről nem kimenő üzeneteket?

A megfelelő VPN segítségével könnyedén feloldhatja és felhasználhatja a régióhoz kapcsolt platformokat külföldön. Kövesse az alábbi lépéseket a megtekintéshez Nem megy ki 10. évad bárhonnan:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, bár a NordVPN és a CyberGhost két összehasonlítható, olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse a szoftvert, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez tartozó verziót.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez.
  4. Próbálj meg egy videót lejátszani a BBC iPlayer-en. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor a böngésző gyorsítótárának és a sütiknek a törlésével, az oldal frissítésével minden problémát meg kell oldani..

Mint Nem megy ki élőben közvetítik, erősen javasoljuk, hogy a fenti lépésekkel jóval a show kezdő időpontja előtt tesztelje VPN-jét. Ily módon, ha valami rosszul történik, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától és esetleg nem kell elmulasztania egy epizód elejét..

Hogyan nézhetem ingyen a 10. évadon kívüli évadot az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az új szezon a BBC One-on jelenik meg, ami azt jelenti, hogy tudsz patak online keresztül BBC iPlayer vagy TVPlayer. Mindkét platform szabadon használható, bár előbb fiókot kell létrehoznia. Ez egy gyors és egyszerű folyamat: csak ellenőrizze e-mail címét, bejelentkezési adatait, és kezdje el az adatfolyamot.

Ennek egyik előnye a BBC iPlayer használata. Noha a TVPlayer lehetővé teszi az élő TV-nézés lehetőségét, ez nem kínál lekérhető tartalmat. Ezzel szemben a BBC néhány órával azután, hogy befejezték a beszédet, új epizódokat ad hozzá igény szerinti könyvtárához. Ezek általában 30 napig állnak rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy bőven van ideje felzárkózni, ha hiányzik egy epizód.

A brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha a tartalmat élőben közvetíti, amint azt a tévében látják. Egyik szolgáltatás sem teszi ezt azonnal nyilvánvalóvá; A BBC iPlayer időnként figyelmeztetést jelenít meg az élő közvetítés betöltése előtt, de nem mindig. Ezenkívül ezek a platformok valójában nem ellenőrzik, hogy van-e licenced, tehát a felhasználó feladata tudni, hogy megnézhetik-e őket..

A fenti streaming szolgáltatások csak az Egyesült Királyságban érhetők el. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, ha más országokból szeretné elérni őket. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és elégedetlenség esetén teljes visszatérítést igényelhet.

Átadhatom-e az interneten nem megy korábbi évadokat?

A show e népszerűsége ellenére valójában viszonylag nehéz online nézni a régebbi évadokat. Nem megy ki jelenleg nem érhető el egyetlen nagyobb streaming platformon sem, kivéve az Amazon Prime Video szoftvert, ahol minden évszakot külön kell megvásárolnia. Ezenkívül az Amazonnak nincs minden előző évadja, csak az 1–7. Évad és a karácsonyi különlegességek. Az árak nagyon vadul is változnak, az egyik évad 4,99 fontot, a hatodik évszak pedig 9,99 fontot ára.

Ha inkább ingyen nézi a régi epizódokat, akkor van egy másik lehetőség. A Dave TV-csatorna a múlt szezon visszatérítéseit mutatja be, és ezek ingyenesen közvetíthetők az UKTV Play szolgáltatáson keresztül. Dave hajlandó több epizódot egymás ellen továbbítani, és mivel ezek egy hónapon belül igény szerint rendelkezésre állnak, ez a legegyszerűbb módszer a maratonhoz Nem megy ki. A hátránya, hogy kissé hosszabb ideig kell várnia, hogy megnézze az újabb évszakokat. Az írás idején nem lehet megnézni a nyolcadik és a kilencedik évadot Nem megy ki online.

Mit lehet várni a 10. évadra, hogy nem megyek ki

Nem megy ki híres változatos és gyakran szürrealisztikus televízióiról, így nehéz megjósolni, hogy mi fog történni ezúttal. Valószínűleg továbbra is önálló történeteket mesél el, ahelyett, hogy a több epizódív ívekre váltana, de ez a show bebizonyította, hogy hajlandó kockáztatni (több karaktert helyettesíteni korán, és hét évvel később átugorja), tehát nem mondja el, hogy a 10. évad milyen raktáron.

Tudjuk, hogy ez nem valószínű, hogy ez lesz a show végső sorozata. 2016-ban, a show alkotója és sztárja, Lee Mack azt állította, hogy „mindaddig, amíg [kérdezi]”, epizódokat készít. A kilencedik évad következetesen több, mint négymillió nézővel élvezi egy epizódon, és láthatjuk, hogy megújul, amint a közelgő sorozat véget ér..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

Adblock
detector