Hogyan nézhetem meg a Doctor Who 11. sorozatot külföldön (az Egyesült Királyságon kívül)

Meg akarom nézni Ki vagy doki 11. évad külföldről (az Egyesült Királyságon kívül)? Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet adatfolyamot közvetíteni Ki vagy doki online ingyen az Egyesült Királyságon kívülről és a legjobb VPN-k használatához. Ez lehetővé teszi a földrajzi korlátozások és az élő közvetítés 11. sorozatának megkerülését Ki vagy doki az Egyesült Államokból, Franciaországból, Németországból, Spanyolországból vagy a világ bármely más részéről.

Hogyan lehet nézni a Doctor Who-t online külföldről

Ki vagy dokiA 11. évad október 7-én kezdődött és december 9-én fejeződik be, karácsonykor pedig egy további különleges epizóddal. Az új epizódok vasárnap jönnek, általában 18:45 BST körül (10:45 PST / 13:45 EST), bár a jövő héten inkább 18:55 órakor kerül sor. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol nézhet minden epizódot élőben.

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Ki vagy doki sci-fi jelenség, és ennek eredményeként biztosan vannak engedély nélküli folyamok. Ezek azonban gyakran gyenge minőségűek és hajlamosak a közvetítés közbeni eltávolításokra. Mint bárki, aki rendelkezik brit televíziós engedéllyel, nézhet Ki vagy doki ingyen, valójában nincs ok a nem hivatalos adatfolyamok használatára.

A legjobb VPN orvos, aki: ExpressVPN

Az ExpressVPN felerősíti

A VPN-k az egyik legegyszerűbb módszer az online tevékenységek védelmére a kíváncsiságtól. A forgalom titkosítása mellett a világ minden tájáról kiszolgálókhoz kapcsolódhat, és megkerüli a földrajzi korlátozásokat, így hozzáférhet a szokásos külföldi streaming szolgáltatásokhoz. Az ExpressVPN használatát javasoljuk: ez egy nagy sebességű VPN, több mint 2000 szerverrel, 94 országban. A legjobban, hogy megbízhatóan feloldhatja az olyan platformokat, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video..

A regisztráció egyszerű, és csak néhány percig tart. Csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen be. Ez egy 30 napos próbaidőszakot indít, és ha a szolgáltatás nem kielégítő, visszavonhatja és teljes visszatérítést kaphat, felmerülő kérdések nélkül. Ez a pénz-visszatérítési garancia azt is jelenti, hogy rövid távon hatékonyan használhatja az ExpressVPN-t ingyenesen, például ha külföldi vakációra megy.

  Kako gledati besplatne nagrade Zlatni globus 2023 putem interneta besplatno

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: Takarítson meg 49% -ot, és további három hónapot kapjon ingyenesen az ExpressVPN éves előfizetésével.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan feloldhatja a VPN-vel külföldön levő Doctor blokkolását?

Soha nem használt VPN-t? Nincs szükség pánikba – a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása egyszerű. Így nézheti meg a Doctor Who-t, aki VPN-t használ:

  1. Először regisztráljon egy megbízható VPN-szolgáltatónál. Az ExpressVPN-t már említettük, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt olcsó, nagy teljesítményű alternatíva.
  2. Telepítse a VPN szoftvert. A legnépszerűbb operációs rendszereknek más verziója van, ezért feltétlenül töltse le a megfelelőt.
  3. Válasszon megfelelő forrást az alábbi listából.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Például egy brit szerverre van szüksége a BBC iPlayer feloldásához, vagy egy amerikai szerverre a BBC America feloldásához.
  5. Próbálja meg betölteni egy videót a webhelyről. Az oldal újratöltése után szinte azonnal el kell kezdeni a lejátszást, és minden hiba eltűnik.

Jó ötlet a fenti lépések végrehajtása Ki vagy doki valójában bekapcsol. Ilyen módon, ha nehézségekbe ütközik, továbbra is sok idő áll fenn a VPN ügyfélszolgálatának felkeresésére. A BBC különösen szigorú földrajzi korlátozásokat alkalmaz, és mint ilyen, előfordulhat, hogy VPN-je nem alkalmanként működik. Ezekben az esetekben az ügyfélszolgálat gyakran olyan kiszolgálóra mutat, amely továbbra is feloldhatja a BBC szolgáltatásait.

Hol nézheted meg Doctor Who-t online

Ki vagy doki rendkívül népszerű sorozat, ennek eredményeként a világ számos országában egyidejűleg sugározzák. Az alábbiakban értesítjük, hogyan kell beállítani a hangot, függetlenül attól, hogy melyik országban él.

USA

USA zászló

AA merikánus nézők minden epizódot a 2. évadtól kezdve, igény szerint elkaphatnak BBC America. A 11. évad epizódjai néhány órával feltöltésre kerülnek, miután befejezték a sugárzást az Egyesült Királyság televíziójában.

Nincs szükség regisztrációra vagy fizetésre, bár Amerikában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, hogy megnézhesse. A tartalom USA-n kívüli adatfolyamának megkísérlése a következő hibát eredményezi: “Földrajzi korlátozás – Ez a tartalom az Ön helyén nem érhető el”.

Új epizódokat élőben is közvetíthet, bár korábban be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Ha nem rendelkezik kábel TV-vel, ez nem jelent problémát: dönthet úgy is, hogy bejelentkezik a DirecTV Now vagy a FuboTV előfizetéssel..

Kanada

kanadai zászló

Kanadában, Ki vagy doki élőben közvetíthető Hely. Az élő közvetítések megtekintéséhez kábeltelevíziós előfizetésre van szüksége, mivel jelenleg lehetetlen bejelentkezni bármilyen top-the-service szolgáltatással..

  Как да гледате The Flash Season 6 онлайн отвсякъде

Még akkor is, ha nincs kábel, igény szerint is megnézheti. Igaz, hogy csak a 11. sorozat standard felbontású epizódjai érhetők el, de ezek megtekintéséhez nem kell bejelentkeznie. Néhány órával a levegő befejezése után új epizódok kerülnek a lekérhető könyvtárba, így nem kell túl sokáig várnia, hogy beleragadjon.

Az űrkód blokkolja a tartalmát, vagyis VPN-re lenne szüksége, hogy megnézze, ha Kanadán kívül tartózkodik. Bemutatja a külföldi látogatók böngészőhibáját (“Ez a tartalom a böngészőben nem érhető el”) Helyett a földrajzi korlátozást, de ez eltűnik, amikor egy kanadai szerverhez kapcsolódik.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

streaming Ki vagy doki az Egyesült Királyságban nagyon egyszerű: csak nézd élőben BBC iPlayer. Előbb létre kell hoznia egy fiókot, de ez ingyenes, és csak egy percet vesz igénybe. Felhívjuk figyelmét, hogy jogi szempontból érvényes brit televíziós engedéllyel kell rendelkeznie a nézéshez. A tényleges ellenőrzési eljárás azonban nincs érvényben, tehát ez a szolgáltatás alapvetően egy becsületrendszerre támaszkodik.

A fenti szolgáltatásokhoz hasonlóan, az epizódokat igény szerint elérhetővé teszik röviddel a sugárzás után. A BBC iPlayer az egyik olyan szolgáltatást kínálja, amellyel a legtöbb streaming platform nem működik: képesség, hogy látássérültekkel nézhessünk hangleírásokat..

Lásd még: A legjobb VPN-k a BC iPlayer számára

Ausztrália

Ausztrália zászló

ABC új epizódokat készít a Ki vagy doki ingyenesen, regisztráció nélkül, bárki számára elérhető Ausztráliában. Ez a szolgáltatás ismét blokkolja a tartalmát, így ausztrál szervert kell használnia külföldről történő megfigyeléshez.

Miközben élőben közvetítheti az ABC-t, új epizódok igény szerint is elérhetők azok számára, akik elmulasztották az adást. A legfrissebb epizódot a TV-hez való közvetítés után azonnal hozzáadják az igény szerinti könyvtárhoz. Érdemes megjegyezni, hogy bár csak a 11. évad igény szerint érhető el, az 1–10. Évadot elkaphatja a Netflixen.

Egyéb helyszínek

Ha nem angolul beszélő országban él, lehetőségei sokkal korlátozottabbak. Ha nincs helyi adás a Ki vagy doki, és nem szerepel az Ön országa Netflix könyvtárában, akkor arra kényszeríthető, hogy korábbi évadokat vagy epizódokat vásároljon külön-külön olyan platformon, mint a Google Play, az iTunes vagy az Amazon..

Ha országában van műsorszolgáltató, amely lehetővé teszi nézni Ki vagy doki ingyen (például Kanada vagy Ausztrália), de jelenleg külföldön tartózkodol, továbbra is hangolhat úgy, hogy csatlakozik az adott országbeli VPN-kiszolgálóinak egyikéhez.

  Как смотреть Project Runway (сезон 18) онлайн где угодно

Streamet tudok közvetíteni a Doctor Who-vel egy ingyenes VPN-sel?

Úgy tűnik, hogy az ingyenes VPN-k egyszerűen megvédik magukat online, ám ezeknek számos hátránya van, amelyeket a prémium szolgáltatások nem mutatnak. Például az ingyenes szolgáltatásoknak több felhasználója van, de még kevesebb kiszolgáló van a terhelés elosztására. Ez hosszú töltési időt, dadogó videót és esetlegesen szórványos leválasztásokat eredményez. Ezek a tényezők miatt a szabad VPN-k rossz választást jelentenek az élő HD-videók streamingjéhez. Ezen túlmenően ezeket a szolgáltatásokat gyakran az elsőként feketelistázzák az streaming szolgáltatások, tehát hosszú távon nem megbízhatók.

Hogyan engedheti meg magának az ingyenes VPN működését?? Bár nem fizet készpénzben, mégis segítséget nyújt a társaságnak a profitban. Azáltal, hogy nyomkövető sütik segítségével gyűjti az Ön tevékenységéről szóló információkat, ezek a vállalatok összeállíthatnak egy nagyon részletes dossziét az Ön böngészési szokásairól. Ez már elég invazív, de egyesek az Ön tudta nélkül is ezeket az információkat harmadik feleknek adják el. Ennek eredményeként azt találhatja, hogy egy ingyenes VPN használata valójában csökkenti az online biztonságot, nem pedig fokozza azt.

Végül, nincs garancia arra, hogy a használt VPN biztonságos. Legalább egy nagyobb alkalmazásboltban tucatnyi állítólagos ingyenes VPN-ot tárolnak, amelyek valójában rosszindulatú programokat tartalmaznak, vagy bizonyos esetekben nem titkosítják a forgalmat. Még a közismert ingyenes VPN-eket el is bántalmazták felhasználói bizalmukkal, és egyről kiderült, hogy haszontalan felhasználói sávszélességet értékesítenek profitért.

A legjobb módja az online biztonság megőrzésének, ha jó hírű VPN-t használ, amelynek bizonyított eredménye a felhasználói magánélet védelme.

Doctor Who 11 szezonban változás történt

Nézze meg a doktornőt, aki külföldön él VPN-vel

2023 mérföldkő az év számára Ki vagy doki. A 11. évad első alkalommal jelzi, hogy a Doktort egy nő játssza, az összes epizódban pedig kivételes előadása kivételes volt. Ez a sorozat Jodie Whittaker főszerepet játszik a főszerepben, de nem ő az egyetlen új kiegészítés a show szereplőinek.

Mint mindig, a doktor válogatott társakkal utazik. Ezúttal Graham (Bradley Walsh, Koronázási utca és A hajsza hírnév), Ryan (Tosin Cole – Star Wars az ébredő erő) és Yasmin (Mandip Gill – Hollyoaks, Az orvosok).

Várj – 11. sorozat? Nem orvos, aki igazán öreg?

Noha az idei sorozatot 11. évadnak hívják, valójában a 37. évad. Ki vagy doki 1963-ban kezdődött, és 26 szezonban futott 1989-ig. Ezután a szurkolók 16 évet vártak a show visszatérésére, Christopher Eccleston pedig a főszerepben.

Azóta minden évben új sorozat létezik, kivéve 2009-ben, amikor időszakosan öt különleges epizódot adtak ki. Úgy tűnik, hogy ez a fellendülés óta határozatlan ideig folytatódik Ki vagy doki sikeres volt a BBC számára mind helyi, mind nemzetközi szinten.

About the author