Hogyan nézhetem meg a Doctor Who 12. évadot online ingyen

Hogyan nézhetem meg a Doctor Who 12. évadot online ingyen

Orvos, aki ebben az évben kicsit másképp dolgozott, megszabadulva az ünneptől, annak érdekében, hogy a tizenkettedik évadot korán kezdje meg. A rajongók mostantól minden vasárnap új epizódot kaphatnak az Egyesült Királyságban, 18:55 órakor, GMT (vagy 8:00 EST / 17:00 PST, ha Észak-Amerikában tartózkodik). Olvassa tovább, hogy megismerje az adatfolyam továbbítását Doctor Who 12. évad külföldön élnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk Ki vagy doki 12. évad. Tekintettel arra, hogy népszerű ez a műsor, az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek, de azt javasoljuk, hogy ne használja őket. Kezdetben általában nagyon alacsony minőségű videókat tartalmaznak, valamint a jogosulatlan stream-eket általában a szerzői jogok tulajdonosa hajtja végre gyorsan. Szerencsére nincs szükség az árnyékos, megbízhatatlan forrásokra, mivel a teljes tizenkettedik évadát megnézheted Ki vagy doki online ingyen.

A tizenkettedik évad Ki vagy doki csak a régiókkal zárolt streaming platformon jelennek meg. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy megnézze, ha külföldre utazik, és nincs hivatalos helyi műsorszolgáltató.

Hogyan élj élő közvetítéssel a Doctor Who külföldön ingyenesen, VPN segítségével

A legtöbb streaming szolgáltatás csak bizonyos országokban érhető el. Amikor VPN-hez csatlakozik, a streaming szolgáltató csak a használt VPN szerver IP-címét látja. Mivel kiválaszthatja, hogy melyik országban tartózkodik a VPN-kiszolgáló, megtévesztheti a tartózkodási helyét, és használhatja azokat a szolgáltatásokat, amelyek korábban nem voltak elérhetők az Ön országában.

Így nézheti meg Dr. Who külföldön:

  1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a CyberGhost és a NordVPN kivételes és olcsó alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Lesz néhány különféle változat a különböző platformokon, ezért ügyeljen arra, hogy a megfelelőt kapja.
  3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon a kívánt hely szerveréhez. Például egy brit szervert használ fel a brit streaming szolgáltatások – például a BBC iPlayer – feloldásához.
  4. Látogasson el a webhelyre, amelyet fel szeretne tiltani. A tartalmat bármilyen probléma nélkül meg lehet nézni, de ha nem, akkor törölje a sütiket, és töltse újra az oldalt. Érdemes lehet kipróbálni egy másik szervert is, ha az Ön által használt feketelistán szerepel.
  5. Ennyi, most már nézheti a külföldi Dr. Who-t, és a szokásos módon csatlakozhat otthoni streaming szolgáltatásaihoz.
  Kako gledati britanski film Got Talent: The Champions uživo

Az Ki vagy doki speciális élő közvetítés, ami azt jelenti, hogy létfontosságú, hogy ellenőrizze, hogy a VPN működik-e előre. Ez a megközelítés biztosítja, hogy sok ideje lesz arra, hogy segítséget kapjon (ha szükséges) a VPN ügyfélszolgálatától, és azt jelenti, hogy nem fogja elmulasztani az epizód elejét váratlan technikai problémák miatt..

Hogyan nézhetem ingyen a Doctor Who-t az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit rajongók ezt megtehetik folyam Ki vagy doki élő idő szerint 18:55 GMT a BBC iPlayer-en. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, bár még mielőtt bármit megnézhet, létre kell hoznia egy fiókot. Ne aggódjon, ha hiányzik egy epizód; néhány órával a felfújás után igény szerint is elérhetők lesznek.

Az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha bármit néz a BBC iPlayer-en. A közhiedelemmel ellentétben, A BBC iPlayer nem kéri tévé engedélyszám megadását. Csak azt kérdezi, van-e engedélyed vagy nem, és semmilyen módon nem igazolja a válaszát.

A BBC iPlayer különösen szigorúan beépített régiózár funkciókkal rendelkezik, és sok VPN küzd annak feloldása érdekében. Megerősíthetjük azonban, hogy az ExpressVPN továbbra is működik. Még ennél is jobb, hogy ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen.

Hol máshol közvetíthetem a Doctor Who internetes 12. évadját?

Ki vagy doki lehet, hogy egy brit show, de rajongói dedikált légiója van a világ minden tájáról. Ha nem az otthona tartózkodik, továbbra is csatlakozhat a szokásos streaming szolgáltatásaihoz VPN-sel.

Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, melyik hálózat mutatja az Ön országában a 12. évadot:

USA

USA zászló

Megjelenik a BBC America Ki vagy doki 12. évad, de van egy fogás. Csak az első epizód ingyenes, és a jövőbeni epizódok (vagy a korábbi évadok bármelyikének) megtekintéséhez be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival..

  Kako gledati Grantchester Season 5 online besplatno

Szerencsére a BBC America egy maroknyi top-top szolgáltatást is támogat (fuboTV, Philo és YouTube TV), így továbbra is lehetséges néz Ki vagy doki kábel nélkül. Ezeknek a szolgáltatásoknak mindegyike tartalmaz egy ingyenes próbaverziót, így ha nem gondolja, hogy várakozik, feliratkozhat, streamálhat Ki vagy doki, és egy héten belül törölje a díjat. Ellenkező esetben azt javasoljuk, hogy használja a Philo készüléket, mivel havonta 20 USD USD, ez a legolcsóbb módja a nézésnek.

A fenti platformok mind régiókhoz vannak kötve, és csak az Egyesült Államokban érhetők el. Még mindig hozzáférhet hozzájuk külföldről, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez.

Kanada

Kanadai zászló

Kanadában a 12. évadot kizárólag a CTV Sci-Fi-on mutatják be. Ha a kábeltévé-csomag már tartalmaz CTV-csatornákat, akkor egyszerűen bejelentkezhet a szolgáltató adataival, és közvetítheti Ki vagy doki él minden héten este 8:00 EST / 17:00 PST. Az epizódokat igény szerint szintén elérhetővé teszik, miután befejezték a sugárzást, tehát nem nagy ügy, ha hiányzik. Sajnos nincs mód a KTV kábel nélküli online nézésére.

A CTV földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy Kanadában kell lennie, vagy kanadai VPN szervert kell használnia, mielőtt bármit megnézhet.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ki vagy doki Minden héten 7: 31-kor, AEDT-nél. A rajongók ingyenesen megnézhetik az ABC iView-on, és nem is kell először fiókot létrehozniuk. Az új epizódok elérhetővé válnak az igény szerinti streaminghez röviddel a közvetítés után, és körülbelül egy hónapig elérhetők lesznek.

Mivel ez a streaming szolgáltatás földrajzilag korlátozott, akkor VPN-re lesz szüksége Ausztrálián kívüli nézéshez.

Mit számíthatnak a rajongók a Doctor Who-től a 12. évadra??

Az első dolgok először: Jodie Whittaker meg fogja lepni a The Doctor 13. inkarnációja szerepét. A 12. szezon premierje, a „Spyfall” címet viseli, amikor megpróbált egy bűncselekményt lecsökkentni, miközben részt vett egyik pártján..

  Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2023-es MTV VMA-t külföldön?

Eközben Yaz, Graham és Ryan felzárkóznak a barátokkal és a családdal otthon, és némi extra betekintést nyújtanak a nézők személyes életébe. Ez nem azt jelenti, hogy ebben a szezonban lassabb lesz a tempó, és ha az első epizód végén egy hatalmas sziklakereszttel jár, ez lehet az utolsó esélyük egy kicsit pihenni …

About the author