Hogyan nézhetem meg a Killing Eve 2. évadot külföldön?

Hogyan nézhetem online a Killing Eve 2. évadot

Eve megölte a két levegőt az Egyesült Államokban, Írországban, Ausztráliában és Kanadában, és még nem rendelkezik kiadási dátummal az Egyesült Királyság számára. Ha meg akarja nézni a Killing Eve-t az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt, kövesse ezt a megoldást.

Második évadja Gyilkos Eve premierje április 7-én a 8:00 EST (5:00 PST / 1AM BST) alkalommal az Egyesült Államokban. Összesen nyolc epizód lesz, hetente egy újabb, a szezon május 26-ig tartó végéig. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan nézheti meg a Gyilkos Eve élőben, ingyenesen, bárhol a világon.

Ezt meg kell jegyezni ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Míg a gátlástalan webhelyek gyakran fogadnak engedély nélküli élő közvetítést olyan népszerű műsorokról, mint például Gyilkos Eve, gyakran nagyon gyenge minőségű, késleltetett, alacsony felbontású videóval. Ezenfelül fennáll annak a kockázata, hogy a show szerzői jogi tulajdonosa félig átkapcsolja őket offline módba, így valószínűleg nem is látja a végét. Ahogy tudod nézni Gyilkos Eve a második évad ingyen, nincs oka megbízhatatlan, engedély nélküli források felhasználására.

Nézni Gyilkos Eve ingyen, akkor van szüksége VPN-re, hacsak Ausztráliában vagy Írországban nem tartózkodik.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Killing Eve külföldön történő VPN-jét?

A megfelelő VPN-vel könnyű megkerülni a regionális korlátozásokat. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Gyilkos Eve második évad bárhonnan:

 1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló minőségű és olcsó alternatíva..
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Lesz néhány különféle változat, ezért győződjön meg arról, hogy megkapja a készülékéhez tartozó alkalmazást.
 3. Válassza ki, melyik hivatalos forrás közül szeretné használni.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Például egy ír szervert használ fel az RTÉ feloldásához külföldön.
 5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. Aznak azonnal el kell kezdődnie, de ha nem, törölje böngészője sütikét és gyorsítótárát, majd próbálja meg frissíteni az oldalt.

Mint Gyilkos Eve élőben közvetítik, erősen javasoljuk, hogy minden egyes epizód kezdete előtt tesztelje a VPN-t a fenti lépésekkel. Ezzel biztosítja, hogy ha valami nem a várt módon működik, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától. Ez a megközelítés azt is csökkenti, hogy egy epizód egy részét hiányzik.

Hogyan nézheted ingyen a Killing Eve 2. évadot az ausztrál TV-n

Ausztrália zászló

Noha az ausztrál közönségnek két hónapot kellett várnia, hogy megnézze az első évadot, ez ezúttal nem jelent problémát. A hagyományos TV-n nem lesz április 19-ig, de tudsz patak online az ABC iview-on. Minden szombaton 11:00 óráig új epizód lesz, de ezek valószínűleg csak igény szerint lesznek elérhetők kb. Egy héttel később.

A platformon az egyik legjobb dolog az, hogy teljesen ingyenes. Ezenkívül nincs szükség fiók létrehozására. Az ABC iview régiónként zárolva van, de külföldről is használhatja, ha csatlakozik a VPN egyik ausztrál szerveréhez. Szüksége van VPN-re? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, vagyis ha elégedetlen vagy, egyszerűen visszavonhatja a teljes visszatérítés igénylését..

Hogyan nézhetem meg ingyen a Killing Eve 2. évadot az ír TV-n

Írország-flag

Írországban a második évad Gyilkos Eve sugárzásra kerül az RTÉ2-en. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, és nem is kell fiókot létrehoznia. Az RTÉ minden héten egy epizódot mutat be, 9:30 PM BST (13:30 PST / 16:30 EST )kor. Ezeket nem sokkal a levegőzés befejezése után adják hozzá a platform igény szerinti könyvtárához. Valószínűleg csak egy héten lesznek elérhetők, tehát ha hiányzik egy epizód, a legjobb, ha a lehető leggyorsabban felzárkózik..

Az RTÉ használatakor néhány lehetséges kérdést figyelembe kell venni. Először is Gyilkos Eve hivatalosan április 7-én kezdődik, Az ír közönség csak április 10-ig fogja megnézni. Mint ilyen, el kell döntenie, hogy fizet-e inkább a műsor megtekintéséhez, hogy a lehető leghamarabb megnézhesse, vagy tartson néhány napig, és ingyen közvetítse..

Az RTÉ a közelmúltban továbbfejlesztette régiózárási képességeit, és ennek eredményeként a legtöbb VPN már nem tudja feloldni azt Írországon kívülről. Megerősíthetjük, hogy a CyberGhost továbbra is működik.

Hol máshol nézhetem online a Killing Eve 2. évadát?

Gyilkos Eve rendkívül népszerű show, és nem meglepő, hogy a világ számos országában megmutatják. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell adatfolyamot közvetíteni Gyilkos Eve bárhol.

USA

USA zászló

Az amerikai rajongóknak rengeteg lehetősége van, amikor az új évadot figyeli. Ha előfizetéssel rendelkezik kábel TV-vel, jelentkezzen be a BBC America webhelyére, és élőben nézze meg a premiert a 8:00 EST-n. Még aznap is meg lehet nézni az egyes epizódokat, két nappal azelőtt, hogy az AMC Premiere megjelenne, de ez a szolgáltatás havonta 5,99 USD dollárba kerül, a kábelkötelezettség mellett.

De ne aggódj; számos felülmúló platform van (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, Philo, PlayStation Vue és YouTube TV), amelyek lehetővé teszik az AMC, a sorozat élő csatornát néző csatornájának megtekintését. Javasoljuk a Hulu alap előfizetését mivel magában foglalja a teljes első sorozatot, és sokkal olcsóbb, mint mások (havi 5,99 dollár, mintegy 45 dollár helyett). Nem lesz képes élőben megnézni az új epizódokat, de általában röviddel azután adják hozzá őket, hogy befejezték a TV-műsor közvetítését.

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Bár ajándékkártyával bárhonnan feliratkozhat Hulu-ra, más országokból történő VPN-használathoz szüksége van VPN-re.

Az USTV Now egy olyan streaming szolgáltatás, amelynek célja, hogy az amerikai fegyveres erők tagjai otthonról nézhessék a tévét, amikor ki vannak az országból. Ennek ellenére valójában nem ellenőrzi, hogy a katonaságban vagy-e vagy sem. A prémium előfizetés lehetővé teszi az AMC (és ennek eredményeként) nézését, Gyilkos Eve) és 19,99 USD USD havonta, egyhetes ingyenes próbaverzióval. A legjobb az, hogy az USTV Now lehetővé teszi a regisztrálást akkor is, ha a fizetési mód nincs összekapcsolva egy amerikai címmel. Az USTV Now nincs régióban zárva, de továbbra is javasoljuk a VPN használatát, mivel ezek csökkentik annak kockázatát, hogy az Ön internetkapcsolatának szolgáltatója gátolja a kapcsolatot..

Kanada

Kanadai zászló

A Bravo a második évadot indítja egyszerre, amint azt az Egyesült Államokban mutatják be. Jelenleg a teljes első sorozatát is kínálja Gyilkos Eve igény szerint. Van azonban egy fogás: ennek a platformnak a felhasználót megkövetelnie kell jelentkezzen be a kábelszolgáltatójával részletek, mielőtt bármit megnézhetnek, élőben vagy sem. Ezenkívül nem támogatjuk a legnépszerűbb szolgáltatókat.

Ha még az új szezon kezdete előtt szeretne felzárkózni, akkor kihasználhatja a Crave egy hónapos próbaverzióját. Ez a szolgáltatás általában 9,99 USD CAD havonta, de csak feliratkozhat, megnézheti az első évadot és lemondhatja a díj elkerülése érdekében..

A Crave csak Kanadában érhető el, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy külföldön elérje.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Bár pontosan nem tudjuk, mikor Gyilkos Eve a második évad megérkezik a brit képernyőkre, spekulálhatunk. Korábban a show premierje az Egyesült Királyságban volt, öt hónappal az amerikai megjelenés után, ám Emerald Fennell íróval azt állítva, hogy a rajongóknak nem kell „nagyon sokáig várniuk legközelebb”, és a szezon majdnem egyidejű sugárzása több angolul beszélő országban, egy valószínűnek tűnik a májusi vagy júniusi kiadás.

Időközben megteheted nézze meg az összes epizódot az első évadtól kezdve a BBC iPlayer-en. Ez a platform szabadon használható, bár előbb fiókot kell létrehoznia. Annak ellenére, hogy regisztráció során kéri az irányítószámot, ezt valójában nem használják a tartózkodási hely meghatározására, és bármely brit irányítószám működni fog. A brit törvények előírják, hogy TV-licenccel kell rendelkeznie a BBC iPlayer használatához, de a szolgáltatás ezt nem igazolja, hanem teljes mértékben támaszkodik a becsületrendszerre.

A BBC iPlayer földrajzilag korlátozott. Mint ilyen, az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy brit VPN szerverhez, hogy megnézhesse.

Mit számíthatunk Killing Eve második szezonjára??

Figyelem: spoilerek követik. Az első sorozat Gyilkos Eve egy sziklacsúcson végződött, aminek nagyon jelentős következményei vannak a következő szezonra. Az alábbiakban mindent felfedünk, amiről tudunk Gyilkos Eve második évad.

A feszült, akciódús finálé végén Eve szúrja meg Villanelle-t, akinek sikerül menekülnie. Ismeri a szabályt ezen a ponton: ha nem lát holttestet, akkor ez a karakter valószínűleg nem halott meg. A második évad utánfutója ezt megerősíti, jelezve, hogy nemcsak Villanelle még mindig életben van, de még mindig annyira dezorált, mint korábban. Tudjuk, hogy a két évszak között nem lesz időcsúszás, ezért talán még meg is láthatjuk, hogy Villanellenek miként sikerült túlélnie a halálához legközelebbi kefét..

Vannak pletykák is, amelyek kavarodnak a második gyilkosról. Természetesen Eve azt akarja befejezni, amit elkezdett, de lehetséges, hogy figyelmét máshol vonzza. A Villanelle azonban semmi más, ha nem egoista, és valószínűleg nem fogja ezt megtenni. Bár a telek részletei kevés és távol vannak, ez a szezon azt ígéri, hogy egy rajongó lesz, soha nem fogja elfelejteni.

Megölte Eve 2. évadját

Noha a szereplők nagyjából változatlanok maradtak, volt néhány új kiegészítés. Az alábbiakban lebontottuk az összes főbb szereplőt Gyilkos EveMásodik évadja.

 • Sandra Oh, mint Eve
 • Jodie Comer mint Villanelle
 • Fiona Shaw, mint Carolyn Martens
 • Nina Sosanya (karakter még nem nevezett)
 • Edward Bluemel mint Hugo
 • Julian Barratt (karakter még nem nevezett)
 • Shannon Tarbet (új szezon rendszeres, további részletek még nem érhetők el)
 • Henry Lloyd-Hughes (új szezon rendszeres, további részletek még nem ismertek meg)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 40

Adblock
detector