Hogyan nézhetem meg, hogy a Celebrity 2019 online bárhonnan ingyenes

Hogyan nézhetem, hogy online vagyok Hírességek

A 19. évad Híresség vagyok november 17-én kezdődött. Minden este egy új óra hosszú epizód lesz 9:00 GMT (16:00 EST) órakor, és ha a korábbi szezonokra van valami várható, a műsornak kb. három hétig kell tartania. Olvassa el tovább, hogy megtudja mindent, amit tudnia kell a sorozatról, valamint az élő közvetítésről Híresség vagyok 2019 ingyenes online, külföldről.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Ez a show rendkívül népszerű, és mint ilyen, az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek. Ezek azonban nemcsak hajlamosak offline állapotba kerülni a szerzői jogok megsértése miatt, hanem általában nagyon gyenge minőségűek, késleltetett, alacsony felbontású videóval is. Tudod stream Híresség vagyok, hozzak ki innen egyébként ingyen, tehát nem kell árnyékos, jogosulatlan forrásokat használni.

Híresség vagyok A 2019-es év kizárólag az ITV Hub-on közvetít, amely csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ha egy másik országban tartózkodsz, akkor a nézéshez VPN szükséges.

Hogyan nézhetek online online hírességeket VPN segítségével

A legtöbb streaming platform ellenőrzi a felhasználó IP-címét, hogy megtudja, hol vannak a világon. Amikor azonban csatlakozik egy VPN-hez, akkor kap egy új IP-címet, amely megfelel az Ön által választott szerver országának. Ez becsapja a szolgáltatásokat abban, hogy azt gondolja, hogy a kívánt helyen tartózkodik, lehetővé téve a régióhoz kapcsolt platformok használatát külföldön. Ez könnyebb, mint amilyennek hangzik; csak kövesse az alábbi lépéseket.

Így nézheti meg, hogy a Celebrity 2019 online bárhonnan ingyenes:

 1. Először is regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a CyberGhost és a NordVPN két kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
 2. Ezután töltse le és telepítse a szoftvert. Vegye figyelembe, hogy általában több különböző alkalmazás érhető el, ezért győződjön meg arról, hogy megkapta az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez. Ha egy adott városban kiszolgálókat választhat, akkor London és Manchester általában erős választás.
 4. Hozzon létre egy ITV Hub-fiókot. Ez ingyenes és csak egy percet vesz igénybe, bár felkérést fog adni az Egyesült Királyság irányítószámának megadására. Vegye figyelembe, hogy az ITV valójában nem igazolja, hogy ott él, tehát bármilyen érvényes brit irányítószámot megadhat.
 5. Végül próbáljon meg egy videót lejátszani az ITV Hub-on. Meg kell találnia, hogy szinte azonnal betöltődik, de ha nem, akkor törölje a sütiket, és frissítse az oldalt.

A. Új epizódjai óta Híresség vagyok élő közvetítésben részesül, javasoljuk, hogy tegyen néhány percet előre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy VPN hibátlanul működik-e. Ez a megközelítés azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel, akkor továbbra is kell ideje arra, hogy segítséget kapjon a VPN támogatási csoportjától.

Hogyan nézhetem, hogy egy Híresség vagy, akit engem innen szabadon bocsáthatnak ki az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Mint mindig, az ITV kizárólagos otthona Híresség vagyok, hozzak ki innen. Ez azt jelenti, hogy tudsz streaming minden epizódot élőben és ingyenesen, a ITV Hub. Kiegészítő bónuszként nem kell aggódnia, hogy hiányzik egy epizód, mivel több héten keresztül láthatja őket igény szerint.

Sajnos az ITV Hub csak az Egyesült Királyságban érhető el, és nincs nemzetközi Híresség vagyok műsorszolgáltatók eddig. Az ITV Hubhoz továbbra is hozzáférhet külföldről, ha csatlakozik egy brit VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nincs ragadtatva..

Hogyan vagyok egy híresség, amellyel kiszabadíthatok??

Az Híresség vagyok a formátum valójában meglehetősen egyszerű; a hírességek néhány hétig élnek a dzsungelben, és a nézők szavaznak arról, hogy melyik versenyzőt szeretnék látni és indítsanak egy „Bushtucker-tárgyalást”. Ezek gyakran azt eredményezik, hogy a hírességnek enni kell, vagy kellemetlenül kell eljutnia a hibákhoz és más lényekhez, bár ettől az évtől kezdve nem fogyasztanak élő rovarokat.

Körülbelül két hét után a közönség lehetőséget kap arra, hogy szavazzon a hírességért, amelyet meg akar nyerni. Minden epizódot a legkevesebb megtekintésű versenyzőt kilakoltatják, amíg csak egy marad. Az ITV ezután adományt ad a nyertes által választott jótékonysági szervezetnek.

Ki az idei versenyző??

Idén 10 résztvevő lesz, és mint mindig, Ant és Dec jelennek meg. Nézze meg az alábbiakban a teljes listát Híresség vagyok, hozzak ki innen 2019 versenyző:

 • Caitlyn Jenner (volt sportoló, valóság TV-csillag)
 • Ian Wright MBE (labdarúgó)
 • Adele Roberts (DJ)
 • Nadine Coyle (Lányos hangos énekes)
 • Myles Stephenson (Rak-Su énekes)
 • Andrew Maxwell (komikus)
 • Jacqueline Jossa (színésznő)
 • Roman Kemp (DJ)
 • James Haskell (rögbi játékos)
 • Kate Garraway (TV műsorvezető)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 56

Adblock
detector