Hogyan nézhetem online a 100. évadot

Hogyan nézhetem online a 100. évadot (6)

A 6. évad A 100 premierje április 30-án, szombaton a 18:00 PST-n (1AM GMT / 9PM EST), hetente egy új epizóddal. Várhatóan 13 epizód fut, vagyis ez a sorozat valamikor júliusban véget ér. Az 5. évad fináléjának eseményei alapján ez a sorozat ígéretesen lényegesen különbözik az előzőekben szereplőktől, és az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az új epizódokat online közvetíteni.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Népszerű műsorok, mint a A 100 gyakran elérhetők jogosulatlan streaming oldalakon, de erősen javasoljuk, hogy ne használják ezeket. A videók gyakran kis felbontásúak, és kezdetben szinkronban vannak a hangjukkal, de hajlamosak arra is, hogy lekerüljenek a szerzői jogok megsértése miatt, ami azt jelenti, hogy nincs garancia arra, hogy a teljes évadot megnézheted. Mint A 100 egyébként ingyenesen lesz elérhető, nincs előnye a megbízhatatlan, engedély nélküli weboldalakon történő megtekintésnek.

Sok szolgáltatás bemutató A 100 A 6. évad földrajzilag korlátozott. Szüksége lesz VPN-re ahhoz, hogy ezeket külföldön elérhesse.

Hogyan nézhetem meg a 100 külföldön egy VPN-t

A VPN-k eleinte félelmetesnek tűnhetnek, de valójában elég egyszerű a földrajzilag korlátozott platformok feloldása külföldről. Az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket A 100 bárhonnan:

  1. Kezdje úgy, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost két erős és olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse az alkalmazást, ügyelve a készülék operációs rendszerének megfelelő verzióra.
  3. Döntse el, mely szolgáltatást szeretné megnézni A 100 6. évad.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Például egy amerikai szervert kell használnia a CW eléréséhez, vagy egy brit szervert az Összes 4 feloldásához.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, a gyorsítótár és a sütik törlése, majd az oldal frissítése általában megoldja a problémát..

Ha streaming szeretne A 100 élőben, azt javasoljuk, hogy a fenti lépéseket jóval április 30. előtt végezze el. Ez a megközelítés biztosítja, hogy ha valami nem működik a vártnak megfelelően, akkor is lesz ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától és esetleg nem kell elmulasztania a kezdést egy epizód.

Hogyan közvetítheted a 100. évadot az Egyesült Államok TV-jében

USA zászló

A CW bemutatja az új szezonot az Egyesült Államokban. Ez a műsorszolgáltató új epizódokat ad hozzá weboldalának igény szerinti könyvtárához a közvetítés után másnap. Ezeket teljesen ingyenesen továbbíthatja, és nem is kell először fiókot létrehoznia. A CW azonban nem kínál élő közvetítést, és az epizódokat 30 nap elteltével eltávolítják.

Számos olyan over-the-top streaming szolgáltatás kínál, amely The CW-t kínál, tehát ha inkább nézel A 100 A 6. évad élőben, több lehetősége van. Jelenleg közvetítheti a CW-t a YouTube TV-vel, a Hulu-val az élő TV-vel, a DirecTV Now-val és a fuboTV-vel (bizonyos helyeken).

Ezek a szolgáltatások havi 40–50 USD dollárba esnek, és mindegyik tartalmaz egy hétnapos ingyenes próbaverziót. Ezek a próbák nem elég hosszúak az egész szezon folyamához, ám ezek lehetővé teszik, hogy eldöntse, vajon érdemes-e fizetni az új epizódok élőben történő megtekintéséhez. Olvassa tovább, hogy melyik ingyenes brit csatornán jelenik meg a teljes szezon.

A fenti platformok mindegyike földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ezeket továbbra is külföldről érheti el egy amerikai VPN szerver segítségével.

Hol máshol nézhetem a 100 online oldalt?

A 6. évad A 100 valószínűleg több különböző országban elérhető lesz, de jelenleg csak néhány megerősített nemzetközi műsorszolgáltató létezik. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell nézni A 100 az országodban:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Korábbi évadai A 100 sugárzott az E4-en az Egyesült Királyságban, tehát valószínű, hogy ez a helyzet a 6. évadra is. Mint ilyen, képes leszel nézze meg az új epizódokat élőben a 4. csatorna streaming platformján, Mind a 4. Sőt, még ennél is jobb, hogy ez a szolgáltatás rövid időn keresztül új epizódokat tárol, miután megjelentek, lehetővé téve felzárkóztatását akkor is, ha elmulasztotta az élő adást.

Mind a négy ingyenesen használható, bár még mielőtt bármit megnézhet, létre kell hoznia egy fiókot. Ez nagyrészt meglehetősen szokásos, de meg kell kérni az irányítószám megadását. Ennek nem kell aggódnia; nem arra használják, hogy meghatározza a tartózkodási helyét, és valójában minden brit irányítószám működni fog.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha élő tartalmat néz mind a 4-en, a brit törvények előírják, hogy TV-engedélynek kell rendelkeznie. Ezt könnyedén véletlenül figyelmen kívül hagyni, mivel az Összes 4 nem igazolja valóban, hogy a felhasználó rendelkezik-e licenccel, vagy sem, és csak alkalmanként figyelmezteti őket erre a követelményre, ahelyett, hogy minden alkalommal megpróbálna élő TV-t nézni. Mind a 4 csak az Egyesült Királyságban érhető el, így külföldi VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy külföldön használhassa, javasoljuk az ExpressVPN-t, amely jól működik az Összes 4-vel.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai nézők számára könnyű naprakészen lenni A 100. Amíg egyetlen kanadai műsorszolgáltató sem fogja élőben megmutatni az új évadot, új epizódok kerülnek hozzáadásra a Netflix Canada-hoz néhány órával az Egyesült Államokban való levegő után.

Feliratkozhat a Netflixre havonta 9,99 USD CAD-ért, és az új előfizetésekhez egy hónapos ingyenes próbaverzió jár. A legjobb az egész, hogy a Netflix Canada jelenleg minden előző szezonban kínál A 100. A 71 áttételes epizód segítségével rengeteg az elfoglaltság április 30-ig. A Netflix Canada eléréséhez Kanadában kell lennie, vagy kanadai VPN szervert kell használnia..

Egyéb helyszínek

A CW eddig csak megerősítette, hogy mely hálózatok jelennek meg A 100 a 6. évad három országban. További részletekre számíthatunk, amikor a premier közelebb kerül, de ha országát nem említik konkrétan egy sajtóközleményben, akkor azt javasoljuk, hogy először ellenőrizze az országának regionális Netflix könyvtárát és a szabadon megtekinthető streaming platformokat. Ha a legutóbbi szezon nem szerepel ezek egyikében, akkor lehetséges, hogy az egyetlen lehetőség az, hogy a szezonot olyan szolgáltatásokban vásárolja meg, mint az iTunes, a Google Play vagy a Microsoft Store.

A 100-ból 1–5. Évadot közvetíthetem online?

Szeretne felzárkózni a A 100? A műsor elérhetősége régiónként eltérő, de az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan nézheti meg a következő 1–5. Évadot: A 100 online.

Ausztrália: A Netflix Australia 1–4. Évadot tartalmaz, de meg kell vásárolnia az 5. évadot. A Google Play Áruház a legalacsonyabb árat kínálja (31,49 USD)..

Kanada: A Netflix Kanada minden előző szezonban kínál.

Japán: Mind az öt évszak a Netflix-en található.

Mexikó: Az első négy évszak elérhető a Netflix-en. Az 5. évadot a Google Play Áruházban 24,99 USD (kb. 477 MXN) körül lehet megvásárolni..

UK: Az Amazon Prime Video 1–4 évadú, és az ötödik megvásárolható az iTunesban (14,99 USD).

USA: Az 1-5. Évad elérhető a Netflix-en.

Mit tudunk a 100-as évadról 6??

Az alábbiakban elmagyarázzuk, mire számíthat A 100 hatodik évad. Az ötödik szezon robbanásveszélyes döntője után minden bizonnyal sokról beszélni lehet. Figyelem: spoilerek követik.

Jason Rothenberg, A 100A showrunner korábban arra utalt, hogy a hatodik évad messze különbözik a többiktől, és most már tudjuk, miért. A túlélők feladták a Földet és új bolygó felé indultak. Tíz év után azonban még nem mindenki ébredt fel az alvásból. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg az első néhány epizód Clarke-t és Bellamy-t követi, amikor új otthonukat feltárják.

Aztán ott van a titokzatos III. Eligius. Még eddig csak annyit tudunk erről a hajóról, hogy tudósai hajóztak fel és jóval az első évad eseményei elhagyta a Földet. Lehet, hogy a túlélők (ha vannak ilyenek) ezen az új bolygón, de Rothenberg megerősítette, hogy a hatodik évad ebben az időben nem fogja követni a hagyományos „velünk szembenünk” ábrát; a főszereplőknek elég nehézségeik vannak egy idegen bolygóhoz való alkalmazkodással, nekik sem kell háborút harcolniuk.

A hatodik évad gyakorlatilag lágy újraindítás a sorozat számára, és mint ilyen, még várni kell, hogy a rajongók folytatják-e a hangolást, vagy egyszerűen csak kikapcsolnak, amikor a fő történet véget ért (mint több más népszerűnek is történt). mutat, mint Scrubs és Egyszer volt, hol nem volt). Egy teljesen új írói csapattal, vadul különféle rajzvonalakkal és a régóta felmerülő kérdésekre adott válaszok ígéretével a hatodik évad lehet a friss levegő lélegzete, amely A 100 igények.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector