Hogyan nézhetem online a Fresh Off The Boat-ot (4. évad)

Hogyan nézhetem online a Fresh Off The Boat 4. évadot

Míg Friss a hajón néhány országban jelenleg ötödik évadát közvetíti, a shownak másutt még nem sikerült felzárkóznia. Például az Egyesült Királyságban a negyedik évad valamikor áprilisban a TV-ben kerül sor a premierre, két hét egymást követő epizódjával, hétfőn 10: 05-kor, BST-nél (14:00 PST / 5PM EST). Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az új sorozat minden epizódját élőben és ingyenesen közvetíteni, bárhol is van a világon.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Népszerű műsorok, mint a Friss a hajón gyakran elérhetők gátlástalan, nem hivatalos streaming oldalakon, de erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. A videó minősége gyakran nagyon gyenge, és ha ez nem elég rossz, mindig fennáll annak a veszélye, hogy a megtekintett adatfolyam offline állapotba kerül a szerzői jogok megsértése miatt, részben egy epizódon keresztül. Egyébként ingyen nézheti a 4. évet, így nincs ok támaszkodni árnyékos streaming webhelyekre.

Sok szolgáltatás bemutató Friss a hajón ingyen a régiókra vonatkoznak, azaz más VPN-hez való hozzáféréshez VPN-re van szüksége.

Hogyan közvetíthetem a Fresh Off The Boat-ot online, VPN-sel

A VPN-ek félelmetesnek tűnhetnek, ha még soha nem használta őket, de valójában meglehetősen egyszerűvé teszik a régióhoz kötött platformokhoz való hozzáférést külföldön; csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kezdje úgy, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost is kiváló választás.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon az adott ország VPN szerveréhez. Például egy brit szerverre van szüksége az 5Star feloldásához, vagy egy amerikai szerverre az ABC-n való megtekintéshez.
  5. Próbálja meg betölteni egy videót a választott szolgáltatásra. Szinte azonnal meg kell kezdenie. Ha nem, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, töltse be újra az oldalt, és próbálja újra.

Ha szeretnél nézni Friss a hajón élőben, erősen javasoljuk, hogy a fenti lépéseket jóval a bemutató időpontja előtt végezze el. Ez biztosítja, hogy ha valami rosszul történik, akkor továbbra is van ideje kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával és esetleg nem kell elmulasztania egy epizód elejét..

Hogyan nézhetem ingyen a Fresh Off The Boat 4. évadot az Egyesült Királyság tévében

uk zászló

Az 5Star eredetileg azt tervezte, hogy a show 4. évadját április 5-én kezdje meg, de az ütemezés változása miatt a platform helyette tovább folytatja a 3. évad sugárzását. Nincsenek további részletek arról, mikor várhatjuk el a 2006. Negyedik évadot Friss a hajón eddig, de folyamatosan frissítjük Önt, mivel több információ elérhetővé válik.

De nem kell aggódnia. Az Amazon Prime Video brit könyvtára tartalmazza az első négy évszak minden epizódját. Ez a szolgáltatás 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, és összesen 101 epizóddal feltétlenül lehetséges (kis odaadással) megnézni mindet, mielőtt a próbaidőszak lejár. Csak ne felejtse el lemondni, amikor elkészült, hogy elkerülje a fizetést.

Ha inkább várja a műsor élő közvetítését, akkor tudnia kell, hogy az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie. A My5 (az online platform, ahol meg lehet tekinteni az 5 csillagos tartalmat) azonban nem valójában ellenőrzi, hogy rendelkezik-e licenccel, és a felhasználók őszinteségére támaszkodik.

Az Amazon Prime Video UK és az 5Star egyaránt régióra vonatkozik. Mint ilyen, az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy brit VPN szervert kell használnia ezek használatához. Ha még nem rendelkezik VPN-vel, kihasználhatja az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszatérítési garanciáját. Miközben előleget kell fizetnie, bármikor (és bármilyen okból) lemondhatja a teljes visszatérítés igénylését.

Hol máshol nézhetem online a Fresh Off The Boat-ot?

Számos más országban a műsorszolgáltatók beváltják a show sikerét. Az alábbiakban magyarázatot adunk az adatfolyam továbbítására Friss a hajón online az Ön országában:

USA

USA zászló

Friss a hajón Jelenleg ötödik évadát közvetíti az ABC-n. Ha már van kábeltévé-előfizetése, ingyenesen bejelentkezhetsz, és azonnal megnézheted. Az új epizódok pénteken, 17:00 PST (8:00 EST) órakor jelennek meg, és másnap hozzáadódnak a platform igény szerinti könyvtárához. Azonban csak egy hónapig érhetők el, így fizet, ha lehetséges, naprakész legyen.

Nincs kábel? Az ABC lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a Hulu-val Live TV, DirecTV Now, PlayStation Vue vagy YouTube TV fiókkal. Érdemes megjegyezni, hogy az ABC különösen erőteljes földrajzi korlátozásokkal rendelkezik, bár azt jelenti, hogy sok VPN küzd annak külföldön történő feloldása érdekében. Szerencsére sokkal könnyebb módja van a nézésnek.

A Hulu alap előfizetése havi 5,99 USD-t fizet, ami sokkal olcsóbb, mint a többi fenti felülmúló csomag. Sokkal jobb, ha egy 30 napos ingyenes próbaverzióval jár, és ajándékkártyákat is elfogad, így bárhonnan feliratkozhat. Hulu minden epizódot kínál a Friss a hajón. Bár nem lesz képes élőben megnézni, az új epizódokat általában egy vagy két nappal elérhetővé teszik a tévében való megjelenés után.

A fenti szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, hogy külföldön használhassa őket.

Ausztrália

Ausztrália zászló

A helyzet kissé nehezebb az ausztrál rajongók számára. A TenPlay jelenleg hétfő este minden hétfőn este 9:00 óráig visszatér a második évadból, és a Fox8 új epizódokat közvetít az ötödik évadtól szombaton, 19:30 órakor. Mindkét szolgáltatás tartalmat igény szerint rövid időn keresztül elérhetővé teszi a közvetítés után, így ha elmulaszt egy epizódot, akkor továbbra is lehetősége van felzárkózni.

Bár a TenPlay megköveteli, hogy regisztráljon, mielőtt bármit megnézhet, ezt bármikor megteheti. A Fox8 online megtekintéséhez azonban szükség van egy meglévő Foxtel-kábelcsatornára vagy a Foxtel Now előfizetésére. A Foxtel Now 25 AUD AUD havonta, és tartalmaz egy 10 napos ingyenes próbaverziót, amely nem elég hosszú ahhoz, hogy megnézze a szezon hátralévő részét, de legalább a szükséges csatornacsomag szerepel az alap előfizetésben.

sajnálatos módon, egyetlen nagyobb streaming szolgáltatás Ausztráliában nem nyújt minden korábbi sorozatot, ami azt jelenti, hogy ténylegesen a TV-hálózatok kegyelme alatt áll. Szezonokat külön-külön is megvásárolhat az iTunes-on (általában körülbelül 27,99 dollárért), de ez nyilvánvalóan nem ideális. Ne feledje: ha általában máshol él, akkor VPN-vel hozzáférhet a saját országának szolgáltatásaihoz.

A TenPlay és a Foxtel Now egyaránt geo-blokkolva vannak. Még mindig hozzáférhet hozzájuk külföldről, ha csatlakozik egy ausztrál VPN szerverhez.

Kanada

Kanadai zászló

kanadai Friss a hajón rajongók is nézd meg az ötödik évadot CHCH. Nincs szükség regisztrációra vagy fizetésre, de van fogás. Ez a szolgáltatás csak a TV élő közvetítését teszi lehetővé, és nincs igény szerinti tartalom. A show minden pénteken a 8:00 EST óráig tart, és sajnos, ha hiányzik egy epizód, nincs más módja annak, hogy megnézhesd, csak egyénileg vásárolhatod meg vagy várhatod az újrafutást.

Míg a CHCH nincs regionálisan korlátozva, továbbra is javasoljuk a VPN használatát, ha bármit megnéz. Amellett, hogy tevékenységeit elrejti a kíváncsiskodó szemektől, a VPN-k csökkentik annak esélyét, hogy az internetszolgáltató (ISP) gátolja a kapcsolatot.

India

Flag_of_India

A Hotstar exkluzív műsorszórási jogokkal rendelkezik Friss a hajón Indiában. Ez a platform igény szerint a show minden epizódját kínálja, és egy hétnapos ingyenes próbaverziót is tartalmaz. Mint ilyen, ingyen nézhetsz egy vagy két évet, de sokkal nehezebb minden epizódot befejezni a tárgyalás vége előtt. Ha úgy dönt, hogy utána továbbra is használja a szolgáltatást, akkor havonta 199 ₹ fog kerülni.

A Hotstar számos nagyobb hitelkártyát elfogad, így külföldről is feliratkozhat. A szolgáltatás azonban földrajzilag korlátozott, ami azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy Indián kívülről tudja használni.

Mikor érkezik az Fresh Off The Boat ötödik évad az Egyesült Királyságba?

A brit rajongók jelenleg teljes szezonban vannak az amerikai szomszédaik mögött, és jelenleg nem egyértelmű, hogy mikor számíthatnak rájuk Friss a hajónÖtödik sorozata. Amikor a 5. csatorna 2017-ben felvette a sugárzási jogokat, úgy döntött, hogy az elejétől kezdődik, bár a show a negyedik évadot kezdte Amerikában.

Ez a döntés, bár érthető, zavarthoz vezetett, és valószínűleg a nézőket egy rivális streaming-platform, az Amazon Prime Video felé irányította, amely ugyanezen a napon új epizódokat töltött fel az Egyesült Államokban. Az Amazon brit könyvtára azonban nem tartalmazza az ötödik évadot, ami azt sugallja, hogy a kettő között már létrejött egy megállapodás. Ebben az esetben a 5-es csatorna nagyon csendben marad róla, de értesítjük a fejleményekről.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector