Hogyan nézhetem online a Grantchester 5. évadját

Hogyan nézhetem online a Grantchester 5. évadot

Az Grantchester Az 5. évad premierje a következő lesz: 9:00 GMT (16:00 EST / 13:00 PST) január 10-én. Összesen hat órás epizódok lesznek, összhangban az előző évadokkal, és ami a legjobb, mindegyiket ingyen online közvetítheti. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell nézni Grantchester 5. évad online, akár otthon, akár külföldön vagy.

Fontos megjegyezni, hogy csak a hivatalos forrásokat javasoljuk az 5. évad megtekintésére Grantchester. Bár az engedély nélküli streamek gyakran elérhetők a népszerű műsorokhoz, nem támogatjuk azok használatát. Ezenkívül az ilyen adatfolyamok rendkívül megbízhatatlanok, lassú, alacsony felbontású videóval. A jó hír az GrantchesterAz ötödik évad ingyenesen lesz elérhető online nézni, ami azt jelenti, hogy nincs ok az árnyékos harmadik fél közvetítéséhez folyamodni..

Ez a cím csak a régiókhoz kötött platformokon jelenik meg. Mint ilyen, ha külföldre utazik, és a környéken nincs regionális műsorszolgáltató, akkor VPN-t kell használnia a szokásos streaming szolgáltatásainak összekapcsolásához, hogy megnézhesse Grantchester online.

Hogyan nézheti meg online a Grantchester internetet bárhonnan

A legtöbb régióhoz kapcsolt szolgáltatás ellenőrzi a felhasználó IP-címét, hogy megtudja, melyik országban vannak. Mindez azt jelenti, hogy ha egyszer csatlakozik a VPN-hez, ezek a platformok mindenki láthatja a használt szerver IP-címét. Ez azt jelenti, hogy könnyedén elkódolhatja a tartózkodási helyét, és hozzáférhet külföldről származó földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatásokhoz, csak kövesse a gyors lépésről lépésre szóló útmutatónkat.

A következőképpen nézheti meg a Grantchester 5. évadját online külföldről (az Egyesült Királyságon kívül):

  1. Kezdje úgy, hogy feliratkozik egy VPN-re, ha még nem tette meg. Erősen ajánljuk az ExpressVPN-t, de a CyberGhost és a NordVPN erős ár-érték arányú alternatívák.
  2. Töltse le az alkalmazás számára megfelelő verziót, telepítse és jelentkezzen be.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást blokkolja.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Például egy brit szerverre van szüksége az ITV Hub feloldásához, vagy egy amerikai szerverre a PBS számára.
  5. Látogasson el a választott szolgáltatás webhelyére, és hozzon létre egy fiókot. Vegye figyelembe, hogy egyes szolgáltatások csak a helyi címhez kapcsolódó fizetési módokat fogadják el.
  6. Végül próbáljon meg egy videót lejátszani. Az idő nagy részében azonnal el kell kezdeni. Ha továbbra is problémái vannak, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha törli a sütiket és újra megpróbálja.

Az ötödik évad Grantchester élőben közvetítik. Ezért azt javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy a VPN megfelelően működik-e még a bemutató előtt. Ez sok időt igényel, hogy felvegye a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával és segítséget kapjon bármilyen probléma esetén, ami viszont azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy hiányozna egy epizód egy része.

Hogyan nézheted ingyen a Grantchester 5. évadát az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit nézők ezt megtehetik közvetíteni a teljes ötödik évadot Grantchester élő az ITV Hub-on. Ez egy ingyenes szolgáltatás, de fiókot kell létrehoznia. Ehhez brit irányítószámot kell megadnia, de minden irányítószám működni fog, és nincs ellenőrzési módszer.

Ha inkább kedvezőbb időben szeretne nézni, akkor ezt megteheti, mivel az új epizódok igény szerint elérhetőek lesznek röviddel a sugárzás után. Ezek 30 napig az ITV Hub-on maradnak, és jelenleg elérhető a negyedik évad, így soha nem volt jobb idő a felzárkóztatáshoz..

Felhívjuk figyelmét, hogy a brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha bármit online néz, miközben a tévében jelenik meg. Ennek ellenére az ITV Hub valójában nem ellenőrzi, hogy van-e vagy sem. Mindenesetre nincs szükség licencre, ha csak adatfolyamot kíván továbbítani Grantchester igény szerint.

Az ITV Hub régióhoz kötött, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ez azt jelenti, hogy csatlakoznia kell egy VPN-hez, ha külföldön szeretné használni. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy közvetíthetsz Grantchester kockázatmentes, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nem érinti magát.

Hol máshol közvetíthetem a Grantchester 5. évadját online?

Grantchester egy nagyon brit műsor, de streaminghez elérhető az Egyesült Államokban is. Az alábbiakban értesítjük, hogyan nézheted meg az 5. évadot Grantchester Amerikában:

USA

USA zászló

Grantchester 2020-ban valamikor megérkezik a PBS Masterpiece-hez, bár még nincs konkrét dátum. Valójában a Masterpiece ütemezése szinte február végéig tart, és nem említi a show-t (bár ezek a dolgok gyakran nagyon gyorsan megváltozhatnak).

Itt van a jó hír: amikor az epizódok végül eljutnak a PBS Masterpiece-hez, teljesen ingyen nézheti őket egy hétre. Ha elmulasztja az esélyét, szükséged lesz egy tizenhárom útlevéllel kapcsolatos előfizetésre (a minimális adomány havonta 5 USD). Plusz oldalról feloldja a teljes igény szerinti könyvtárat, amely jelenleg tartalmazza az összes korábbi epizódot Grantchester valamint olyan slágereket, mint a Downton Apátság és Poldark.

A PBS Passport földrajzilag korlátozott, így az eléréséhez vagy az USA-ban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez..

Grantchester 5. évad: szereplők, pletykák és mit lehet várni

Az 5. évad cselekménye és sajátosságai szorosan őrzött titok voltak, sőt, még egy pótkocsi sem létezik, tehát nem nagyon kell tovább mennünk. Valójában azonban tudjuk, hogy Robson Green és Tom Brittney meg fogják lepni Georgie Keating és Will Davenport szerepét..

Az ITV hivatalos áttekintése szerint az 5. évadot 1957-ben kell beállítani, öt évvel a negyedik sorozat eseményei után. Valószínűleg Georgie-t küzdenek az ország újfajta optimizmusának és vallási lelkesedésnek a megragadására, annak ellenére, hogy személyesen előnyös lehet erre..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 57

Adblock
detector