Hogyan nézhetem online a MasterChef 10. évadját

Hogyan nézhetem online a Masterchef 10. évadját (1)

MesterszakácsA tizedik szezon május 29-én 17:00 óráig kezdődik. Általában körülbelül 20 epizód van, és egy hetente kerül kiadásra, azaz arra számíthatunk, hogy a tíz évad valamikor ősszel befejeződik. Rengeteg várakozás van azelőtt korábban, ám, és az alábbiakban közöljük, hogyan kell nézni Mesterszakács a tíz évad élőben, bárhol is van a világon.

Csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Míg a népszerű műsorok kedvelik Mesterszakács gyakran elérhetőek engedély nélküli streaming oldalakon, azt javasoljuk, hogy ne használja őket. Először is, videóik gyakran lagikusak és alacsony felbontásúak. Ezenkívül nincs garancia arra, hogy ezeket az adatfolyamokat nem teszik elérhetővé offline módon a szerzői jogok megsértése miatt, így nem tudod befejezni egy epizódot. Olyan sok legitim módon nézheti meg, hogy nincs jogos ok arra, hogy jogosulatlan streameket használjon.

A streaming szolgáltatások megmutatása Mesterszakács A 10. évad régióhoz kötött, így VPN-re lesz szüksége, hogy országuktól kívülről is használhassák őket.

A MasterChef legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k titkosítják az Ön forgalmát, megakadályozva az olyan harmadik feleket, mint például az internetszolgáltató (ISP), a munkáltató vagy a kormányzat, hogy láthassák, mit tesznek online. Ugyanakkor lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz való hozzáférést a világ bármely pontjáról. Ajánljuk ExpressVPN: gyors, megbízható szolgáltatás, kiváló feloldási képességgel és több mint 3000 szerverpel 94 országban.

Az ExpressVPN használatának megkezdése csak néhány percig tart; csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen. Akkor is fizethet a Bitcoin-ban, ha szeretné, hogy a lehető leginkább anonim maradjon. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja. Ha elégedetlen vagy csak egy rövid időre van szüksége VPN-re, akkor egyszerűen törölje a teljes visszatérítést.

  Как да гледате Arrow Season 8 онлайн в чужбина (извън САЩ)

A JELENLEGÉS SZABAD VPN: Az ExpressVPN egy magánélettudatos VPN, amely erős biztonsági funkciókkal, nagysebességű szerverrel rendelkezik több mint 90 országban, és lehetővé teszi a népszerű streaming szolgáltatások - például a Netflix, FOX és az Amazon Prime Video - feloldását a külföldről..

Hogyan közvetítheti a MasterChef 10. évadot külföldön VPN-sel

A megfelelő VPN-sel könnyedén elérheti a földrajzilag korlátozott platformokat külföldön. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Mesterszakács 10. évad bárhonnan:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Már említettük az ExpressVPN-t, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost is erős választás.
 2. Töltse le és telepítse a készülékéhez a szoftver megfelelő verzióját.
 3. Válassza ki az alábbiak közül azokat a streaming szolgáltatásokat, amelyeket fel szeretne tiltani.
 4. Csatlakozás az adott ország szerveréhez. Például egy amerikai szervert használ fel a FOX blokkolásának feloldására, vagy egy kanadai szervert a CTV használatához.
 5. Videó lejátszása a választott szolgáltatásról. Legtöbbször azonnal elindul. Ha nem, törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd frissítse az oldalt.

Ha streaming szeretne Mesterszakács élőben, erősen javasoljuk, hogy tesztelje VPN-jét a fenti lépésekkel a show megkezdése előtt. Ilyen módon elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami nem a várt módon működik.

Hogyan nézheted ingyen a MasterChef 10. évadát az amerikai tévében

USA zászló

Mesterszakács A 10. évad kizárólag a FOX-on lesz. Noha akár egy órányi tartalmat is megnézhet ingyen, be kell jelentkeznie a kábelszolgáltatójának adataival, hogy egynél több epizódot továbbítson..

Ha nincs kábel, egyszerűen feliratkozhat a DirecTV Now, a Hulu Live TV, a Sling TV, a PlayStation Vue vagy a YouTube TV csatornára.. Mindezek a szolgáltatások ingyenes próbaidőszakot kínálnak (általában egy hét), de mint Mesterszakács több hónapig fut, előbb vagy utóbb fizetnie kell. Havonta 15 dollárért a Sling TV a legolcsóbb nézési mód Mesterszakács kábel nélkül.

  Hogyan nézheti online az iZombie 5. évadját bárhonnan

Drasztikusan csökkentheti a streaming költségeit Mesterszakács 10. évad, ha hajlandó várni néhány órát. Új epizódok kerülnek hozzáadásra a Hulu igény szerinti könyvtárához röviddel azután, hogy befejezték a közvetítést, és mivel nem fogsz élőben nézni, akkor csak a Hulu alap előfizetésére van szüksége, amely havonta 5,99 dollárba kerül (összehasonlításként a Hulu és az élő TV költségei) Havonta 44,99 USD). Sőt, még jobb, ha a Hulu minden korábbi epizódját tartalmazza Mesterszakács és ez lehetővé teszi az ajándékkártyák fizetését, így technikailag bárhonnan feliratkozhat.

A fenti szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el. Ezenkívül a Sling TV csak a kiválasztott régiókban kínál FOX-ot. Megkerülheti mindkét problémát egy VPN használatával, hogy csatlakozzon egy amerikai szerverhez.

Élő közvetíthetem a MasterChef nemzetközi verzióit?

Nem feltétlenül az USA-ban kell lennie, hogy nézze Mesterszakács. Az alábbiakban elmagyarázzuk, mely hálózatok mutatják az Ön országának verzióját Mesterszakács.

Kanada

Kanadai zászló

A CTV jelenleg bemutatja a 2006 MasterChef Kanada. Az új epizódok minden hétfőn 9:00 órakor érkeznek (11:00 EST), de érdemes megjegyezni, hogy a kanadai Mesterszakács szezononként sokkal kevesebb epizódja van. Ennek ellenére még csak félúton vagyunk, így még mindig sok figyelni lehet.

Sajnos a CTV megköveteli a felhasználóktól, hogy jelentkezzenek be a kábelszolgáltató adataival, mielőtt bármit megnézhetnek. Csak online előfizetés nélkül ezt a platformot szinte lehetetlen használni, kivéve, ha általában Kanadában él. A más országokban ideiglenesen tartózkodó kanadaiak továbbra is bejelentkezhetnek és streaming tartalmat mutathatnak a VPN-hez való kapcsolódással.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit változat Mesterszakács a közelmúltban fejezte be a tizenötödik évadot, de még van még mit várni. Újabb évad Hírességek MasterChef idén valamikor a levegő miatt fog fellépni, és Adrian Edmondson (A fiatalok), Vicky Pattison (Geordie Shore), valamint Boxer Dillian Whyte.

Érthető, hogy a részletek jelenleg ritkák, de a Az új sorozatokat a BBC One közvetíti, ami azt jelenti, hogy bármikor megjelentetheti a BBC iPlayer-en. Ez az adatfolyam-platform azonban régiónként zárolva van, így VPN-re van szüksége ahhoz, hogy az Egyesült Királyságon kívülről elérje.

  Hogyan nézheti meg a The Gifted Series 2 bárhonnan online

Görögország

Görögország lobogója _ Görögország lobogója

MasterChef Görögország a szezon minden nap hat évadot érkezik, a csillagokon, 9:00 EEST-en (18:00 PST / 8:00 EST). Ez a platform teljesen ingyenesen használható, és nem is kell fiókot létrehoznia. Érdemes megemlíteni ezt A Star csak görög nyelvű tartalmat biztosít, azonban feliratok nem állnak rendelkezésre.

A csillag nincs földrajzilag korlátozva, vagyis bárhonnan hozzáférhet. Ennek ellenére továbbra is javasoljuk a VPN használatát, mivel egyes internetszolgáltatókról ismert, hogy korlátozzák a gyakran streaming felhasználók hálózati sebességét.

Mit várhatunk el a MasterChef 10. évadjától?

A próbapótkocsiban a Mesterszakács, Gordon Ramsay szerint ez még a legversenyképesebb szezon. Számos különösen nehéz kihívást említenek, köztük azt, amelyben a versenyzőknek be kell zárniuk a bekötött szemmel csirkét.

És úgy tűnik, hogy a sorozat előrehaladtával a dolgok csak enyhébbé válnak. Például a döntősök feladata, hogy vacsorát vegyenek a londoni tisztelt Gordon Ramsay étteremben..

About the author

Comments

 1. etjük ingyen a MasterChef 10. évadát az amerikai tévében? Sajnos, az ingyenes nézési lehetőségek korlátozottak, és a legtöbb esetben jogtalanok. Azonban, ha az amerikai tévében szeretné nézni a Mesterszakács 10. évadját, akkor az előfizetéses streaming szolgáltatások, mint például a Hulu, a Sling TV vagy a YouTube TV lehetnek jó választások. Ezek a szolgáltatások általában havi díjat számítanak fel, de lehetőséget biztosítanak arra, hogy élőben nézze a műsort, és a legtöbb esetben korlátlan hozzáférést biztosítanak a korábbi epizódokhoz is. Azonban, ha nem szeretne előfizetni, akkor az amerikai tévében a Mesterszakács 10. évadát csak VPN használatával lehet nézni. Az ExpressVPN egy jó választás lehet, mivel lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz való hozzáférést a világ bármely pontjáról. Azonban, ne feledje, hogy a jogtalan streaming oldalak használata nem csak illegális, de veszélyes is lehet a számítógépére és a személyes adataira nézve. Használjon mindig hivatalos forrásokat a biztonság és a törvényesség érdekében.

Comments are closed.