Hogyan nézhetem online a Peaky Blinders 5. sorozatot

Hogyan nézhetem online a Peaky Blinders 5. sorozatot (1)

Csúcsos vakítógépek az 5. sorozat augusztus 25-én, vasárnap vasárnap este 21:00 órakor (GMT) indul. A BBC 2-en sugárzott korábbi évekkel ellentétben a Peaky Blinders 5. sorozatát a BBC 1 sugározza. Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz, a BBC iPlayer streaming szolgáltatásán keresztül a VPN segítségével a Peaky Blinders 5. sorozatát nézheted ingyenesen..

Kérjük, ne feledje, hogy ez a cikk csak a hivatalos forrásokra vonatkozik Peaky Blinders online nézéséhez. Noha ez a műsor valószínűleg illegális streaming oldalakon érhető el, nem ajánljuk őket. Különösen érzékenyek arra, hogy egy pillanatra figyelmeztetést kapnak. Sőt, általában alacsonyabb minőségű videókat és rossz teljesítményt nyújtanak, sok pufferrel és késéssel. Emellett a Peaky Blinders 5. sorozatát ingyenesen, streaming nélkül közvetítheti a BBC iPlayer segítségével, VPN-sel.

A Peaky Blinders csak a régiókhoz kötött platformon érhető el. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldön megnézhesse.

Hogyan nézhetem meg a Peaky Blinders 5. sorozatot online VPN-sel

A VPN segítségével a Peaky Blinders 5. sorozat online megnézése meglepően gyors és egyszerű. A Peaky Blinders 5. sorozatát online nézheti a BBC iPlayer-en, a BBC 1 élő közvetítésével a BBC iPlayer alkalmazáson keresztül, vagy az élő TV-adást követő igény szerinti epizód kiválasztásával. Itt található egy lépésről lépésre szóló útmutató arról, hogy mit kell tennie:

VPN segítségével a Peaky Blinders 5. sorozatának nézésére

  1. Először is létre kell hoznia egy BBC iPlayer fiókot (a regisztráció ingyenes), ha még nem rendelkezik ilyennel. Ehhez be kell írnia születési dátumát, e-mail címét, biztonságos jelszavát és egy brit irányítószámot. Minden Egyesült Királyság irányítószámot elfogadunk. Nem kell igazolnia a helyét.
  2. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatással az Egyesült Királyságbeli szervereivel, amelyek feloldhatják a BBC iPlayer feloldását. Ajánljuk ExpressVPN. A CyberGhost és a NordVPN azonban kiváló, olcsó alternatívák.
  3. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő alkalmazást vagy böngésző-bővítményt.
  4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban.
  5. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy a BBC iPlayer elfelejtse korábbi IP-címét és helyét. Ezután el kell fogadnia a VPN új brit IP-címét.
  6. Látogasson el a BBC iPlayer oldalra (a webhelyen vagy az egyik alkalmazáson keresztül), és válassza ki a Peaky Blinders epizódját, amelyet most fel kell oldani. Ha nem, javasoljuk, hogy csatlakozzon egy másik brit szerverhez. Alternatív megoldásként próbálja meg felvenni a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.
  Prijatelji odlaze s Netflixa! Kako gledati svaku sezonu Prijatelja na mreži

Hol máshol nézhetem Peaky Blinders online?

A Peaky Blinders 5. sorozat eredetileg csak a BBC One-n és a BBC iPlayer-en érhető el (a teljes 1-4-es sorozatot a BBC iPlayer-en is megtalálhatja). Az 1-4. Sorozat azonban megtekinthető egy pár más streaming szolgáltatással. Ezért valószínűleg csak idő kérdése, amíg a Peaky Blinders 5. sorozat elérhetővé válik a BBC-n kívül.

Ha fel akarod lépni a régi epizódokra, megtalálja az 1-4. sorozatot Csúcsos vakítógépek tovább Netflix Egyesült Államok és Egyesült Királyság. Míg a BBC iPlayer ingyenes, a Netflix egy fizetett szolgáltatás, amelynek előfizetési árai 8,99 USD / 5,99 USD, 12,99 USD / 8,99 USD és 15,99 USD / 11,99 GBP összegűek az írás idején. Ugyanakkor lehetősége van egy 30 napos ingyenes próbaverzióra az új ügyfelek számára is, így ha gyors, akkor ingyenesen nézheti meg a Peaky Blinder legtöbbjét. Az ingyenes kipróbálásokról beszélve az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Mindegyik epizódot vagy sorozatot (1-4) megvásárolhatja Csúcsos vakítógépek tovább amazon. Az SD minőségű epizód jelenleg 1,99 dollárba kerül, míg a HD minőségű epizód 2,99 dollárba kerül. Alternatív megoldásként egy teljes szezon ára 10,99 USD (SD) vagy 14,99 USD (HD). Igaz, hogy ez nem a legjobb megoldás, ha ingyenes próbaverzióval nézheti a Peaky Blinders a BBC iPlayer vagy a Netflix alatt..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Peaky Blinders 5. sorozatának nézéséhez?

Sajnos sok ingyenes VPN egyszerűen nem tudja felszabadítani a BBC iPlayer használatát. Ez nagyon megnehezíti a Peaky Blinders 5. sorozatának nézését, mivel csak a BBC-ben érhető el. Még akkor is, ha egyszerűen fel szeretné zárolni a Peaky Blinders régi epizódjait a Netflix-en, a legtöbb ingyenes VPN nem működik ezzel a streaming szolgáltatással. Ezenkívül az ingyenes VPN-k nem ideálisak streaminghez gyakran lassú kiszolgálóik miatt, amelyek nagyon következetlen streaming-élményt nyújtanak.

  Како гледати Увек је сунчано у Пхиладелпхији онлине (сезона 14)

Javasoljuk továbbá az ingyenes VPN-k elkerülését, mivel általában hiányzik a fizetett riválisaik védelméről és védelméről. Különösen, sok ingyenes VPN-ről ismert, hogy naplózza a személyes adatokat és böngészési előzmények a felhasználók száma, az információk eladása harmadik felek számára. Még azok is, amelyek nem vezetnek naplókat, nem használnak titkosítást az adatok biztonságához. Más ingyenes VPN-k pénzt kereshetnek azzal, hogy spam-hirdetésekkel célozzák meg Önt. Összességében az ingyenes VPN-k nem állnak közel a legjobban fizetett VPN-k minőségéhez.

Mit várhatunk el a Peaky Blinders 5. sorozatától??

A Peaky Blinders 4. évadának következtetései szerint a Shelby család hatalmasabb, mint valaha, Tommy választását követően a dél-birminghami választókerületi képviselőként. Az 5. sorozat valószínűleg feltárja ezeket az új politikai kapcsolatokat, valamint az 1929-es pénzügyi összeomlás különféle következményeit. Egy másik komoly téma, amelyre várhatóan kiterjed, a Tommy egyre törékenyebb mentális egészsége..

Melyik szereplők visszatérnek Peaky Blindersbe?

Megerősítették, hogy Joe Cole (John Shelby) kivételével, az összes nagy szereplő tag visszatér az 5. sorozatba. Ide tartoznak Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (Polly néni), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) és Natasha O’Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen szintén visszatér Aberama Gold néven.

A Peaky Blinders 5. sorozatában új karakterek kerülnek bemutatásra, köztük Sam Claflin, mint Oswald Mosley, Brian Gleeson és Anya Taylor-Joy, akiknek karakterneveit még nem tették közzé. Sajnos nem várjuk el, hogy Tom Hardy visszatérjen a karakter, Alfie Solomons halála után a 4. sorozat végén..

Lesz egy Peaky Blinders sorozat 6?

Igen, lesz egy Csúcsos vakítógépek 6. sorozat! Valójában valószínűleg lesz egy 7. sorozat is, mondja Steven Knight, a show alkotója. Azóta Knight megvitatta a Peaky Blinders film lehetőségeit, hivatkozva a show növekvő népszerűségére, különösen az Egyesült Államok tópartján..

About the author

Comments

  1. nem kötelezi semmire, de ne felejtse el lemondani, ha nem szeretné folytatni a szolgáltatást. Használhatok egy ingyenes VPN-t a Peaky Blinders 5. sorozatának nézéséhez? Bár vannak ingyenes VPN-ek, amelyeket használhat a Peaky Blinders 5. sorozatának nézéséhez, nem ajánljuk őket. Az ingyenes VPN-ek általában korlátozott sávszélességet és sebességet kínálnak, ami azt jelenti, hogy a videó minősége rosszabb lehet, és sok pufferelés és késés lehet. Emellett az ingyenes VPN-ek nem biztosítják a megfelelő adatvédelmet és biztonságot, és gyakran adatokat gyűjtenek és értékesítenek a felhasználókról. Ezért javasoljuk, hogy válasszon egy megbízható és fizetős VPN-szolgáltatást, mint például az ExpressVPN, a CyberGhost vagy a NordVPN. Mit várhatunk el a Peaky Blinders 5. sorozatától? A Peaky Blinders 5. sorozata izgalmas és fordulatos lesz, ahogy mindig is volt. A sorozat főszereplője, Tommy Shelby (Cillian Murphy) most már a parlament tagja, és a sorozat az 1929-es gazdasági válság idején játszódik. A Shelby család újabb ellenségekkel és veszélyekkel szembesül, és Tommy-nak meg kell küzdenie a hatalomért és a túlélésért. Melyik szereplők visszatérnek Peaky Blindersbe? A Peaky Blinders 5. sorozatában visszatérnek a sorozat kedvenc szereplői, mint például Tommy Shelby (Cillian Murphy), Arthur Shelby (Paul Anderson), Polly Gray (Helen McCrory), John Shelby (Joe Cole) és Ada Shelby (Sophie Rundle). Lesz egy Peaky Blinders sorozat 6? Bár még nem hivatalosan megerősítették, nagy valószínűséggel lesz egy Peaky Blinders 6. sorozat is. A sorozat készítői és szereplői már beszéltek arról, hogy szeretnének még egy évadot készíteni, és a Peaky Blinders nagyon népszerű és sikeres sorozat, így valószínűleg folytatódni fog.

Comments are closed.