Hogyan nézhetem online a Schitt’s Creek 6. évadját (ingyenes!)

Hogyan nézhetem online a Schitt's Creek 6. évadját?

Új epizódjai Schitt’s Creek minden kedden este 9:00 órakor (EST) (18:00 PST / 2:00 GMT). Összesen tizennégy epizód lesz, ami azt jelenti, hogy várhatóan ez a szezon valamikor áprilisban ér véget. Noha a hatodik évad már ténylegesen megkezdődött, az alábbiak óta nem kell aggódniuk, pontosan elmagyarázzuk, hogyan lehet felzárkózni és élő közvetítést adni Schitt’s Creek külföldről.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos ajánlásokat ajánlunk Schitt’s Creek műsorszolgáltatók. Noha az engedély nélküli patakok szinte biztosan rendelkezésre állnak, azt tanácsoljuk, hogy ne használják őket. Nemcsak alacsony színvonalú videókat nyújtanak, hanem egy pillanatra is értesítést kaphatnak a szerzői jogok megsértése miatt. A jó hír az, hogy megnézheti Schitt’s Creek a hatodik évad ingyenes online, tehát egyszerűen nincs szükség harmadik fél közvetítésére.

Schitt’s Creek csak a régiókhoz kötött streaming platformon fogják sugározni. Ha külföldre utazik (és nincs hivatalos műsorszolgáltató, ahol tartózkodsz), VPN-re van szüksége az új évad megnézéséhez.

Hogyan nézhetem online a Schitt’s Creek-t külföldön?

A legtöbb geo-blokkolt szolgáltatás a felhasználó helyét az IP-cím alapján kapja meg. Ha azonban csatlakozik egy VPN-hez, akkor csak a szerver IP-címe látható. Ez megkönnyíti a helyzet hamisítását és a régióhoz kötött platformok elérését külföldön. A feloldáshoz kövesse az alábbi lépéseket Schitt’s Creek utazás közben.

Így nézheti meg Schitt’s Creek 6. évad online bárhonnan ingyenes:

  1. Először regisztráljon egy jó hírű VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a CyberGhost és a NordVPN két kiváló, olcsó lehetőség.
  2. Ezután telepítenie kell a VPN szoftvert. A nagy szolgáltatók általában az összes legnépszerűbb operációs rendszerre alkalmaznak alkalmazásokat, tehát itt nem lehet problémák.
  3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon egy kanadai szerverhez (a választott város nem számít).
  4. Végül látogasson el a CBC Gem webhelyre, és próbálja meg megnézni a Schitt’s Creek. Azonnal el kell játszania, de ha nem, törölje böngészője cookie-jait, és próbálja újra.
  Kako gledati X Factor: Celebrity putem Interneta besplatno (odasvud)

Egy új epizód a Schitt’s Creek A szezon hat levegője hetente él, ezért javasolunk néhány percet arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a VPN megfelelően működik-e idő előtt. Ez több mint elegendő időt biztosít arra, hogy bármilyen probléma esetén segítséget kapjon, és garantálja, hogy nem kell elmulasztania egy epizód elejét..

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Schitt’s Creek csatornát a kanadai TV-n

Kanadai zászló

A CBC kizárólagos műsorszórási jogokkal rendelkezik a Schitt’s Creek Kanadában. Ez nagyszerű, mivel azt jelenti, hogy a rajongók képesek közvetítse az új évadot online ingyen CBC Gem. Az új epizódokat élőben nézheti meg, de ne aggódjon, ha más tervei vannak, mivel néhány órával a közvetítés után hozzáadódnak a szolgáltatás igény szerinti könyvtárához. Még ennél is jobb, ha a CBC Gem könyvtára jelenleg minden előző évadot kínál Schitt’s Creek (bár a régebbi epizódok megtekintéséhez ingyenes fiókot kell létrehoznia).

A CBC Gem régiónként zárolva van, tehát Kanadában kell lennie, vagy VPN-t kell használnia annak eléréséhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, azaz kockázatmentesen továbbfolytathatja az új szezonot, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nem elégedett.

Hol máshol nézhetem online a Schitt’s Creek 6. évadát?

Tekintettel arra, hogy népszerű ez a műsor, nem túl meglepő, hogy egynél több országban sugárzik. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely hálózatok mutatják a hatodik évadot Schitt’s Creek hol vagy:

USA

USA zászló

A pop TV adást sugároz Schitt’s Creek hatodik évad az Egyesült Államokban. tudsz nézze meg az epizódokat bármely évszakból, igény szerint ingyenesen de ha inkább élőben közvetíti ezt a műsort, akkor be kell jelentkeznie a kábeltelevíziós szolgáltató adataival.

Élő közvetítést szeretnél Schitt’s Creek kábel nélkül? Szerencsére több top-streaming platformon is bejelentkezhet. Ide tartozik a Hulu élő TV-vel, fuboTV, AT&T TV Now és a YouTube TV. Bár ezen szolgáltatások mindegyike ingyenes próbaverzióval érkezik, egyik sem elég hosszú ahhoz, hogy megnézzék a teljes hatodik évadot, tehát ha hetente további néhány órát várhatunk, sokkal olcsóbb lesz csak a kérésre nézni..

  Több mint 60 videó és zene streaming statisztika [2023. évi kiadás]

Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik. Amerikai VPN-kiszolgálóval azonban az Egyesült Államokon kívülről is elérhetők.

Egyéb helyszínek

Sajnos nincs konkrét részlet arról, mikor Schitt’s Creek A hatodik évad Észak-Amerikán kívül kerül kiadásra. Továbbá, a kiadási ütemterv régiónként változik. Például a korábbi szezonok általában májusban érkeztek az Egyesült Királyságba, de az ausztrál rajongók csak néhány hónappal később tudták megnézni őket..

Schitt’s Creek 6. évad: szereplők, pletykák és mi várható el

Kezdjük azzal, hogy megbeszéljük az elefántot a szobában: igen, ez lesz az utolsó szezon Schitt’s Creek. Van még egy ezüst bélés: azt nem törölték, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk a rohanó, félig sütött vég miatt.

Tehát mit várhatnak a rajongók a hatodik évadban? Nos, a főszereplők visszatérnek, köztük Catherine O’Hara és Eugene Levy, mint Moira és Johnny. Ráadásul Dan Levy azt állította, hogy van néhány „igazán nagy együttes jelenet”. Tekintettel arra, hogy a show Instagram-fiókjában a közelmúltban fotókat tett közzé gyűrűkről, biztonságos tétnek tűnik feltételezni, hogy végre meglátogatjuk David és Patrick esküvőjét..

About the author

Comments

  1. hitts Creek hatodik évadát az Egyesült Államokban. Azonban, ha nem rendelkezik kábeltévé-előfizetéssel, akkor az online streaming szolgáltatások közül választhat, mint például a Hulu, a YouTube TV vagy a Sling TV. Ezek a szolgáltatások előfizetést igényelnek, de lehetőséget biztosítanak arra, hogy élőben vagy később nézze meg a Schitts Creek új epizódjait. Egyéb helyszínek A Schitts Creek hatodik évadát más országokban is sugározzák, például az Egyesült Királyságban a Netflix-en, Ausztráliában a Stan-on és Új-Zélandon a TVNZ-n. Azonban, ha nem tartózkodik ezekben az országokban, akkor VPN-t kell használnia az adott régióhoz kötött streaming platform eléréséhez. Schitt’s Creek 6. évad: szereplők, pletykák és mi várható el A Schitts Creek hatodik évada az utolsó szezonja a sorozatnak, és a rajongók izgatottan várják, hogy mi fog történni a Rose családdal. A szereplők között megtaláljuk Eugene Levit, Catherine OHara, Dan Levy és Annie Murphy-t. A pletykák szerint a szezonban számos meglepetés várható, és a sorozatot készítők ígérik, hogy méltó befejezést kap a történet. Összességében, ha Schitts Creek rajongó vagy, akkor ne aggódj, hogy külföldön tartózkodsz, mert VPN segítségével élőben vagy később is megnézheted az új epizódokat. Azonban, mindig fontos, hogy csak hivatalos műsorszolgáltatókat használjunk, hogy elkerüljük a jogi problémákat és a rossz minőségű videókat.

Comments are closed.