Hogyan nézhetem online a Victoria’s Secret Fashion Show 2018-at

Szeretne behangolni és online nézni a 2018-os Victoria's Secret Fashion Show-t? A virtuális magánhálózat (VPN) segítségével megnézheti külföldön, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Franciaországban, Németországban, Japánban és a világ bármely más részén. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet bárhonnan közvetíteni a Victoria's Secret divatbemutatót, és a legjobb VPN-t használja. Noha az élő show november 8-án New York-ban megtörténik, addig nem kerül sor élőben közvetítésre és a TV-ben vagy az interneten nem közvetítik december 2-án, vasárnap 10:00 óráig (ETP).

Victoria's Secreti divatbemutatója

Vannak különféle műsorszolgáltatók, akik jogosultak a műsorra, de sokan blokkolják a tartalmukat, megakadályozva, hogy a műsorrészről kívülről nézzenek. Szerencsére a VPN segíthet. Ez titkosítja a forgalmat, és egy közvetítő szerveren keresztül alagútba hozza azt. Ez azt jelenti, hogy elrejtheti a valódi lP-címet, és helyettesítheti egy választott helyről. Ennek eredményeként feloldhatja a földrajzilag korlátozott szolgáltatások zárolását és bárhol megnézheti a VS divatbemutatót.

Még ha az aktuális tartózkodási helyéről is hozzáférhet a műsorhoz, az internetszolgáltatók gyakran fojtják az internetkapcsolatot streaming közben, és ezzel frusztráló élményt nyújtanak. A VPN segítségével nem látják, mit csinál, így nincs indokuk a fojtásra. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet VPN-t használni a műsor közvetítéséhez, és mely csatornák biztosítják az élő közvetítéseket.

Legjobb VPN a Victoria's Secret Fashion Show streamingjéhez: ExpressVPN

Az ExpressVPN felerősíti

Az ExpressVPN az általunk ajánlott VPN-szolgáltató a Victoria's Secret Fashion Show közvetítéséhez. Több mint 2000 globális szerverből álló hálózatot működtet, amely 94 országot fed le, és az képes felszabadítani számos streaming platformot. Sőt, a szerverek a sebességre vannak optimalizálva, ideálissá téve HD videó lejátszását késés vagy pufferolás nélkül. Ha bármilyen problémája van a beállítással, a streaming-rel vagy bármilyen más tevékenységgel, az ExpressVPN ügyfélszolgálati csapata éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy segítsen..

Ez a szolgáltató nagyon komolyan veszi a biztonságot és az adatvédelmet, így soha nem kell aggódnia, hogy bárki szimatol az online tevékenysége iránt. Az alkalmazások elérhetőek Linux, Windows, MacOS, Android, iOS és kiválasztott útválasztókhoz, és nagyon könnyen beállíthatók. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az előfizetés hosszát (egy hónap, hat hónap vagy tizenkét hónap), és benyújtja a fizetést. Ezután nagylelkű 30 napos próbaidőszak van, amelynek során bármikor visszatérítheti pénzét.

Kockázatmentes ajánlat Válasszon egy éves ExpressVPN előfizetést, és spóroljon meg 49% -ot, plusz 3 hónapot kapjon ingyen.

Olvassa el az ExpressVPN részletes beszámolóját.

A Victoria's Secret Fashion Show közvetítése VPN segítségével

Ha még soha nem használt VPN-t, ne aggódjon. Ezek nagyon egyszerűen beállíthatók, és néhány perc alatt megnézheti. A következő módon továbbíthatja a Victoria's Secret Fashion Show-t egy VPN segítségével:

  1. Iratkozzon fel a választott VPN-szolgáltatóra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de néhány kiváló alternatíva a NordVPN és a CyberGhost.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő alkalmazást, majd jelentkezzen be VPN-felhasználónevével és jelszavával.
  3. Csatlakozzon a megfelelő helyen található szerverhez. Például az ABC esetében csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.
  4. Keresse meg a kívánt adatfolyamot, és képesnek kell lennie arra, hogy probléma nélkül nézhesse.

Bár a telepítésnek gyorsnak és fájdalommentesnek kell lennie, időnként problémák merülhetnek fel. Ezért érdemes egy videót kipróbálni jóval a divatbemutató folyam kezdete előtt, így ideje lesz kijavítani a problémákat.

Hol nézheted online a Victoria's Secret Fashion Show-t

A világ különböző részein található műsorszolgáltatók online mutatják be a divatbemutatót. Íme néhány megfigyelési módszer.

MINKET

Tavaly az Egyesült Államokban a CBS jogosult volt a VS Fashion Show közvetítésére, de ebben az évben visszatér az ABC-hez. A csatorna is élő közvetítés a tartalomról az ABC Go segítségével. A tartalom eléréséhez be kell jelentkeznie az amerikai kábelszolgáltató hitelesítő adataival. Alternatív megoldásként használhat over-the-top szolgáltatót, például Hulu, PlayStation Vue, DirecTV Now vagy YouTube TV.

Ugyanakkor, még ha amerikai kábellel vagy előfizetői szolgáltatással is rendelkezik, akkor nem fér hozzá semmilyen ABC tartalomhoz amerikai IP-cím nélkül. Ha ilyen helyzetbe kerül, például amikor külföldre utazik, csak csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez, és jó lesz.

Vegye figyelembe, hogy sok felülmúló szolgáltatás ingyenes próbaidőszakot kínál, tehát ezek egyikének kihasználásával, valamint az ExpressVPN pénz-visszafizetési garanciával együtt, teljesen megnézheted a divatbemutatót.

Kanada

A kanadai hivatalos VS Fashion Show műsorszolgáltató globális, és a szolgáltató az interneten is közvetít tartalmat. A hozzáféréshez be kell jelentkeznie egy kanadai kábelszolgáltató hitelesítő adataival.

Ha Kanadán kívül utazik, és hozzáférni szeretne a patakhoz, akkor megteheti csatlakozni a VPN egyik kanadai szerveréhez.

UK

Tavaly a HayU streaming alkalmazás az Egyesült Királyság nézőinek közvetítette a Victoria's Secret divatbemutatót, bár még nem tették közzé, ha ez idén is megtörténik. Ez az alkalmazás Írországban, Ausztráliában, Kanadában, Svédországban, Dániában, Norvégiában és Finnországban is elérhető.

Ausztrália

Ausztráliában, A 9. csatorna a tavalyi VS divatbemutató kijelölt műsorszolgáltatója volt, de eddig még egyetlen műsorszolgáltatót sem jelentettek be az idei show-ra. Várható, hogy azt egy helyi hálózat fogja felvenni, így ausztrál IP-címmel rendelkezők mindenki megtekintheti.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Victoria's Secret Fashion Show közvetítéséhez?

Ha online keres a VPN-szolgáltatók között, akkor rengeteg ingyenes ajánlatot kell találnia. Mindig kísértésnek számít, ha valamit nem kap, de ebben az esetben nem ez a legmegtapasztaltabb választás. Az ingyenes VPN-eknek általában rengeteg előfizetőjük van és kevés erőforrás van ahhoz, hogy kiszolgálja őket. A felhasználók számára ez lefordul lassú kapcsolatokra, a kiszolgálók várakozási ideje és a rossz feloldási lehetőségek. Ezenkívül számos ingyenes VPN üzleti modell magában foglalja a bosszantó hirdetések beillesztését böngészés közben.

Ez csak a dolgok gyakorlati oldala, és az ingyenes VPN-ek egy rossz show-t jelentenek a magánélet és a biztonság szempontjából is. Ezeknek a szolgáltatóknak gyakran van homályos vagy félrevezető adatvédelmi irányelvek és közismert felhasználói információk gyűjtésével és harmadik személyeknek történő eladásával.

A biztonság szempontjából ne számíts túl sokat egy ingyenes VPN-re. Egy tanulmány szerint néhányan nem titkosítják az Ön adatait, mások pedig szándékosan megfertőzik az eszközét rosszindulatú programokkal.

Ki jár majd az idei show-n?

A kiállításon sétáló modellek kiválasztási folyamatát mindig sok titok fedte. Az utóbbi években azonban a márka felkarolta a közösségi média hatalmát, és néhány további részletet elindított olyan platformon keresztül, mint az Instagram. Például az elmúlt évben két casting videó került közzétételre, amelyek megmutatták a casting hívás formátumát, bevonva az összes leendő modellt, amely fekete fehérneműben fut a kifutón..

Míg reménységek százai kipróbálhatják a nagyra becsült divatbemutatót, végül csak kicsi százalék (az elmúlt évben összesen körülbelül 60 modell) hajtja végre a vágást. A 2018-as show-ra megerősített példányok között szerepel Winnie Harlow, Adriana Lima, Kendall Jenner, Bella és Gigi Hadid, Barbara Palvin és Behati Prinsloo. Sok modell felkerült a Twitterre, az Instagramba és más közösségi média platformokra, hogy kifejezzék izgalmát, hogy kiválasztották őket.

Mi mást számíthat a show-ra?

Minden show egyik legfontosabb eleme a fantasy melltartó, amelyet idén Elsa Hosk modellez. Visszatér a nyolcadik műsorára, és egy millió dolláros egy-egy alkotást ad fel, amely több mint 2000 Atelier Swarovski gyémántot tartalmaz..

De ez az esemény nem csak a fehérnemű bemutatója. Kézműves csapat dolgozik a show-n, hogy wowingot és jelmezműveket dolgozzon ki, és az egész esemény parti hangulatot képvisel. Minden évben a modellek a legforróbb globális tehetségek zenei előadásain járnak el. Ebben az évben a csillagokból álló vendégek többek között Halsey, Shawn Mendes és Rita Ora.

Kép jóváírása: A Victoria 2014-es titkos sajtótájékoztatója a CC BY 2.0 alapján engedéllyel rendelkezik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 70 =

Adblock
detector