Hogyan nézhetem online a Winter Love Island 2020 programot külföldről (pattintsd meg ingyen)

Hogyan nézhetem online a Winter Love Island-t

A téli szerelmi sziget kezdődik Január 12-én, 9:00 GMT (13:00 PST / 16:00 EST). Minden este új epizód lesz az ITV2-n, és mivel mindegyik sorozat legalább 30 epizódra fut, sok minden marad a rajongók elfoglaltsága érdekében. Jelenleg külföldön? Ne aggódj; Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell nézni a Winter Love Island-t külföldről (az Egyesült Királyságon kívül).

Vegye figyelembe, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha nem engedélyezett streaming webhelyeken gyakran talál népszerű műsorokat, erősen javasoljuk, hogy ne használják ezeket. A videó általában nagyon alacsony minőségű, és mindig van esély arra, hogy lekerülnek a szerzői jogok megsértése miatt. A téli Szeretet-sziget élő közvetítése egyébként ingyen, vagyis nincs szükség árnyas, megbízhatatlan forrásokra.

Az ITV-központ régióhoz kötött. Ez azt jelenti, hogy ha külföldön tartózkodik, és nincs hivatalos Winter Love Island műsorszolgáltató, akkor VPN-re van szüksége a nézéshez.

Hogyan lehet a téli Szeretet-szigetet online bárhol nézni

A VPN-k megkönnyítik az Ön helyzetének hamisítását és a külföldről származó, földrajzilag korlátozott streaming platformok feloldását. Az alábbiakban lépésről lépésre talál útmutatást a Tél élő vagy igény szerinti adatfolyamaihoz való hozzáférésről Szerelem-sziget az Egyesült Királyságon kívülről VPN-vel.

Így nézheti meg a Winter Love Island 2020 online külföldön elérhető ingyenesen (ingyenes):

  1. Döntse el, mely VPN-t kívánja használni. A fentiekben ajánlottuk az ExpressVPN-t, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
  2. Töltse le a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy a készülék operációs rendszeréhez megfelelő verziót kapjon.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez (vagy a megfelelő országhoz a Szerelem-sziget).
  4. Hozzon létre egy ingyenes ITV Hub fiókot. A rendszer kéri az irányítószám megadását, de az érvényes brit irányítószám működni fog.
  5. Próbáljon meg lejátszani egy videót az ITV vagy STV webhelyen vagy alkalmazásban. A hibaüzenetek eltűnnek, és a tartalom szinte azonnal betöltődik. Ha nem, akkor törölje a sütiket, és töltse újra az oldalt.

Hogyan lehet a Winter Love Island-et ingyen közvetíteni az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Néz téli Szerelem-sziget az online élés nem lehetne könnyebb; a nézők Angliában és Walesben (vagy ezekben az országokban a VPN szerverhez csatlakozva) megtehetik patak Téli Szeretet-sziget ingyen az ITV Hub-on. Ennél is jobb, ha a régi epizódok igény szerint rendelkezésre állnak a következő három hónapban, így nem kell pánikba esnie, ha hiányzik az egyik.

A skót nézőket a „Sajnálom - ez a videó az Ön térségében az ITV-n keresztül nem lehet megnézni.” Üzenettel a TV-lejátszóhoz kell irányítani. Vegye figyelembe: bár a skót felhasználók ITV-fiókot hozhatnak létre, valójában STV-fiókra lesz szükségük a megtekintéshez. online.

ITV Player hiba

Az ITV-webhely nem teszi nyilvánvalóvá, de az élő tartalom TV-ben való megjelenítéséhez TV-licencre van szüksége. Nem kell fizetnie az engedélyért, ha csak télen akar nézni Szerelem-sziget miután hozzáadta az ITV Hub igény szerinti könyvtárához (általában néhány órával később).

Az ITV Hub régióhoz kötött, tehát VPN-re van szüksége ahhoz, hogy az Egyesült Királyságon kívülről elérje. Még nincs? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, ami azt jelenti, hogy kockázatmentesen átruházhatja a Winter Love Island-t és visszatérítheti pénzét, ha elégedetlen..

Hogyan nézhetem online a Love Island nemzetközi verzióit

Szerelem Island Ausztrália

Ausztrália zászló

Szerelem Island Ausztrália nemrég fejezte be második sorozatát, és a 9Now alatt minden epizódot ingyenesen megnézhetsz. Létre kell hoznia egy fiókot, és be kell írnia egy ausztrál irányítószámot, de ez csak az ellenőrzési folyamat során megy. Vegye figyelembe, hogy a webhely eléréséhez ausztrál IP-címre van szükség, ám ezt könnyen megszerezheti, ha kapcsolódik a VPN egyik ausztrál szerveréhez.

Szerelem Sziget USA

USA zászló

A Love Island amerikai változata valamikor nyáron kezdődik a második szezonban. Addig mindazonáltal az első évad mind a 22 epizódját a CBS All Access szolgáltatáson keresztül közvetítheti. Ez a szolgáltatás általában 5,99 USD dollárt fizet havonta, de van egy hétnapos ingyenes próbaverzió, így ha gyors vagy, ingyen elragadhat.

A CBS All Access csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha jelenleg külföldön tartózkodik, akkor ezt a platformot a szokásos módon is használhatja, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez.

Online streaming GYIK

Hogyan használhatom VPN-t más streaming platformok feloldásához?

Először lépjen a VPN-szolgáltató webhelyére, és töltse le az eszközéhez a szoftver megfelelő verzióját. Az alkalmazás megkérdezi, hogy jelentkezzen be, majd utána megadja a helyek listáját, amelyekhez csatlakozhat.

Általában nyilvánvaló, hogy melyik országhoz kell csatlakoznia. Például az ITV Hub és a BBC iPlayer egyaránt brit IP-címet igényel, tehát brit szervert használna. Hasonlóképpen, egy amerikai szerverre lesz szüksége az olyan amerikai platformok eléréséhez, mint a CW TV és a Hulu.

Szükségem van VPN-re, ha az Egyesült Királyságban vagyok?

Amíg megnézheted Szerelem-sziget az Egyesült Királyságban található VPN nélkül javasoljuk ennek használatát. Különböző internetszolgáltatókról ismert, hogy csökkentik az internetes sebességet, ha úgy döntenek, hogy túl sokat közvetítenek. A VPN elrejti az Ön tevékenységeit, így az ilyen korlátozást az internetszolgáltatók nehezebben igazolják. Ezenkívül a VPN-k megakadályozzák a Közép-középpontbeli támadások legtöbb típusát, és jelentősen növelik az online biztonságot.

Miért nem nézhetem meg a Szerelem-szigetet, annak ellenére, hogy a VPN csatlakozik?

Néhány ok miatt továbbra is problémák merülhetnek fel annak ellenére, hogy a VPN csatlakozik. Először ellenőrizze, hogy brit szervert használ-e. Ez egy általános kérdés, de ezt gyakran nem veszik figyelembe.

Ezután ellenőrizze ITV-fiókja adatait. Még akkor is, ha megfelelő szervert használ, a regisztráció során megadott irányítószám eldönti, hogy az ITV vagy az STV lejátszót használja-e. Annak biztosítása érdekében, hogy hozzáférjen minden ITV show-hoz, javasoljuk, hogy használjon angol irányítószámot.

Ha kipróbálta a fenti lépéseket, és továbbra is problémái vannak, akkor lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával. Időnként a szolgálatok frissítik földrajzi korlátozási intézkedéseiket. Ez rövid ideig tartó elérhetetlenséget eredményezhet, de általában a VPN-szolgáltatónak továbbra is lesz néhány működő kiszolgálója. Az ügyfélszolgálatnak képesnek kell lennie arra, hogy megmondja, mely szervereket használja ezekben a helyzetekben.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 73

Adblock
detector