Hogyan nézhetem online az America’s Got Talent 14. évadot

Hogyan nézhetem online az America's Got Talent 14. évadot (1)

14-es évad America's Got Talent két órás epizóddal az 5PM PST (8PM EST) műsoron május 28-án mutatkozik be. Kezdetben minden kedden új epizód lesz, de a gyakoriság növekszik, amikor a finálé közelebb kerül. Ha elhagyjuk a korábbi évadokat, akkor várhatóan ez a sorozat valamikor szeptemberben véget ér. Sok mindent várhatunk korábban; Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell megnézni minden epizódját America's Got Talent ingyen online, bárhol is van a világon.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. A show népszerűsége miatt az illetéktelen adatfolyamok csak elkerülhetetlenek. Erősen javasoljuk azonban, hogy ne használják ezeket. A videominőség kezdetben gyakran nagyon gyenge, de az engedély nélküli adatfolyamok esetében fennáll annak a kockázata is, hogy offline módba kerülnek a szerzői jogok megsértése miatt. Olyan sok legitim módon lehet nézni America's Got Talent online, nincs ok a megbízhatatlan harmadik fél adatfolyamaira.

A streaming szolgáltatások megmutatása America's Got Talent mind régiónként vannak zárva. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy az Egyesült Államokon kívülről hozzájusson hozzájuk.

Hogyan nézhetjük meg az America's Got Talent külföldi VPN-jét?

A megfelelő VPN-vel könnyű megkerülni a regionális korlátozásokat, és a földrajzilag blokkolt tartalmakat külföldről továbbítani. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erős és olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse az eszközéhez tartozó alkalmazás megfelelő verzióját.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
  4. Jelentkezzen be a választott szolgáltatásba, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha törli a böngésző sütikét és gyorsítótárát, majd újratelepíti az oldalt..

Mert America's Got Talent élőben közvetítik, fontos, hogy jó ideje ellenőrizze, hogy VPN működik-e (a fenti lépésekkel). Ez a megközelítés biztosítja, hogy még van ideje segítséget kérni a VPN ügyfélszolgálatától, ha valami rosszra fordul, és csökkenti annak esélyét, hogy elmulasztja egy epizód kezdetét..

Hogyan közvetítheted online az America's Got Talent 14. évadját?

America's Got Talent kizárólag az NBC-n lesz. Ez azt jelenti, hogy ha kábeltévével rendelkezik, akkor bejelentkezhet az NBC webhelyére, és azonnal, ingyenesen kezdheti meg a streaming-t. Ezenkívül az NBC új epizódokat ad hozzá igény szerinti könyvtárához röviddel azután, hogy befejezték a sugárzást. Míg bárki az Egyesült Államokban (vagy bárki, aki VPN-t használ) ingyenesen továbbíthatja ezeket bejelentkezés nélkül. A lekérhető tartalom csak egy hónapig érhető el, így fizetni kell, hogy naprakész legyen.

De mi van, ha nincs kábel, és továbbra is nézni szeretnéd America's Got Talent élő? Számos, a legnépszerűbb streaming szolgáltatás lehetővé teszi az NBC élő közvetítését. Ha már feliratkoztál a fuboTV-re, a Hulu-ra élő TV-vel, a YouTube TV-vel, a PlayStation Vue-vel, a Sling TV-vel vagy a DirecTV Now-val, akkor streaming America's Got Talent akár a megfelelő alkalmazásban, akár közvetlenül az NBC webhelyén bejelentkezve.

Noha a fenti platformok ingyenes próbaverziót kínálnak (legtöbb esetben hét nap), egyik sem elég hosszú ahhoz, hogy megnézhesse a teljes tizennegyedik America's Got Talent. A Sling TV a legolcsóbb ezek közül a szolgáltatások közül, havonta 15 USD, de ha más műsorokat sem szeretne nézni, akkor az a legjobb, ha egyszerűen stream America's Got Talent igény szerint.

A Sling TV lehetővé teszi ajándékkártyák fizetését, tehát elméletileg bárhonnan regisztrálhat. Mindemellett a fenti szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el, így VPN-re lesz szüksége a külföldön történő használathoz.

Nézhetem online az America's Got Talent régi időszakait?

Lehetőség van nézni a America's Got Talent online, de a rendelkezésre állás országonként különbözik. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan nézhetjük meg az Ön országában a régebbi epizódokat.

USA

USA zászló

Az NBC jelenleg lehetővé teszi az összes nézését America's Got Talent 13. évad, és a legtöbb szezon 9 és 12 között, ingyen. Egyik nagyobb streaming-platform azonban nem nyújtja az 1-8. Évadot, és digitálisan nem is megvásárolhatók olyan piacokon, mint az iTunes vagy a Google Play..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A Netflix nemrégiben hozzáadta a 13. évadot az Egyesült Királyság katalógusához. Még nincs szó arról, mikor várják a brit rajongók az új sorozat megjelenését. Van még egy spin-off is, amelynek címe America's Got Talent: A bajnokok, amely szerint a korábbi évadok győztesei szembenéznek a világbajnoki címmel.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai rajongók közvetíthetik a 13. évadot igény szerint a CityTV-n. Ez a platform azonban nem csak online hozzáférési engedélyeket kínál, ezért bármi megnézéséhez egy meglévő kábel TV-előfizetésre van szüksége. Jelenleg nincs információ arról, hogy mikor America's Got Talent a 14. évad Kanadába érkezik, de tekintettel arra, hogy a Rogers Media szorosan szorgalmazza az ország sugárzását, valószínűleg inkább hamarosan, mint később.

Ázsia

1024 képpont-Flag_of_Malaysia

Az AXN Asia jelenleg a 13. sorozatot mutatja, vagyis online megnézheti azokat olyan platformon keresztül, mint a MyTV Super Hongkongban, az Astro GO Malajziában és a Canal + Mianmarban. Csak néhány epizód van hátra, tehát ha már nem előfizető, akkor nem igazán érdemes feliratkozni ezekre a szolgáltatásokra, különösen mivel a 14. évad nemzetközi kiadásának dátumát még nem jelentették be.

Hogyan működik az America's Got Talent??

America's Got Talent meglehetősen egyszerű formátumú. Először a versenyzők meghallgatása a bírói testület előtt. Ezután minden bíró megszavazza, hogy tovább kell-e lépni a következő fordulóba. A továbblépéshez minden versenyzőnek szükség van a bírók többségére, hogy támogassa őket: más szavakkal, egyenlő arány esetén az előadó kikerül a versenyből. A bíróknak van egy úgynevezett „arany zümmögő”, amely lehetővé teszi számukra a cselekmény átváltását, függetlenül attól, amit a többi bíró gondol. Ez szezononként csak egyszer használható.

Következő lépések a „Judge’s Cuts”. A bírákhoz négy vendég csatlakozik, és együttesen addig őrlik a megmaradó versenyzőket, amíg csak a legjobbok maradnak.

Végül ott vannak az élő előadások. Minden versenyző még egyszer előad, és a közvélemény szavaz, amelyre a legjobban tetszett. A négy első cselekedet fej-fejbe megy, ismét a nyilvános szavazásokra támaszkodva, amíg csak egy marad. A győztes ezután 1 000 000 dollárt kap, és általában legalább néhány évre sikeres művészvé válik.

Kik az America's Got Talent 14. évad bírói?

A bírálás ebben az évben néhány alapvető változást hajtott végre a felállásban. Mel B és Heidi Klum egyaránt más vállalkozásokra összpontosítanak (egy új valóság show és egy Spice Girls újjáélesztő turné). Kicserélik őket Gabrielle Union színésznő és Julianne Hough énekesnő. Ezenkívül a Tyra Banks nem fog többé otthont adni. Elfoglalt éve volt a Életméret 2 és állítólag van egy nagyprojektje, amelyet 2019-ben később jelentenek be. Ehelyett Terry Crews (aki korábban házigazda volt) America's Got Talent: A bajnokok) átveszi a fogadási feladatokat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 96

Adblock
detector