Hogyan nézhetem online mindig a Philadelphiában napos (14. évad)

Hogyan nézhetem online mindig Philadelphiában, mindig napos

Mindig napos a Philadelphiában a 14. évad premierje Szeptember 25-én az FX Networks-en. A régióhoz kötött kábeltelevíziós csatorna, az FX csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha megkísérel hozzáférni vagy megnézni az FX Networks tartalmát az Egyesült Államokon kívül, akkor a következő üzenetet fogja látni:

“Köszönöm érdeklődését az FX Networks iránt. A hozzáférni kívánt tartalom nem érhető el az Ön régiójában. ”

FX streaming hiba

A jó hír az, hogy megmutathatjuk, hogyan oldhatja fel az FX Networks külföldi blokkolását egy virtuális magánhálózat (VPN) segítségével. Még azt is elmagyarázzuk, hogyan lehet az élő közvetítés a Philadelphiában a 14. évadban mindig napos, kábeltelevíziós előfizetés nélkül.

Csak hivatalos forrásokat ajánlunk azért, hogy online Philadelphiában mindig Sunny néz. Ennek oka az, hogy az illetéktelen adatfolyamok általában rossz minőségűek, alacsony felbontású és teljesítőképességi problémákat kínálnak, mint például a túlzott késés és pufferolás. Szokásos az is, hogy az engedély nélküli stream-eket bármikor offline állapotba veszik a szerzői jogok megsértése miatt. Ezenkívül Philadelphiában a Sunny's Sunny filmet is megtekintheti kábeltelevízióval vagy anélkül, így nem kell pazarolni az időt megbízhatatlan, nem hivatalos források keresésére..

A Philadelphiában mindig napos 14-es évad csak a régióhoz kötött platformokon érhető el. Ennélfogva VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy külföldről (az Egyesült Államokon kívül) online nézhesse..

Hogyan nézhetem a „Mindig napos” című Philadelphiai 14. évadot online

Az FX hálózatok feloldása és a streaming mindig a Philadelphiai 14. évadban mindig napos, külföldön könnyebb, mint gondolnád. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton.

Így nézheti meg, hogy a Philadelphiai 14. évadban mindig napos az interneten bárhonnan:

  1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN-sel, amely feloldhatja az FX hálózatok blokkolását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Ugyanakkor a NordVPN és a CyberGhost megbízható, értékes alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse annak a készüléknek a VPN alkalmazását vagy böngészőbővítményét, amelyről meg szeretné nézni. Mindig napos a Philadelphiában.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban. Ez megad egy amerikai IP-címet az FX Networks külföldön történő feloldásához.
  4. Nyissa meg az FX Networks szolgáltatást, és jelentkezzen be egy résztvevő televíziós szolgáltatóval, hogy élőben nézhesse a Philadelphiában a 14. napt. Nincs kábeltévé? Az FX hálózatokat kábeltelevíziós előfizetés nélkül is megtekintheti a kiválasztott streaming szolgáltatások segítségével.
  5. Próbáld élőben nézni az FX Networks-t. Most fel kell oldani! Ha nem, javasoljuk, hogy törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként próbáljon ki egy másik amerikai szervert.

Hogyan nézhetem a „Mindig napos” című filmet a Philadelphiai 14. évadban az amerikai tévében

USA zászló

Míg a Philadelphiában található It’s Always Sunny első nyolc évadát az FX közvetítette, az összes későbbi évad az FXX-en jelent meg. A 14. évad sem kivétel. Az FXX az FX Networks webhelyen vagy az FXNow alkalmazások. Noha az élő közvetítés A Philadelphiában az FX Networks 14. évadában mindig napos, kábeltelevíziós előfizetésre van szükség, bejelentkezhet kiválasztott streaming szolgáltatásokkal.

Az FX Networks elérhető az AT-n is&T TV Now (50 USD / hónap), FuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), PlayStation Vue (49,99 USD / hónap), Sling TV (25 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). ). Ennél is jobb, ha ezek a szolgáltatások ingyenes próbaverziókat kínálnak. Érdekes lehet azt is megtudni, hogy a teljes epizódokat a bemutató után egy héttel megnézheti az FX Networks rendszeren anélkül, hogy TV-szolgáltatóval kellene bejelentkeznie..

Ha azt tervezi, hogy külföldön néz a Philadelphiai 14. évadban Mindig napos, akkor szüksége lesz VPN-re. Ennek oka az, hogy az FX Networks és a fenti streaming szolgáltatások mind regionálisan vannak zárolva, és csak az Egyesült Államokban érhetők el. VPN használatával és amerikai IP-cím megszerzésével élő közvetítést kaphat külföldön. Az ExpressVPN akár 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár, így kockázatmentesen kipróbálhatja ezeket a szolgáltatásokat.

Hogyan nézhetem a „Mindig napos” a Philadelphiai 14. évadban az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban a nézők minden évszakban megnézhetik a Philadelphiában lévő It’s Always Sunny szezonját a Netflix UK-n. Még nem érkezett megerősítés a 14. szezonra vonatkozó brit megjelenési dátumról a Netflix-en. Ennek megfelelően a 13. évad a FXX-en 2018. szeptemberében mutatkozott be és 2019. januárjában vált elérhetővé a Netflix-en. Ilyenként mindig a Sunny, Philadelphia A 14. évad 2019 végén vagy 2020 elején jelenhet meg a Netflix brit verziójában.

A Netflix UK előfizetési árai havi 5,99 fontotól kezdődnek. Ha új ügyfél vagy, kaphat egy 30 napos ingyenes próbaverziót. Ha nem az Egyesült Királyságban található, akkor a VPN segítségével megnézheti a Netflix UK külföldi szolgáltatásait. Vegye figyelembe, hogy a Netflix UK VPN-ellenes intézkedéseket alkalmaz, és ezt nevezetesen nehéz feloldni. Ezért elkészítettük a Netflix legjobb VPN-jeinek listáját.

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t a Philadelphia 14. évadában mindig napos megjelenéshez?

A Philadelphiában mindig napos 14-es évad csak az FX Networks-en lesz elérhető. A probléma ezzel az sok ingyenes VPN-k nem tudják felszabadítani az FX Networks blokkolását, amely földrajzilag korlátozott és csak az Egyesült Államokban érhető el. Noha ez a népszerű amerikai szitcom valószínűleg néhány hónappal a szeptember 25-i bemutatója után érkezik a Netflix UK-hez, a Netflix szintén régióspecifikus platform. Valójában a VPN-ek túlnyomó része szintén küzd a Netflix feloldása érdekében.

Az ingyenes VPN nemcsak nem nagyon hasznos a földrajzilag blokkolt webhelyek és szolgáltatások feloldásához, de nagyon szörnyűek is a streaminghez. Ennek oka az, hogy túlságosan kevés szerverük van a nagyszámú felhasználó számára. Ez magas szerverterhelést és lassú sebességet eredményez, különösen élő streaming esetén és kínzó. A biztonság szempontjából semmi jobb. Az ingyenes VPN-k nem titkosíthatják az Ön adatait, és nem védhetik meg őket a szivárgás ellen. Előfordulhat, hogy egy ingyenes VPN-szolgáltatás nyomon követi az Ön böngészési adatait, és ezeket harmadik félnek értékesíti.

Mit várhatunk el a Philadelphiai 14. évadban mindig Sunnyról??

Mindig napos Philadelphiában továbbra is erős lesz, miközben beindul a 14. évadba (vannak tervek még a 15. évadra is!). A 14. évad utánfutója kiemeli a 40-es évek stílusú fekete-fehér epizódot, valamint a lézeres címkeközpont és az állatkert szórakoztató látogatásait. Visszatekintve a 13. évad végére, a Mac szexualitására összpontosítottak, és ezt valószínűleg tovább vizsgálják.

A válogatott tagok visszatérnek a Philadelphiai 14. évadban a „Mindig napos” eseményért?

Az összes főszereplő tag várhatóan visszatér a 14. évadban. Valójában a legtöbb megjelent a közösségi médiában megosztott, készített fotókon. Mint ilyen, a 14. évadnak tartalmaznia kell Charlie-t (Charlie Day), Dennis-t (Glenn Howerton), Mac-t (Rob McElhenney), Kaitlin-t (Dee Reynolds) és Frank-t (Danny DeVito)..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 92

Adblock
detector