Hogyan nézhetem Rick és Morty 4. évadját online külföldön

Hogyan nézhetem online Rick és Morty 4. évadot

A Rick és a Morty 4. évadjának első fele befejezte a levegőt, de a második félidő konkrét megjelenési időpontja nélkül (valamikor 2023-ban annyi részlet van, mint mi), rengeteg idő van a megragadásra. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet a Rick és Morty negyedik évadját külföldről ingyenesen közvetíteni, a virtuális magánhálózat (VPN) használatával..

Csak a hivatalos forrásokat javasoljuk a nézéshez Rick és Morty 4. évad online. Noha engedély nélküli patakok érhetők el, általában nem érik meg időt vagy erőfeszítést. Ennek egyik oka az, hogy az illetéktelen forrásokat offline lehet védeni a szerzői jogok megsértése miatt. Kombinálja ezt az alacsonyabb minőségű videóval, a sok késéssel és a hosszú pufferidővel, és világossá válik, hogy ez a módszer valószínűleg elhagyja a Rick és a Morty 4. évadát..

Rick és Morty A 4. évad csak a régiókhoz kötött platformokon érhető el. Mint ilyen, csatlakoznia kell egy VPN-hez ahhoz, hogy külföldről közvetíthesse az epizódokat.

Hogyan nézhetem Rick és Morty 4. évadját online VPN segítségével

A VPN-k elrejtik az Ön valós IP-címét, helyettesítve azt a kiszolgálóval, amelyhez csatlakoztak. Ez azt jelenti, hogy ha egy amerikai székhelyű szervert használ, akkor becsaphatja az amerikai streaming szolgáltatásokat arra, hogy külföldön használja őket. Zavaros? Ne aggódj; itt található egy lépésről lépésre a Rick és Morty 4. évad online megtekintéséhez bárhonnan:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatással. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A CyberGhost és a NordVPN azonban két nagy értékű alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást (vagy böngésző kiterjesztést).
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon a megfelelő helyen található kiszolgálóhoz. Használjon például a szerver az Egyesült Államokban a felnőtt úszás vagy egy brit feloldásának feloldásához, hogy mind a négy országba beléphessen.
  4. Látogasson el a választott webhelyre, hozzon létre egy fiókot (ha szükséges), és jelentkezzen be.
  5. Végül próbálj meg egy epizódot lejátszani. Most probléma nélkül kell játszania. Ha a tartalom továbbra is blokkolva van, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.
  Как да гледате CMA Awards 2023 онлайн отвсякъде

Hogyan nézhetem Rick és Morty 4. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Nézheted a Rick és Morty 4. évadját a Felnőtt úszás csatornán. Általában be kell jelentkeznie a kábeltelevíziós előfizetéssel, de kb. Egy hét múlva az új epizódok megtekinthetővé válnak..

Ha valóban nem tudsz várni, és akarsz nézni a Felnőtt Úszás kábel nélkül, Alsio bejelentkezhet egy AT-vel&T TV, FuboTV, Hulu Live TV, Sling TV vagy YouTube TV fiókkal. Mindezek a szolgáltatások ingyenes próbaverziót kínálnak, így felmondás elkerülése érdekében regisztrálhat, közvetítheti a Rick és a Morty eseményeket, és lemondhat a próbaverzió előtt..

A Adult Swim csak az Egyesült Államokban érhető el. Ennek ellenére a VPN segítségével bárhonnan online közvetítheti a Rick és a Morty 4. évadját. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nem elégedett.

Hol máshol nézhetem online Rick és Morty 4. évadot?

Rick és Morty kultuszát követi a világ minden tájáról, tehát természetes, hogy a tengerentúli streaminghez elérhetőek lennének. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy mely hálózatok mutatják Rick és Morty 4. évadot, ahol tartózkodnak:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A Rick és Morty 4. évad a 4. csatornán kerül közvetítésre, azaz azt teheti nézze meg teljesen ingyenesen Mind a négynek gyorsnak kell lennie, mivel az új epizódok csak a sugárzás után 30 napig érhetők el, és nincs konkrét információ arról, hogy hol nézheted, mikor eltávolítják (esélyek a Netflix UK valamikor megkapja a 4. évadot, de nem tudom, mikor).

A 4. csatorna tartalma földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ha külföldre utazik, akkor mind a 4-hez hozzáférhet, ha VPN-en keresztül megszerez egy brit IP-címet.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ha Ausztráliában tartózkodsz, a dolgok kedvesek és egyszerűek: A Rick and Morty 4. évad elérhető a Netflix-en. Ez a szolgáltatás havonta 9,99 AUD AUD, de ha még nem rendelkezik fiókkal, van egy 30 napos ingyenes próbaverzió. Mindössze öt megnézhető epizód miatt ez több mint elegendő idő ahhoz, hogy felbukkanjon.

  Hogyan nézheted meg az Új Pápa 1. évadját online

A Netflix régiónként zárva van, és Rick and Morty nem mindenhol elérhető. Ausztrálián kívüli nézéséhez VPN szükséges.

Mit várhatunk el a Rick és a Morty 4. évadától??

Összesen 10 epizód lesz a 4. szezonban, bár ezt a sorozatot két részre fogják osztani, a második felét valamikor 2023-ban vetik át. Mint az előző szezonokban is, a legtöbb epizód önálló kalandoknak számít, ezért ne várjanak el egy hosszú távú, bonyolultan szőtt narratívát . Ugyanakkor a 4. évad néhány a legemlékezetesebb epizódja a mai napig, beleértve a kígyókat, az űrprogramokat és az átverést.

Melyik szereplők visszatérnek a Rick és Morty 4. évadra?

Az összes kulcsfontosságú leadott tag visszatér. Ide tartoznak Justin Roiland mint Rick és Morty karakter, Chris Parnell Jerry, Spencer Grammer nyárként és Sarah Chalke Beth. Az előző szezonhoz hasonlóan, rengeteg vendég csillag lesz, akik karaktereket adnak. Valójában a 4. évadban Paul Giamatti, Kathleen Turner, Sam Neill és Taika Waititi szerepel.

About the author