Hogyan nézheti meg a DC Titans 2. évadját bárhonnan online

Hogyan nézhetem a Titans 2. évadját online

Titans A 2. évad szeptember 6-án, pénteken jelenik meg a DC Universe-en. Az első szezon 11 epizódból állt, tehát ha feltételezzük, hogy a DC állandóan megfelel a heti ütemtervnek, arra számíthatunk, hogy a 2. évad november 15-én fejeződik be. Titans 2. évad online, és ne aggódjon, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, mivel elmagyarázzuk azt is, hogyan nézhetjük ki külföldről.

Fontos ezt megjegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Titans a DC egyik legnépszerűbb műsora, és ennek megfelelően valószínűleg elérhető lesz az árnyékos streaming oldalakon. Javasoljuk azonban, hogy ne használjon engedély nélküli patakokat. Gyakran nagyon alacsony minőségűek, és ami még rosszabbá teszi, a szerzői jogok megsértése miatt bármikor offline állapotba vehetik őket. Több ország hivatalos műsorszolgáltatójával nem kell megbízhatatlan harmadik fél közvetítéseit igénybe venni.

Titans csak a régiókhoz kötött platformokon jelenik meg, tehát ha nem támogatott országban él, akkor VPN-re lesz szüksége a nézéshez.

Hogyan nézhetjük meg a Titans 2. évadját külföldön VPN segítségével

Feloldás és streaming Titans külföldön valójában meglehetősen egyszerű a megfelelő VPN. Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk a folyamatot.

Így nézheti meg a Titans 2. évadját bárhonnan, VPN segítségével:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk, de a CyberGhost és a NordVPN két kivételesen olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazás megfelelő verzióját az eszközéhez.
 3. Most csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
 4. Látogasson el a DC Universe webhelyre, és hozzon létre egy fiókot. Ha a kártyával próbál fizetni, akkor kérni fog egy irányítószámot, de van megoldás. Ez a szolgáltatás bármely PayPal-számláról fizet, akár az Egyesült Államokon kívüli címekhez kapcsolódókat is.
 5. Végül próbáljon meg egy videót lejátszani. Azonnal be kell töltenie, de ha hibát észlel (“Sajnos ez a szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el”), Törölje a sütiket és a gyorsítótárat, majd frissítse az oldalt. Ha a probléma továbbra is fennáll, további segítségért lépjen kapcsolatba a VPN támogatási csoportjával.

Hogyan nézhetem a Titans 2. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Jósolhatóan az Egyesült Államokban, Titans Season 2 wrossz levegő kizárólag DC univerzum. Ez a szolgáltatás havi 7,99 USD, vagyis évi 74,99 USD, plusz adó. Van egy hétnapos ingyenes próbaverzió, azaz regisztrálhat és megnézheti az első évadot Titans ingyen, és törölje, ha úgy dönt, hogy a műsor nem az Ön számára készült. Sajnos, mivel az új epizódok hetente kerülnek megjelenítésre, így a teljes második évadot nem fogja ingyenesen közvetíteni (hacsak nem hajlandó megvárni, amíg befejeződik).

Noha nem tudjuk, hogy az epizódok mikor lesznek feltöltve, mégis spekulálhatunk. Más DC világegyetem epizódjai hasonlóak Doom Patrol és Mocsári dolog minden héten 6 órakor PST-en (9:00 EST) élt, tehát ésszerűen feltételezhetjük Titans A 2. évad ugyanazt az ütemtervet követi.

A DC Universe régióhoz kötött és jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. Regisztrálhat és nézhet Titans 2. évad külföldön amerikai VPN szerver és PayPal számla segítségével. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa és teljes visszatérítést igényelhessen, ha elégedetlen..

Hol máshol nézhetem a Titans 2. évadját online?

földgömb

A Netflix adást fog közvetíteni Titans 2. évad nemzetközileg, csakúgy, mint az első sorozatnál. azonban, még nincs hivatalos megjelenési dátum. Tekintettel arra, hogy az 1. évad a nemzetközi Netflix könyvtárakba három hónappal az Egyesült Államokban való bemutatója után került beillesztésre, más országok rajongói jelentős várakozási időre számíthatnak..

Van ezüst bélés, bár: A Netflix minden epizódot egyszerre enged fel, heti egy helyett. Ez a szolgáltatás egy hónapos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a rajongók feliratkozhatnak, megnézhetik mindkét évszakot Titans online ingyen, és a kipróbálás elkerülése érdekében lemondhatja a próba vége előtt.

Tehát mely országok nézhetik meg őket Titans 2. évad a Netflix-en? Jelenleg az 1. évad több mint egy tucat regionális könyvtárban szerepel, köztük a Netflix UK, Kanada, Franciaország, Japán, Ausztrália és Mexikó. További információ hiányában valószínűnek tűnik, hogy a 2. évad is hozzáadódik ezekhez a könyvtárakhoz.

Ha az otthoni Netflix könyvtár nem tartalmazza a Titánokat, akkor VPN-t használhat annak eléréséhez.

Mire számíthat a Titans 2. évadja

A 2. évad utánfutója pár perc hosszú, de tartalmaz néhány tippet arra vonatkozóan, hogy mit várhatunk el. A show aláírás-küzdelem jelenetei visszatérést mutatnak, de több interperszonális dráma is létezik, leginkább Dick Grayson és Jason Todd között. Annak ellenére, hogy elpusztította Robin öltönyét az 1. évadban, a körülmények úgy tűnik, hogy arra kényszeríti Grayson visszatérését a szerephez.

Természetesen két fő felfedés található ebben a trailerben. Az első az, hogy Iain Glen (Jorah a Trónok harca) Bruce Wayne játszik. A második az a hírhedt DC gazemberek, a Deathstroke (utoljára 2016-ban láttak) Öngyilkos csapat) megjelenni fog. Anélkül, hogy belemennénk a spoiler területébe, ez a karakter jelentős kapcsolatban áll Robinnal, és a rajongóknak vad vadászat van előre.

A Titans 2. évadja

A szereplők Titans a 2. évad nagyjából változatlan marad az 1. évadtól, bár van néhány új kiegészítés és bizonyos karakterek (például Jason) nagyobb szerepet játszanak. Nézze meg alább a főszereplőket Titans 2. évad:

 • Brenton Thwaites mint Dick Grayson
 • Ryan Potter, mint Beast Boy
 • Anna Diop Starfire-ként
 • Teagan Croft mint Rachel Roth
 • Ryan Potter Garfield Logan néven
 • Iain Glen mint Bruce Wayne
 • Joshua Orpin mint Superboy
 • Esai Morales mint Slade Wilson / Halálos csapás
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 9

Adblock
detector