Hogyan nézheti meg a Love Island USA online bárhonnan

Hogyan nézheti meg a Love Island USA online bárhonnan

Az első évad Szerelem Sziget USA premierje a CBS-en, július 9-én, 17:00 PST-n (8:00 EST). Minden hétfőn augusztus 7-ig új epizód lesz, kivéve, ha a szezont részben meghosszabbítják. Nem tud eleget venni ebből a műsorból? Ne aggódjon: az alábbiakban közöljük, hogyan kell streamingbe helyezni a Szerelem Sziget USA bárhol a világon.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Ez a show valószínűleg rendkívül népszerű, ezért az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek. Ezeknek a videóknak azonban gyakran nem megfelelő a videó minősége, és bármikor offline módban lehet venni a szerzői jogok megsértése miatt. Nagyon könnyű megnézni Szerelem-sziget online, és akár több hetes epizódokat is ingyen nézhet, tehát nem kell megbízhatatlan, harmadik féltől származó forrásokat igénybe venni..

Szerelem Sziget USA csak a régióhoz kötött streaming szolgáltatásokban lesz elérhető. Mint ilyen, VPN-re van szüksége a nézéshez Szerelem Sziget USA más országokban.

A legjobb VPN a Love Island USA-ban: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Sok streaming szolgáltatás ellenőrzi a felhasználó IP-címét, és megakadályozza, hogy bármit megfigyeljenek, ha nem egy adott országból származnak. A VPN-ek azonban lehetővé teszik az Ön IP-címének megváltoztatását, megtévesztve a tartózkodási helyét, és lehetővé téve a tartalom megnézését Szerelem Sziget USA külföldön. Ajánljuk ExpressVPN: gyors, megbízható VPN, erős feloldó képességgel, a legjobb osztályú biztonsággal és világszerte több mint 3000 szerverrel.

Néhány perc alatt elkezdheti az ExpressVPN használatát. Csak válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizessen. Még akkor is lehetősége van fizetni a Bitcoin-lal, ha további anonimitást szeretne. Ez a szolgáltatás azonban nem naplózza személyesen azonosítható információkat, így nem követhet nyomon. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy közvetíthetsz Szerelem-sziget kockázatmentes és teljes visszatérítést igényel, ha elégedetlen.

A LOVE SZIGETNEK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN nagysebességű, hatékony biztonsági és adatvédelmi védelmet, valamint kiszolgálókhoz való hozzáférést kínál 94 országban. Emellett felszámolja azokat a szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Hulu és a CBS All Access, így ideálisvá teszi a nézést Szerelem Sziget USA külföldön.

Hogyan nézhetem meg a Love Island USA külföldi VPN-jét

A megfelelő VPN segítségével a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket az élő közvetítéshez Szerelem Sziget USA az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol másutt:

 1. Először is regisztráljon megfelelő VPN-t, ha még nem tette meg. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erős, olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére. Néhány különféle verzió közül lehet választani, ezért győződjön meg arról, hogy megfelelő az operációs rendszeréhez.
 3. Ezután csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez (a város nem számít).
 4. Jelentkezzen be az alábbi szolgáltatások egyikébe, és játsszon le egy videót. Azonnal el kell indulnia, de ha hibát észlel (például a CBS „Hoppá! Ez a videó nem érhető el az Ön régiójában.”), A sütik és a gyorsítótár törlése, majd az oldal újratöltése javíthatja a legtöbb problémát.

Szerelem Sziget USA élőben közvetítik, ezért fontos, hogy a show tényleges megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a VPN működik-e. Ily módon előre megismerheti a problémákat, és továbbra is kell ideje, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, azaz nem kell elmulasztania egy epizód kezdetét.

Lásd még: Hogyan nézhetem meg a Love Island angol verzióját online

Hogyan kell élőben közvetíteni a Love Island USA csatornát az amerikai tévében

USA zászló

A CBS az egyetlen műsorszóró műsor Szerelem Sziget USA. Ha a kábeltelevíziós csomag már tartalmazza ezt a hálózatot, vagy ha van Hulu Live TV, PlayStation Vue, fuboTV vagy YouTube TV fiókkal, akkor egyszerűen jelentkezzen be és figyeljen Szerelem-sziget ingyen.

Ha nincs kábel, és stream-t szeretne használni Szerelem-sziget Ingyenes, kétféle lehetősége van. Az első az, hogy várja meg, amíg a CBS új epizódokat ad hozzá igény szerinti könyvtárához. Ez általában néhány órával a felfújás után történik, és az epizódok legalább néhány hétig rendelkezésre állnak. Szeretnéd élőben nézni? Mivel az összes fenti streaming szolgáltatás tartalmaz egy ingyenes próbaverziót (általában egy hét), egyszerűen regisztrálhat, nézhet Szerelem-sziget, akkor törölje a fiókját, és váltson egy másik szolgáltatásra, amikor a próba lejár.

A legegyszerűbb módja annak néz Szerelem Sziget USA kábel nélkül feliratkozik a CBS All Access szolgáltatásra: havonta 5,99 USD USD-nél ez a szolgáltatás sokkal olcsóbb, mint a fentiekben említettek közül..

A fenti streamingplatformok mindegyike földrajzilag korlátozott, és néhányuk megköveteli, hogy egy amerikai címhez kapcsolódó fizetési módot használjon. A meglévő előfizetők azonban normál módon bejelentkezhetnek, ha külföldön csatlakoznak egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.

Hol máshol nézhetem a Love Island USA-t?

Kanada

Kanadai zászló

Szerelem Sziget USA szimulcast lesz CTV. Ha ezt a csatornát már megkapja a kábelcsomag részeként, akkor csak bejelentkezhet a szolgáltató adataival, és megnézheti Szerelem Sziget USA élő vagy igény szerint hozzáadott költség nélkül. Mivel azonban csak online előfizetés áll rendelkezésre, nem nézhetjük meg Szerelem-sziget Kanadában, ha nincs kábel.

Írország

Írország-flag

A Virgin Media tavaszi műsorának ütemezése szerint az ír rajongók számíthatnak rá Szerelem Sziget USA és Szerelem Island Ausztrália a Virgin Media Two-on ebben az évben valamikor. Még egyetlen dátum vagy idő sem lett megerősítve, és mivel ez a csatorna jelenleg sugározza a Szerelem-sziget, lehetséges Szerelem Sziget USA addig nem jelennek meg, amíg Love Island UK az ötödik évad vége.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Széles körben közlik, hogy Szerelem Sziget USA július 9-től jelenik meg az ITVBe-n. Úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet Az ITV adási ütemtervének nincs listája Szerelem Sziget USA a közeljövőben.

A kiadás időpontjában azonban spekulálhatunk. Tavaly, Szerelem Island Ausztrália augusztusban, egy hónappal az eredeti sorozat Ausztráliában befejeződése után, az ITVBe-ben sugárzott. Ezen logika alapján ésszerűen spekulálhatunk ezzel Szerelem Sziget USA szeptember elején kezdődik az Egyesült Királyságban.

Megnézhetem a Love Island nemzetközi verzióit az Egyesült Államokban?

jelenleg, Love Island UK és a Love Island USA-ban az egyetlen változat az amerikai műsorszolgáltatóval. A Hulu magában foglalja az első négy teljes évadot Love Island UK az alap előfizetésben (5,99 USD havonta egyhetes próbaverzióval). Még ennél is jobb: minden szombaton feltölti egy hétnyi epizódot az ötödik évadból, azaz soha nem leszel túl messze.

Természetesen, ha csak átmenetileg az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor semmi sem akadályozza meg a VPN használatát az otthoni streaming szolgáltatások elérésében. Például nézheted Love Island Belgium / Hollandia az RTL-en, vagy akár be is hangolhat Szerelem Island Ausztrália 9-én, amikor ez az év később kezdődik.

Hogyan működik a Love Island USA??

Szerelem Sziget USA ugyanúgy működik, mint a show brit változata, egyetlen kisebb különbséggel: Maldívum helyett Fidzsi-szigeteken filmezték. Az előfeltevés egyszerű: 11 vagy 12 ember lép be a villába, és mindenkit, aki nem érkezik párban, kizárják a kiállításból. Nem biztonságos azonban csak azért, mert partnert talált, mivel új emberek érkeznek, az emberek partnereket cserélnek, és a szövetségek folyamatosan megszakadnak.

Ha csak négy pár marad meg, a rajongók szavazhatnak azon a páron, amelyet szeretnének nyerni. Ezt a két versenyzőt ezután foglyok dilemma-stílusú játékának mutatják be: vagy oszthatják a nyereményt (a brit változatban 50 000 font), vagy megpróbálhatják mindezt maguknak tartani. Itt a fogás: ha mindkét ember megpróbálja megtartani a pénzt, akkor semmit sem hagynak el.

Ki a 2019-es Love Island USA versenyző?

 • Cashel Barnett, 27 éves, Sacramento-ból
 • Kyra Green, 22 éves, Los Angeles-ből
 • Zac Mirabelli, 22 éves, chicagói
 • Alana Morrison, 21 éves, New Haven-ből
 • Weston Richey, 25 éves, Dallasból
 • Yamen Sanders, 24 éves, Los Angeles-ből
 • Mallory Santic, 25 éves, Washingtonból, Vancouverből
 • Alexandra Stewart, 25 éves, Los Angeles-ből
 • Caroline Viehweg, 21 éves, Los Angeles-ből
 • Elizabeth Weber, 24 éves, New York City-ből
 • Michael Yi, 29 éves, Miamiból
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Adblock
detector