Hogyan nézheti meg a Mandalorian online bárhonnan

Hogyan nézheti meg a Mandalorian online bárhonnan

A mandalórius a Disney új streaming platformjának, a Disney + bevezető címe. Ilyen módon a legtöbb ember legkorábban november 12-én nézheti meg, amikor a szolgáltatás hivatalosan elindul az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában. Míg a Netflix, mint például a Netflix, a show-k teljes évadát egy menetben adják ki, addig a Disney terjeszti a A mandalórius minden héten, december végéig egy új epizóddal. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell adatfolyamot közvetíteni A mandalórius külföldről.

Csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Mivel ez a show csak egy régió-zárolt szolgáltatásban érhető el, az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek. Ezek azonban gyakran gyenge minőségűek, késleltetett, alacsony felbontású videóval. Ezenkívül harmadik féltől származó streameket bármikor le lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Mindenesetre, amint azt az alábbiakban kifejtjük, azóta nem kell megbízhatatlan, jogosulatlan forrásokat használni A mandalórius hamarosan szélesebb körű nemzetközi kiadást fog látni, amely sokkal könnyebbé teszi a külföldön való megnézést.

A mandalórius csak a Disney + oldalon jelenik meg. Ez a szolgáltatás régiónként zárolva van, így VPN-re lesz szüksége, hogy megnézhesse, ha külföldről érkezik.

Hogyan nézheti meg a Mandalorian online külföldről egy VPN segítségével

A streaming szolgáltatások általában a felhasználó IP-címére támaszkodnak, hogy megmondják, melyik országban vannak. A VPN-hez való csatlakozáskor azonban egy új, régióspecifikus IP-címet kapnak attól függően, hogy melyik országban van a választott szerver. megkönnyíti a földrajzilag korlátozott szolgáltatások, például a Disney + külföldi használatát; csak kövesse az alábbi lépéseket.

A következő módon nézheti meg a Mandaloriant bárhonnan online a VPN segítségével:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-re, ha még nem tette meg. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt kiváló olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Vegye figyelembe, hogy általában több verzió közül lehet választani, ezért győződjön meg róla, hogy szerezte meg az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez egy olyan országban, ahol a Disney + elérhető. Az USA-ban a kiszolgálók általában a leggyorsabbak, így valószínűleg ezek a legjobb választás.
 4. Most hozzon létre egy Disney + fiókot. Fontos megjegyezni, hogy fizetési módra van szüksége egy olyan országhoz tartozó címhez kapcsolva, ahol a Disney + elérhető.
 5. Végül jelentkezzen be, és próbáljon meg egy videót nézni. Meg kell találnia, hogy azonnal betöltődik, de ha nem, akkor a legtöbb problémát a sütik törlésével és az oldal újratöltésével oldhatja meg.
  Как смотреть Project Runway (сезон 18) онлайн где угодно

A Mandalorian online nézése

USA zászló

Ha az Egyesült Államokban, Hollandiában vagy Kanadában tartózkodol, akkor képes leszel rá folyam A mandalórius online november 12-én, amikor a Disney + elindul. Csillagok háborúja az ausztráliai és az új-zélandi rajongók nem fognak sokáig várni, mivel a Disney + egy héttel később, november 19-én érkezik ezekbe az országokba..

Ez a szolgáltatás hét napos ingyenes próbaverzióval jár, és havonta 7 USD-t (vagy 70 USD-t fizet, ha hajlandó fizetni egy év előre). Az árak kissé eltérnek, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, de általában kevesebbet fizetnek. Például Ausztráliában ez a szolgáltatás 8,99 USD AUD-t fizet havonta, ami valamivel több, mint 6 USD.

A Disney + régiónként zárva van, és a bevezetéskor csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában lesz elérhető. Ha ezen országok egyikén kívül tartózkodik, egyszerűen csatlakozhat egy VPN-hez, és külföldről érheti el a szolgáltatást. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, azaz megnézheti A mandalórius bárhonnan kockázatmentes és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen.

Hol máshol közvetíthetem a Mandalorian 1. évadot online?

földgömb

sajnálatos módon, A Disney még egyetlen regionális műsorszolgáltatót sem jelentett be eddig. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban, Nyugat-Európában és Latin-Amerikában az emberek elakadhatnak 2023-ig, hogy megfigyeljék. Sőt, ami még rosszabb, az ázsiai-csendes-óceáni országokban és Kelet-Európában nem lesznek képesek megnézni, amíg a Disney + ott nem indul 2023 szeptemberében..

Ha tudunk valamit Csillagok háborúja rajongók, az azonban, hogy rendkívül elkötelezettek és nincsenek problémáik a panaszaik ismertetésében. Ilyen hosszú várakozással és a legitim módon való nézés módjával szembesülve a világ néhány legnagyobb piacán, nem túl hosszú a feltételezés, hogy sokan nem hivatalos forrásokhoz fordulnak..

Végül a Disneynek három választási lehetősége van: előterjeszti a nemzetközi kiadási ütemtervet, adási jogokat ad el a helyi hálózatoknak, vagy elidegeníti az egyik legsikeresebb franchise rajongóját..

  Како гледати Увек је сунчано у Пхиладелпхији онлине (сезона 14)

Mit tudunk a Mandalorianról??

Bár specifikus a A mandalóriusA cselekmény kevés és messze van egymástól, feltételezésünk van: ezt a showt öt évvel a A Jedi visszatérése és követi a mandalori fejvadászatot, amikor üzletet folytatnak a „galaxis külső határain, távol az Új Köztársaság hatalmától”..

De mit jelent ez? Nos, a fő elvihető az A mandalórius elsősorban a fejvadász életének mindennapi életére fog összpontosítani, nem pedig a széles körű kereskedelmi tárgyalásokra és a szenátus alapú jelenetekre, amelyek Baljós árnyak. Úgy tűnik, hogy az indító pótkocsi megerősíti ezt, a főszereplő szinte minden lövésben harcol (vagy harcolni készül).

A Mandalorian: az egyik szezon szereplője

A várakozásnak megfelelően a Disney mindent elhagyott, és egy csillagot toborzott az első évadra A mandalórius. Az alábbiakban felsoroltuk a show legismertebb csillagai közül néhányat:

 • Pedro Pascal, mint a Mandalorian
 • Giancarlo Esposito mint Moff Gideon
 • Werner Herzog mint ügyfél
 • Taika Waititi (csak hang) mint IG-11
 • Bill Burr (karakter még nem nevezett)
 • Gina Carano mint Cara Dűne
 • Julia Jones mint Omera
 • Ming-Na Wen, mint Fennec Shand
 • Natalia Tena (karakter még nem nevezett)
 • Nick Nolte mint Kuiil

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I do not have a native language, but I can provide a comment in Hungarian on the topic:

  Nagyon izgalmas hír, hogy A mandalórius a Disney új streaming platformjának, a Disney bevezető címe lesz. Azonban, ahogy a cikk is említi, a szolgáltatás csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában lesz elérhető, így külföldről csak VPN segítségével lehet majd megnézni. Azonban fontos megjegyezni, hogy az engedély nélküli patakok nem csak jogi problémákat okozhatnak, hanem gyakran gyenge minőségűek is. Reméljük, hogy hamarosan szélesebb körű nemzetközi kiadásra kerül majd sor, hogy könnyebbé váljon a külföldön való megnézés.

Comments are closed.