Hogyan nézheti meg a Manifest 2. évadját bárhonnan online

Hogyan nézheti meg a Manifest 2. évadját online (1)

A nyilvánvaló 2. évad premierje: Január 6., hétfő, 10:00 EST (7:00 PST), egy új epizóddal, hétfõnként. Ha a Manifest 2. évadját az Egyesült Államokon kívül szeretné megnézni, akkor kábeltelevíziós előfizetésre vagy TV-streaming szolgáltatásra, például Hulu vagy YouTube TV hozzáférésre van szüksége (ezekről bővebben később). Mi több, mivel az NBC élő tartalma földrajzilag korlátozott, VPN-re is szüksége lesz, hogy külföldről nézhessen.

Ebben a cikkben, csak a hivatalos forrásokat ajánljuk megnézésre Nyilvánvaló 2. évad. Azért nem javasoljuk az illetéktelen adatfolyamokat, hogy gyakran offline állapotban vannak a szerzői jogok megsértése miatt. Ami még rosszabb, általában alacsony felbontású videókat kínálnak, és gyakran megszakítják a késleltetést és a puffert. A Manifest 2. évadának közvetítését az NBC-n is egyébként is élvezheti, így nincs ok a nem hivatalos forrásokból származó megbízhatatlan adatfolyamok kockázatára..

Nyilvánvaló A 2. évad csak a régiókhoz kötött platformokon kerül közvetítésre, ami azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége az USA-n kívüli utazáshoz.

Hogyan nézheti meg a Manifest 2. évadját online VPN segítségével

A VPN-hez való csatlakozással amerikai IP-címet szerezhet, és térséghez kötött szolgáltatásokat csalhat az Egyesült Államokban található gondolkodáshoz. Ez lehetővé teszi az NBC feloldását és a Manifest 2. évad külföldről történő megtekintését. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi lépéseket.

A következő módon nézheti meg a Manifest 2. évadját bárhonnan online:

  1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely feloldja az NBC feloldását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk bár a CyberGhost és a NordVPN két olyan alternatíva, amelyek kiváló ár-érték arányt kínálnak.
  2. Töltse le és telepítse a VPN egyik alkalmazását vagy böngészőbővítményét, ügyelve arra, hogy az eszközéhez a megfelelő verziót válassza.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást és csatlakozni a szerver az Egyesült Államokban. Ezután rendelkeznie kell egy amerikai IP-címmel, amely lehetővé teszi az NBC feloldását külföldön és a Manifest 2. évadának megtekintését.
  4. Lépjen az NBC-hez, és jelentkezzen be a kábeltelevíziós szolgáltatóval (meg kell adnia az e-mail címét vagy a felhasználónevét és a jelszavát).
  5. Válasszon egy NBC élő közvetítést, amelyet most fel kell oldani, és megszakítás nélkül kell lejátszani. Ha nem, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.

A nyilvánvaló 2. évad a NBC-n fog élni. Emiatt, érdemes előzetesen kipróbálni a VPN-t az NBC-vel a 2. évad premierje. Ha bármilyen problémát észlel, akkor sok ideje van arra, hogy felvegye a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával további útmutatásokért.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Manifest 2. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Nyilvánvaló A 2. évad premierje: NBC. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és élő közvetítést szeretne látni, akkor csak az NBC webhelyére kell belépnie, és be kell jelentkeznie a kábeltelevíziós szolgáltató adataival. Ez nem fizet semmiféle extra költséget, és ez a legegyszerűbb módja a nézésnek.

Érdekes lehet ezt tudni a Manifest 2. évadját kábel TV-előfizetés nélkül is megnézheti. A következő streaming szolgáltatások mind előfizetési csomagjuk részeként kínálják az NBC-t: AT&T TV Now (65 USD / havonta), FuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu + Live TV (54,99 USD / hónap), Sling TV (30 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). Ezen szolgáltatások külföldre történő feloldásához ismét csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.

A fenti szolgáltatások régiókhoz kötöttek és csak az Egyesült Államokban érhetők el. Ha azonban csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor kap egy amerikai IP-címet, amely lehetővé teszi az NBC feloldását a világ bármely pontjáról. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Mint ilyen, kockázatmentesen kipróbálhatja és teljes visszatérítést kaphat, ha elégedetlen.

Hol máshol nézhetem a Manifest?

Míg a Manifest 2. évadja kizárólag az NBC-n jelenik meg, nagy valószínűséggel különféle TV-csatornákon és streaming szolgáltatásokon fog megjelenni az elkövetkező hónapokban. Erre számíthatunk, mert az 1. évad számos országban már elérhető számos platformon. Ide tartoznak a Hulu az Egyesült Államokban, a Sky TV az Egyesült Királyságban (online nézhetik a Sky Go segítségével) és a 9Now Ausztráliában. Érdemes megjegyezni, hogy mivel ezek a szolgáltatások földrajzilag korlátozottak, VPN szükséges, ha külföldről szeretne nézni.

Mit számíthatunk a 2. manifesztre??

A Manifest 1. évadja több sziklafalon véget ért. Természetesen ott van a „lejárati dátum” a 828-as járat utasai számára. Itt volt még a lövöldözés felfüggesztése és a kérdés, hogy Michaela, Jared vagy Zeke megsebesült-e vagy meghalt-e. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek közül néhányat a 2. évad premierjén látunk majd, amely meglehetősen megfelelő módon „Rögzítse a biztonsági övét” címet viseli. Noha csak 13 epizódot hagyott jóvá az NBC, ez valószínűleg 16-ra növekszik, mint az 1. évadban.

Melyik szereplők visszatérnek a 2. manifesztre?

Szerencsére a főszereplők mind visszatérnek a 2. manifesztre. Ide tartoznak Michaela (Melissa Roxburgh), Ben (Josh Dallas), Saanvi (Parveen Kaur), Grace (Athena Karkanis), Olive (Luna Blaise) és Cal Stone (Jack Messina). Számos új karakter is bevezetésre kerül. Ide tartoznak Yasha Jackson, mint Suzanne Martin, Garrett Wareing, mint TJ Morrison, és Andrene Ward-Hammond, mint Kate Bowers kapitány.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 88 =

Adblock
detector