Hogyan nézheti meg a Modern Family 11. évadot bárhonnan online

Hogyan nézhetem online a Modern Family 11. évadot

Az Modern család A 11. évad premierjét szeptember 25-én, 9:00 EST-en (18:00 PST) várják. Arra utaltak, hogy összesen 18 epizód lesz, kissé kevesebb, mint az előző évadokban, és mint mindig, új epizódok jelennek meg az ABC-n. Ne aggódjon, ha ez a csatorna nem érhető el az Ön országában; Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell tovább közvetíteni az új sorozatot Modern család bárhonnan.

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. A show népszerűsége miatt az illetéktelen adatfolyamok szinte elkerülhetetlenek, de azt javasoljuk, hogy ne használják őket. Még ha el is tesszük a lassú, alacsony felbontású videót, a harmadik féltől származó streameket gyakran levonják a szerzői jogok megsértése miatt. Szerencsére számos legitim módszer létezik a Modern család online, tehát nincs szükség árnyas, engedély nélküli folyamokra.

Modern család csak a régióhoz kötött streaming szolgáltatásokon jelenik meg. Ennek eredményeként VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

Hogyan közvetíthetjük a Modern Family 11. évadot külföldről egy VPN segítségével

A földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása külföldön valójában elég egyszerű. Csatlakozás egy virtuális magánhálózathoz (VPN) átjárja a forgalmat egy köztes kiszolgálón keresztül a választott helyen. Az IP-címet úgy váltja, hogy úgy tűnik, hogy a választott helyen tartózkodik, lehetővé téve a földrajzi korlátozások megkerülését. Kövesse az alábbi lépéseket a megtekintéshez Modern család 11. évad bárhonnan.

Így nézheti meg a Modern Family 11. évadot bárhonnan online:

  1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy kiváló minőségű VPN-re. Az ExpressVPN használatát javasoljuk bár ha olcsó alternatívát keres, a PrivateVPN és a Surfshark egyaránt kiváló választás.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Számos különféle verzió lesz, tehát mindenképp biztosítsa, hogy a megfelelő eszköz legyen.
  3. Döntse el, hogy melyik szolgáltatást szeretné felfüggeszteni, és iratkozzon fel egy fiókra (ha szükséges). Vegye figyelembe, hogy ehhez előfordulhat, hogy fizetési módot kell kötnie egy helyi címhez.
  4. Most csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Például egy brit szerverre van szüksége a Sky Go feloldásához, vagy egy amerikai szerverre az ABC blokkolásának feloldásához.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Azonnal be kell töltenie, de ha problémái vannak, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Új epizódjai Modern család élőben lesz, ezért fontos ellenőrizni, hogy VPN-je megfelelő időben működik-e. Ilyen módon, ha bármilyen kérdés merül fel, rengeteg idő áll rendelkezésére, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától.

Hogyan nézhetem online a Modern Family 11. évadot

Modern család rajongói vannak a világ minden tájáról, tehát természetes, hogy az utolsó szezonját több régióban közvetítik. Vessen egy pillantást az alábbiakra és megnézheti, mely hálózatok jelennek meg Modern család hol élsz:

USA

USA zászló

Az amerikai rajongók közvetíthetik a Modern család élő az ABC-n. Ha a kábeltévé-csomag már tartalmazza ezt a csatornát, akkor egyszerűen jelentkezzen be az ABC webhelyére, és hozzáadott költség nélkül kezdje meg a nézést. Lehetőség van nézni Modern család a 11. évad kábel nélkül élő, bár szüksége lesz Hulu, PlayStation Vue vagy YouTube TV fiókra.

Egy héttel az új epizódok után szabadon hozzáférhetővé válnak, még akkor is, ha nem rendelkezik kábel előfizetéssel vagy a fenti szolgáltatások egyikével sem. Mint ilyen, ha nem bánja, hogy egy hét múlva marad, akkor adatfolyamot is továbbíthat Modern család 11. évad online ingyen.

Az ABC csak az Egyesült Államokban érhető el, és ez a szolgáltatás kivételesen szigorú földrajzi korlátozásokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb VPN egyszerűen nem engedi, hogy külföldről nézzen. Ezt azonban az írás időpontjában megerősíthetjük, ExpressVPN és A PrivateVPN feloldhatja az ABC blokkolását. Ez a szolgáltatás kockázatmentes 30 napos pénzvisszafizetési garancia azaz kipróbálhatja és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen.

Kanada

Kanadai zászló

A globális adás Modern család 11. évad Kanadában. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen és élő TV-t folytasson hozzáadott költségek nélkül, ha kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, de sajnos nem kínál semmiféle online hozzáférési hozzáférést.

Az ABC-hez hasonlóan a Global lehetővé teszi nézze meg a teljes epizódokat bejelentkezés nélkül ha készen állsz egy hétig várni. Ugyanakkor a Modern család csak hét napig lesz elérhető igény szerint, és nincsenek részletek arról, hogy miként nézheted meg őket, miután eltávolították őket a Globális könyvtárból. Ezért a legjobb, ha igény szerint figyeli a lehető leghamarabb.

A globális régióra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell a VPN egyik kanadai szerveréhez ahhoz, hogy hozzáférjen ehhez.

India

Hogyan nézheti meg a Modern Family 11. évadot bárhonnan online

Jó hír az indiánoknak Modern család rajongók: a 11. évad első epizódját a Hotstar szeptember 26-án egészíti ki, csak egy nappal az Egyesült Államokba való távozás után. Mivel ez egy Csillagos Világkiállítás, azonban Hotstar Premium előfizetésre van szüksége. Ezek ára havonta 299 or, évente 999 cost.

A Hotstar földrajzilag korlátozott, és csak a következőket tartalmazza Modern család az indiai könyvtár részeként. Ezenkívül ez a szolgáltatás aktívan blokkolja a legtöbb VPN-t. Az írás idején a Surfshark segítségével külföldi Hotstar-t lehetett nézni.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Jelenleg nincs brit kiadási dátum a Modern család 11. évad. Ha azonban a történelemnek valami történik, a brit rajongók jelentős várakozási időben lehetnek; Például a 10. évad csak az Egyesült Királyságba érkezett öt hónappal a premierje után.

Amikor megérkezik a 11. évad, akkor lesz szinte biztosan sugározni fogják a Sky One-on mint minden évszakban előtte. Ha Ön már Sky TV-előfizető, akkor jelentkezzen be a Sky Go alkalmazásba, és azonnal megnézze. Ellenkező esetben a legjobb téged az, ha feliratkozik a Now TV-re: ez lehetővé teszi a Sky One (és számos más csatorna) élő közvetítését havonta 7,99 fontért..

A Sky Go és a Now TV csak az Egyesült Királyságban érhető el. A szokásos módon külföldről is elérheti őket, ha csatlakozik egy brit VPN szerverhez.

Mit várhatunk el a Modern Family 11. évadjától?

A 11. évad tényleges cselekményének részletei még mindig szűkösek, bár tudjuk, hogy ez lesz az utolsó sorozat. Ezenkívül megerősítést nyert, hogy legalább egy része Haley körül forog, és hogyan alkalmazkodik ikrekhez az életéhez.

Ettől eltekintve, annyit tudunk, hogy a főszereplők többsége (ha nem az összes) valamikor a következő sorozat során visszatér legalább egy kameóra. Egyszerűen fogalmazva: a rajongóknak csak meg kell várniuk, és meglátják, mi történik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector