Hogyan nézheti meg a The Flash 6. évadot bárhonnan online

Hogyan nézheted meg a The Flash 6. évadot online

A vaku A 6. évad premierje október 8-án, minden T-vel egy új epizóddalkedd, 8:00 EST (17:00 PST / 1:00 BST). Valószínű, hogy 22 epizód lesz, összhangban a legutóbbi évszakokkal. Az alábbiakban közöljük, hogyan közvetítheti a Flash 6-os évadot online módon, külföldről. 

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Mint népszerű sorozat, A vaku szinte biztos, hogy nem hivatalos adatfolyamokkal rendelkeznek, de még a szerzői jogok megsértését is eltekintve hajlamosak offline módba állni, és gyakran csak szabványos felbontású formában érhetők el. Ráadásul az új epizódok szabadon elérhetőek, tehát nincs ok az engedély nélküli folyamokra igénybe venni.  

A Flash 6-es szezon csak a földrajzilag korlátozott platformon jelenik meg, így VPN-re lesz szüksége, hogy külföldön megnézhesse.

Hogyan nézhetjük meg a Flash-t külföldön egy VPN-sel

A VPN-ek használata bonyolultnak tűnhet, de valójában meglehetősen egyszerű. Ha csatlakozik egy másik ország szerveréhez, akkor az Ön valódi IP-címe elrejtőzik, és helyébe egy új, régióspecifikus címet kell használni. Ez becsapja a régiókhoz kötött webhelyeket, hogy lehetővé tegye számukra a külföldre való belépést. Még mindig zavaros? Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Röviden ismertettük a fenti ExpressVPN-t, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost erős választás.
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy megkapja a készülék operációs rendszerének megfelelő verziót.
  3. Döntse el, melyik a tisztviselő A vaku az alábbiakban szereplő források, amelyeket használni szeretne.
  4. Csatlakozzon a megfelelő hely szerveréhez. Például egy amerikai szervert használ fel a CW blokkolásának feloldására, vagy egy brit szervert a Sky Go blokkolásához.
  5. Próbáljon meg videókat lejátszani a választott forrásból. Szinte azonnal be kell töltenie, de a változások megtekintéséhez esetleg újra kell töltenie az oldalt vagy a böngészőt.

Ha van ideje, azt javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket korábban A vaku valójában kezdődik. Ilyen módon, ha valami nem működik a kívánt módon, akkor sok ideje van arra, hogy segítségért lépjen kapcsolatba a VPN támogatási csoportjával.

Hogyan közvetíthetem a Flash 6-os évadot online módon

A vaku rendkívül népszerű, és ennek megfelelően számos országban sugározzák. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, ki látja az Ön országában a 6. évadot:

MINKET

USA zászló

Az amerikai rajongók nézhetik a (z) 6. Évadot A vaku igény szerint A CW. Nincs szükség regisztrációra vagy fizetésre, de az epizódokat a feltöltést követő napon töltik fel, tehát ha nagy rajongó vagy, ez a módszer valószínűleg nem ideális.

Annak ellenére, hogy a CW webhelynek nincs saját élő közvetítése, más módon is megnézheti online. A Hulu az élő TV-vel, a fuboTV-vel és a YouTube TV-vel együtt tartalmazza a CW-t, tehát ha feliratkozik ezekre a szolgáltatásokra, akkor csak bejelentkezhet, és megkezdheti a streaming-t. A fuboTV a legolcsóbb a három közül, havonta 34,99 dollárt, de ez a terv nem tartalmaz ingyenes próbaverziót, míg a Hulu további 5 dollárba kerül, és az új felhasználóknak havonta ingyenes.

Az összes fenti forrás blokkolja tartalmát, tehát ha egy amerikai, aki jelenleg nem tartózkodik az országban, csatlakoznia kell a VPN egyik amerikai szerveréhez, mielőtt bármit megnézhet. Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, azaz közvetítheti a Flash-et külföldön, és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen. 

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Még nincs hivatalos brit megjelenési dátuma a The Flash szezon hat hónapjának, de az előző években kb. Két héttel az új epizódok érkeztek az Egyesült Államokban való megjelenésük után. Ez azt jelentené, hogy tudunk várhatóan a 6. évad az Egyesült Királyságban október 18-a körül kezdődik de frissíteni fogjuk ezt a bejegyzést, mivel további információk elérhetővé válnak.

Szerencsére tudjuk, hol nézhetsz: Sky One. Ez a csatorna online közvetíthető a Sky Go alkalmazáson keresztül, ha Ön már Sky TV-ügyfél. Ha nem, ne pánikoljon; ehelyett feliratkozhat a Most TV-re.

A TV Szórakozás bérlete lehetővé teszi 11 csatorna élő közvetítését, beleértve a Sky One csatornát is. Ez a bér havonta 7,99 fontba kerül, és egy kéthetes ingyenes próbaverzióval jár. A lekérhető könyvtár jelenleg a 4. és az 5. évadot tartalmazza A vaku, ami azt jelenti, hogy van még ideje felzárkózni, ha nem vagy naprakész. 

A Sky Go és a Now TV csak az Egyesült Királyságban érhető el. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldön elérhesse őket.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában nézheted a 6. évadot A vaku a FOX8-on. Az első epizód október 9-én kerül sugárzásra, a következő epizódokat pedig minden szerdán este, az AEST délután 8: 30-kor adják át.

Ha már feliratkozott a Foxtelre, azonnal megkezdheti a streaming-t a Foxtel Go alkalmazás. Ellenkező esetben csak a Foxtel Now-on lehet nézni; meg kell vásárolnia a Pop-csomagot, amelynek havonta 15 AUD kerül felszámolásra. Van egy kéthetes ingyenes próbaverzió, amelynek során hozzáférhet minden csatornához.

Ha szeretnéd nézni a A vaku, a dolgok egy kicsit összetettebbé válnak. A sorozat a Foxtel Now-on keresztül volt igény szerint elérhető, de a közhiedelemmel ellentétben már nem érhető el. Ehelyett feliratkozhat a Stan-re, amely az első négy évadot kínálja havonta 10 USD AUD-ért. Az ötödik évadot azonban meg kell vásárolnia az iTunes-on, mivel az sehol másutt nem érhető el streaming-en. 

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag korlátozott. Mint ilyen, VPN-re van szüksége a Foxtel Go, a Foxtel Now vagy a Stan Ausztrálián kívüli használatához.

Kanada

kanadai zászló

Nagyon könnyű megnézni A vaku Kanadában. A 6. évad és az összes korábbi epizód elérhető lesz a Netflix-en. Minden csütörtökön új epizódok lesznek hozzáadva, ami azt jelenti, hogy Kanada kissé elmarad. Figyelembe véve azonban a Netflix népszerűségét, valószínűleg további pénzt költés nélkül is megnézheti.

Ha még nem iratkoztál fel, örömmel vesszük tudomásul, hogy a Netflix alapterve csak havi 13,99 USD CAD-t fizet, és egy hónapos ingyenes próbaverzióval jár..

VPN-t kell használnia a Netflix Canada eléréséhez, ha jelenleg egy másik országban tartózkodik.

Egyéb helyszínek

A fenti helyek nem csak azok az országok, ahol A vaku közvetítésre kerül. Mivel azonban a CW nem készítette a nemzetközi műsorszolgáltatók listáját, nehéz lehet megtudni, hol nézhet.

Ha nem talál hivatalos helyi adatfolyamot, akkor az egyetlen lehetőség az, hogy epizódokat külön vásárol meg olyan platformon, mint az iTunes, a Google Play vagy az Amazon. Érdemes megjegyezni, hogy külföldön tartózkodva továbbra is otthonról streamre hangolhat, de először csatlakoznia kell egy VPN-hez.

A Flash 6-os évad: mit kell várni?

Végre megtörténik! A Flash 6. évadja a képregény egyik legnagyobb és ambiciózusabb történetét fogja bemutatni: Válság a végtelen földön. Ez átváltást fog jelenteni több DC franchise között, a The Flash, a Batwoman, a Supergirl, a nyíl, a Smallville és a Legendák a holnap szereplőivel, akik a The Monitor nevű gazemberek elleni küzdelemben találkoznak..

Érdemes megjegyezni, hogy ez a történet nagymértékben elmozdította a képregények menetét, így a rajongóknak rengeteg várakozást kell várniuk. Ha ez még nem volt elegendő, akkor látni fogja a Fekete Villám szereplőit is, akik első nyíllal mutatkoznak meg..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 55

Adblock
detector