Hogyan nézheti meg Nancy Drew 1. évadját bárhonnan online (ingyen!)

Nancy Drew 1. évad online nézése (1)

Az első epizód Nancy Drew Az 1. évad premierje október 10-én, 9:00 EST-en (18:00 PST) a CW hálózaton. Ha külföldön próbálja megnézni az új Nancy Drew TV-műsort, akkor az alábbi üzenet jelenhet meg:

"Az engedélyezési korlátozások miatt ez a tartalom csak az Egyesült Államokban érhető el."

A CW engedélyezési korlátozásai
Sajnos a CW régiókban van és csak az Egyesült Államokban érhető el. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége az új Nancy Drew TV-műsor élő közvetítéséhez, külföldről online.

Ebben a cikkben, csak a CW megfigyelésének hivatalos forrásait fedezzük fel Nancy Drew 1. évad online. Noha a televíziós műsorok engedély nélküli folyamai gyakoriak, általában rosszabb minőségűek. Az alacsony felbontás, a pufferolás és a késés frusztráló streaming élményt nyújt. Sőt, az illetéktelen források azzal a kockázattal járnak, hogy offline állapotba kerülnek a szerzői jogok megsértése miatt. A jó hír az, hogy nem kell pazarolni időt a nem hivatalos adatfolyamokra, mert ingyenesen nézheti a Nancy Drew 1. évadját online.

A Nancy Drew az 1. évad premierje a The CW-en, amely egy régióspecifikus platform. Külföldön (az Egyesült Államokon kívül) történő nézéshez VPN szükséges.

Hogyan nézhetem Nancy Drew 1. évadját online

Nagyon gyors és könnyű VPN-t használni a Nancy Drew 1. évadjának külföldön történő megnézésére. A VPN-k az adatok titkosításával működnek, és az internetkapcsolatot egy privát alagúton vezetik át a VPN-kiszolgálóra. Ezzel elrejtik az Ön valódi IP-címét, és új, ideiglenes IP-címet biztosítanak a választott helyre. Ha kiszolgálót választ az Egyesült Államokban, akkor rácsapja a CW-t, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban található, és lehetővé teszi, hogy feloldja a Nancy Drew 1. évadának külföldön való feloldását..

Nancy Drew külföldi nézéséhez csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket a lépésről lépésre:

Az új Nancy Drew TV-műsor online módon bárhonnan nézhető (bárhonnan):

 1. Iratkozzon fel VPN-re az Egyesült Államok szervereivel. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A NordVPN és a CyberGhost ugyanakkor feloldja a CW-t is, és kiváló ár-érték arányt kínál.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngészőbővítést (azon eszköz számára, amelyről a Nancy Drew 1. évadját szeretné megnézni).
 3. Nyissa meg az új VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban. Ennek során kap egy amerikai IP-címet a CW feloldásához.
 4. Nyissa meg a CW webhelyet vagy a CW App alkalmazást, és tesztelje a VPN-t a Nancy Drew 1. évad premierje. Az összes tartalmat fel kell oldani!
 5. Noha azt találtuk, hogy a tesztelés során ez nem volt szükséges, akkor érdemes lehet megtisztítania a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, ha a tartalom továbbra is zárolva van. Ha ez nem működik, azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával további segítségért.

Hogyan nézhetem Nancy Drew 1. évadját online ingyen az amerikai tévében

USA zászló

Nézheted Nancy Drew 1. évad online ingyen CW TV. Az írás idején a CW az egyetlen hálózat, amely sugározza az amerikai dráma sorozatokat (bár ez valószínűleg idővel megváltozik). Szerencsére a CW egy ingyenesen közvetített televíziós hálózat, ami azt jelenti, hogy nincs szüksége kábel TV-re annak tartalmának megtekintéséhez. Valójában nem is kell regisztrálnia magát a fiókhoz. Meg kell azonban jegyezni, hogy a CW csak epizódok igény szerinti megtekintését teszi lehetővé.

Az egyik dolog, amit figyelembe kell venni, hogy a CW régiókban van és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ez azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége a Nancy Drew 1. évadjának vagy bármely más CW TV-műsorának a megtekintéséhez. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor kap egy amerikai IP-címet, és feloldja az összes tartalmat a CW TV-n és a CW App-en. Az ExpressVPN feloldja a CW-t, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, ami azt jelenti, hogy minden kockázat nélkül kipróbálhatja..

Hol máshol nézhetem online Nancy Drew 1. évadot?

Ön is érdekelt tudni erről megnézheti a CW élő közvetítését számos népszerű streaming szolgáltatáson keresztül. Ide tartoznak az AT&T TV Now (50 USD / havonta), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). Ennél is jobb, ha ezek a szolgáltatások ingyenes próbaverzióval érkeznek.

Míg a CW és a Netflix egy olyan megállapodást kötött, amely szerint a CW show automatikusan megérkezett a Netflixbe, ez a kapcsolat azóta megváltozott. Ehelyett az összes jövőbeli sorozatot, beleértve a Nancy Drew-t, külön vásárolják meg. 2019 augusztusában azonban bejelentették, hogy A CBS-nek volt megszerezte a streaming jogokat a Nancy Drew. Ezek a CBS All Access oldalon lesznek elérhetők, amely 5,99 USD (korlátozott reklámok) és 9,99 USD (kereskedelmi ingyenes) terveket kínál..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Nancy Drew 1. évadának nézésére?

Úgy tűnik, hogy a CW nem valósított meg szigorú VPN-ellenes intézkedéseket, ami azt jelenti, hogy néhány ingyenes VPN képes feloldni azt. Más a helyzet, ha a Netflix kedvelt elemeinek feloldásáról van szó, ahol sok ingyenes VPN meghibásodik. Azonban a Nancy Drew 1. évadának ingyenes VPN-jének használatával kapcsolatos fő problémája a lassú, következetlen kiszolgálók. Ennek eredményeként gyakori megszakítások tapasztalhatók, amelyek élő streaming közben nagyon észrevehetők.

Még az alapvető böngészéshez sem ajánlunk ingyenes VPN-ket a kapcsolódó biztonsági kockázatok miatt. A minőségi VPN-nek titkosítással kell biztosítania az adatait, és meg kell akadályoznia, hogy személyes adatai kiszivárogjanak. sajnálatos módon, Néhány ingyenes VPN-nek hiányzik még a legalapvetőbb biztonsági szolgáltatások. Még ennél is rosszabb lehet: nem megfelelő hirdetésekkel spamoghat, vagy akár böngészési adatait naplózhatja és eladhatja harmadik feleknek.

Mit számíthatunk az új Nancy Drew TV-műsorra?

A Nancy Drew egy közelgő rejtélyt ábrázoló TV-sorozat, amely a régóta megjelenő Nancy DrewMystery Stories könyv karakterén alapul. Az írás idején a Nancy Drew 1. évadának még nem volt premierje. Mint ilyen, csak néhány részlettel rendelkezünk az 1. évadbeli telekkel kapcsolatban. A történet 18 éves Nancy Drew-t (Kennedy McMann) követi, aki négy barátjával együtt gyilkosságot tanúsít, mielőtt összefognak, hogy megkíséreljék megtalálni a tettet.

Mi mást nézhetek a CW Network-en?

Nancy Drew nem az egyetlen TV-műsor, amelyet ingyenesen közvetíthet a CW TV-n. Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb műsorokat, amelyeket megnézhetsz:

 • Pandora
 • A vaku
 • Minden amerikai
 • Bombázó
 • Riverdale
 • Nyíl
 • Batwoman
 • Természetfölötti
 • Charmed
 • Fekete villám
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 63

Adblock
detector