Hogyan nézheti meg online a sötét anyagait online (még akkor is, ha külföldön van)

Hogyan lehet online nézni Sötét Anyagát, még külföldön is

A Sötét Anyagok premierjét megrendezik November 3., vasárnap, GMT 20.00 (16:00 EST / 13:00 PST) a BBC One-on. Miközben ingyenesen megnézheti a Sötét Anyagát a BBC iPlayer-en, VPN-re (virtuális magánhálózatra) van szüksége a külföldről történő nézéshez, mivel ennek a platformnak a tartalma földrajzilag korlátozott. Ha az Egyesült Királyságon kívülről próbál nézni, a következő üzenet jelenik meg: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

Csak az új megfigyelésére hivatalos forrásokat ajánlunk Sötét anyagai TV sorozat online. Ennek oka az, hogy az illetéktelen adatfolyamok általában alacsony felbontásúak, teljes teljesítményük gyenge, és általában nem legálisak. Előfordulhat, hogy az engedély nélküli forrást rendszeresen megszakítja a pufferelés és a késés. Ezenkívül a nem hivatalos adatfolyamok azzal a kockázattal járnak, hogy offline állapotba kerülnek a szerzői jogok megsértése miatt. Szerencsére ingyenesen megnézheti a Sötét Anyagát a BBC iPlayer oldalon.

Sötét anyagai csak a régiókhoz kötött platformokon lesz elérhető. Mint ilyen, VPN-re van szüksége az Egyesült Királyságon kívüli megfigyeléshez.

Hogyan lehet nézni a sötét anyagait online ingyen

A jó hír az, hogy gyorsan és egyszerűen beállíthatja a VPN-t, és feloldhatja a BBC iPlayer külföldi blokkolását. Kövesse ezeket az egyszerű utasításokat, hogy bárhol a világon megnézhesse Ő sötét anyagait.

Így nézheti meg a sötét anyagait online ingyen, külföldről:

  1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely feloldja a BBC iPlayer alkalmazását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A NordVPN és a CyberGhost ugyanakkor együttműködnek a BBC iPlayer-rel és nagyszerű ár-érték arányt kínálnak.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést. Győződjön meg arról, hogy a készüléknek a megfelelő verziója van (az az eszköz, ahonnan meg akarja nézni az ő sötét anyagait).
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Ezzel megkapja a BBC IPlayer külföldről történő feloldásához szükséges brit IP-címet.
  4. Látogasson el a BBC iPlayer oldalra, és iratkozzon fel ingyenes fiókra, megadva e-mail címet és jelszót. Ezenkívül a következő információkat fogja kérni: születési ideje, országa és egy Egyesült Királyság irányítószám (bármely brit irányítószám meg fogja tenni).
  5. Tesztelje VPN-jét az egyik BBC-csatorna élő közvetítésének kiválasztásával (Sötét anyagait a BBC One közvetíti). A tartalmat mostantól fel kell oldani!

Még mindig problémái vannak a BBC iPlayer nézésével? Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elfelejtette-e korábbi IP-címét. Az is érdemes lehet csatlakozni egy másik brit szerverhez, ha a használt IP-címet feketelistára tették.

Hogyan nézheti meg a sötét anyagait ingyenesen az Egyesült Királyság tévében

uk zászló

Nézheted Sötét anyagai online ingyen BBC iPlayer. Ehhez szükség van egy BBC iPlayer fiókra, de a létrehozása ingyenes, és csak egy percet vesz igénybe. Nem kell aggódnia, ha elmulaszt egy epizódot is, mivel a BBC iPlayer a tartalmat igény szerint több hétig elérhetővé teszi a sugárzás után.

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban érhető el, tehát ha külföldre utazik, nem fogja tudni megnézni. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy élőben közvetítse a Sötét Anyagát külföldön (az Egyesült Királyságon kívül). Ha csatlakozik egy brit szerverhez, akkor kap egy brit IP-címet, hogy bárhonnan feloldhatja a BBC iPlayer alkalmazását. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja a BBC iPlayer segítségével, és teljes visszatérítést kaphat, ha nem felel meg az elvárásainak.

Hol máshol nézhetem az ő sötét anyagait online?

A BBC nem csak az a hely, ahol megnézheti az Ő sötét anyagait. Valójában ez a HBO-val közös gyártás. Míg a Sötét Anyagok november 3-án mutatják be a BBC One-n és a BBC iPlayer-en, egy nappal később, november 4-én érkezik az HBO-hoz. A HBO elérhető az Egyesült Államokban és több tucat országban világszerte. Ide tartozik Kanada, Kína és Spanyolország.

Míg a BBC iPlayer ingyenesen nézhető, a HBO előfizetési szolgáltatás. Számos módon nézheti meg a HBO-t. Előfordulhat, hogy hozzáadhatja a meglévő TV-csomagjához (az árak eltérőek). Ez lehetővé tenné, hogy a HBO Go alkalmazáson keresztül nézzen. Ugyanakkor lehetőség van a HBO Now kábel nélküli használatára is. Míg az előfizetési árak országonként változnak, az amerikai HBO előfizetés havi 14,99 USD-t fizet. Ez magában foglalja a 7 napos ingyenes próbaverziót (az ingyenes próbaidőszak országonként is változik, és akár egy hónap is lehet).

Ha az USA-n kívül tartózkodsz, akkor továbbra is hozzáférhetsz HBO-fiókodhoz és tartalmához egy VPN-sel, és megnézheted a Sötét Anyagát. Az ExpressVPN a legjobb fogadás (nem minden VPN működik együtt az HBO-val).

Végül, az HBO különféle streaming szolgáltatásokon keresztül érhető el, például az Amazon Prime Video, az Apple TV, a Hulu, AT&T TV, PlayStation Vue és a Roku csatorna. A BBC iPlayerhez hasonlóan a HBO is földrajzilag blokkolt. Ha olyan országban tartózkodsz, ahol a HBO nem érhető el, vagy meg akarja nézni a HBO másik országának verzióját, akkor VPN-re van szüksége.

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t az Ő sötét anyagai online megtekintéséhez?

sajnálatos módon, sok ingyenes VPN nem képes feloldni a BBC iPlayer vagy a HBO feloldását. Ami még rosszabb, azok, amelyek fel tudják blokkolni az ilyen streaming szolgáltatásokat, általában túl lassúak. Az ingyenes VPN-k hírhednek a lassú sebességükről és a teljesítményükről, beleértve a késést és a puffert. Mondanom sem kell, hogy ez akadályozhatja az ő sötét anyagának élvezetét.

Egy másik ok, amiért javasolunk óvatosságot az ingyenes VPN-ekkel, a biztonság hiánya. A minőségi VPN-nek titkosítania kell az adatait, és magánéletének védelme érdekében tartalmaznia kell a naplózás nélküli politikát. Néhány ingyenes VPN azonban nem nyújt ilyen szolgáltatásokat. Valójában, néhány valójában naplózza a felhasználók böngészési adatait és eladni harmadik fél számára. Ezen okok miatt úgy gondoljuk, hogy az ingyenes VPN-k egyszerűen nem érik meg a kockázatot.

Mit számíthatunk az ő sötét anyagaira??

A Dark Materials egy brit fantasy-kaland sorozat, amely Philip Pullman regénye sorozatán alapul. Egy olyan alternatív világban, amelyben az embereknek démonokként ismert állatkísérleteik vannak, a Sötét Anya Lyra követ, egy fiatal árva lánynak, aki az Oxfordi Jordán Egyetemen dolgozik tudósokkal, aki veszélyes titkot fedez fel és eltűnt barátját keresi..

Az első szezon nyolc epizódból áll, és a Northern Lights eseményeit követi, ami a Sötét Anyagok trilógiájának első könyve.. A show már megújult egy második évadra, további nyolc epizódból áll, amelyek követik a The Subtle Knife folytatást. Ezért valószínű, hogy lesz egy harmadik évad a The Amber Spyglass záró könyv alapján.

Ki szerepel a sötét anyagában?

Sötét anyagai lenyűgöző szereplőt vonzottak. James McAvoy Lord Asriel-ként szerepel, míg Ruth Wilson Mrs. Coulter-t ábrázolja. Dafne Keen a fiatal főszereplő, Lyra játékosa. A további szereplők között a The Wire's Clarke Peters (The Master) és Lin-Manuel Miranda (a Hamilton zenei alkotója és csillaga), Lee Scoresby.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 22

Adblock
detector