Hogyan nézheti online a The Good Doctor 3. évadját bárhonnan

Hogyan nézheted meg a The Good Doctor 3. évadját online

A jó orvos A 3. évad premierje szeptember 23-án, este 22:00, EST (20:00 PST) az ABC-n. Sajnos az ABC régióhoz kötött platform, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha megpróbálja nézni a The Good Doctor 3. évadját külföldről, a következő üzenet jelenik meg:

„Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokon vagy annak területén kívül található. A nemzetközi jogokról szóló megállapodások miatt ezt a videót csak az Egyesült Államokban és annak területén fekvő nézőknek kínáljuk. ”

ABC adatfolyam-hiba

Szerencsére meg tudjuk mutatni, hogyan lehet feloldani az ABC és a The Good Doctor 3. évad élő közvetítésének online felvételét, még akkor is, ha külföldön tartózkodsz.

Kérjük, ne feledje ezt csak a hivatalos forrásokat ajánljuk megnézni A jó orvos 3. évad. Noha előfordulhat, hogy ezen népszerű TV-műsor jogosulatlan közvetítését megtalálja, fennáll annak a veszélye, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül a szerzői jogok megsértése miatt eltávolítják. Ez az alacsony felbontású képpel és a gyenge teljesítménnyel együtt azt jelenti, hogy valószínűleg problémák merülnek fel, amikor megpróbálsz a Jó Doktor 3. évadot közvetíteni jogosulatlan forrásokon keresztül.

A Good Doctor 3. évad csak földrajzi korlátozott szolgáltatásokon keresztül érhető el. Ezért VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy külföldön (az Egyesült Államokon kívül) megnézhesse..

Hogyan nézheted meg a The Good Doctor 3. évadját online

Alig várom meg, hogy online nézze meg a The Good Doctor 3. évadját? Csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és élőben közvetítheti a The Good Doctor külföldi közvetítését.

Így élheti meg a Jó Doktor 3. évad közvetítését bárhonnan online:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatással az ABC feloldásához az Egyesült Államokon kívül. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de a NordVPN és a CyberGhost életképes, költséghatékony alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyről meg akarja nézni a The Good Doctor 3. évadát. Az ABC legjobb VPN-i böngészőbővítményeket is kínálnak.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon az Egyesült Államok szerveréhez az ABC feloldásához.
  4. Jelentkezzen be az ABC webhelyére a kábelszolgáltatójával vagy a szolgáltatások felső részével. A bejelentkezés után élő közvetítést kell tudnia nyújtani a 3. évad jó orvosának (az epizód premierje után egy héten bejelentkezés nélkül is megnézheti a felzárkózást). Alternatív megoldásként használja az alábbiakban felsorolt ​​streaming szolgáltatásokat, miután bejelentkezett a VPN-be.
  5. Gondja van? Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, mielőtt visszatér az ABC-hez, és kiválasztja a The Good Doctor epizódját. Most fel kell oldani, és készen kell lennie arra, hogy megnézze!

Hogyan nézhetem meg a The Good Doctor 3. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Annak érdekében, hogy a The Good Doctor 3. évadát az Egyesült Államok TV-jén vagy online nézni lehessen, kábeltelevíziós előfizetésre van szüksége. Érdemes azonban tudni, hogy a The Good Doctor 3. évadának teljes epizódjait az ABC-n egy héten a premierje után nézhetik meg anélkül, hogy TV-szolgáltatóval kell bejelentkezni (a bejelentkezés csak az élő nézéshez szükséges).

A következő streaming szolgáltatásokon keresztül online is közvetíthet: NÁL NÉL&T TV Now (50 USD / havonta), Hulu élő TV-vel (44,99 USD / hónap), Playstation Vue (49,99 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). Ezen felül, bár az összes fenti streaming szolgáltatás fizetett opció, mindegyik ingyenes próbaverziót kínál.

Bármelyik opciót is választja, VPN-kapcsolatra van szüksége egy amerikai szerverrel ahhoz, hogy a The Good Doctor külföldön közvetíthesse. Ennek oka az, hogy a fenti szolgáltatások mindegyikére vonatkoznak bizonyos földrajzi korlátozások, és megköveteli, hogy rendelkezzen amerikai IP-címmel az online megtekintéshez. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Hogyan nézhetem meg a The Good Doctor 3. évadját az Egyesült Királyság tévében

uk zászló

Amíg a The Good Doctor 3. évadja az ABC-ben kerül bemutatásra, az UK TV-ben is megjelenik. Azt Októberben repülnek Sky Witness (korábban Sky Living néven ismertté vált), és a hagyományos TV-n keresztül nézhetők meg, vagy online közvetítéssel a Sky Go-on keresztül. Ennek a szolgáltatásnak a használatához azonban Sky TV-előfizetésre van szüksége. Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor VPN-re is szüksége lesz.

A Sky Witness csatornát a következőn keresztül is megnézheti: Most TV. Ez a szolgáltatás különféle televíziós csatornákat kínál hosszú távú elkötelezettség nélkül. Havonta 8,99 fontért nézheti meg a The Good Doctor 3. évadját a Now TV Entertainment Pass oldalán, és bónuszként ezt bármikor visszavonhatja..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a The Good Doctor 3. évadjának megtekintéséhez?

Nem ígérhetjük, hogy egy ingyenes VPN képes lesz felszabadítani az ABC és a Sky Go kedvelt elemeit. Valójában az ingyenes VPN-k közismerten megbízhatatlanok a népszerű streaming szolgáltatások feloldásakor. És ami még rosszabb, a lassú szerversebesség és mindenesetre rossz teljesítmény (sok pufferrel és késéssel kell szembenéznie) hozzájárul a bosszantó élményhez. Ez különösen akkor releváns, ha olyan élő TV-műsorokról van szó, mint például a The Good Doctor.

A földrajzilag blokkolt webhelyek és szolgáltatások feloldásának felszámolása mellett a minőségi VPN-nek az online adatvédelmet is meg kell védenie. Ez általában titkosítás és szigorú bejelentkezési szabályok alkalmazásával történik, amelyek mindkettő biztosítják az adatok biztonságát. Sajnos sok ingyenes VPN nem rendelkezik ilyen fontos funkcióval. Mi több, néhány ingyenes VPN még meg is őrzi a tevékenység naplói és eladja a böngészési adatait! Összességében csak nem érik meg a kockázatot.

Mit várhatunk el a The Good Doctor 3. évadjától??

Ne aggódjon, a The Good Doctor 3. évadjára még nem szivárogtak spoilerek! Arra számíthatunk azonban, hogy Shaun további munkahelyi küzdelmekkel küzd a St. Bonaventure-n. Ráadásul szerelmi élete kiemelkedõbb lesz, mint valaha (egy romantikus figyelmû pótkocsi ugyanúgy utalt rá), miután megkérdezte Carly-t egy randevún a 2. évad fináléjában. A 3. évad valószínűleg folytatja a romantikát Dr. Melendez és Dr. Lim között.

Melyik szereplő tagok térnek vissza a The Good Doctor 3. évadra?

Szerencsére a legtöbb leadott tag visszatér a The Good Doctor 3. évadra. Ide tartoznak Freddie Highmore (Dr. Shaun Murphy), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Antonia Thomas (Dr. Claire Brown), Tamlyn Tomita (Allegra Aoki). , Hill Harper (Dr. Marcus Andrews) és Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman). Jasika Nicole (Dr. Carly Lever) várhatóan visszatér a 3. évadba, mint rendes karakter. Daniel Dae Kim (Dr. Jackson Han) azonban nem valószínű, hogy visszatérő karakter a 3. évadban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 12

Adblock
detector