Hogyan nézheti online a The Great British Bake Off-et bárhonnan

Hogyan nézhetjük online a The Great British Bake Off-t

A tizedik évad A nagy brit sütni premierje augusztus 27-én, a BST délután 8 órakor (PST / 15:00 EST). Minden kedd este egy új epizód lesz a döntőig, melynek október 29-én kellene lennie, ha feltételezzük, hogy a show ugyanazt az ütemtervet követi, mint az előző években. Természetesen nagyon sokat várunk, és az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell az élő közvetítést folytatni A nagy brit sütni online ingyen, bárhonnan.

Vegye figyelembe, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. A nagy brit sütni egy rendkívül népszerű show, még az Egyesült Királyságon kívül is, vagyis az engedély nélküli stream-ek szinte biztosan elérhetők lesznek. Nem javasoljuk azonban ezek használatát, mivel azokat bármikor le lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. És gyakran csak késleltetett, alacsony felbontású videókat nyújtanak. Nézheted Süssük ki egyébként ingyen, így nincs szükség az árnyékos, megbízhatatlan patakokra.

Ez a műsor csak a régiókhoz kötött platformokon jelenik meg. Mint ilyen, VPN-re van szüksége a nézéshez A nagy brit sütni 10. évad külföldön.

Hogyan nézheted meg a The Great British Bake Off-t egy VPN-sel

A VPN-k eleinte félelmetesnek tűnhetnek, de valójában nagyon megkönnyítik a földrajzilag blokkolt szolgáltatások elérését külföldön. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket A nagy brit sütni az USA-ból, Kanadából, Ausztráliából vagy bárhol másutt.

Így nézheti meg a The Great British Bake Off online külföldi VPN-jét:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk, de a CyberGhost és a NordVPN egyaránt kiváló olcsó alternatíva.
 2. Töltse le VPN-alkalmazásának megfelelő verzióját az eszközére, és jelentkezzen be.
 3. Csatlakozás a VPN egyik brit szerveréhez (ideális esetben Londonban vagy más nagyobb városban).
 4. Most hozzon létre mind a 4 fiókot. Felkérést fog adni egy brit cím megadására, de ez valójában nem kötelező, tehát nyugodtan hagyja ezt a részt üresen.
 5. Jelentkezzen be az Összes 4 oldalra, és próbáljon meg egy videót lejátszani. Ha hibát lát (A szolgáltatás jelenleg nem érhető el az Ön területén”), Törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Ez a show élőben lesz, és ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy a VPN működik-e már Süssük ki A 10. évad kezdődik. Ily módon előre megismerheti a problémákat, és ideje lesz arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a The Great British Bake Off-t az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jack

A 4-es csatorna a. Exkluzív műsorszolgáltatója A nagy brit sütni, mint az utóbbi néhány évszakban. Ez azt jelenti, hogy a brit nézők ezt megtehetik a tíz epizódot élőben és ingyenesen közvetítheti Mind a 4. Nem kell attól tartania, hogy hiányzik egy epizód, mivel az igénylés 30 napig elérhető lesz a sugárzás után.

Szeretne felzárkózni a régebbi epizódokra? A Netflix UK jelenleg 1-7. Évadot, valamint egy 30 napos ingyenes próbaverziót kínál. Ez azt jelenti, hogy regisztrálhat, nézhet meg annyit, amennyit csak akar, és lemondhat, hogy elkerülje a díjakat. Sajnos azonban a 8. és a 9. évad egyetlen adatfolyamának közvetítéséhez az kell, hogy megvásárolja azokat az Amazon Prime Videoon, mindegyik 18,99 fontért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha valamit online néz, miközben a tévében néz. Mint ilyen, az adatfolyamhoz licencre van szüksége Süssük ki élőben, de nem, ha csak igény szerint figyeli. Mind a négy valójában nem ellenőrzi, hogy van-e, vagy sem, inkább teljes mértékben támaszkodik a becsületrendszerre.

Mind a négy régióra vonatkozik, és csak az Egyesült Királyságban érhető el, de külföldről VPN segítségével érheti el. Még nincs? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, azaz felhasználhatja azt nézésre A nagy brit sütni az Egyesült Királyságon kívül, és egyszerűen igényel teljes visszatérítést, ha elégedetlen.

Hogyan nézhetem meg a The Great British Bake 10. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Megnézheti a A nagy brit sütni a Netflix USA-on, bár hívják A Nagy Brit Sütés Show. Ezenkívül a Netflix felsorolja az évszakokat is, mert ez a show csak néhány évvel az indulása után érkezett az Egyesült Államokba. Jelenleg a 4–9. Évad elérhető, bár 1–6. A 7. gyűjtemény (amely valóban a 10. évad) augusztus 30-án érkezik meg, csak néhány nappal az Egyesült Királyságban történő megkezdése után.

Amerikának is van egy spin-off neve A nagy amerikai sütőszalon, ki az ötödik évad valamikor decemberben kezdődik. Korábban a régebbi epizódok már elérhetők voltak az ABC-n, de azóta lejártak. Mint ilyen, a megtekintés egyetlen módja az Amazon Prime Video. Ez azonban kevésbé ideális, mivel csak az első évad (jogosult Az amerikai sütőverseny) elérhető, és 4,99 dollárba kerül.

Az ABC, a Netflix US vagy az Amazon Prime US eléréséhez vagy az USA-ban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez..

Hogyan nézhetem online a The Great British Bake Off nemzetközi verzióit

A nagy brit sütni A 10. évadot csak két országban mutatják be, de több más is kiadta a show saját változatát, tehát valószínűleg van valami hasonló ahhoz, hogy foglaltságot tartson, amíg várakozik:

A nagy brit sütni A 10. évadot csak két országban mutatják be, de több más is kiadta a show saját változatát, tehát valószínűleg van valami hasonló ahhoz, hogy foglaltságot tartson, amíg várakozik:

Kanada

Kanadai zászló

A harmadik évad A nagy kanadai sütőipari show szeptember 18-án kezdődik. A kanadai szurkolók ingyen megtekinthetik az új epizódokat, regisztrálva a CBC Gem-re. Kiegészítő bónuszként ez a szolgáltatás jelenleg lehetővé teszi az összes epizód közvetítését igény szerint az 1. és 2. évadból, valamint a 4. és 9. évadból. A Nagy Brit Sütés Show.

A CBC Gem földrajzilag korlátozott, és csak Kanadában érhető el. Ha egy másik országban tartózkodik, akkor csatlakoznia kell a VPN egyik kanadai szerveréhez.

Brazília

Brazília zászló

Süssük ki Brazíliát éppen most kezdte meg ötödik évadát, és minden szombaton 10: 30-kor helyi idő szerint repül az SBT-n. A show rajongói élő közvetítéssel, ingyenesen és regisztráció nélkül közvetíthetik az új epizódokat, bár az SBT nem engedélyezi a korábbi epizódok igény szerinti nézését.

Az SBT ingyenesen használható, de csak Brazíliában vagy brazil VPN szerver használata esetén érhető el..

Egyéb helyszínek

A. Regionális változataival A nagy brit sütni több mint tucat országban nagy esély van arra, hogy van egy, ahol vagy. A show Wikipedia oldala felsorolja az összes nemzetközi oldalt Süssük ki megmutatja, valamint az aktuális állapotát (törölt, levegőzített és így tovább), valamint a hálózatát, amelyen vannak.

Mit tudunk a The Great British Bake Off 10. évadjáról??

Ha láttad A nagy brit sütni korábban jó ötleted lesz arra, hogy mit várhat a következő szezonban. Paul Hollywood és Prue Leith visszatérnek bírákként, az utánozhatatlan Noel Fielding és Sandi Toksvig pedig visszatérnek a show házigazdává a 10. évadban..

Ennek ellenére ebben az évben van néhány különbség: Paul Hollywood nemrégiben kiderítette, hogy szerinte a korábbi évek kihívásai „túl nehézek” voltak. Annak ösztönzése érdekében, hogy a nézőket kipróbálhassák a recepteket otthon, a 10. évadban kissé egyszerűsítették a kihívásokat, bár a verseny szintje továbbra is nagyon magas lesz.

A második változás az, hogy az idei pékek átlagosan fiatalabbak, mint azok, akik az előző szezonokban jelentkeztek. Ez arra szólhatna fel, hogy elcsábítsa azt az elképzelést, hogy a sütési show-k kizárólag idősebb nézők számára készültek, de adták Süssük kiEz már óriási népszerűsége a fiatal felnőttek körében, szükségtelennek tűnik.

Ki az idei pék??

Mint mindig, 13 pék versenyez A nagy brit sütni. Az alábbiakban felsoroltuk az idei versenyzőket és egy-egy kicsit mindegyikükről:

 • David Atherton, 36 éves, egészségügyi tanácsadó Londonból
 • Henry Bird, 20 éves, tanuló Durhamből
 • Steph Blackwell, 28 éves, üzletvezető Chesterből
 • Rosie Brandreth-Poynter, 28 éves, állatorvos Somersetből
 • Michael Chakraverty, 26 éves, színházi menedzser a Stratford-upon-Avon-ból
 • Dan Chambers, 32 éves, támogató munkavállaló Rotherhamből
 • Michelle Evans-Fecci, 35 éves, Tenby nyomdából
 • Alice Fevronia, 28 éves, geográfiai tanár Londonból
 • Jamie Finn, 20 éves, pincér Surrey-ből
 • Helena Garica, 40 éves, projektmenedzser Leedsből
 • Amelie Le Bruin, 24 éves, londoni divattervező
 • Priya O 'Shea, 34 éves, marketing tanácsadó a Leicesterből
 • Phil Thorne, 56 éves, nehéz tehergépjármű-sofőr a Rainham-től
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 34

Adblock
detector