Hogyan nézheti online az iZombie 5. évadját bárhonnan

Hogyan nézhetem az iZombie 5. évadját online

Az 5. évad iZombie premierje május 2-án, csütörtökön, 17:00 PST / 8:00 EST alkalommal. Valószínűleg 13 epizód lesz, mint az előző szezonokban, és hetente egy, ez azt jelenti, hogy a show július 25-ig ér véget, és kizár minden váratlan visszaesést. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell megnézni az összes epizódot iZombieÖtödik és utolsó szezonja, bárhol is van a világon.

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha az új sorozat nem engedélyezett streaming oldalakon érhető el, erősen javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a hivatalos műsorszolgáltatókkal, különösen mivel online megtekintheti az útmutatóunkat követve. A videó minősége kezdetben gyakran jóval magasabb, és nincs esély arra, hogy az epizódokat offline módba helyezzék a szerzői jogok megsértése miatt. Tudod stream iZombie Az 5. évad ingyen, az árnyékos, jogosulatlan streaming webhelyek használata nem jár valódi haszonnal.

Az összes platformon megjelenik iZombie régiókra vonatkoznak, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége a külföldről történő használathoz.

Hogyan közvetíthetem az iZombie 5. évadot külföldön VPN segítségével

A regionális blokkolás megkerülése egyszerű, ha már tudja, hogyan. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan oldhatja fel a blokkolást és az adatfolyamot iZombie bárhol a világon:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a NordVPN és a CyberGhost kiváló, olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Döntse el, hogy melyik streamingplatformot szeretné feloldni.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy amerikai szervert kell használnia a CW feloldásához, vagy egy brit szervert a Netflix UK-hez..
 5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Legtöbbször azonnal el kell kezdeni, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Hogyan közvetíthetem az iZombie 5. évadját az USA tévében

USA zászló

A CW készít és sugároz iZombie az USA-ban. Ez jó hír, mivel a CW lehetővé teszi a felhasználók számára nézze meg online a show utolsó öt epizódját online. A nézéshez nem is kell fiókot létrehoznia. Ennek ellenére van néhány dolog, amit tudnunk kell: először, ezek az epizódok nem lesznek élőek; ehelyett néhány órával azután, hogy befejezték a tévében való közvetítést, bekerülnek az igény szerinti könyvtárba. Az új epizódok megjelenésével az idősebbek is eltávolításra kerülnek a CW webhelyéről. Ez azt jelenti, hogy négy hete van arra, hogy felzárkózjon, ha elmulaszt egy epizódot.

Ha inkább élőben nézi az új sorozatot, akkor többféleképpen megteheti. Az USTVNow egy olyan streaming szolgáltatás, amelynek célja, hogy az amerikai fegyveres erők tagjai amerikai televíziót nézhessenek telepítés közben. Mivel azonban valójában nem ellenőrzi, hogy a hadseregben tartózkodik-e vagy sem, bárki feliratkozhat; Az USTVNow lehetővé teszi a regisztrációt akkor is, ha nem Amerikában él. Ez a platform a CW-t (és négy másik csatornát) tartalmazza a szabad tervében.

A CW-t élő közvetítheti YouTube TV-vel, fuboTV-vel vagy Hulu-val Élő TV-előfizetéssel is. Ha még nem rendelkezel ezekkel a szolgáltatásokkal, akkor nem érdemes feliratkozni, mivel ezeknek a platformoknak egyike sem kínál ingyenes próbaverziót, amely elég hosszú ahhoz, hogy megnézhesse a iZombie.

Szeretne utolérni a régebbi epizódokat az új sorozat előtt? A Netflix USA jelenleg az 1-4. Évadot kínálja, és bár ez általában 8,99 USD dollárt fizet havonta, van egy 30 napos ingyenes próbaverzió. Csak törölje, miután elkészült, hogy elkerülje a terhelést.

A fent említett szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el, de külföldi VPN-vel érheti el őket. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Hol máshol lehet online közvetíteni az iZombie-t?

A CW nem az egyetlen hely, ahol figyelni lehet iZombie. Valójában a show utolsó szezonja világszerte számos országban elérhető lesz. Az alábbiakban magyarázatot adunk az adatfolyam továbbítására iZombie hol vagy:

Netflix

iZombie Netflix

Legtöbb embernek, a nézés a legegyszerűbb mód Netflix. Az 5. évad epizódjait a kanadai és a brit Netflix könyvtárakba egészítik ki az Egyesült Államokba való levegő után. Sok más műsorral ellentétben, iZombieElérhetősége meglepően konzisztens az egyes regionális könyvtárak között. Mint ilyen, azokban a országokban, amelyek Netflix katalógusa tartalmazza iZombie láthattak új epizódokat hozzáadva ugyanabban az időben. Ezt még nem erősítették meg, de ha nem talál más forrást az országában, akkor nem lenne fájt ellenőrizni a Netflix-et.

Jelenleg megtalálhatja az első négy évszakát iZombie több mint tucat Netflix könyvtárban, köztük a Netflix USA-ban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Mexikóban, Franciaországban, Németországban és Indiában. Az árak a lakóhelytől függően változnak, de a szokásos előfizetés átlagos költsége körülbelül 8,33 USD. A Netflix 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál, így elkövetés előtt megnézheti, hogy elérhető-e az 5. évad a tartózkodási helyén..

A Netflix földrajzilag korlátozott, és elérhető tartalma az Ön tartózkodási helyétől függően megváltoztatja. Egy adott Netflix könyvtár külföldről való eléréséhez csatlakoznia kell egy VPN-hez.

Stan

iZombie Stan

Stan kizárólagos sugárzási jogokkal rendelkezik iZombie Ausztráliában. Ez a szolgáltatás jelenleg lehetővé teszi az összes előző epizód közvetítését, és május 3-án kezdődik az 5. évad mutatása, akárcsak a Netflix az Egyesült Államokon kívüli országokban..

A csomagok havonta 10 AUD-tól kezdődnek, bár valamivel többet kell fizetnie, ha egyszerre több képernyőn szeretne nézni.. Minden terv tartalmaz egy 30 napos ingyenes próbaverziót, bár így az új sorozatok némelyikét, de nem mindegyiket ingyen lehet nézni. Természetesen, ha türelmes, semmi sem akadályozhatja meg, hogy várja meg, amíg az 5. évad befejeződik, és az ingyenes próbaverzió segítségével minden epizódot megfigyelhet..

Ez a szolgáltatás ellenőrzi, hogy a fizetési mód kapcsolódik-e egy ausztrál címhez, így a külföldi felhasználók számára nagyon nehéz regisztrálni, bár más országok ausztráliai jelentkezhetnek rendesen. Mivel Stan régiókban van, bármi megnézéséhez továbbra is csatlakoznia kell egy ausztrál VPN szerverhez.

Mire számíthat az iZombie 5. évadja

Noha a negyedik évadnak meglehetősen nagy volt a kanyarodása, a történet még nem ért véget. Ezt azonban megerősítették iZombie hatodik évadban nem fog visszatérni, a show egyik alkotója, Rob Thomas kijelentette, hogy a shownak csak egy szezonra van szüksége a dolgok összecsomagolásához.

Az írók minden bizonnyal kivágták a munkájukat. Az elmúlt szezon fináléján Liv úgy döntött, hogy folytatja a Renegade-t. New Seattle-ben egyre növekvő zombi populációval valószínűleg továbbra is növekszik a feszültség az emberek és az élőhalottak között. Ha Ravi egy jobb gyógymódon dolgozik, akkor a dolgok valószínűleg egy optimista megjegyzésgel zárulnak, és ha nincs zombik, nincs szükség Renegadere, amely hipotetikusan lehetővé tenné Liv számára a visszatérést az életébe, amelyben ő volt az évszak eseményei előtt. egy.

iZombie 5. évad

Három figyelemre méltó kivétellel a szereplők nagyrészt változatlanok maradnak az 5. évadban. Két főszereplőt (akit nem fogunk nevezni) meggyilkolták a 4. évad fináléjában, és szexuális kötelességszegés állításai miatt Robert Knepper nem fogja megbámulni Angus McDonough-nak. Ellenkező esetben a rajongók várják, hogy utoljára láthassák kedvenc karakterüket iZombie 5. évad.

 • Rose McIver mint Liv
 • Malcolm Goodwin mint Clive
 • Rahul Kohli mint Ravi
 • David Anders Blaine-ként
 • Robert Buckey Lilywhite őrnagyként
 • Aly Michalka mint Peyton
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

Adblock
detector