Hogyan nézheti online az iZombie 5. évadját bárhonnan

Hogyan nézhetem az iZombie 5. évadját online

Az 5. évad iZombie premierje május 2-án, csütörtökön, 17:00 PST / 8:00 EST alkalommal. Valószínűleg 13 epizód lesz, mint az előző szezonokban, és hetente egy, ez azt jelenti, hogy a show július 25-ig ér véget, és kizár minden váratlan visszaesést. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell megnézni az összes epizódot iZombieÖtödik és utolsó szezonja, bárhol is van a világon.

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha az új sorozat nem engedélyezett streaming oldalakon érhető el, erősen javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a hivatalos műsorszolgáltatókkal, különösen mivel online megtekintheti az útmutatóunkat követve. A videó minősége kezdetben gyakran jóval magasabb, és nincs esély arra, hogy az epizódokat offline módba helyezzék a szerzői jogok megsértése miatt. Tudod stream iZombie Az 5. évad ingyen, az árnyékos, jogosulatlan streaming webhelyek használata nem jár valódi haszonnal.

Az összes platformon megjelenik iZombie régiókra vonatkoznak, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége a külföldről történő használathoz.

Hogyan közvetíthetem az iZombie 5. évadot külföldön VPN segítségével

A regionális blokkolás megkerülése egyszerű, ha már tudja, hogyan. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan oldhatja fel a blokkolást és az adatfolyamot iZombie bárhol a világon:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a NordVPN és a CyberGhost kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Döntse el, hogy melyik streamingplatformot szeretné feloldni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy amerikai szervert kell használnia a CW feloldásához, vagy egy brit szervert a Netflix UK-hez..
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. Legtöbbször azonnal el kell kezdeni, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd frissítse az oldalt.
  Как да гледате Сезон 6 на Schitt Creek онлайн (безплатно!)

Hogyan közvetíthetem az iZombie 5. évadját az USA tévében

USA zászló

A CW készít és sugároz iZombie az USA-ban. Ez jó hír, mivel a CW lehetővé teszi a felhasználók számára nézze meg online a show utolsó öt epizódját online. A nézéshez nem is kell fiókot létrehoznia. Ennek ellenére van néhány dolog, amit tudnunk kell: először, ezek az epizódok nem lesznek élőek; ehelyett néhány órával azután, hogy befejezték a tévében való közvetítést, bekerülnek az igény szerinti könyvtárba. Az új epizódok megjelenésével az idősebbek is eltávolításra kerülnek a CW webhelyéről. Ez azt jelenti, hogy négy hete van arra, hogy felzárkózjon, ha elmulaszt egy epizódot.

Ha inkább élőben nézi az új sorozatot, akkor többféleképpen megteheti. Az USTVNow egy olyan streaming szolgáltatás, amelynek célja, hogy az amerikai fegyveres erők tagjai amerikai televíziót nézhessenek telepítés közben. Mivel azonban valójában nem ellenőrzi, hogy a hadseregben tartózkodik-e vagy sem, bárki feliratkozhat; Az USTVNow lehetővé teszi a regisztrációt akkor is, ha nem Amerikában él. Ez a platform a CW-t (és négy másik csatornát) tartalmazza a szabad tervében.

A CW-t élő közvetítheti YouTube TV-vel, fuboTV-vel vagy Hulu-val Élő TV-előfizetéssel is. Ha még nem rendelkezel ezekkel a szolgáltatásokkal, akkor nem érdemes feliratkozni, mivel ezeknek a platformoknak egyike sem kínál ingyenes próbaverziót, amely elég hosszú ahhoz, hogy megnézhesse a iZombie.

Szeretne utolérni a régebbi epizódokat az új sorozat előtt? A Netflix USA jelenleg az 1-4. Évadot kínálja, és bár ez általában 8,99 USD dollárt fizet havonta, van egy 30 napos ingyenes próbaverzió. Csak törölje, miután elkészült, hogy elkerülje a terhelést.

A fent említett szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el, de külföldi VPN-vel érheti el őket. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen.

  Как да гледате Death in Paradise сезон 9 онлайн безплатно

Hol máshol lehet online közvetíteni az iZombie-t?

A CW nem az egyetlen hely, ahol figyelni lehet iZombie. Valójában a show utolsó szezonja világszerte számos országban elérhető lesz. Az alábbiakban magyarázatot adunk az adatfolyam továbbítására iZombie hol vagy:

Netflix

iZombie Netflix

Legtöbb embernek, a nézés a legegyszerűbb mód Netflix. Az 5. évad epizódjait a kanadai és a brit Netflix könyvtárakba egészítik ki az Egyesült Államokba való levegő után. Sok más műsorral ellentétben, iZombieElérhetősége meglepően konzisztens az egyes regionális könyvtárak között. Mint ilyen, azokban a országokban, amelyek Netflix katalógusa tartalmazza iZombie láthattak új epizódokat hozzáadva ugyanabban az időben. Ezt még nem erősítették meg, de ha nem talál más forrást az országában, akkor nem lenne fájt ellenőrizni a Netflix-et.

Jelenleg megtalálhatja az első négy évszakát iZombie több mint tucat Netflix könyvtárban, köztük a Netflix USA-ban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Mexikóban, Franciaországban, Németországban és Indiában. Az árak a lakóhelytől függően változnak, de a szokásos előfizetés átlagos költsége körülbelül 8,33 USD. A Netflix 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál, így elkövetés előtt megnézheti, hogy elérhető-e az 5. évad a tartózkodási helyén..

A Netflix földrajzilag korlátozott, és elérhető tartalma az Ön tartózkodási helyétől függően megváltoztatja. Egy adott Netflix könyvtár külföldről való eléréséhez csatlakoznia kell egy VPN-hez.

Stan

iZombie Stan

Stan kizárólagos sugárzási jogokkal rendelkezik iZombie Ausztráliában. Ez a szolgáltatás jelenleg lehetővé teszi az összes előző epizód közvetítését, és május 3-án kezdődik az 5. évad mutatása, akárcsak a Netflix az Egyesült Államokon kívüli országokban..

A csomagok havonta 10 AUD-tól kezdődnek, bár valamivel többet kell fizetnie, ha egyszerre több képernyőn szeretne nézni.. Minden terv tartalmaz egy 30 napos ingyenes próbaverziót, bár így az új sorozatok némelyikét, de nem mindegyiket ingyen lehet nézni. Természetesen, ha türelmes, semmi sem akadályozhatja meg, hogy várja meg, amíg az 5. évad befejeződik, és az ingyenes próbaverzió segítségével minden epizódot megfigyelhet..

  Как смотреть Fresh Off The Boat (сезон 4) онлайн

Ez a szolgáltatás ellenőrzi, hogy a fizetési mód kapcsolódik-e egy ausztrál címhez, így a külföldi felhasználók számára nagyon nehéz regisztrálni, bár más országok ausztráliai jelentkezhetnek rendesen. Mivel Stan régiókban van, bármi megnézéséhez továbbra is csatlakoznia kell egy ausztrál VPN szerverhez.

Mire számíthat az iZombie 5. évadja

Noha a negyedik évadnak meglehetősen nagy volt a kanyarodása, a történet még nem ért véget. Ezt azonban megerősítették iZombie hatodik évadban nem fog visszatérni, a show egyik alkotója, Rob Thomas kijelentette, hogy a shownak csak egy szezonra van szüksége a dolgok összecsomagolásához.

Az írók minden bizonnyal kivágták a munkájukat. Az elmúlt szezon fináléján Liv úgy döntött, hogy folytatja a Renegade-t. New Seattle-ben egyre növekvő zombi populációval valószínűleg továbbra is növekszik a feszültség az emberek és az élőhalottak között. Ha Ravi egy jobb gyógymódon dolgozik, akkor a dolgok valószínűleg egy optimista megjegyzésgel zárulnak, és ha nincs zombik, nincs szükség Renegadere, amely hipotetikusan lehetővé tenné Liv számára a visszatérést az életébe, amelyben ő volt az évszak eseményei előtt. egy.

iZombie 5. évad

Három figyelemre méltó kivétellel a szereplők nagyrészt változatlanok maradnak az 5. évadban. Két főszereplőt (akit nem fogunk nevezni) meggyilkolták a 4. évad fináléjában, és szexuális kötelességszegés állításai miatt Robert Knepper nem fogja megbámulni Angus McDonough-nak. Ellenkező esetben a rajongók várják, hogy utoljára láthassák kedvenc karakterüket iZombie 5. évad.

  • Rose McIver mint Liv
  • Malcolm Goodwin mint Clive
  • Rahul Kohli mint Ravi
  • David Anders Blaine-ként
  • Robert Buckey Lilywhite őrnagyként
  • Aly Michalka mint Peyton

About the author

Comments

  1. kerülje a díjakat.

    Translation:

    The premiere of the 5th season of iZombie will be on May 2nd, Thursday, at 5:00 PM PST / 8:00 PM EST. There will likely be 13 episodes, like in previous seasons, with one episode airing weekly, which means the show will end on July 25th, without any unexpected breaks. Below, we explain how to watch all episodes of iZombies fifth and final season, no matter where you are in the world. We only recommend official sources, as the new series is not available on unauthorized streaming sites. We strongly suggest contacting official broadcasters, especially since you can watch online by following our guide. The video quality is often much higher at the beginning, and there is no chance of episodes being put offline due to copyright infringement. While you can stream iZombies 5th season for free, using shady, unauthorized streaming sites will not bring any real benefits. iZombie is available on all platforms, but regional restrictions apply, which means you will need a VPN to use it from abroad.

    How to stream iZombies 5th season abroad with a VPN:

    Bypassing regional blocks is easy if you know how. Below, we explain how to unblock and stream iZombie anywhere in the world:

    First, register for a suitable VPN service. We recommend using ExpressVPN, but NordVPN and CyberGhost are excellent, affordable alternatives. Download and install the VPN app, making sure you get the right version for your device. Decide which streaming platform you want to unblock. Connect to one of the VPNs servers in the appropriate location. For example, you need to use a US server to unblock CW or a UK server for Netflix UK. Try playing a video with the selected service. It should start immediately, but if not, clear your browser cache and cookies, then refresh the page.

    How to stream iZombies 5th season on US TV:

    The CW produces and broadcasts iZombie in the US. This is good news because the CW allows users to watch the last five episodes of the show online. You dont even need to create an account to watch. However, there are a few things to know: first, these episodes wont be live; instead, theyll be added to the on-demand library a few hours after they air on TV. Older episodes are removed from the CW website as new ones are released. This means you have four weeks to catch up if you miss an episode. If you prefer to watch the new series live, there are several ways to do so. USTVNow is a streaming service designed to allow US armed forces members to watch American TV while deployed. However, since it doesnt actually check whether youre in the military or not, anyone can sign up; USTVNow includes CW (and four other channels) in its free plan. You can also stream CW live with YouTube TV, fuboTV, or Hulu with Live TV. If you dont already have these services, its not worth subscribing, as none of these platforms offer a long enough free trial to watch iZombie. Want to catch up on older episodes before the new series starts? Netflix USA currently offers seasons 1-4, and while this usually costs $8.99 per month, theres a 30-day free trial. Just remember to cancel once youre done to avoid charges.

Comments are closed.