Hogyan nézhetjük a szégyentelen amerikai 10. évadot online külföldön (az Egyesült Államokon kívül)

Hogyan nézheted a szégyentelen 10. évadot online VPN segítségével

A szégyentelen amerikai 10. évad premierje: November 10., vasárnap, este 9:00 EST / PT (1:00 GMT) a Showtime-en. A Showtime régióhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Valójában, ha megpróbálja élőben közvetíteni a Showtime tartalmat az Egyesült Államokon kívül, akkor a következő üzenet jelenik meg:

„A Showtime kizárólag az Egyesült Államokban, annak területein és birtokain tekinthető meg.

A jó hír az, hogy külföldön megnézheti, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez.

Kérjük, ne feledje ezt csak a hivatalos forrásokat javasoljuk a nézéshez Szemtelen 10. évad online. A jogosulatlan adatfolyamok gyakoriak, de általában rossz minőségű videókat kínálnak. Ezen túlmenően az ilyen élő közvetítések hajlamosak a túlzott késésre és pufferolásra, valamint offline módban is elérhetők a szerzői jogok megsértése figyelmeztetése nélkül. A Showtime nézésének számos módjával nem kell kockáztatnia, hogy kihagyja a Shameless 10. évadot a bukás engedély nélküli források miatt..

A szégyentelen amerikai 10. évad kizárólag a Showtime-en jelenik meg, amely egy régiókhoz kötött platform. Annak érdekében, hogy élő közvetítés Szemtelen külföldön (az Egyesült Államokon kívül) VPN szükséges.

Hogyan kell élőben közvetíteni a szégyentelen amerikai 10. évadot online külföldön

A VPN használata a Shameless 10. évad külföldről (az Egyesült Államokon kívüli) nézésére könnyebb, mint gondolnád, még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t.

A következőképpen nézheti meg a szégyentelen amerikai 10. évadot online külföldön:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, amely feloldja a Showtime használatát. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A CyberGhost és a NordVPN ugyanakkor ugyanolyan megbízhatóak és jó ár-érték arányt kínálnak.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, ahonnan a Shameless 10. évadot szeretné megnézni. Lehetőség van egy böngésző-kiterjesztés használatára is.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését, majd csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban a USA IP-cím. Ez becsapja a Showtime-t, ha lehetővé teszi, hogy külföldről nézze meg.
  4. Jelentkezzen be a Showtime webhelyre vagy alkalmazásba a kábeltelevíziós szolgáltatója vagy a streaming szolgáltatás részleteinek segítségével.
  5. Válasszon egy Showtime élő közvetítést, amelynek megszakítás nélkül kell játszania. Ha továbbra is blokkolva van, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként próbáljon ki egy másik amerikai szervert is, ha az Ön által használt feketelistára került.

Javasoljuk, hogy előzetesen próbálja ki a VPN-t a Showtime használatával. Ez lehetőséget ad arra, hogy bármilyen probléma esetén felvegye a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával további segítségért.

Hogyan nézheted a szégyentelen 10. évadot az amerikai tévében

USA zászló

Számos módon nézheti meg a Shameless USA-t a Showtime-en. Ha van kábel, felveheti a csatornát a fizetős TV-előfizetésbe. azonban, kábel nélkül is megnézheti a Showtime-t. A csak digitális Showtime előfizetés havi 10,99 USD dollárba kerül, és magában foglalja a 7 napos ingyenes próbaverziót.

Lehetőség van arra is, hogy a Showtime-ot kiegészítőként figyeljék a következő streaming szolgáltatásokon keresztül: AT&T TV, FuboTV, Hulu, Sling TV, a Roku csatorna és a YouTube TV. Vegye figyelembe, hogy míg a Showtime a PlayStation Vue-n is elérhető, a szolgáltatást 2020 januárjában le kell állítani.

A fenti szolgáltatások régiókhoz kötöttek és csak az Egyesült Államokban érhetők el. A VPN segítségével külföldön is megnézheti őket. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen és teljes visszatérítést kaphat, ha a 30 napos időszakon belül igényel.

Hol máshol nézhetem online a szégyentelen USA-t?

Az Amazon Prime tagjai a Video-csatornákon keresztül feliratkozhatnak a Showtime-re. A havi Amazon Prime előfizetés 12,99 USD-t fizet (ez egy 30 napos ingyenes próbaverziót tartalmaz), míg a Showtime további 10,99 USD havonta..

Évad 1–9 Szemtelen elérhetőek a következőn: Netflix USA. Ezek a szezonok azonban a Showtime premierje után jóval a Netflixnél érkeztek. Mivel a Netflix még nem jelentette be, hogy mikor lesz elérhető a Shameless, valószínűtlen, hogy 2020. közepéig-későig látjuk a 10. évadot a Netflix-en..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Shameless 10. évadhoz?

A Showtime, a Hulu, az Amazon Prime Video és a Netflix kedvelői mind földrajzilag korlátozottak, és ennek eredményeként sok ingyenes VPN (és még néhány fizetett VPN) is küzd, hogy felszabadítsa őket külföldről. Ugyanakkor nem ez az egyetlen oka annak, hogy elkerüljük az ingyenes VPN-eket; ők is hajlamosak küzdeni, amikor a sebességről van szó; túl sok felhasználó és túl kevés szerver vezet hosszú ideig puffereléshez, és szaggatott, alacsony felbontású lejátszáshoz.

A biztonság egy másik olyan terület, ahol túl gyakran hiányoznak az ingyenes VPN-ek. Néhányan még az adatszivárgásoktól sem védnek meg, vagy titkosításukkal az adataikat biztonságban tartják. További, nagyon kevés ingyenes VPN rendelkezik valódi bejelentkezési házirenddel. Ez azt jelenti, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy személyes adatait és böngészési előzményeit nyomon követik és eladják harmadik feleknek. Összefoglalva: az ingyenes VPN-k és a legjobban fizetett VPN-k közötti különbség éjszakai és napi.

Mit számíthatunk a szégyentelen 10. évadra??

Az Shameless a Showtime leghosszabb ideje futó szkriptős show. Míg az első nyolc évad mindegyikének 12 epizódja volt, a kilencedik évadban 14 epizód szerepelt, amelyeket két hét epizód mini-szezonra osztottak. azonban, A 10. évad visszatér az eredeti, 12 epizód formátumába és 2019 novemberétől 2020 januárjáig tart.

A Shameless 9. szezonja a nézőket egy sziklakereszten hagyta, amikor Fiona bejelentette, hogy elhagyja Chicagót, mielőtt nem jelenik meg a saját távozó partiján. Mondanom sem kell, hogy a 10. évad valószínűleg arra összpontosít, hogy távozása milyen hatással van a Gallagher családra. Néhány telekpontot azonban a határidő már felfedt, tehát nem vagyunk teljesen sötétben. Például tudjuk, hogy Debbie átveszi Fiona szülő-alakját a családon belül, míg Frank a lábát sérüléssel próbálja meg felírni a vényköteles fájdalomcsillapítókkal..

Melyik szereplők visszatérnek a szégyentelen 10. évadra?

A legtöbb leadott tag visszatér a szégyentelen 10. évadra. Ide tartoznak Frank (William H. Macy), Carl (Ethan Cutkosky), Lip (Jeremy Allen White), Veronica (Shanola Hampton), Kevin (Steve Howey) és Debbie (Emma Kenney). ). Jelentős távollét lesz Fiona (Emmy Rossum), aki 2018 augusztusában bejelentette, hogy távozik a kilencedik évad után. A 10. évadban azonban Ian (Cameron Monaghan) visszatér..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 40

Adblock
detector