Hogyan nézhetjük meg a Blue Planet 2 internetet az Egyesült Államokban vagy Kanadában

Hogyan nézhetem meg a Blue Planet 2-t az Egyesült Államokban vagy Kanadában

Izgatottan nézheti a Blue Planet 2-t, de az Egyesült Királyságon kívül él? A legjobb megoldás az, ha a BBC iPlayer használatával megtudja, mire állt fel Sir David Attenborough a népszerű második évadban. Kék bolygó. A BBC iPlayer azonban nem érhető el az Egyesült Államokban vagy Kanadában. Tehát ha a Blue Planet 2-t szeretné megnézni, akkor VPN segítségére van szüksége.

Ha megpróbálta nézni a Blue Planet 2-t az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából vagy az Egyesült Királyságon kívüli más országokból, akkor az alábbi üzenettel találkozhatott:A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnos a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák.”

BBC iPlayer földrajzi korlátozás

Ez azt jelenti, hogy VPN szükséges kiszolgálókkal az Egyesült Királyságban. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor egy brit IP-címet kap. Az eszköz forgalma titkosítva lesz, és az egyik VPN-kiszolgálón keresztül továbbítódik, úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságból böngészi. Ez nem csak segít a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a Kék bolygó 2 a BBC iPlayer-en javíthatja az online adatvédelmet is a folyamat során.

Hogyan nézhetem meg a Blue Planet 2-t az Egyesült Államokban vagy Kanadában VPN-sel

Annak érdekében, hogy nézzem Kék bolygó 2 külföldön, VPN-re lesz szüksége az Egyesült Királyságban található szerverekkel. Ne aggódjon, a folyamat gyors és egyszerű, még akkor is, ha még soha nem használtál VPN-t.

Így nézheti meg a Blue Planet 2-t az Egyesült Államokban vagy Kanadában egy VPN-sel:

 1. Regisztráljon az alább felsorolt ​​VPN-szolgáltatások egyikéhez - különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le az operációs rendszerhez tartozó VPN szoftvert. Valószínűleg választhat asztali és mobil alkalmazásokat, vagy akár böngésző-bővítményeket is.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban.
 4. Töltse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, mielőtt újratelepíti a BBC iPlayer-t. Ez biztosítja, hogy elfelejtse korábbi IP-címét és helyét.
 5. Nyissa meg a BBC iPlayer alkalmazást és válassza a lehetőséget Kék bolygó 2 videó, amelyet most fel kell oldani.

Vegye figyelembe, hogy szükség lesz egy BBC iPlayer fiókra is - ingyenesen regisztrálhat, de ehhez brit irányítószámot kell megadnia (bármelyik működni fog). Szüksége lesz egy brit TV-licencre, bár az iPlayer ezt valójában nem igazolja.

A legjobb VPN-k kiválasztása a Blue Planet 2 külföldi streamingjéhez

A VPN kiválasztása időt vesz igénybe, különösen, ha figyelembe veszi, hogy nem minden VPN működik együtt a BBC iPlayer-rel. Megvizsgáltuk a lehetőségeket és 5 VPN-re szűkítettük, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek:

A legjobb VPN kiválasztásának kritériumai

 • Képes felszabadítani a BBC iPlayer használatát
 • Gyors kiszolgálók az Egyesült Királyságban az adatfolyamhoz Kék bolygó 2
 • Magas szintű biztonság titkosítási és naplózási politikával
 • Könnyen kezelhető szolgáltatás felhasználóbarát alkalmazásokkal
 • Ügyfélszolgálat élő chat funkcióval
 • Tartalmaz egy kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát

Ha nincs ideje elolvasni az értékeléseket, itt van egy rövid összefoglaló a megnézendő legjobb VPN-kről Kék bolygó 2 a BBC iPlayer-en:

A legjobb VPN-ek, amelyek a Blue Planet 2-t nézhetik a BBC iPlayer-en

 1. ExpressVPN: Az első választásunk. Feloldja a BBC lejátszót és gyors szerverrel rendelkezik streaminghez Kék bolygó 2. Több mint 3000 szerver 94 országban. A Netflix feloldását is feloldja. Felhasználóbarát alkalmazások, 24 órás ügyfélszolgálat, és biztonsági szolgáltatásokkal, beleértve a titkosítást is.
 2. NordVPN: Legjobb költségvetési VPN. 660 szerver az Egyesült Királyságban, és fel tudja oldani a BBC iPlayer és a Netflix blokkolását. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Jellemzője a 24/7 élő csevegés támogatása, a könnyen használható alkalmazások és a speciális kiszolgálókkal történő erős biztonság.
 3. CyberGhost: Gyors és megbízható szerverek, amelyekből több mint 300 található az Egyesült Királyságban. Egyszerre akár 7 eszközt is rögzíthet. Számos alkalmazás, beleértve az Amazon Fire TV-t és a Fire Stick-t. Biztonságos használata titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel.
 4. PrivateVPN: Nagysebességű szolgáltatás nézéshez Kék bolygó 2 az Egyesült Államokban vagy Kanadában. Legfeljebb 6 eszközön használható. Feloldja a BBC iPlayer és a Netflix blokkolását. Alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz. A biztonsági funkciók között szerepel a titkosítás és a megszakító kapcsoló.
 5. Surfshark: Megnézheti Kék bolygó 2 a BBC iPlayer feloldásával. Feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is. Korlátlan kapcsolatot biztosít. Nincs naplózási politika és a 24/7 élő chat támogatás.

A legjobb VPN-k, amelyek online nézhetik a Blue Planet 2-t

Itt található a nézéshez használható legjobb VPN-k listája Kék bolygó 2 az Egyesült Államokban vagy Kanadában:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks bbciplayerTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN nagyon jól működik a BBC iPlayer-rel, így ideális a nézéshez Kék bolygó 2.  Nagy-Britannia szerverei ugyanolyan megbízhatóak, mint gyorsak, lehetővé téve a zökkenőmentes adatfolyamot észrevehető késés vagy pufferolás nélkül. Ez a szolgáltatás 94 országban több mint 3000 szerver hálózattal rendelkezik, és nagyon jó a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Például, Az ExpressVPN feloldhatja a népszerű streaming szolgáltatásokat is, mint például a Netflix, az Amazon Prime Video és a Sky Go.

Ahol az ExpressVPN kiemelkedik, a jól megtervezett alkalmazásaiban található, amelyek nagyon gyorsan és könnyen navigálhatók. Nem kell gondot okoznia a kiszolgálóhoz való kapcsolódás vagy a beállítások módosítása mellett, de szükség van 24 órás, élő chat-ügyfélszolgálatra. Az ExpressVPN által nyújtott ügyfélszolgálat gyors, barátságos és vitathatatlanul a VPN-szolgáltatások legjobbja.

A VPN szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, ahol nem vonatkoznak semmilyen adatmegőrzési törvény. Függetlenül attól, hogy az ExpressVPN kijelenti, hogy nem tart olyan naplót, amely azonosíthatja a felhasználóit. Emellett az ExpressVPN 256 bites AES titkosítással, megosztott alagút funkcióval, megszakító kapcsolóval, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel biztosítja az Ön adatait, így az ExpressVPN az egyik legbiztonságosabb VPN ma elérhető..

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek asztali (Windows, Mac és Linux), mobil, (Android és iOS) és útválasztók számára. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Megnézheti a Blue Planet 2-t a BBC iPlayer feloldásával
 • A kiszolgálók gyorsak és konzisztensek a késés nélküli streaminghez
 • Biztonságos titkosítással és egy kill kapcsolóval
 • A Netflix, az Amazon Prime Video és a Sky Go blokkolását is feloldja
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető

Hátrányok:

 • Valamivel drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

A KÉK NÖVÉNYEK NÉLKÜL SZABAD VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Az Egyesült Királyságban gyors szerverrel rendelkezik streaming-hez Kék bolygó 2. Feloldja a BBC iPlayer, a Netflix és az Amazon Prime Video blokkolását. Szerverek 94 országban. 24 órás támogatás és titkosítással biztonságos. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garancia révén.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a bbciplayerTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Az írás idején 660 szerver található az Egyesült Királyságban, összesen mintegy 5000 60 országban. Ez lehetővé teszi nézni Kék bolygó 2 könnyedén és nemcsak feloldja a BBC iPlayer blokkolását, hanem a Netflix, az Amazon Prime Video és a HBO Go használatával is. A NordVPN speciális kiszolgálókat, például dupla VPN-t és dedikált IP-t kínál, ezáltal nagyszerű lehetőség, különösen ha úgy gondolja, hogy akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására is használható.

A csatlakozás egy NordVPN szerverhez egyszerűen elérhető mind a felhasználóbarát alkalmazások, mind a böngészőbővítmények révén. A NordVPN lenyűgöző elkötelezettséget vállal az online biztonság iránt. A panamai székhelyű VPN előnye, hogy olyan országban van, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Szigorú bejelentkezési házirendjével és fejlett biztonsági funkcióival védi az Ön személyes adatait, beleértve a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a testreszabható kill kapcsolót.

Használhatja a NordVPN-t olyan alkalmazásokon keresztül, amelyek elérhetőek a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV számára. Lehetőség van böngésző-kiterjesztésekre a Chrome és a Firefox számára is. Az útválasztók azonban manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Több mint 600 brit szerver nézheti meg a Blue Planet 2-t a BBC iPlayer-en
 • Feloldhatja a streaming szolgáltatások blokkolását, beleértve a Netflix és a HBO Go szolgáltatást
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a speciális kiszolgálókat
 • Legfeljebb 6 eszközön használható
 • Szolgáltatások 24/7 élő chat-támogatás

Hátrányok:

 • A kiszolgálók sebessége és következetessége változhat

NAGY ÉRTÉKŰ VPN: A NordVPN kiváló értéket kínál mintegy 660 szerverrel az Egyesült Királyságban. Ez lehetővé teszi nézni Kék bolygó 2 a BBC iPlayer feloldásával. A Netflix feloldását is feloldja. Legfeljebb 6 eszközön használható. 24 órás támogatás, felhasználóbarát alkalmazások és kiváló biztonság a naplózás nélküli házirenddel. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a bbciplayerTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy gyors és biztonságos VPN, amely feloldja a BBC iPlayer alkalmazását, lehetővé téve az adatfolyamot Kék bolygó 2 az Egyesült Államokban vagy Kanadában. Az Egyesült Királyságban több mint 300 szerverrel rendelkezik, amelyek gyors és következetes kapcsolatot biztosítanak streaminghez teljesítményproblémák nélkül. Az írás idején a CyberGhost több mint 3700 szerverrel rendelkezik összesen 59 országban, lehetővé téve ezzel a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását világszerte. Sőt, felhasználhatja akár 7 eszköz egyidejű biztonságához.

Ezt a VPN szolgáltatást érdemes kipróbálni, mivel nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár (a legtöbb VPN csak 30 napot kínál). A CyberGhost alkalmazásválasztása azt jelenti, hogy adatfolyamot közvetíthet Kék bolygó 2 a BBC iPlayer segítségével asztali, mobil és Amazon Fire TV-n és Fire Stick-en. A CyberGhost ügyfélszolgálatot is kínál élő csevegési funkción keresztül. A biztonság szempontjából a CyberGhost erős biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval és a DNS szivárgások elleni védelemmel. Van olyan naplózási szabályzat is, amely biztosítja, hogy az Ön adatainak sértetlensége maradjon.

A CyberGhost a Window, Mac, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire Stick és Fire TV alkalmazásokon keresztül használható. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Feloldja a BBC iPlayer blokkolását a Blue Planet 2 streamingjéhez
 • Gyors szerverek, több mint 300 az Egyesült Királyságban és 3700 az egész világon
 • Titkosítási és naplózási politikával online biztonságot nyújt
 • Egyidejű csatlakoztatás akár 7 eszközön
 • Tartalmaz egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciát

Hátrányok:

 • Inkonzisztens néhány streaming szolgáltatás feloldásához

Sebesség és biztonság: A CyberGhost egy nagyszerű VPN, amely biztonságos, nagy sebességű kiszolgálókat kínál az Egyesült Királyságban. Csatlakoztasson akár 7 eszközt. Számos alkalmazás, beleértve az Amazon Fire TV-t is. Az alapvető biztonsági szolgáltatások közé tartozik a titkosítás és a megszakító kapcsoló. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a bbciplayerTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehetővé teszi a zökkenőmentes streaming-t Kék bolygó 2 az Egyesült Államokban, Kanadában vagy a világ bármely más részén. Feloldhatja a BBC iPlayer, a Netflix és az Amazon Prime Video blokkolását. A PrivateVPN nagyszerű streaming. Gyors kiszolgálókkal Manchesterben és Londonban a PrivateVPN 1080p felbontású adatfolyamot képes tárolni pufferolás vagy késés nélkül. Legfeljebb 6 eszközön használhatja a PrivateVPN-t egyszerre, lehetővé téve mindent az asztali számítógépről a mobiljára.

Ez a VPN szolgáltatás az alkalmazások felhasználóbarát kialakításának köszönhetően különösen alkalmas kezdőknek. Az egyik elérhető szolgáltatás a lopakodó VPN, amely álcázza a VPN-forgalmat normál forgalomként, még nagyobb adatvédelmet biztosítva, és lehetővé téve a szolgáltatás használatát olyan hálózatokon, ahol a VPN-ket általában blokkolják. A svédországi székhellyel rendelkező PrivateVPN nem naplózott VPN szolgáltatás, amely 256 bites AES titkosítást, IPv6 és DNS szivárgásvédelmet, valamint automatikus kill kapcsolót használ az adatok védelme érdekében..

A PrivateVPN a Windows, Mac, Android és iOS alkalmazásokon érhető el. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors szerverek a Blue Planet 2 nézéséhez a BBC iPlayer-en
 • A Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldja
 • Titkosítást és kill kapcsolót használ az adatok biztonságához
 • Csatlakoztasson akár 6 eszközt

Hátrányok:

 • Kicsi, mintegy 100 szerverből álló hálózat
 • Nincsenek böngészőbővítmények

IDEÁL A SZAVÍTÁSOKHOZ: A PrivateVPN nagysebességű szerverekkel rendelkezik az Egyesült Királyságban streaming céljából Kék bolygó 2. Feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást, beleértve a BBC iPlayer szolgáltatást, és akár 6 eszközön is használható egyszerre. A titkosításra és a naplózásra nem vonatkozik az adatok védelme. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a bbciplayerTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark 50 országban, többek között az Egyesült Királyságban, több mint 800 szerverrel rendelkezik. Jól működik a BBC iPlayer feloldásában, valamint a Netflix és az Amazon Prime Video kedvelőinek feloldásában. A kiszolgálók tiszteletre méltó és megbízható sebességet kínálnak, amely több, mint elegendő a tartalom nagyfelbontású streamingjéhez. azonban, vitathatatlanul a Surfshark kiemelkedő tulajdonsága, hogy lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását, ez kiváló lehetőség a családok számára.

A Surfshark másik előnye, hogy könnyen használható. A kiszolgálóhoz való csatlakozás csak néhány másodpercet vesz igénybe, és 24 órán keresztül elérhető az élő csevegés támogatása abban a valószínűtlen esetben, ha bármilyen probléma merül fel. Más funkciók között szerepel egy hirdetésgátló és egy engedélyezési lista annak kiválasztásához, hogy mely webhelyek és alkalmazások megkerüljék a VPN-t. A Surfshark székhelye a Brit Virgin-szigetek. 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet, megszakító kapcsolót és nem naplózási házirendet használ az adatok biztonságának mindenkori védelme érdekében..

A Surfshark az alábbiakhoz kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV és Fire Stick. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime és a BBC iPlayer programját a Blue Planet 2 számára
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt
 • Titkosítást és naplózástól mentes házirendet használ a biztonság garantálása érdekében
 • 24 órás támogatás élő chat és e-mail útján

Hátrányok:

 • Néhány szerver sebessége viszonylag lassú
 • Kisebb szerverhálózat, mint az ExpressVPN és a NordVPN

KORLÁTLAN ESZKÖZÖK: A Surfshark tökéletes családok számára, mivel lehetővé teszi, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyit csak akar. Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video, valamint a BBC iPlayer for Kék bolygó 2. 24 órás élő chat-támogatást és bejelentkezési tilalmat kínál. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Blue Planet 2 nézéséhez az Egyesült Államokban vagy Kanadában?

Sajnos valószínűleg nem fog tudni használni ingyenes VPN-t nézni Kék bolygó 2 az Egyesült Államokban vagy Kanadában. Azért mert a legtöbb ingyenes VPN egyszerűen nem működik együtt a BBC iPlayer-rel. Még akkor is, ha szerencséje van egy ingyenes VPN megtalálására, amely együttműködik a BBC iPlayer-rel, akkor valószínűleg azt is tapasztalja, hogy a teljesítmény nagyon rossz. Ennek oka a túl sok felhasználóval és túl kevés kiszolgálóval rendelkező ingyenes VPN, ami magas kiszolgálói terhelést, korlátozott sávszélességet és sok késést és puffert eredményez!

Egy másik terület, ahol az ingyenes VPN-k messze elmaradnak a legjobban fizetett VPN-ketől Kék bolygó 2 a biztonság. Néhány ingyenes VPN naplózza az ön tevékenységét, és eladja az adatokat harmadik fél számára. Még azoknak is, akik ezt nem teszik meg, még mindig hiányoznak olyan alapvető biztonsági funkciók, mint a 256 bites titkosítás és a kill kapcsoló. Ezzel szemben a minőségi fizetett VPN gyors kiszolgálókat és erős biztonságot jelent a naplózás nélküli politikával.

Mi mást nézhetek a BBC iPlayer-en?

A BBC iPlayer a BBC tartalmainak széles választékát ad otthont, amely élőben, felzárkózás vagy igény szerint elérhető. Ide tartozik a következő TV és rádiócsatornák tartalma:

 • BBC One
 • BBC Two
 • Radio 1
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • BBC Scotland
 • BBC hírek
 • CBeebies
 • BBC Parlament
 • BBC Alba
 • S4C

A VPN használata a BBC iPlayer feloldásához lehetővé teszi az Ön nézését Kék bolygó 2 és sok más TV-műsor, beleértve a következőket:

 • Fagyasztott bolygó
 • A kötelesség
 • Ez az ország
 • Fehér arany
 • Luther
 • EastEnders
 • A hiányzó
 • Bodies
 • A nap mérkőzése
 • A Graham Norton Show
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector