Hogyan nézhetjük meg a Britain’s Got Talent játékot: A bajnokok élőben vannak online

Hogyan nézhetem élőben a BGT The Champions játékot?

Nagy-Britannia Got Talent The Champions A premiert augusztus 31-én, délután 8 órakor, BST-n (12:00 PST / 15:00 EST) fogják beilleszteni. Összesen hat epizód lesz, azaz a show október 5-én ér véget, és ezzel előre nem látható késések merülnek fel. Az alábbiakban mindent megtalál, amit tudnia kell, beleértve az élő közvetítést is BGT: A bajnokok online külföldről.

Megjegyzés: Javasoljuk, hogy a rajongók tartózkodjanak távol a versenytársak Twitter-fiókjától mivel ezt a műsort előzetesen felvették, és a nyertes fellépés már hozzáadott fényképeket a trófeát tartó magukról.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Tekintettel a Nagy-Britannia Got Talent, valószínű, hogy engedély nélküli patakok is elérhetők lesznek. Ezek azonban általában lagikusak és csak alacsony felbontású videókat kínálnak. Ezenkívül harmadik féltől származó adatfolyamok offline állapotban is elérhetők lehetnek a szerzői jogok megsértése miatt, egy pillanatra előre. Megnézheti mind a hat epizódot Britain's Got Talent: A bajnokok egyébként ingyen online, tehát nincs ok arra, hogy jogosulatlan, megbízhatatlan adatfolyamokat folytasson.

Sajnos még nem jelentettek be nemzetközi műsorszolgáltatókat. Ez azt jelenti, hogy a nézéshez VPN szükséges Britain's Got Talent: A Bajnokok az Egyesült Királyságon kívülről.

Hogyan közvetíthetjük a Britain's Got Talent: A bajnokok külföldön egy VPN-t

Soha nem használtam VPN-t korábban, és nem tudom, hol kezdjem? Ne aggódj; az alábbiakban bemutatjuk, hogyan oldhatja fel a blokkolást és az adatfolyamot Britain's Got Talent: A Bajnokok bárhol a világon.

Így nézheti meg Britain's Got Talent: A bajnokok online külföldön VPN-sel:

 1. Először regisztráljon egy VPN-t, amely feloldhatja az ITV Hub blokkolását. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erős választás.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik angol szerveréhez. Ha skót szervert használ, akkor továbbra is megnézheti, bár az STV Player-en lesz az ITV Hub helyett.
 4. Most hozzon létre egy ITV Hub-fiókot. A rendszer kéri az irányítószámát, de az ITV valójában nem ellenőrzi, hogy ott él-e vagy sem, tehát minden érvényes brit irányítószám működni fog.
 5. Végül próbáljon megnézni valamit. A videódnak azonnal be kell töltenie, de ha hibát lát (Sajnálom! Ez a videó jelenleg nem érhető el”), Törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Hogyan nézhetjük meg a brit „Got Talent: The Champions” díjat az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az ITV az egyetlen megjelenített hálózat BGT: A bajnokok az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy tudsz nézze meg az összes epizódot élőben és ingyenesen az ITV Hubon (vagy STV Player, ha Skóciában tartózkodik). Az epizód hiánya miatt sem kell aggódnia, mert mindegyik igény szerint elérhető lesz a sugárzás után 30 napig..

Az Egyesült Királyság törvényei előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha bármit úgy néz ki, ahogyan a TV-ben jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy az adatfolyamhoz licencre van szüksége BGT: A bajnokok élő, de nem igény szerint. Mindenesetre az ITV Hub nem ellenőrzi, hogy van-e TV-licence, vagy sem, és teljes mértékben támaszkodik a becsületrendszerre.

Az ITV Hub és az STV Player régiókhoz kötött és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ha külföldön tartózkodik, jelentkezzen be, és a szokásos módon figyeld a csatlakozást egy brit VPN szerverhez. Nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik így felhasználhatja az első néhány epizód streamingjére Britain's Got Talent: A bajnokok kockázatmentes és igényelhet visszatérítést, ha nem vagy lenyűgözve.

Miben különbözik ez a show a Britain's Got Talent-től?

A rendszeres Nagy-Britannia Got Talent A verseny sokkal hosszabb ideig tart, mint a bajnokok változata, csupán hat hét helyett hónapokig tart. Ennek oka az, hogy a fellépéseknek először meg kell hallgatniuk, majd a következő fordulóra kell jutniuk, és végül versenybe kell lépniük egymással. BGT: A bajnokok, másrészt a korábbi szezonok figyelemre méltó versenyzői fognak szerepelni, így teljes mértékben megszüntetik a meghallgatások szükségességét.

Ettől eltekintve a show felépítése nagyrészt változatlan marad. Mint mindig, Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams és Alesha Dixon fogják megítélni a cselekedeteket, And és Dec pedig bemutatják.

Ez nem azt jelenti, hogy a rajongók pontosan tudják, mire számíthatnak. Amíg a résztvevők többsége nem volt Nagy-Britannia Got Talent egy bizonyos ponton néhány az Egyesült Királyságban gyakorlatilag ismeretlen, beleértve America's Got TalentLawson prédikátor és Australia's Got TalentBonnie Anderson.

Kik a résztvevők??

Összesen 45 aktus indul Nagy-Britannia Got Talent és a nemzetközi spin-off-okból 14 vesz részt. Ezeket hetente kilenc bevezetik, amíg csak maroknyi aktus marad meg. Az első hét cselekedetei a következők:

 • Ashleigh és Sully, egy kutya és edzője
 • Bad Salsa, egy salsa táncműsor India Got Talent
 • Bello & Annaliese Nock, egy merész duó a America's Got Talent
 • Boogie Storm, tánccsoport
 • Connie Talbot, énekes
 • Kseniya Simonova, a homok művésze Ukrajna Got Talent
 • A Nelson ikrek, a Australia's Got Talent
 • Paul Potts, operaénekes
 • A Szent Riana, illuzionista Asia's Got Talent
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 1 =

Adblock
detector