Hogyan nézhetjük meg a Survivor: az Idols Island élő online közvetítését (39. évad)

Hogyan nézhetjük meg a túlélő bálványok szigetét online módon

Túlélő: Az Idols szigete - a 39. évad premierje: Szeptember 25-én, este 8 órakor, EST a CBS-en. A probléma azonban az, hogy a CBS-tartalom régiónként zárolva van és csak az Egyesült Államokban érhető el. Próbálja ki az élő közvetítést külföldről, és a következő üzenet jelenik meg:

„Hoppá! Ez a videó nem érhető el az Ön régiójában. ”

Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet felszabadítani a CBS-t, és hogyan nézheti élőben a Survivor 39. évadját egy VPN-on keresztül online.

CBS streaming hiba

Tartsd észben, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk az élő közvetítéshez Túlélő 39. évad online. Noha ezen népszerű amerikai valóságsorozatról valószínűleg lesz engedély nélküli stream, ezek egyszerűen nem érik meg idejét. A jogosulatlan streameket gyakran offline módban veszik figyelembe a szerzői jogok megsértése miatt. Ráadásul a gyenge felbontás és teljesítmény ronthatja a 39-es túlélő szezon élvezését. Ne aggódj, megmutatjuk Önnek számos módot, amellyel a Survivor-ot élőben, kábellel vagy kábel nélkül is megnézheti..

A Survivor csak a régiókhoz kötött webhelyeken és streaming szolgáltatásokban érhető el. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége a Survivor 39. évadának külföldön (az Egyesült Államokon kívüli) nézéséhez.

Hogyan kell nézni a Survivor: Az Idols Island élőben online oldalt

Most a szórakoztató részért! Így nézheti meg a Survivor: Az Idols Island az interneten élő oldalt, még akkor is, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz:

Így nézheti meg a Survivor 39. évadot külföldön (az Egyesült Államokon kívül)

  1. Az első lépés a megfelelő VPN szolgáltatás regisztrációja. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A NordVPN és a CyberGhost ugyanakkor kiváló lehetőségek a CBS felszabadítására külföldön is.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN egyik alkalmazását. Az összes fent javasolt VPN széles körű alkalmazást kínál, valamint a Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást (vagy a böngésző kiterjesztést), és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban. Ennek során kap egy amerikai IP-címet a CBS külföldön történő feloldásához.
  4. Lépjen a CBS-hez, és jelentkezzen be a kábelszolgáltatójával. Ha még nem rendelkezik kábel TV-vel, akkor továbbra is élőben közvetítheti a CBS-t külföldön egy CBS All Access-fiókkal. Alternatív megoldásként megnézheti a CBS-t az Egyesült Államokon kívül is népszerű streaming szolgáltatások segítségével (ezeket később meg fogjuk vizsgálni).
  5. Válassza ki a CBS élő adatfolyamát a VPN teszteléséhez. A tartalom feloldását most fel kell oldani! Ha nem, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. További lehetséges megoldások: csatlakozás egy másik amerikai szerverhez vagy a VPN ügyfélszolgálatának felkeresése.

Hogyan nézhetem a Survivor 39. évadot az amerikai tévében

USA zászló

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik és kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, akkor a Survivor 39. évadját élőben online megtekintheti, további költségek nélkül. Míg néhány CBS műsor ingyenesen igény szerint megtekinthető, összes Túlélő a tartalom megköveteli a CBS All Access számla (erre a CBS élő online nézéséhez is szükség van).

A CBS All Access tervei korlátozott reklámokért 5,99 USD USD-ért, illetve hirdetések nélküli 9,99 USD-ért elérhetőek, és a videók offline megtekintésre történő letöltésének lehetősége elérhető. Mindkét terv tartalmaz egy hét ingyenes CBS All Access szolgáltatást. Érdemes tudni, hogy a CBS-t a következő streaming szolgáltatásokon keresztül is nézheti: AT&T TV Now (50 USD / hó), FuboTV (54,99 USD / hónap), Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), PlayStation Vue (49,99 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap)..

A fenti népszerű streaming szolgáltatások mindegyike ingyenes próbaverziót kínál. Ha a CBS All Access szolgáltatást, vagy a streaming szolgáltatást választja, akkor külföldi megtekintéshez szüksége lesz egy amerikai IP-címre. szerencsére, Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz így kipróbálhatja a fenti szolgáltatások mindegyikével, kockázatmentesen.

Hol máshol nézhetem élőben a Survivor 39. évadot?

Sajnos nincs sok lehetőség a Survivor online élő nézéséhez. A CBS mellett a Survivor 39. évad csak egy másik országban érhető el egyetlen műsorszolgáltató segítségével:

Kanada

Kanadai zászló

A Survivor közelgő 39. évadja a kanadai globális csatornán jelenik meg. Az élő nézéshez be kell jelentkeznie egy TV-szolgáltatónál. azonban, megnézheti az új epizódokat igény szerint az adás utáni első hét napban bejelentkezés nélkül. Ha Kanadán kívül tartózkodsz, VPN-en keresztül csatlakoznia kell egy kanadai szerverhez, mivel a platformon lévő tartalom földrajzilag blokkolva van. A kanadai IP-címmel online nézheti a Survivor 39. évadját.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Survivor 39. évadának megtekintéséhez?

Noha egy ingyenes VPN csábító lehet, javasoljuk, hogy ne használjon egyet. A legtöbb ember úgy véli, hogy az ilyen szolgáltatások nagyon kevés szervert kínálnak, korlátozva ezzel a webhelyek és szolgáltatások feloldásának lehetőségét más országokban. A legrosszabb, tmagas felhasználói száma nagy terhet jelent a korlátozott számú szerver számára, ami rossz teljesítményt eredményez. Ez különösen észrevehető élő közvetítés esetén. Azt is észreveheti, hogy sok ingyenes VPN nem képes feloldni a CBS vagy a Hulu kedvelőit.

Fontos, hogy minden ingyenes VPN-hez bizonyos fokú gyanúval forduljon. Végül is az ingyenes VPN-k vállalkozások, és így vagy úgy kell pénzt keresniük. Sajnos ez jelentheti online tevékenységének nyomon követését és az adatok harmadik félnek történő eladását az Ön tudta nélkül. Előfordulhat, hogy hirdetésekkel is spammel találja magát, vagy megfertőzheti eszközét malware-kel. Emiatt, csak a legjobban fizetett VPN-ket ajánljuk, amelyek valóban védik az Ön személyes adatait.

Mit számíthatunk a Survivor 39. évadra??

A Survivor első bemutatója 2000-ben volt, és továbbra is erős, miközben a 39. évadba kezd. Az új szezon neve Túlélő: Az Idols szigete. A „I Vote You Out and It’s It” című 90 perces epizód premierje 2019. szeptember 25-én lesz. A 39. évad filmkészítésére 2019. március és április között került sor, ez a hetedik egymást követő szezon, amelyet Fidzsi-szigeteken filmeznek..

A mentorként való visszatéréshez és az Idols-szigeten élõ Sandra Diaz-Twine (a Survivor gyõztese: Pearl Islands és Survivor: Heroes vs. Villains) és a „Boston Rob” Mariano (a Survivor: Redemption Island gyõztese). A 39. évad 20 versenyzője között szerepel Tom Laidlaw, a nyugdíjas NHL-védő, Elizabeth Beisel, olimpiai úszó és Ronnie Bardah, a profi pókerjátékos..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector