Hogyan nézze meg a Brown Brown 8. évadot online ingyen

Hogyan kell nézni Brown atya 8. évadját online

A 8. apja, Brown atya közvetíti Január 6., 14:15, GMT (9:15 EST / 6:15 PST) a BBC One-n és a BBC iPlayer-en. Az epizódok minden hétköznap két héten keresztül jelennek meg. Érdemes azonban tudni, hogy a BBC iPlayer platform régiónként zárolt és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy megnézhesse a Brown Brown atya 8. évadját (vagy bármilyen más BBC iPlayer tartalmat) külföldön.

Csak a hivatalos forrásokat ajánljuk megnézésre Brown atya 8. évad. Noha valószínűleg lesz engedély nélküli folyamok, javasoljuk, hogy ne használja őket. Különösen az illetéktelen adatfolyamok jellemzően rossz minőségűek, alacsony felbontásúak, gyakori késleltetés és pufferolás. Ezenkívül a nem hivatalos forrásokat gyakran offline módban veszik figyelembe a szerzői jogok megsértése miatt, ami miatt a szezon premierjét teljesen el kell hagyni. Szerencsére ingyen nézheti a Brown Brown atya 8. évadját, így nem kell kockáztatnia az ilyen megbízhatatlan forrásokat.

Brown atya A 8. évad csak földrajzilag korlátozott platformon jelenik meg. Mint ilyen, külsõ (az Egyesült Királyságon kívüli) utazáshoz VPN-re van szüksége ahhoz, hogy megnézhesse..

Hogyan nézze meg a Brown Brown 8. évad online ingyen

A jó hír az, hogy VPN használatával a világ minden tájáról ingyenesen nézheti a Brown Brown 8. évadját, és a BBC iPlayer-hez csatlakozhat, mint általában otthonról. Csak kövesse az alábbi lépéseket.

Így nézheti meg a Brown Brown atya 8. évadját online ingyen külföldön (az Egyesült Királyságon kívül):

  1. Iratkozzon fel egy megfelelő VPN szolgáltatással. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A CyberGhost és a NordVPN ugyanakkor feloldja a BBC iPlayer feloldását is, és nagyon jó ár-érték arányt kínál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést. A fenti VPN-k mindegyike különféle alkalmazásokat kínál különféle platformokhoz, ezért feltétlenül válassza ki az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban egy brit IP-cím megszerzéséhez. Ez lehetővé teszi a BBC iPlayer és az élő közvetítés, a Brown Brown 8. évad külföldön történő feloldását.
  4. Iratkozzon fel a BBC iPlayer fiókra, ha még nem rendelkezik ilyennel. Ehhez be kell írnia az e-mail címét, létre kell hoznia egy jelszót, meg kell adnia a nevét, születési idejét és az Egyesült Királyság irányítószámát (bármely brit irányítószám elfogadva).
  5. Válasszon egy BBC iPlayer videót vagy élő közvetítést. A tartalomnak korlátozás nélkül kell játszania. Ha továbbra is blokkolva van, javasoljuk, hogy törölje böngészője sütikét.

A 8. évad Brown atyát a BBC iPlayer közvetíti. Ha előzetesen teszteli VPN-jét a BBC iPlayer-rel, elkerülheti a hiányosságot váratlan technikai problémák miatt. Ezenkívül elegendő időt biztosít arra, hogy kapcsolatba lépjen a VPN ügyfélszolgálatával további útmutatásokért, ha szükséges.

Hogyan lehet élőben közvetíteni az Atya Brown 8. évadját az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Lehetősége van élő közvetítésre Brown atya 8. évad a BBC iPlayer-en január 6-án, 14: 15-kor (GMT). Sőt, az epizódok igény szerint elérhetőek lesznek röviddel az eredeti sugárzásuk után. Míg a BBC iPlayer ingyenes szolgáltatás, a nézéshez regisztrálnia kell egy fiókot. A széles körben elterjedt nézettel ellentétben nem kérik meg a TV-engedély számának megadását, bár néhány alapvető személyes adatot meg kell adnia, ideértve a nevét, születési idejét és az Egyesült Királyság irányítószámát (bármely brit irányítószám ezt megteszi)..

A BBC iPlayer tartalma régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. A BBC iPlayerhez tartozó legjobb VPN-k azonban lehetővé teszik a tartalom feloldását a világ bármely pontjáról. Csatlakozzon egyszerűen egy szerverhez az Egyesült Királyságban, és kap egy brit IP-címet, amely lehetővé teszi, hogy a Brown atya 8. évadját külföldön nézhesse. ExpressVPN feloldja a BBC iPlayer alkalmazását, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nem elégedett

Hol máshol nézhetem Brown atya 8. évadját online?

Míg Brown atya 8. évadja a BBC iPlayer-ben kerül bemutatásra, elvárhatjuk, hogy epizódok érkezzenek más egyéb streaming szolgáltatásokhoz a közeljövőben. Ez azon a tényen alapszik, hogy világszerte sok országban megnézheti Brown atya korábbi szezonjait. Különösen az Atya első hat évadját lehet megtekinteni a Netflix UK-n. Ehhez fizetős előfizetésre van szükség, amelynek ára havi 5,99 vagy 7,99 dollár.

Megvásárolhatja Brown atyja első hét évadját az Amazon Prime-on is, és árainak ára 3,99-tól 7,99-ig terjed. Ez sokkal költséghatékonyabb, mint az egyes epizódok vásárlása, amelyek mindegyike 2,49 font. Brown atya hagyományosan a PBS-en is fellépett az Egyesült Államokban és az ABC-n Ausztráliában. mondanom sem kell, a földrajzi korlátozások miatt ezeknek a lehetőségeknek a külföldön való eléréséhez VPN-re van szüksége a helyén. Például, ha egy szerverhez kapcsolódik egy ausztráliai szerver, az ausztrál IP-címmel rendelkezik az ABC feloldásához.

Mit tudunk a Brown atya 8. évadjáról??

Az Atya 8. évadja 10 epizódból áll, akárcsak az előző szezonban. Az első rész az „Égi Kórus” címet viseli, és 2020. január 6-án fog lejátszódni. Mondanom sem kell, hogy látjuk, hogy Brown római katolikus pap atya folytatja bűncselekményének felfedezését. Van még jó hír a rajongók számára; a BBC már kilencedik évadra megújította Brown atyát, amelyet 2021-ben indítanak.

A 8. évad történetének részét képezi Brown atya, aki kivizsgálja egy excentrikus méhész gyilkosságát, és beavatkozik, amikor egy jósnő előrejelzései veszélyeztetik Mrs. McCarthy családjának egyesülését. Brown atyának is meg kell versenyeznie, hogy megmentse Buntyt a lógó fülétől, amikor meggyilkolásra próbálták.

Melyik leadott tag visszatér a Brown atya 8. évadjára?

Az azonos nevű Brown atyát Harry Potter Mark Williams játssza, aki természetesen visszatér a 8. évadra. A 8. évadra visszatérnek rendszeres karakterek is, köztük Mrs. McCarthy (Sorcha Cusack), Mallory ellenőr (Jack Deam), Goodfellow őrmester (John Burton). ) és Bunty Windermere (Emer Kenny). Nevezetesen, Valentin főellenőr (Hugo Speer) visszatérését is láthatjuk 2014 óta, először.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 47

Adblock
detector