Как да гледате 90-дневен Fiancé: Happily Ever After? сезон 4 в чужбина

Как да гледате 90 Day Fiancé_ Happily Ever After_ сезон 4 в чужбина


Сезон четири от 90 ден Fiance: Щастие някога след? е предвидена за премиера на 28 април в 5:00 PST / 8PM EST. Нови епизоди ще излизат всяка неделя. Въпреки че все още не е ясно колко епизода ще има, досега всеки сезон е имал 11 или 12 епизода, и няма причина да подозираме, че сезон 4 ще е различен. По-долу ще обясним как можете да гледате 90 дневен Fiance онлайн и при поискване онлайн от всяко място.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални източници. В наши дни най-популярните телевизионни предавания имат неоторизирани потоци на живо. Това обаче е известна ненадеждност, обикновено е достъпна само при ниски разделителни способности и има възможност да бъде изведена офлайн в момента на предизвестие. Тъй като можете да гледате 90 ден Fiancé: за щастие някога след? безплатно, така или иначе няма какво да се спечели с използване на нелицензирани потоци.

Най-добър VPN за стрийминг 90 дневен Fiancé: ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VPN мрежите са сред най-лесните начини да се защитите онлайн. Те криптират вашия мрежов трафик, като не позволяват на външни наблюдатели, като вашия доставчик на интернет услуги (ISP) или мрежови администратори, да виждат какво искате. Също така VPN ви позволяват да излъжете местоположението си и да получите достъп до геоблокирани платформи, докато сте в чужбина. Препоръчваме ExpressVPN: това е високоскоростна услуга с повече от 2000 сървъра, от които можете да избирате. Освен това ExpressVPN може да отблокира дори най-упоритите стрийминг платформи като Netflix, Amazon Prime Video и Hulu.

Отнема само една минута, за да започнете: просто изберете предпочитаната продължителност на абонамента (един месец, шест месеца или година) и направете плащане. От този момент ще имате 30 дни, за да тествате ExpressVPN. Ако решите да не го запазите, просто анулирайте през този период и ще получите пълно възстановяване. Можете дори да използвате пробната версия, за да получите безплатно, краткосрочно VPN покритие, което е особено полезно, ако пътувате в чужбина на почивка.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА 90 ДЕН ФИАНС: ExpressVPN е нашият избор №1. Той предлага висока скорост, стотици сървъри в САЩ и някои от най-силните защити и защита на личния живот наоколо. Той дори идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да получите достъп до 90 дневен Fiancé от чужбина с VPN

Не се притеснявайте, заобикалянето на регионалните ограничения е лесно с VPN. Просто следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и поточно 90 дневен Fiance в чужбина:

 1. Първо се регистрирайте с подходяща VPN услуга. Вече споменахме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са силни алтернативи на ниска цена.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашата операционна система.
 3. Решете кой от източниците по-долу искате да използвате.
 4. Свържете се с един от вашите VPN сървъри на съответното място. Например, за да деблокирате TLC или UK сървър, за да гледате на TVPlayer, ще ви е необходим американски сървър.
 5. Опитайте поточно видео от избрания от вас сайт. Тя трябва да се зареди почти веднага, въпреки че може да се наложи първо да обновите страницата или да рестартирате браузъра си.

За да сте сигурни, че нищо не сте пропуснали, препоръчваме да изпълните стъпките по-горе преди това 90 дневен Fiance всъщност ефири. Проверявайки предварително, оставяте много време, за да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN, ако нещо не работи както се очаква.

Къде да гледате 90-дневен Fiancé онлайн

Както може би очаквате, 90 дневен Fiance има силна международна аудитория. Въпреки това, тя излъчва само в няколко държави, различни от САЩ. По-долу ще обясним как можете да гледате 90 ден Fiancé: за щастие някога след сезон четири от всяка точка на света.

НАС

Знаме на САЩ

90 дневен Fiance излъчва всяка неделя на TLC. Тази мрежа е направила всеки епизод на Happily Ever After? свободно достъпна за всеки в САЩ, така че това е най-лесният начин за гледане. За повечето други предавания обаче ще трябва да влезете с данни за вашия доставчик на кабели. Въпреки това, въпреки че позволява на потребителите да влизат с множество различни доставчици на кабели, има само поддръжка за една услуга с най-високо качество: PlayStation Vue. Това започва от $ 44,99 на месец и идва с петдневен пробен период.

Има обаче няколко други начина за гледане. DirecTV Сега предлага TLC поток на живо в своя пакет от 40 долара на месец и включва сезони 1-6 от 90 дневен Fiance в библиотеката по поръчка, както и повечето предишни епизоди на Happily Ever After ?. Ако намерите DirecTV Now малко прекалено скъп, Hulu ви позволява да стриймвате всеки сезон на Happily Ever After? при поискване за $ 7,99 на месец, въпреки че няма да можете да гледате нови епизоди.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Трябва да отбележите, че TLC UK в момента излъчва сезон 5 на основното шоу, с повторения на Преди 90 дни и щастливо някога след? В момента няма потвърдена дата за четвърти сезон на Щастливо някога след? но като цяло новите епизоди отнемат няколко месеца, за да достигнат до Обединеното кралство. Ще бъдем сигурни, че ще актуализираме тази публикация, тъй като се разкриват повече подробности.

Ако имате абонамент за кабелна телевизия, гледате 90 дневен Fiance лесно е. Клиентите на Sky просто трябва да влязат в приложението Sky Go, за да предават TLC (Канал 140) онлайн. Клиентите на Virgin и BT могат да направят същото, като използват съответно приложенията Virgin TV Go и BT TV.

Не се притеснявайте: ако нямате кабел или имате доставчик, който не предлага TLC, можете да гледате на TVPlayer. Това каза, че TLC не е един от безплатните канали, така че ще трябва да закупите членство в PLUS Lite. Това е безплатно за първия месец, след това 5,99 паунда всеки месец след това. Трябва да обърнете внимание, че TVPlayer е заключен за региона, така че ще трябва да сте в Обединеното кралство или да използвате британски VPN сървър, за да гледате.

Австралия

австралийски флаг

В Австралия все още няма официален излъчвател за сезон четири. В момента TLC показва шести сезон на основната серия и ако сте абонат на Foxtel, можете да го предавате на живо чрез приложението Foxtel Go. Не сте клиент на Foxtel? В такъв случай можете да получите достъп, като се регистрирате в Foxtel Now за $ 25 AUD на месец.

Други места

Ако живеете някъде без длъжностно лице 90 дневен Fiance оператор, може да се наложи да закупите предишните сезони поотделно. Добрата новина е, че това шоу е лесно да се намери в международни платформи като Amazon и iTunes.

Запомнете: ако в момента сте в чужбина на почивка, все още можете да получите достъп до потоци от вашата страна, като се свържете с VPN.

Мога ли да предавам 90-дневен Fiancé с безплатен VPN?

Въпреки че може да се изкушите да опитате стрийминг 90 дневен Fiance с безплатен VPN, горещо ви съветваме. Първо, тези услуги са постоянно наводнени от потребители и техните мрежи обикновено не са достатъчно големи, за да разпространяват натоварването. Това означава, че ще изпитате дълги времена на зареждане, чести паузи за буфериране и вероятно дори случайно изключване от VPN. Освен това повечето безплатни VPN се блокират от популярни стрийминг платформи, така че все пак може да не можете да гледате нищо.

Безплатните VPN мрежи не струват пари, но те също не са напълно безплатни: просто плащате с личната си информация, вместо с пари в брой. Независимо дали наблюдават интересите ви, като вмъкват реклами или използват бисквитки за проследяване, за да ви проследят от един сайт до друг, безплатните VPN мрежи могат да събират огромно количество информация за начина, по който използвате интернет. Това може да се използва за изграждане на подробен потребителски профил и да бъде продадено на трети страни по-късно, без ваше знание.

И накрая, трудно е да кажеш законните безплатни VPN от онези, които просто се опитват да заразят системата ти със злонамерен софтуер. Документ от 2015 г. разкри, че от 283 анкетирани безплатни VPN приложения, почти 40% са включили злонамерен софтуер, 18% не са използвали никакво криптиране, а над 80% са уязвими от течове на IPv6. Рисковете не изчезват и при по-големи, по-известни компании; видяхме основен играч в тази индустрия, който продава неработещата честотна лента на своите потребители, за да помогне за стартиране на ботнет.

Най-добрият начин да защитите себе си и личната си информация онлайн е да използвате добре установена VPN с прозрачна политика за поверителност на клиентите.

За щастие след сезон 4: помещение и актьорски състав

За щастие след сезон 4

90 дневен Fiance следва няколко ангажирани двойки, докато се подготвят за сключване на брак. Обратът? Един партньор е извън САЩ и визата им позволява да останат само 90 дни. Ако не сключат брак през този период, те трябва да напуснат страната. Щастливо завинаги? ревизира двойките малко след това и изследва брачните им отношения.

По-долу ще намерите всяка потвърдена двойка в сезон четвърти от Щастливо някога след?

 1. Лариса и Колт
 2. Азан и Никол
 3. Джей и Ашли
 4. Паоло и Ръс
 5. Андрей и Елизабет
 6. Педро и Шантел
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 52

map