Как да гледате Arrow Season 8 онлайн в чужбина (извън САЩ)

Как да гледате Arrow Season 8 онлайн

Сезонът на стрелките 8 е предвиден за премиера в 21:00 EST (18:00 PST) на 15 октомври. Заслужава да се отбележи, че тази поредица ще бъде значително по-къса, отколкото в предишните години, само с десет епизода. Погледнете по-долу, за да разберете как да гледате Arrow сезон 8 онлайн отвсякъде.

Важно е да се отбележи това ще препоръчваме само официални източници за Arrow сезон 8. Въпреки че вероятно ще са налични потоци от трети страни, те често са лаги и са достъпни само при много ниски разделителни способности. Освен това, неоторизирани потоци могат да бъдат отвеждани офлайн във всеки момент за нарушаване на авторски права. Въпреки това можете да гледате Arrow безплатно онлайн, така че няма предимство да използвате нелицензирани потоци.

Последният сезон на Arrow ще бъде показан само за поточно обслужване с заключен регион. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да го гледате от чужбина.

Как да гледате Arrow сезон 8 онлайн отвсякъде

Най-добрият начин да предавате Arrow извън САЩ е да използвате VPN. Те крият вашия IP адрес, като го правят да изглеждате, че всъщност сте в друга държава и ви помагат да заобиколите географските ограничения. Следвайте стъпките по-долу, за да предавате стрелка от чужбина.

Ето как да гледате Arrow сезон 8 онлайн в чужбина:

  1. Започнете с регистрация за VPN, ако още не сте го направили. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са страхотни алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Вероятно ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашето устройство.
  3. Свържете се с американски VPN сървър. Това ще излъже поточните услуги да мислят, че сте в САЩ.
  4. Накрая, опитайте да гледате видео на The CW. Тя трябва да се зареди незабавно, но ако не, изчистете кеша и бисквитките, след това опитайте отново.
  Kako riješiti jailbreak Firestick ili Amazon Fire TV (jednostavan način)

Как да предавате Arrow сезон 8 безплатно на американската телевизия

Знаме на САЩ

Ако се намирате в САЩ, гледането на Arrow сезон 8 онлайн е доста просто, тъй като се излъчва по The CW. Въпреки че тази услуга няма онлайн поток на живо, той ви позволява да гледате при поискване, безплатно. Още по-добре, дори не е нужно да създавате акаунт. Новите епизоди обикновено се добавят в деня след излъчването им и остават достъпни поне седмица (в някои случаи по-дълги). 

Ако предпочитате да гледате Arrow на живо, ще трябва да се регистрирате за YouTube TV, fuboTV или Hulu с Live TV. Всички тези услуги включват безплатна пробна версия, но за съжаление, нито една не е достатъчно дълга, за да стриймва целия сезон. Препоръчваме да използвате Hulu, само защото е малко по-евтино, на цена от $ 44,99 на месец. 

Освен това, ако искате да гледате по-стари епизоди на Arrow (Сезони 1-7), може да искате да получите абонамент за Netflix. В момента Netflix US има всеки епизод от предишните сезони.

Всички горепосочени услуги са заключени в региона, което означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате Arrow за тях от чужбина. ExpressVPN идва с a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да стриймвате Arrow безрисково и да поискате възстановяване, ако не е удовлетворено.

Къде другаде мога да гледам Arrow онлайн?

Arrow е изключително популярно предаване и разбираемо, има телевизионни оператори в няколко различни страни. Вижте по-долу, за да разберете кой показва Arrow сезон 8, където сте:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Британските фенове имат още малко да чакат, тъй като сезон 8 на Arrow ще пристигне във Великобритания до 30 октомври. Това ще бъде премиерата в 20:00 BST на Sky One. Ако вече сте клиент на телевизия Sky, можете да го предавате онлайн чрез приложението Sky Go.

  Како гледати Вицториа'с Сецрет Фасхион Схов 2023 на мрежи

Няма кабел? Можете също да предавате на живо Sky One онлайн онлайн, използвайки Now TV. Това струва £ 8,99 на месец и идва с едноседмична безплатна пробна версия. Понастоящем библиотеката по телевизията по поръчка включва също сезони 6 и 7, така че е идеално, ако имате някои догонвания. Сезони 1-5 са безплатни за гледане в Amazon Prime Video. 

Всички тези поточни услуги са геоблокирани. Можете обаче да получите достъп до тях от чужбина с помощта на VPN.

Австралия

австралийски флаг

Австралийските фенове могат излъчвайте нови епизоди на Arrow всеки вторник в 21:30 AEST на FOX8. Съществуващите абонати на Foxtel TV могат просто да влязат в приложението Foxtel Go и да гледат онлайн без допълнителни разходи.

Ако нямате кабел или сте с друг доставчик, можете вместо това да се регистрирате за Foxtel Now. Тази услуга струва $ 25 AUD и включва десетдневна безплатна пробна версия, по време на която можете да гледате всеки канал, който харесвате.

Услугите на Foxtel се предлагат само в Австралия. Въпреки това, можете да използвате VPN за достъп до тях в чужбина.

Канада

Канадско знаме

В Канада Arrow ще се показва изключително на CTV Sci-Fi. Новите епизоди ще излъчват седмично, започвайки на 19 октомври от 22:00 EST. Ако абонаментът ви за кабел вече включва CTV, можете да влезете в системата и да започнете поточно незабавно без допълнителни разходи. За съжаление няма начин да гледате този канал онлайн, освен ако нямате кабелна телевизия.

CTV Sci-Fi е затворен в региона и се предлага само в Канада. Като такъв, ще ви трябва VPN за достъп до него в чужбина.

  Hogyan nézheted online a Black Mirror 5. évadját bárhonnan

Какво можем да очакваме от Arrow сезон 8?

Подробности около сюжета на Arrow са малко и много между тях, но ние знаем, че пет от епизода на последния сезон ще бъдат посветени на създаването на сюжетната линия „Crisis on Infinite Earths“. На тази основна дъга ще се види сблъсъкът на многоверсие на DC, като героите от The Flash, Arrow, Supergirl, Batwoman, Smallville и Legends of Tomorrow преминават над.

About the author

Comments

  1. ложението Sky Go. Ако не сте, можете да се абонирате за Sky TV или да използвате услугата Now TV, която предлага безплатна пробна версия. Австралия В Австралия Arrow сезон 8 ще бъде излъчван на телевизионния канал Foxtel. Ако сте абонат на Foxtel, можете да го гледате онлайн чрез приложението Foxtel Go. Ако не сте, можете да се абонирате за Foxtel Now, която предлага безплатна пробна версия. Канада В Канада Arrow сезон 8 ще бъде излъчван на телевизионния канал Showcase. Ако сте абонат на кабелната телевизия, можете да го гледате онлайн чрез приложението на кабелната телевизия. Ако не сте, можете да използвате услугата на поточно обслужване Crave, която предлага безплатна пробна версия. Какво можем да очакваме от Arrow сезон 8? Arrow сезон 8 ще бъде последният сезон на поредицата и ще се фокусира върху Оливър Куин, който ще се бори срещу Крисънъл, който е зловещият антихерой на сезона. Сезонът ще включва и гости като Кат Макнамара, Кевин Конуъли и Джош Сегара. Очаква се да има много екшън и емоционални моменти, като феновете на поредицата ще се съжаляват за края на една от техните любими поредици.

  2. еведете Arrow сезон 8 във Великобритания чрез NOW TV, който предлага Sky One като част от своята услуга. Австралия В Австралия Arrow сезон 8 ще бъде излъчван на Fox8 в 20:30 AEDT на 16 октомври. Ако имате абонамент за Foxtel, можете да го гледате онлайн чрез приложението Foxtel Go. Канада В Канада Arrow сезон 8 ще бъде излъчван на Space в 20:00 EST на 15 октомври. Ако имате абонамент за кабелна телевизия, можете да го гледате онлайн чрез приложението Space GO. Какво можем да очакваме от Arrow сезон 8? Arrow сезон 8 ще бъде последният сезон на поредицата и ще се фокусира върху Оливър Куин, който ще се бори срещу Крисън Инфинити. Сезонът ще включва и гости като Кат Макнамара, Кевин Конъли и Лайам Хемсуърт. Очаква се да бъде емоционален и епичен финал на една от най-успешните сериали на CW.

  3. Необходимо е да използвате VPN, за да гледате Arrow сезон 8 онлайн отвсякъде, тъй като той ще бъде показан само за поточно обслужване с заключен регион. Важно е да се отбележи, че трябва да използвате само официални източници за гледане на Arrow, тъй като неоторизирани потоци могат да бъдат отвеждани офлайн във всеки момент за нарушаване на авторски права. В САЩ Arrow сезон 8 може да се гледа на The CW, а във Великобритания ще бъде показан на Sky One. Освен това, може да се гледа на Netflix за по-старите епизоди на Arrow. Най-добрият начин да гледате Arrow извън САЩ е да използвате VPN, който крие вашия IP адрес и ви помага да заобиколите географските ограничения. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са страхотни алтернативи на ниска цена.

Comments are closed.