Как да гледате баща Браун сезон 8 онлайн безплатно

Как да гледате баща Браун сезон 8 онлайн

Баща Браун сезон 8 ще се излъчи на 6 януари в 14:15 GMT (9:15 AM EST / 6:15 AM PST) на BBC One и BBC iPlayer. Епизодите ще излъчват всеки делничен ден в продължение на две седмици. Въпреки това си струва да знаете, че платформата за BBC iPlayer е заключена в региона и е налична само във Великобритания. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате баща Браун сезон 8 (или всяко друго съдържание на BBC iPlayer) в чужбина.

Ние ще препоръчваме само официални източници за гледане Баща Браун сезон 8. Въпреки че има вероятност да има нелицензирани потоци, съветваме да не ги използвате. По-специално, неоторизираните потоци обикновено са с лошо качество с ниска разделителна способност и често забавяне и буфериране. Освен това неофициалните източници често се приемат офлайн за нарушаване на авторски права, което може да ви накара да пропуснете премиерата на сезона изцяло. За щастие, можете да гледате безплатно Сезон Браун сезон 8 безплатно, така че не е нужно да рискувате такива ненадеждни източници.

Баща Браун сезон 8 ще се показва само на гео-ограничени платформи. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да го гледате, ако пътувате в чужбина (извън Обединеното кралство).

Как да гледате баща Браун сезон 8 онлайн безплатно

Добрата новина е, че с помощта на VPN можете да гледате баща Браун сезон 8 безплатно от всяка точка на света и да ви свързва BBC iPlayer, както обикновено от дома. Просто следвайте стъпките по-долу.

Ето как да гледате Дядо Браун сезон 8 онлайн безплатно в чужбина (извън Обединеното кралство):

  1. Регистрирайте се с подходяща VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN. Въпреки това, CyberGhost и NordVPN също деблокират BBC iPlayer и предлагат голяма цена / качество.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN или разширението на браузъра. Всеки от горните VPN предлага различни приложения за различни платформи, така че не забравяйте да изберете правилната версия за вашето устройство.
  3. Отворете приложението VPN и се свържете със сървър във Великобритания за да получите Великобритания IP адрес. Това ви позволява да деблокирате BBC iPlayer на BBC и поток на живо отец Браун сезон 8 в чужбина.
  4. Регистрирайте се за акаунт на BBC iPlayer, ако вече нямате такъв. Това изисква да въведете своя имейл адрес, да създадете парола и да посочите вашето име, дата на раждане и пощенски код във Великобритания (всеки пощенски код във Великобритания се приема).
  5. Изберете видео на BBC iPlayer или поток на живо. Сега съдържанието трябва да се възпроизвежда без ограничения. Ако той все още е блокиран, препоръчваме ви да изчистите бисквитките на браузъра си.

Сезон 8 на Отец Браун ще излъчва на живо по BBC iPlayer. Тествайки предварително своя VPN с BBC iPlayer, можете да избегнете липсата му поради неочаквани технически проблеми. Освен това ви дава достатъчно време да се свържете с поддръжката на вашия VPN за допълнителни указания, ако е необходимо.

Как да живеем на живо Отец Браун сезон 8 на UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Можете да живеете поток Баща Браун сезон 8 на BBC iPlayer на 6 януари в 14:15 GMT. Нещо повече, епизодите се предоставят при поискване малко след първоначалното им излъчване. Докато BBC iPlayer е безплатна услуга, ще трябва да се регистрирате за акаунт, преди да можете да гледате. Противно на общоприетото мнение, от вас не се изисква да въведете номер на телевизионен лиценз, въпреки че ще трябва да предоставите основни лични данни, включително вашето име, дата на раждане и пощенски код във Великобритания (всеки пощенски код на Обединеното кралство ще направи).

Съдържанието на BBC iPlayer е заключено в региона и е достъпно само във Великобритания. Най-добрите VPN за BBC iPlayer обаче ви позволяват да деблокирате съдържанието му от всяка точка на света. Просто се свържете със сървър във Великобритания и ще получите Великобритания IP адрес, който ви позволява да гледате отец Браун сезон 8 в чужбина. ExpressVPN деблокира BBC iPlayer и идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да опитате безрисково и да поискате пълно възстановяване, ако не сте доволни

Къде другаде мога да гледам отец Браун сезон 8 онлайн?

Докато Отец Браун сезон 8 ще премие на BBC iPlayer, можем да очакваме епизоди да стигнат до различни други стрийминг услуги в близко бъдеще. Това се основава на факта, че можете да гледате предишни сезони на отец Браун в много страни по света. По-специално, първите шест сезона на отец Браун са достъпни за гледане в Netflix UK. Това изисква платен абонамент, който е на цена от £ 5,99 или $ 7,99 на месец.

Можете също така да закупите първите седем сезона на отец Браун на Amazon Prime със сезони на цени от £ 3,99 до £ 7,99. Това е много по-изгодно от закупуването на отделни епизоди, които са по £ 2.49 всеки. Отец Браун също е традиционно излъчван по PBS в САЩ и ABC в Австралия. излишно да се каже, ще ви трябва VPN за достъп до някоя от тези опции в чужбина поради географските ограничения на място. Например, свързването със сървър, сървър в Австралия означава, че ще имате австралийски IP адрес за деблокиране на ABC.

Какво знаем за отец Браун сезон 8?

Сезон 8 на отец Браун ще се състои от 10 епизода, точно както предишните сезони. Първият епизод е озаглавен „Небесният хор“ и ще излъчи на 6 януари 2020 г. Излишно е да казваме, че ще видим, че римокатолическият свещеник отец Браун продължава своите подвизи за разрешаване на престъпления. Има още добри новини за феновете; Би Би Си вече поднови отец Браун за девети сезон, който е излъчен през 2021 година.

Сюжетите на сезон 8 ще включват баща Браун, който разследва убийството на ексцентричен пчелар и намеса, когато прогнозите на гадателка заплашват семейното събиране на госпожа Маккарти Отец Браун също трябва да се състезава, за да спаси Бънти от примката на палача, докато тя се опитва за убийство.

Кои членове на актьорския състав се завръщат за сезон 8 на отец Браун?

Едноименният отец Браун се играе от Марк Уилямс от Хари Потър, който, разбира се, ще се завърне за сезон 8. Също така за 8 сезон се връщат редовни герои, включително госпожа Маккарти (Сорча Кюсак), инспектор Малори (Джак Дейм), сержант Гудфлоу (Джон Бъртън ) и Бънти Уиндърмър (Emer Kenny). По-специално, ще видим и завръщането на главния инспектор Валентин (Юго Шпиер) за първи път от 2014 г..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Adblock
detector