Как да гледате BBC iPlayer в САЩ безплатно

Как да гледате BBC в САЩ


Можете да гледате BBC iPlayer безплатно в САЩ, ако използвате VPN, обаче много VPN са блокирани от BBC. Прочетете, за да видите кои VPN работят и как да ги използвате.

VPN кодират вашия трафик, предотвратявайки наблюдението на дейностите ви от хакери, вашия доставчик на интернет услуги (ISP), вашият работодател или правителството. Те обаче имат и друго основно предимство: позволяват ви да промените своя IP адрес. Тъй като стрийминг платформите често разчитат на IP адреса на потребителя, за да потвърдят местоположението му, достъпът до геоблокирани услуги в чужбина е толкова просто, колкото свързването към сървър в съответната държава.

Съдържанието на BBC е достъпно онлайн чрез BBC iPlayer, това включва съдържание от BBC One и други канали на BBC. BBC инвестира огромно количество ресурси за подобряване на мерките си за ограничаване на географските ограничения, така че не всички VPN могат да деблокират онлайн стрийминг платформата.

Въпреки това, има няколко подбрани VPN, които могат надеждно да получат достъп до iPlayer на BBC в Америка и докато ние преглеждаме всеки от тях по-подробно по-нататък, можете да намерите кратко резюме на всяко от тях по-долу:

 1. ExpressVPN Нашият най-добър избор за гледане на BBC в САЩ! Бърза, надеждна, сигурна и отлична способност за деблокиране, тази услуга улеснява предаването на BBC от всяка точка на света. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Бюджетна, лесна за ползване услуга с предварително конфигурирани опции за защита и силна деблокираща способност, CyberGhost е идеален за тези нови в VPN.
 3. NordVPN Предлага високи скорости, огромна сървърна мрежа, политика без регистрация и адаптивни функции за сигурност на достъпна цена.
 4. PrivateVPN Този VPN е сигурен, неприкосновен на личния живот, по-бърз от повечето и отблокира широка гама от популярни стрийминг услуги.
 5. VyprVPN VPN ориентиран към сигурност VPN с бързи скорости и възможност за отблокиране на BBC iPlayer отвсякъде.

Как да гледате BBC iPlayer в Америка

Всъщност е много просто да заобиколите регионалните ограничения с VPN. По-долу ще обясним как можете да използвате BBC iPlayer и VPN, за да предавате BBC на живо в САЩ.

Ето как да гледате BBC iPlayer в САЩ:

 1. Регистрирайте се за един от споменатите по-долу VPN (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението, като не забравяйте да получите правилната версия за операционната система на вашето устройство.
 3. Свържете се с един от британските сървъри на вашата VPN.
 4. Влезте в BBC iPlayer и опитайте да заредите видео. Трябва да започне веднага, но може би трябва първо да изчистите бисквитките и кеша на браузъра си. След като направите това, опреснете страницата и би трябвало да можете да стриймвате свободно.
 5. Вече можете да получите достъп до съдържание от BBC One, BBC Two, BBC Three и BBC Four на iPlayer.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН VPN: Ако имате нужда само от краткосрочно VPN покритие, можете да се възползвате от ExpressVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки че ще трябва да платите предварително, можете да се откажете по всяко време през този период, за да поискате пълно възстановяване, без да задавате въпроси. На практика това означава, че можете да предавате BBC безплатно в продължение на месец.

Избор на подходящ VPN за гледане на BBC в чужбина

С толкова много различни VPN доставчици, които всички твърдят, че са най-добрите, може да бъде трудно да се реши кой да използва. За да намерим най-добрите VPN за поточно предаване на BBC в САЩ, решихме да препоръчаме само услуги с всички изброени по-долу характеристики:

 • Надеждно деблокира BBC iPlayer и подобни поточни платформи
 • Предлага постоянно високоскоростни връзки
 • Използва силно криптиране и включва няколко други функции за защита
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира
 • Има приложения за всички най-популярни операционни системи

Най-добрите VPN за гледане на BBC в САЩ

По-долу ще намерите нашия списък с най-добрите VPN за гледане на BBC в САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира BBC в USATested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има повече от 3000 сървъра в 94 страни по света, включително Великобритания. Тази услуга може надеждно да деблокира поточните платформи, с които се борят много други VPN, включително BBC iPlayer, ITV Hub и Netflix UK. Най-доброто от всичко е, че е достатъчно бързо да предавате HD съдържание на живо без никакво забележимо заекване или буфериране.

Тази VPN услуга включва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, перфектна секретност напред и превключвател за убийство (който спира целия трафик всеки път, когато прекъснете връзката неочаквано), за да запазите дейността си поверителна по всяко време. ExpressVPN не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират, но е възможно да се регистрирате почти напълно анонимно с Bitcoin и изхвърлящ имейл адрес за допълнителен слой на поверителност. Поддръжка е достъпна 24/7 през чат на живо в случай на проблеми.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Плановете включват достъп до фърмуер за персонализиран рутер, за да направите защитата на всичките си устройства възможно най-лесна.

Професионалисти:

 • Деблокира основните сайтове за стрийминг, напр. Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Солидна поверителност и сигурност
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Разрешени са само три едновременни връзки

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА BBC: ExpressVPN е нашият избор №1. Той предлага високоскоростни връзки, мощни функции за сигурност и поверителност и отлична деблокираща способност. Освен това, с 30-дневна гаранция за връщане на парите, можете да опитате тази услуга безрискова.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира BBC в USATested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага достъп до 486 британски сървъра и повече от 5000 други в други 88 държави. Тази услуга е изключително удобна за потребителя; всеки сървър показва текущото си натоварване и услугата за стрийминг, която е предназначена за деблокиране. С висока скорост и до седем едновременни връзки, CyberGhost гарантира, че можете да предавате BBC безпроблемно вкъщи или в движение.

Този VPN улеснява възможно най-лесното оставане в безопасност онлайн. Той защитава вашите данни, като използва 256-битово криптиране, превключвател за постоянно включване и защита срещу течове на IPv6 и DNS. Това не е всичко автоматично блокира реклами и сканира злонамерен софтуер. CyberGhost не регистрира лична информация, но можете да плащате в Bitcoin за добавена анонимност. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

CyberGhost предлага приложения за Windows, Android, MacOS, Linux и iOS. Мрежовите рутери се поддържат, но изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Бързо, надеждно обслужване
 • Няма проблеми с деблокирането на САЩ Netflix, BBC iPlayer и други
 • Всички функции за защита са активирани по подразбиране

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost може да се похвали с високоскоростни връзки, всеобхватна сигурност и възможност за отблокиране на BBC навсякъде. Той идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost тук

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира BBC в USATested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има повече от 5 400 високоскоростни сървъри, разпространени в 62 страни, включително 707 само във Великобритания. Той може да заобиколи дори най-упоритите мерки за гео блокиране, което означава, че ще имате достъп до услуги като Amazon Prime Video, Netflix UK и BBC iPlayer от всяка точка на света. NordVPN позволява до шест едновременни връзки, така че е идеално, ако искате да защитите всичките си устройства наведнъж.

Тази услуга поставя основен акцент върху вашата сигурност. Характеристиките му включват 256-битово криптиране, специфичен за приложение превключвател, скенер за злонамерен софтуер, adblocker и защита срещу течове на DNS, IPv6, WebRTC и пренасочване на порт. Потребителите могат да изберат достъп до Tor през VPN или да използват няколко VPN едновременно за допълнителна защита. NordVPN има строга политика за незаписване така че поверителността ви е в добри ръце. Поддръжката на клиентите е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо.

NordVPN има приложения за Linux, MacOS, Windows, iOS и Android. За използване на домашни рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Стотици високоскоростни британски сървъри
 • Страхотна евтина алтернатива за стрийминг
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Връзката с някои сървъри може да бъде бавна и ненадеждна

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN е бърза, евтина, ориентирана към поверителност услуга, която взима сериозно сигурността ви. Още по-добре, плановете му включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN тук

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира BBC в USATested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има само 88 сървъра в 57 държави (шест в Обединеното кралство), но той компенсира по-малката си мрежа, като предоставя по-бързи скорости от много подобни услуги. Освен това PrivateVPN надеждно деблокира не само BBC iPlayer на BBC, но и Netflix UK, ITV Hub и All 4. Тази услуга позволява да се свържат шест устройства наведнъж.

С 256-битово криптиране, защита от течове от DNS, WebRTC и IPv6 и превключвател за убийство (само за Windows), PrivateVPN гарантира, че трафикът ви се поддържа сигурен по всяко време. Вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас (независимо дали плащате в биткойн или не), благодарение на правилата за нулева регистрация на тази услуга. Чатът на живо е достъпен за 22 часа всеки ден (той е офлайн от 1-3PM PST) и с ваше разрешение персоналът може да конфигурира дистанционно софтуера за вас.

PrivateVPN има приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Работи на базирани на Linux платформи и безжични рутери с ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Много бързи скорости
 • Доставчик на нули

Недостатъци:

 • Други доставчици имат повече възможности за избор на сървър
 • Чатът на живо не е денонощен

Нашият резултат:

4.5 извън 5

STREAM BBC ВСЕКИ: PrivateVPN не поддържа журнали, дава приоритет на вашата сигурност и предлага бърз, безупречен стрийминг. Тя включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN тук

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyprVPNДеблокира BBC в USATested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.VyprVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN в момента има повече от 700 сървъра в 64 страни, включително Великобритания. Тази услуга предлага постоянно високи скорости и лесно може да деблокира популярни стрийминг платформи, включително Netflix UK, ITV Hub и, разбира се, BBC iPlayer. Позволени са три едновременни връзки, въпреки че това се увеличава до пет за първоначалните абонати.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (в приложения за настолни компютри), перфектна тайна за напред и защита от течове на DNS по подразбиране. Той може да заглуши вашия трафик, като използва собствения си протокол Chameleon, затруднявайки откриването, че използвате VPN. VyprVPN не регистрира никаква лична информация, което ви прави почти пълна анонимност онлайн. Поддръжката е достъпна чрез чат на живо, 24/7.

VyprVPN предоставя приложения за Blackphone, Android, iOS, Windows и MacOS. Може да се инсталира ръчно на устройства с Linux и да изберете интернет рутери.

Професионалисти:

 • Отлични функции за сигурност и поверителност
 • Бърза, надеждна връзка
 • Деблокира най-популярните геоблокирани сайтове

Недостатъци:

 • Не приема биткойн
 • Двустепенна структура на ценообразуване

Нашият резултат:

4 извън 5

ДОПЪЛНИТЕЛНА СИГУРНОСТ: VyprVPN е ориентиран към сигурността доставчик с високи скорости, силен потенциал за деблокиране и политика без регистрация. Той дори предлага тридневна безплатна пробна версия.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN тук

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Мога ли да гледам BBC в чужбина с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат изкушаващи, но съветваме да не използвате такава по няколко причини. Първият е тяхното изпълнение; безплатните VPN мрежи рядко имат достатъчно сървъри, за да поддържат всички свои потребители и това се проявява като бавна скорост. Потокът е доста интензивен за данни, особено при по-висока разделителна способност и като такъв е вероятно да имате опит за възпроизвеждане, високо качество на видеото и дълги времена на буфериране. Освен това BBC редовно актуализира мерките си за блокиране на географски данни, така че има голям шанс изобщо да нямате достъп до BBC iPlayer с безплатен VPN.

Тези услуги може да са безплатни за използване, но те са бизнес и като такива съществуват, за да печелят пари. Повечето използват модел с поддръжка на реклама или предлагат предимства като по-високи скорости за месечна такса, но някои прибягват до по-сенчести практики. Някои услуги съхраняват бисквитките за проследяване на вашето устройство, за да видят кои сайтове посещавате и да продадете получения потребителски профил на рекламодателите. Това поема контрола върху това кой вижда вашите данни от вашите ръце, което е точно обратното на това, което трябва да прави VPN.

За съжаление е трудно дори да разберете дали използвате безопасен VPN или не. Наскоро изследователите тестваха 283 безплатни VPN приложения и откриха, че почти 40% съдържат злонамерен софтуер, 84% са уязвими за течове на IPv6, а 18% не използват никакво криптиране. Добре познатите услуги не са непременно по-безопасни; през 2015 г. Hola беше хванат да продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет.

Използването на реномиран VPN с ясна, първа от клиентите политика за поверителност е най-добрият начин да бъдете в безопасност онлайн.

Как да се запишете за BBC iPlayer

Създаването на нов акаунт на BBC е лесно и отнема само няколко минути. Първо, отидете на страницата за вход и кликнете Регистрирай се сега. Ще бъдете помолени да въведете данни, включително вашата дата на раждане, имейл адрес и пощенски код. Тази последна стъпка обаче не е много възпираща за чужбина зрители, тъй като всеки код на Великобритания е приет и не е нужно да доказвате местоположението си по никакъв начин. Когато сте готови, щракнете Регистрирам, и потвърдете своя имейл адрес.

Британският закон изисква да имате телевизионен лиценз, за ​​да гледате каквото и да било от iPlayer на BBC. Въпреки че тази услуга понякога показва изскачащ прозорец, като ви запознава с това, тя не се появява всеки път, когато се опитате да гледате нещо и като такава, е лесно да се забрави. IPlayer всъщност не проверява дали имате телевизионен лиценз или не и изцяло разчита на честна система.

Защо иначе може да ми трябва VPN?

VPN ви позволяват да направите повече от това да гледате BBC в САЩ. Притеснявате се дали нямате достъп до банковата си сметка за RBS, Santander или Halifax, защото сте влезли от друга държава? Просто се свържете първо с британски VPN сървър и вероятно автоматизираната система на вашата банка няма дори да осъзнае, че сте всъщност някъде другаде. Можете също да използвате този метод за достъп до сайтове за залагания като Ladbrokes и William Hill от извън Обединеното кралство.

Тъй като трафикът ви често се пренасочва през сървър в съвсем друга страна, можете да използвате VPN, за да заобиколите всяко филтриране в мрежата, наложено от работното ви място или от правителството. Обществените wifi мрежи често са по-малко сигурни, отколкото трябва да бъдат, което означава, че те са основна цел за хакерите. Въпреки това, когато сте свързани с VPN, със сигурност ще знаете, че вашите дейности са безопасни от любопитни очи.

Кои канали и предавания на BBC мога да гледам с VPN?

BBC предлага огромно разнообразие от съдържание, вариращо от сапунени опери до мрачни драми. По-долу сме изброили каналите на BBC, които можете да предавате на живо и някои от предаванията, които можете да гледате на BBC iPlayer:

Канали:

 1. BBC One
 2. BBC Two
 3. CBBC
 4. BBC Four
 5. BBC News
 6. CBeebies
 7. BBC Three
 8. BBC Шотландия
 9. S4C
 10. Парламентът на Би Би Си
 11. BBC Alba
 12. Радио 1

Телевизионни предавания:

 • Дежурство
 • Убиване на Ева
 • Eastenders
 • Top Gear
 • QI
 • Батист
 • Мач на деня
 • жертва
 • Бяло злато
 • бодигард
 • панорама
 • Синя планета 2
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 85