Как да гледате Blue Planet 2 онлайн в САЩ или Канада

Как да гледате Blue Planet 2 в САЩ или Канада

Развълнувани сте да гледате Blue Planet 2, но живеете извън Обединеното кралство? Най-добрият ви залог е да използвате BBC iPlayer, за да разберете с какво се е появил сър Дейвид Атънбъро в популярния втори сезон на Синя планета. BBC iPlayer обаче не е наличен в САЩ или Канада. Така че, ако искате да гледате Blue Planet 2, ще се нуждаете от помощта на VPN.

Ако сте се опитали да гледате Blue Planet 2 от САЩ, Канада, Австралия или други страни извън Обединеното кралство, може да сте се сблъскали с това съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата.”

Гео ограничение на BBC iPlayer

Това означава, че се нуждаете от VPN със сървъри във Великобритания. Свързвайки се със сървър в Обединеното кралство, ще ви бъде назначен IP адрес във Великобритания. Трафикът на вашето устройство ще бъде кодиран и пренасочен през един от сървърите на VPN, като изглежда, че търсите от Обединеното кралство. Това не само ви помага да деблокирате гео ограничено съдържание като Синя планета 2 на BBC iPlayer, той също може да подобри вашата поверителност онлайн в процеса.

Как да гледате Blue Planet 2 в САЩ или Канада с VPN

За да гледам Синя планета 2 в чужбина ще ви трябва VPN със сървъри във Великобритания. Не се притеснявайте, процесът е бърз и лесен, дори ако никога досега не сте използвали VPN.

Ето как да гледате Blue Planet 2 в САЩ или Канада с VPN:

 1. Регистрирайте се с една от изброените по-долу VPN услуги – особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете VPN софтуера за вашата операционна система. Вероятно ще имате избор между приложения за десктоп и мобилни устройства или може би дори разширение за браузър.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър във Великобритания.
 4. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, преди да презаредите BBC iPlayer. Това гарантира, че предишният ви IP адрес и местоположение са забравени.
 5. Отворете BBC iPlayer и изберете a Синя планета 2 видеоклип, който сега трябва да се деблокира.

Обърнете внимание, че също ще имате нужда от акаунт на BBC iPlayer – той е свободен да се регистрирате, но изисква да въведете пощенски код във Великобритания (всеки ще работи). Ще ви трябва и лиценз за телевизия във Великобритания, въпреки че iPlayer всъщност не потвърждава това.

Избор на най-добрите VPN за поточно предаване на Blue Planet 2 в чужбина

Изборът на VPN отнема време, особено когато смятате, че не всички VPN работят с BBC iPlayer. Проучихме опциите и го стеснихме до 5 VPN, които отговарят на следните критерии:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Възможност за деблокиране на BBC iPlayer
 • Бързи сървъри във Великобритания за стрийминг Синя планета 2
 • Високо ниво на сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Лесна за използване услуга с удобни за потребителя приложения
 • Поддръжка на клиенти с функция за чат на живо
 • Включва безрискова гаранция за връщане на пари

В случай, че нямате време да прочетете отзивите, ето кратко резюме на най-добрите VPN мрежи за гледане Синя планета 2 на BBC iPlayer:

Най-добрите VPN за гледане на Blue Planet 2 на BBC iPlayer

 1. ExpressVPN: Нашият избор №1. Деблокира плейъра на BBC и има бързи сървъри за стрийминг Синя планета 2. Над 3000 сървъра в 94 страни. Също така деблокира Netflix. Удобни за потребителя приложения, денонощна поддръжка на клиенти и пълни с функции за защита, включително криптиране.
 2. NordVPN: Най-добър бюджетен VPN. 660 сървъра във Великобритания и могат да деблокират BBC iPlayer и Netflix. Свържете до 6 устройства. Разполага с 24/7 поддръжка за чат на живо, лесни за използване приложения и силна сигурност със специализирани сървъри.
 3. CyberGhost: Бързи и надеждни сървъри, над 300 от които са във Великобритания. Осигурете едновременно до 7 устройства. Разнообразие от приложения, включително за Amazon Fire TV и Fire Stick. Безопасна за използване с криптиране и стриктна политика без регистрация.
 4. PrivateVPN: Високоскоростна услуга за гледане Синя планета 2 в САЩ или Канада. Използвайте на до 6 устройства. Деблокира BBC iPlayer и Netflix. Приложения за настолни и мобилни устройства. Функциите за сигурност включват криптиране и превключване на убийства.
 5. Surfshark: Позволява ви да гледате Синя планета 2 чрез деблокиране на BBC iPlayer. Деблокира повечето стрийминг услуги, включително Netflix. Позволява неограничени връзки. Политика за без регистрация и 24/7 поддръжка за чат на живо.
  Hogyan nézheti meg az Empire 6. évadot bárhonnan online

Най-добрите VPN за гледане на Blue Planet 2 онлайн

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане Синя планета 2 в САЩ или Канада:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2023unblocks bbciplayerTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN работи много добре с BBC iPlayer на BBC, което го прави идеален за гледане Синя планета 2.  Неговите сървъри в Обединеното кралство са толкова надеждни, колкото и бързите, позволявайки плавен поток без забележимо изоставане или буфериране. Тази услуга има мрежа от над 3000 сървъра в 94 държави и е много добра за деблокиране на гео-ограничено съдържание. Например, ExpressVPN може също да деблокира популярни стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime Video и Sky Go.

Там, където ExpressVPN се откроява е в своите добре проектирани приложения, които са много бързи и лесни за навигиране. Не трябва да имате проблеми със свързването със сървър или с настройката на настройките, но има 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо, ако имате нужда. Обслужването на клиенти, предоставяно от ExpressVPN, е бързо, дружелюбно и може би най-доброто от всяка VPN услуга.

Тази VPN услуга е със седалище на Британските Вирджински острови, където не подлежи на никакви закони за запазване на данни. Независимо от това, ExpressVPN заявява, че не съхранява регистрационни файлове, които биха могли да идентифицират неговите потребители. Освен това ExpressVPN защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране, функционалност за разделно тунелиране, превключвател за убийства и защита срещу течове на IPv6 и DNS, което прави ExpressVPN един от най-сигурните VPN, налични днес.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за настолни компютри (Windows, Mac и Linux), мобилни устройства (Android и iOS) и за рутери. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Позволява ви да гледате Blue Planet 2, като деблокирате BBC iPlayer
 • Сървърите са бързи и последователни за без забавяне поток
 • Защитете се с криптиране и функция за превключване на убийствата
 • Също така деблокира Netflix, Amazon Prime Video и Sky Go
 • Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър
 • Поддръжката на чат на живо е на разположение 24/7

Недостатъци:

 • Малко по-ценен от другите VPN в този списък

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ СИНАТА ПЛАНЕТ: ExpressVPN е нашата топ препоръка. Той има бързи сървъри във Великобритания за стрийминг Синя планета 2. Деблокира BBC iPlayer, Netflix и Amazon Prime Video. Сървъри в 94 страни. 24/7 поддръжка и защита с криптиране. Опитайте безрисково благодарение на 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира bbciplayerTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN към момента на писането има 660 сървъра в Обединеното кралство и около 5000 общо в 60 държави. Тя ви позволява да гледате Синя планета 2 с лекота и не само деблокира BBC iPlayer на BBC, но също така работи с Netflix, Amazon Prime Video и HBO Go. NordVPN предлага специализирани сървъри като двоен VPN и посветен IP, което го прави чудесна опция, особено когато смятате, че можете да го използвате за свързване до 6 устройства едновременно.

Свързването към NordVPN сървър е лесно благодарение на наличието както на удобни за потребителя приложения, така и на разширения на браузъра. NordVPN също предлага впечатляващ ангажимент за вашата онлайн сигурност. Базиран в Панама, този VPN има предимството, че е в държава без задължителни закони за запазване на данни. Той защитава вашата поверителност със своята стриктна политика без регистрация и усъвършенствани функции за защита, включително 256-битово AES криптиране, защита от течове в DNS и персонализиран превключвател за убийство.

  Как смотреть Теорию Большого взрыва (12 сезон) онлайн

Можете да използвате NordVPN чрез приложенията, които са достъпни за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Има и опция за разширения на браузъра за Chrome и Firefox. Рутерите обаче изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Над 600 сървъра във Великобритания за гледане на Blue Planet 2 на BBC iPlayer
 • Разблокирайте стрийминг услуги, включително Netflix и HBO Go
 • Много функции за сигурност, включително специализирани сървъри
 • Използвайте на до 6 устройства
 • Разполага с 24/7 поддръжка на чат на живо

Недостатъци:

 • Скоростта и последователността на сървърите могат да варират

ВЕЛИКА СТОЙНА VPN: NordVPN предлага отлична стойност с около 660 сървъра във Великобритания. Тя ви позволява да гледате Синя планета 2 чрез деблокиране на BBC iPlayer. Също така деблокира Netflix. Използвайте на до 6 устройства. 24/7 поддръжка, удобни за потребителя приложения и отлична сигурност с политика за без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира bbciplayerTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е бърз и сигурен VPN, който деблокира BBC iPlayer, което ви позволява да стриймвате Синя планета 2 в САЩ или Канада. Той има над 300 сървъра във Великобритания, които предлагат бързи и последователни връзки за стрийминг без проблеми с производителността. Към момента на писането, CyberGhost има повече от 3700 сървъри в общо 59 държави, което ви позволява да деблокирате гео-ограничено съдържание по целия свят. Нещо повече – можете да го използвате за едновременно осигуряване на до 7 устройства.

Тази VPN услуга си струва да опитате, тъй като идва с щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите (повечето VPN предлагат само до 30 дни). Изборът на приложения на CyberGhost означава, че можете да стриймвате Синя планета 2 чрез BBC iPlayer на настолни, мобилни и Amazon Fire TV и Fire Stick. CyberGhost предлага и поддръжка на клиенти чрез функция за чат на живо. По отношение на сигурността CyberGhost осигурява силна сигурност с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Съществува и политика за без регистрация, която гарантира, че поверителността ви остава непокътната.

Можете да използвате CyberGhost чрез приложенията за Window, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick и Fire TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Деблокира BBC iPlayer за стрийминг на Blue Planet 2
 • Бързи сървъри с над 300 във Великобритания и 3 700 по целия свят
 • Запазва сигурността си онлайн с криптиране и политика без регистрация
 • Едновременни връзки на до 7 устройства
 • Включва 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Несъвместим при деблокиране на някои поточни услуги

СКОРОСТ И СИГУРНОСТ: CyberGhost е страхотен универсален VPN, предлагащ сигурни високоскоростни сървъри във Великобритания. Свържете до 7 устройства. Разнообразие от приложения, включително за Amazon Fire TV. Основните функции за сигурност включват криптиране и превключване на убийства. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира bbciplayerTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN позволява безпроблемно предаване на Синя планета 2 в САЩ, Канада или където и да е другаде по света. Възможност за отблокиране на BBC iPlayer, Netflix и Amazon Prime Video, PrivateVPN е чудесен за стрийминг. С бързи сървъри в Манчестър и Лондон, PrivateVPN е в състояние да предава съдържание в 1080p без буфериране или забавяне. Можете да използвате PrivateVPN на до 6 устройства едновременно, което ви позволява да защитите всичко от вашия настолен компютър до мобилния си телефон.

Тази VPN услуга е особено подходяща за начинаещи благодарение на удобния за потребителя дизайн на нейните приложения. Една налична функция е скрит VPN, който прикрива VPN трафика като обикновен трафик, като осигурява още по-голяма поверителност и ви позволява да използвате услугата в мрежи, където VPN обикновено са блокирани. Седалището е в Швеция, PrivateVPN е VPN услуга без регистрация, която използва 256-битово AES криптиране, IPv6 и DNS защита от теч и автоматичен превключвател за защита, за да защити вашите данни.

  Как смотреть The Bachelor Season 24 онлайн бесплатно

PrivateVPN е наличен чрез приложения за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри за гледане на Blue Planet 2 на BBC iPlayer
 • Също така деблокира Netflix и Amazon Prime Video
 • Използва криптиране и ключ за убиване, за да защити вашите данни
 • Свържете до 6 устройства

Недостатъци:

 • Малка мрежа от около 100 сървъра
 • Не се предлагат разширения за браузър

ИДЕАЛ ЗА СТРЕМИРАНЕ: PrivateVPN има високоскоростни сървъри във Великобритания за стрийминг Синя планета 2. Деблокира повечето стрийминг услуги, включително BBC iPlayer и могат да се използват на до 6 устройства едновременно. Политиката за криптиране и без регистрация защитава вашите данни. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира bbciplayerTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има над 800 сървъра в 50 страни, включително Великобритания. Той работи добре в деблокирането на BBC iPlayer, както и като Netflix и Amazon Prime Video. Сървърите предлагат уважавани и надеждни скорости, които са повече от достатъчни за стрийминг на съдържание с висока разделителна способност. въпреки това, Безспорно отличителната черта на Surfshark е, че той ви позволява да свързвате неограничен брой устройства, което прави това чудесен вариант за семейства.

Друго предимство на Surfshark е, че той е лесен за използване. Свързването със сървър отнема само няколко секунди и има 24/7 поддръжка за чат на живо в малко вероятно събитието, при което срещнете някакви проблеми. Други функции включват рекламен блокер и списък с бели списъци за избор на уебсайтове и приложения, които могат да заобиколят VPN. Surfshark е със седалище на Британските Вирджински острови. Той използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS, превключвател за убийство и политика без регистрация, за да гарантира, че вашите данни остават сигурни по всяко време.

Surfshark предлага приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV и Fire Stick. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix, Amazon Prime и BBC iPlayer за Blue Planet 2
 • Свържете неограничен брой устройства
 • Използва криптиране и политика без регистрация, за да гарантира вашата сигурност
 • 24/7 поддръжка чрез чат на живо и имейл

Недостатъци:

 • Някои сървъри имат сравнително бавна скорост
 • По-малка сървърна мрежа от харесванията на ExpressVPN и NordVPN

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark е идеален за семейства, тъй като ви позволява да свържете толкова устройства, колкото искате. Деблокира Netflix и Amazon Prime Video, както и BBC iPlayer за Синя планета 2. Предлага денонощна поддръжка за чат на живо и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка – спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Blue Planet 2 в САЩ или Канада?

За съжаление вероятно няма да можете да използвате безплатен VPN за гледане Синя планета 2 в САЩ или Канада. Това е защото повечето безплатни VPN просто не работят с BBC iPlayer. Дори да имате достатъчно късмет да намерите безплатен VPN, който работи с BBC iPlayer, вероятно също ще откриете, че работата е много слаба. Това се свежда до безплатни VPN мрежи с твърде много потребители и твърде малко сървъри, което води до високо натоварване на сървъра, ограничена честотна лента и много изоставане и буфериране!

Друга област, в която безплатните VPN мрежи изостават далеч зад най-добре платените VPN Синя планета 2 е сигурността. Някои безплатни VPN регистрират вашата дейност и продават данните на трети страни. Дори на тези, които не правят това, все още липсват основни функции за защита, като 256-битово криптиране и ключ за убийство. За разлика от това, качествено платеният VPN предлага бързи сървъри и силна сигурност с политика за без регистрация.

Какво друго мога да гледам на iPlayer на BBC?

BBC iPlayer е дом на широк спектър от BBC съдържание, което е достъпно на живо, догонване или при поискване. Това включва съдържание от следните телевизионни и радио канали:

 • BBC One
 • BBC Two
 • Радио 1
 • BBC Three
 • BBC Four
 • CBBC
 • BBC Шотландия
 • BBC News
 • CBeebies
 • Парламентът на Би Би Си
 • BBC Alba
 • S4C

Използването на VPN за деблокиране на BBC iPlayer на BBC ви позволява да гледате Синя планета 2 и много други телевизионни програми, включително следното:

 • Замразена планета
 • Дежурство
 • Тази страна
 • Бяло злато
 • Лутер
 • EastEnders
 • Липсващият
 • Тела
 • Мач на деня
 • Шоуто на Греъм Нортън

About the author

Comments

 1. ния и високо ниво на сигурност. CyberGhost: Изключително лесен за използване VPN със сървъри във Великобритания, които деблокират BBC iPlayer и Netflix. Предлага безопасност и защита на личните данни, както и 24/7 поддръжка на клиенти. PrivateVPN: Бърз и надежден VPN със сървъри във Великобритания, които деблокират BBC iPlayer и Netflix. Предлага безопасност и защита на личните данни, както и 24/7 поддръжка на клиенти. Surfshark: Нов, но много ефективен VPN със сървъри във Великобритания, които деблокират BBC iPlayer и Netflix. Предлага безопасност и защита на личните данни, както и безлимитен брой устройства за свързване.

  Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Blue Planet 2 в САЩ или Канада?

  Не препоръчваме използването на безплатни VPN услуги за гледане на Blue Planet 2 в САЩ или Канада. Тези услуги често имат ограничения в скоростта и капацитета на трафика, което може да доведе до лошо качество на видеото и прекъсвания. Освен това, много от тези услуги не могат да деблокират гео ограничено съдържание като BBC iPlayer.

  Какво друго мога да гледам на iPlayer на BBC?

  BBC iPlayer предлага голям избор от програми, включително документални филми, сериали, комедии, новини и спортни събития. Някои от най-популярните програми включват Doctor Who, Sherlock, Top Gear, EastEnders и Strictly Come Dancing. Всички тези програми могат да бъдат гледани онлайн на BBC iPlayer, но може да се изисква VPN за достъп до тях извън Обединеното кралство.

Comments are closed.