Как да гледате британския талант: Шампионите живеят онлайн

Как да гледате BGT The Champions на живо онлайн


Великобритания има талант шампионите ще се състои премиера в 20:00 BST (12 PM PST / 3 PM EST) на 31 август. Ще има общо шест епизода, което означава, че шоуто ще приключи на 5 октомври, като се забранят всички непредвидени забавяния. По-долу ще намерите всичко, което трябва да знаете, включително как можете да предавате на живо BGT: Шампионите онлайн от чужбина.

Забележка: Съветваме феновете да стоят далеч от профилите в Twitter на конкурентите тъй като това предаване е предварително записано и печеливш акт вече добави снимки на себе си, притежаващи трофея.

Тази публикация ще препоръча само официални източници. Предвид популярността на Великобритания търси талант, има вероятност да бъдат налични нелицензирани потоци. Това обаче обикновено са лаги и предлагат само видео с ниска разделителна способност. Освен това потоците на трети страни могат да бъдат прехвърлени офлайн за нарушаване на авторски права в момента на предизвестие. Можете да гледате всичките шест епизода на Британия има талант: Шампионите онлайн безплатно, така или иначе няма причина да се прибягва до неоторизирани, ненадеждни потоци.

За съжаление все още не са обявени международни оператори. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате Великобритания търси талант: Шампионите от извън Обединеното кралство.

Как да предавате британския Got Talent: Шампионите в чужбина с VPN

Никога не съм използвал VPN преди и не сте сигурни откъде да започнете? Не се притеснявайте; по-долу ще ви покажем как да деблокирате и предавате поточно предаване Великобритания търси талант: Шампионите от всяка точка на света.

Ето как да гледате Британия има талант: Шампионите онлайн в чужбина с VPN:

 1. Първо, регистрирайте VPN, който може да деблокира ITV Hub. Ние специално препоръчваме ExpressVPN, но ако търсите алтернатива на ниска цена, NordVPN и CyberGhost са и силен избор.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като внимавате да получите подходящата версия за вашето устройство.
 3. Свържете се с един от английските сървъри на вашата VPN. Ако използвате шотландски сървър, пак ще можете да гледате, въпреки че ще бъде на STV Player вместо на ITV Hub.
 4. Сега създайте акаунт на ITV Hub. Ще бъдете помолени за пощенския си код, но ITV всъщност не проверява дали живеете там или не, така че всеки валиден британски пощенски код ще работи.
 5. Накрая, опитайте да гледате нещо. Видеоклипът ви трябва да се зареди незабавно, но ако видите грешка („За съжаление! В момента този видеоклип не е достъпен“), Изчистете кеша и„ бисквитките “, след което презаредете страницата.

Как да гледате британския Got Talent: The Champions безплатно по телевизията във Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

ITV е единствената мрежа, показваща BGT: Шампионите в Обединеното Кралство. Това означава, че можете гледайте всеки епизод на живо и безплатно в ITV Hub (или STV Player, ако сте в Шотландия). Не е необходимо да се притеснявате, че ще пропуснете епизод, тъй като всеки ще бъде достъпен при поискване в продължение на 30 дни след излъчването.

Законът на Обединеното кралство изисква да имате телевизионен лиценз, ако гледате каквото е показано по телевизията. Това означава, че ще ви трябва лиценз за поточно предаване BGT: Шампионите на живо, но не и при поискване. Във всеки случай ITV Hub не проверява дали имате телевизионен лиценз или не и разчита изцяло на честна система.

ITV Hub и STV Player са с фиксиран регион и се предлагат само във Великобритания. Ако сте в чужбина, можете да влезете и да гледате както обикновено, като се свържете с британски VPN сървър. Нямате VPN? ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да го използвате за поточно предаване на първите няколко епизода на Британия има талант: Шампионите безрисково и заявете възстановяване на сумата, ако не сте впечатлени.

По какво се различава това шоу от британското Got Talent?

Редовният Великобритания търси талант Състезанието протича за далеч по-дълъг период от версията за шампиони, траещ месеци, вместо само шест седмици. Това е така, защото актовете първо трябва да прослушват, след това да стигнат до следващия кръг и накрая да се състезават един срещу друг. BGT: Шампионите, от друга страна, ще има забележителни състезатели от предишни сезони, премахвайки изцяло необходимостта от прослушвания.

Освен всичко това, структурата на шоуто остава до голяма степен непроменена. Както винаги, Саймън Коуел, Аманда Холдън, Дейвид Уолиамс и Алеша Диксън ще преценят действията, а И и Дек ще представят.

Това обаче не означава, че феновете ще знаят какво точно да очакват. Докато по-голямата част от участниците бяха на Великобритания търси талант в определен момент някои са почти непознати във Великобритания, включително Америка търси талантПроповедник Лосън и Австралия има талантЕ Бони Андерсън.

Кои са участниците?

Общо 45 акта от Великобритания търси талант и 14 от международните му участия ще участват. Те ще бъдат въведени, девет на седмица, докато останат само шепа актове. Действията от първата седмица са както следва:

 • Ашли и Съли, куче и негов дресировчик
 • Bad Salsa, салса танцов акт от Индия има талант
 • Bello & Анализе Нок, дует от смелчак от Америка търси талант
 • Boogie Storm, танцов състав
 • Кони Талбот, певица
 • Ксения Симонова, художник по пясък от Украйна има талант
 • Близнаците Нелсън, комици от Австралия има талант
 • Пол Потс, оперен певец
 • Свещената Риана, илюзионист от Азия има талант
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 69