Как да гледате CMA Awards 2023 онлайн отвсякъде

Как да гледате 53-и CMA награди онлайн безплатно с VPN (1)

53-те годишни награди на CMA ще бъдат предадени на живо Сряда, 13 ноември от 20:00 EST и 19 ч. CST. Той също ще излъчва в 20:00 PST, но това няма да бъде излъчване на живо. По-долу ще обясним как можете да гледате CMA Awards 2023 онлайн безплатно. Можете също така да намерите най-добрите VPN мрежи, които да използвате, за да гледате събитието от всяка точка на света.

Ще препоръчваме само официални източници за гледане на наградите на CMA 2023. Неоторизирани потоци са често срещани, но рискуват да бъдат взети офлайн за нарушаване на авторски права. Вероятно ще намерите също така, че са с по-ниско качество с видео с ниска разделителна способност, както и с прекомерно количество буфериране и изоставане. Можете обаче да гледате безплатно наградите на CMA онлайн, така че няма нужда да губите време за ненадеждни, неофициални източници.

Наградите за CMA ще се показват само на затворени в региона платформи. Това означава ще ви трябва VPN, за да предавате събитието на живо от чужбина.

Как да гледате CMA Awards 2023 онлайн безплатно

За да гледате безплатно наградите за CMA онлайн, ще трябва да настроите VPN. Не се притеснявайте, ако никога преди не сте използвали VPN, това е много просто и ще ви преведем стъпка по стъпка.

  Како гледати Тхе Литтле Мермаид Ливе! онлине са било ког места

Ето как да гледате CMA Awards 2023 онлайн безплатно отвсякъде:

  1. Регистрирайте се с качествена VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN. Въпреки това CyberGhost и NordVPN също са отлични в деблокирането и предлагат отлична стойност.
  2. След това изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение на браузъра за устройството, от което искате да гледате наградите CMA.
  3. Отворете своето VPN приложение или разширение за браузър и се свържете със сървър в Австралия. Това ще ви предостави австралийски IP адрес, който ви позволява да деблокирате 9GEM платформата 9Now streaming в чужбина.
  4. Отидете в 9Now и се регистрирайте за безплатен акаунт, като предоставите исканите лични данни (включително австралийски пощенски код – всеки ще направи). Изберете пряк поток, който сега трябва да се деблокира.
  5. Все още имате проблеми? Опитайте да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Можете също така да се свържете с друг сървър, в случай че IP адресът, който използвате, е в черен списък.

Ние ви препоръчваме предварително проверете дали VPN работи с 9Now (или всяка друга платформа) на наградите CMA. Това ви дава време да се свържете с поддръжката на вашия VPN за допълнителни указания, ако е необходимо. Освен това намалява риска да пропуснете живия поток на събитието.

Как да гледате CMA Awards 2023 безплатно на австралийската телевизия

австралийски флаг

Единственият начин да гледате безплатно наградите CMA Awards 2023 онлайн без кабел е на 9GEM. Можете да предавате на живо австралийския канал за безплатен ефир чрез неговата онлайн платформа 9Now. Имайте предвид, че за да гледате на живо, ще трябва да се регистрирате за безплатен акаунт. Това изисква да посочите своя имейл адрес и да създадете парола. Също така ще трябва да въведете вашето име, дата на раждане и пощенски код (всеки австралийски пощенски код ще направи).

За да гледате симултантното предаване на живо на CMA Awards на 9Now, ще трябва да се свържете с VPN сървър в Австралия. Причината за това е това 9Сега съдържанието е затворено в региона и е достъпно само в Австралия. Можете да опитате ExpressVPN с 9Now безрисково благодарение на 30-дневната гаранция за връщане на парите на VPN. Ако не сте удовлетворени, можете да поискате пълно възстановяване, докато все още сте в рамките на 30-дневния период.

  Hogyan nézheted online a Black Mirror 5. évadját bárhonnan

Къде другаде мога да гледам наградите на CMA онлайн?

Въпреки че има редица други начини да гледате наградите CMA онлайн, всички изискват да имате кабелна телевизия или да плащате месечна абонаментна такса. Освен това някои от тях се показват на повторение, а не се излъчват на живо. Ако не виждате държавата си изброена по-долу, разгледайте този списък от международни излъчвания:

НАС

Знаме на САЩ

Наградите на CMA се излъчват от ABC от 2006 г.. Гледането на живо изисква да влезете с вашия доставчик на кабелна телевизия. Ако обаче нямате абонамент за кабелна телевизия, имате и възможност да гледате чрез следните стрийминг услуги: AT&T TV (от $ 59.99 USD / месец), Hulu ($ 44.99 / месец) и YouTube TV ($ 49.99 / месец).

Въпреки че ABC е наличен и в PlayStation Vue, имайте предвид, че услугата трябва да приключи през януари 2023 г. Също така си струва да знаете, че съдържанието на ABC е геоблокирано и е достъпно само в САЩ. Можете да го гледате в чужбина, като получите IP адрес в САЩ чрез VPN.

Канада

Канадско знаме

Ще има симулиране на живо на наградите на CMA 2023 на CTV2. Трябва обаче да влезете с доставчика си на кабелна телевизия, за да гледате събитието на живо. Освен това са въведени географски ограничения, което означава, че не можете да гледате от чужбина без да се свързвате със сървър в Канада.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Основната опция за гледане на наградите CMA на телевизия във Великобритания е на BBC Four. Важно е да знаете това това ще бъде само едночасово излъчване на 22 ноември, повече от седмица след събитието. Можете да предавате на живо BBC Four чрез BBC iPlayer. Въпреки че това е безплатно, това изисква създаването на акаунт. По-специално, ще трябва да посочите своя имейл адрес, дата на раждане и пощенски код (приема се всеки пощенски код на Обединеното кралство). Поради факта, че съдържанието на BBC iPlayer е ограничено географски, ще ви е необходим IP адрес във Великобритания, за да го гледате извън Обединеното кралство.

  Netflix előfizetők és bevétel országonként

Какво трябва да знам за 53-те награди на CMA?

53-та награда на Държавната музикална асоциация ще се проведе в Bridgestone Arena на Нашвил. Известно още като наградите на CMA, събитието ще бъде домакин на Кари Ъндърууд. В него ще участват и специални гости, включително Reba McEntire и Dolly Parton.

Наградите на CMA се гласуват от 7 400 членове на Country Music Association. Това включва музикални изпълнители, артисти и музиканти. Някои от наградите на събитието включват „Entertainer of the Year“, „Album of the Year“, „Music Video of the Year“ и „New Artist of the Year“. Можете да намерите пълния списък на номинираните за награди на официалния уебсайт на наградите на CMA.

About the author

Comments

  1. азлични начини да гледате наградите на CMA онлайн, ние препоръчваме да използвате само официални източници, за да избегнете риска от нарушаване на авторските права и нискокачествено видео. В САЩ, можете да гледате наградите на CMA на ABC, като използвате кабелна или сателитна телевизия, или да ги гледате онлайн на ABC.com или ABC приложението. В Канада, можете да ги гледате на CTV, а във Великобритания – на BBC Four. Независимо от това, къде ги гледате, не забравяйте да се наслаждавате на най-доброто от света на кънтри музиката!

Comments are closed.