Как да гледате да не излизате сезон 10 онлайн

Как да гледате да не излизате сезон 10 онлайн

Десетият сезон на Не излизам ще премие премиерно на 15 април в 9:00 BST (1PM PST / 4PM EST). Ще има седем редовни епизода, като по един излиза всяка седмица, което означава, че сериалът ще приключи на 27 май. Освен това, шоуто ще се завърне през декември за коледен специален, както е всяка година от 2012 г. По-долу ще ви уведомим как да гледам Не излизам на живо, независимо дали сте във Великобритания или в чужбина.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални източници. Популярни телевизионни предавания често се предлагат в сенчести стрийминг сайтове (особено ако не са пуснати в международен план), но ние съветваме да не ги използвате. Нелицензираните потоци често имат видео с много ниско качество и рискуват да бъдат изпратени офлайн за нарушаване на авторски права. Поради това няма гаранция, че ще успеете да завършите епизод, камо ли цял сезон. Можете да гледате Не излизам сезон 10 безплатно, така че няма причина да използвате неоторизирани потоци.

Ако не сте във Великобритания, ще ви трябва VPN, за да гледате Не излизам сезон 10.

Как да стриймвате Not Outing Out from чужбина с VPN

С правилната VPN лесно можете да деблокирате и използвате платформите, заключени за региона в чужбина. Следвайте стъпките по-долу, за да гледате Не излизам сезон 10 отвсякъде:

  1. Първо, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са две сравними алтернативи на ниска цена.
  2. След това изтеглете и инсталирайте софтуера, като не забравяйте да получите съответната версия за вашето устройство.
  3. Свържете се с един от британските сървъри на вашата VPN.
  4. Опитайте да пуснете видео на iPlayer на BBC. Той трябва да се зареди веднага, но ако не, изчистването на кеша и бисквитките на браузъра ви, а след това опресняване на страницата трябва да отстрани всички проблеми.

Като Не излизам ще се излъчва на живо, горещо препоръчваме да тествате вашата VPN с горепосочените стъпки доста преди началото на времето на шоуто. По този начин, ако нещо се обърка, все още ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN и може да не се наложи да пропуснете началото на епизод.

Как да гледате сезонът, който не излиза от 10, безплатно на телевизия във Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Новият сезон ще излъчи по BBC One, което означава, че можете поток онлайн чрез BBC iPlayer или TVPlayer. И двете платформи са безплатни за използване, въпреки че първо трябва да създадете акаунт. Това е бърз и лесен процес: просто потвърдете своя имейл адрес, влезте и започнете да стриймирате.

Има обаче една полза от използването на BBC iPlayer. Докато TVPlayer ви позволява да гледате телевизия на живо, тя не предлага съдържание по заявка. За разлика от тях, BBC добавя нови епизоди към своята библиотека по заявка няколко часа, след като приключат излъчването. Обикновено те са налични за 30 дни, което означава, че ще имате достатъчно време да наваксате, ако пропуснете епизод.

Британският закон изисква да имате телевизионен лиценз, ако предавате съдържание на живо, както се показва по телевизията. Обаче нито една от услугите не прави това веднага очевидно; От време на време iPlayer на BBC показва предупреждение преди да заредите поток на живо, но не винаги. Освен това тези платформи всъщност не проверяват дали имате лиценз, така че е на потребителя да разбере дали им е разрешено да гледа.

Посочените по-горе услуги са достъпни само във Великобритания. Като такъв, ще ви трябва VPN, ако искате да получите достъп до тях от други страни. Все още нямате VPN? ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го изпробвате безрисково и да поискате пълно възстановяване, ако не е удовлетворено.

Мога ли да предавам онлайн предишни сезони на Not Outing Out?

Въпреки популярността на това предаване, всъщност е сравнително трудно да гледате по-старите сезони онлайн. Не излизам понастоящем не е налична на нито една основна платформа за стрийминг, с изключение на Amazon Prime Video, където трябва да закупувате всеки сезон поотделно. Освен това, Amazon няма всеки предишен сезон, само сезони 1–7 и коледните специални оферти. Цените варират също доста диво, като сезон 1 струва £ 4,99, а сезон шест на цена £ 9,99.

Ако предпочитате да гледате стари епизоди безплатно, има и друга опция. Телевизионният канал Дейв показва повторения от минали сезони и те могат да се предават безплатно онлайн чрез UKTV Play. Дейв е склонен да излъчва няколко епизода отзад назад и тъй като те са достъпни при поискване месец след това, това е най-лесният начин за маратон Не излизам. Недостатъкът е, че ще трябва да изчакате малко по-дълго, за да гледате по-нови сезони. По време на писането няма начин да гледате сезони осем и девет от Не излизам на линия.

Какво да очаквате от сезон 10 на Not Outing Out

Не излизам е известен с разнообразните си и често сюрреалистични сюжетни линии, така че е трудно да се предвиди какво ще се случи този път. Вероятно ще продължи да разказва автономни истории, вместо да преминава към многоепизодни дъги, но това шоу доказа, че е готово да поеме рискове (заменя няколко героя в началото и прескача седем години напред), така че не се казва какъв сезон 10 има в магазина.

Знаем, че едва ли това ще е последната серия на шоуто. През 2016 г. създателят и звездата на предаването Лий Мак заяви, че ще продължи да прави епизоди „докато [той] е поискал“. С девет сезон постоянно се радва на повече от четири милиона зрители на епизод, може да го видим подновен, след като бъдещата серия приключи.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 66 =

Adblock
detector