Как да гледате Death in Paradise сезон 9 онлайн безплатно

Как да гледате Смърт в Рая сезон 9 онлайн

Смъртта в рая сезон 9 ще бъде премиерата на Четвъртък, 9 януари в 21:00 GMT (4 PM EST / 1 PM PST). Феновете на дълготрайната криминална драматична поредица имат осем нови епизода с продължителност на час, с които да се радваме. Ще ви обясним как можете да използвате VPN, за да гледате онлайн в Death 9 в Paradise сезон безплатно от всяка точка на света.

Заслужава си да знаете това ще препоръчваме само официални източници за гледане Смъртта в рая сезон 9. Неоторизирани потоци от популярни телевизионни предавания са често срещани, но не препоръчваме да ги използвате. За начало много нелицензирани потоци се отвеждат офлайн за нарушаване на авторските права. Въпреки това, дори и тези, които не са склонни да изостават с видео с ниска разделителна способност. За щастие, има достатъчно официални източници за гледане на Death in Paradise онлайн безплатно.

Сезон 9 от Смъртта в рая ще се показва само на услуги с заключен регион. Това означава, че ще ви трябва VPN, ако пътувате и планирате да гледате от чужбина.

Как да гледате Death in Paradise сезон 9 онлайн от чужбина

VPN мрежата ви позволяват да промените своя IP адрес, като се свържете със сървър в друга държава. Това го прави да изглеждате, че търсите от това местоположение. Излишно е да казвам, че това прави VPN идеални за деблокиране на гео ограничени уебсайтове и услуги. Това е лесно; просто следвайте стъпките по-долу.

  Как да гледате г-н Робот сезон 4 онлайн отвсякъде

Ето как да гледате безплатна онлайн в чужбина (извън Обединеното кралство):

  1. Регистрирайте се за качествена VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са достъпни алтернативи със силни деблокиращи способности.
  2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение за вашето устройство. Горните VPN предлагат разнообразни опции, включително настолни, мобилни приложения и разширения на браузъра.
  3. Влезте в приложението и се свържете със сървър във Великобритания. Това ви позволява да деблокирате BBC iPlayer на BBC и да гледате онлайн в Death in Paradise сезон 9 безплатно отвсякъде.
  4. Отидете на BBC iPlayer и се регистрирайте за безплатен акаунт, ако вече нямате такъв. Имайте предвид, че ще бъдете помолени да въведете пощенски код във Великобритания, но всеки пощенски код във Великобритания е приет.
  5. Опитайте да възпроизведете видео на BBC iPlayer или на живо, който трябва да бъде деблокиран. Може да откриете, че трябва да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си, ако те все още не работят.

Нов епизод на „Смъртта в рая“ ще излъчва на живо всеки четвъртък от 9 януари. Препоръчваме ви да тествате предварително своя VPN с BBC iPlayer за да не пропуснете. По този начин ще имате достатъчно време да се свържете с поддръжката на вашата VPN, ако има някакви проблеми.

Как да гледате Death in Paradise сезон 9 на UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Както при всички предишни сезони, Смъртта в рая сезон 9 ще бъде показан на живо BBC iPlayer. Въпреки че е безплатно да използвате BBC iPlayer (не се изисква платен абонамент), ще ви трябва акаунт, за да гледате онлайн. Това изисква да въведете имейл адрес, да създадете парола и да посочите вашето име, дата на раждане и пощенски код във Великобритания. BBC обаче не проверява предоставения от вас пощенски код на Обединеното кралство, така че всеки ще направи.

Съдържанието на BBC iPlayer е геоблокирано и не е достъпно извън Обединеното кралство. Ако обаче сте в чужбина (например на почивка), можете да заобиколите това, като се свържете с UK сървъра на VPN и получите IP адрес на Обединеното кралство. ExpressVPN деблокира BBC iPlayer и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите. Като такъв, можете да го изпробвате безрисково и да поискате пълно възстановяване, ако не отговаря на вашите очаквания.

  Како гледати Увек је сунчано у Пхиладелпхији онлине (сезона 14)

Къде другаде мога да предавам онлайн в Death in Paradise сезон 9?

BBC не е единственият водещ на този все по-популярен телевизионен сериал. Ето още няколко начина, по които можете да гледате онлайн в Death in Paradise сезон 9:

НАС

Знаме на САЩ

PBS е официалният американски телевизионен оператор на Death in Paradise. Добрата новина е, че PBS е безплатен за гледане. Нещо повече дори не е необходимо да се регистрирате за акаунт да стриймва съдържанието му. Въпреки това, като BBC iPlayer, съдържанието на PBS е заключено в региона. Това означава, че ще трябва да сте в САЩ (или да имате IP адрес в САЩ), за да гледате PBS от чужбина.

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

Ако сте във Франция, можете да гледате Death in Paradise или „Meurtres au Paradis“, сезон 9, във Франция 2. Отново, това е безплатна услуга и няма нужда да се регистрирате за акаунт, за да гледате. Можете обаче да очаквате да видите някои реклами. За да гледате Death in Paradise сезон 9 на France 2, просто се свържете със сървър във Франция. Така ще получите френски IP адрес и ще можете да гледате без проблеми.

Какво можем да очакваме от Death in Paradise сезон 9?

Както се вижда от гледането на фигури, Смъртта в рая набира популярност през времето си по телевизията. Разположен на измисления карибски остров Сейнт Мари, той има формулиран подход към всеки епизод, обхващащ ново убийство. Засега не се знае много за сезон 9. Въпреки това, тъй като осмият сезон беше със значително по-тъмен тон от предишните сезони, това може да е знак за това, което можем да очакваме да продължи напред.

  Kako gledati Grantchester Season 5 online besplatno

Кои членове на актьорския състав се завръщат за смърт в сезон 9?

Ардал О’Ханлон се завръща за третата си и последна серия като DI Jack Mooney. Подобно на Бен Милър и Крис Маршал преди него, той ще бъде заменен от нов детектив (Ралф Литъл). Очаква се да се завърнат за сезон 9 са Тоби Бакаре (офис JP Hooper), Дон Уорингтън (комисар Селвин Патерсън) и Елизабет Бургин (кметът Катрин Бордей).

Също така е вероятно Шико Амос (офицер Руби Патерсън) и Од Легастелуа (Мадлен Дюма) да се завърнат след въвеждането им през сезон 8. Въпреки това Хосефин Джоберт (DS Флорънс Касел) няма да се завърне, след като остави ролята си по средата на миналия сезон.

About the author

Comments

  1. ата гаранция за връщане на пари, така че можете да го опитате без рискове. Не забравяйте, че е важно да използвате само официални източници за гледане на Смъртта в рая сезон 9, за да избегнете нарушаване на авторските права. Сезонът обещава да бъде вълнуващ и със сигурност ще задоволи феновете на поредицата. Не пропускайте премиерата на 9 януари в 21:00 GMT и се наслаждавайте на новите епизоди на Death in Paradise.

Comments are closed.