Как да гледате Doctor Who сезон 12 онлайн безплатно

Как да гледате Doctor Who сезон 12 онлайн безплатно


Доктор Кой направи нещата малко по-различно през тази година, като се отърве от празника специално в полза на началото на своя дванадесети сезон рано. Феновете вече могат да уловят нов епизод всяка неделя в 18:55 GMT във Великобритания (или 20:00 EST / 17:00 PST, ако сте в Северна Америка). Прочетете, за да разберете как да стриймвате Доктор Кой сезон 12 живеят от чужбина.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални източници за Доктор Кой сезон 12. Имайки предвид колко популярно е това шоу, нелицензирани потоци са почти неизбежни, но ние съветваме да не ги използвате. За начало те са склонни да имат много ниско качество на видеото, плюс неоторизираните потоци обикновено бързо се свалят от притежателя на авторските права. За щастие, няма нужда да прибягвате до сенчести, ненадеждни източници, тъй като можете да гледате целия дванадесети сезон на Доктор Кой онлайн безплатно.

Дванадесетият сезон на Доктор Кой ще се показват само на поточно платформите, заключени в региона. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да гледате дали пътувате в чужбина и няма официален местен оператор.

Как да живея на живо Доктор Кой в чужбина безплатно с VPN

Повечето стрийминг услуги са достъпни само в определени страни. Когато се свържете с VPN, доставчикът на услуга за стрийминг вижда само IP адреса на VPN сървъра, който използвате. Тъй като можете да изберете в коя държава се намира вашият VPN сървър, можете да излъжете местоположението си и да използвате услуги, които преди са били недостъпни във вашата страна.

Ето как да гледате д-р Кой в чужбина:

  1. На първо място, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че CyberGhost и NordVPN са изключителни, евтини алтернативи.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Ще има няколко различни версии за различни платформи, така че не забравяйте да получите правилната.
  3. Влезте и се свържете със сървър на желаното от вас място. Например, вие ще използвате британски сървър, за да отблокирате британски стрийминг услуги като BBC iPlayer.
  4. Посетете сайта, който искате да деблокирате. Трябва да можете да гледате съдържание без проблеми, но ако не, опитайте да изчистите бисквитките си и да презаредите страницата. Можете също да искате да изпробвате различен сървър, в случай че този, който използвате, е в черен списък.
  5. Това е всичко, сега можете да гледате Dr Who от чужбина и да се свързвате с домашните си поточни услуги както обикновено.

Най- Доктор Кой специална ще излъчва на живо, което означава, че е жизненоважно да се уверите, че вашият VPN работи преди време. Този подход гарантира, че ще имате достатъчно време да получите помощ (ако е необходимо) от екипа за поддръжка на вашия VPN и означава, че няма да пропуснете началото на епизода поради неочаквани технически проблеми.

Как да гледате Doctor Who безплатно в UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Британските фенове могат поток Доктор Кой на живо от 18:55 GMT на BBC iPlayer. Тази услуга е напълно безплатна за използване, въпреки че ще трябва да създадете акаунт, преди да можете да гледате каквото и да било. Не се притеснявайте, ако пропуснете епизод; те също ще бъдат достъпни при поискване няколко часа след излъчването.

Законът в Обединеното кралство изисква да имате телевизионен лиценз, ако гледате нещо на BBC iPlayer. Въпреки това, противно на общоприетото схващане, BBC iPlayer не ви моли да въведете номер на лиценз за телевизия. Той просто пита дали имате лиценз или не и не проверява отговора си по никакъв начин.

BBC iPlayer има вградени особено строги функции за заключване на региона и много VPN се борят да го деблокират. Можем обаче да потвърдим, че ExpressVPN все още работи. Още по-добре, тази услуга се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да я изпробвате безрисково и да поискате пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Къде другаде мога да подавам онлайн лекар Doctor Who 12 онлайн?

Доктор Кой може да е британско шоу, но има посветен легион от фенове, разпространени по целия свят. Ако сте извън вашата страна, все още можете да се свържете с обичайните си поточни услуги с VPN.

Погледнете по-долу, за да разберете коя мрежа показва сезон 12 във вашата страна:

САЩ

Знаме на САЩ

BBC America ще се показва Доктор Кой сезон 12, но има уловка. Само първият епизод е безплатен и за да гледате бъдещи епизоди (или такива от предишни сезони), ще трябва да влезете с подробности за вашия доставчик на кабели.

За щастие, BBC America също поддържа шепа най-добрите услуги (fuboTV, Philo и YouTube TV), така че все още е възможно да гледам Доктор Кой без кабел. Всяка от тези услуги включва безплатна пробна версия, така че ако нямате нищо против да чакате, можете да се регистрирате, да предавате поточно предаване Доктор Кой, и анулирайте в рамките на седмица, за да не бъдете таксувани. В противен случай препоръчваме да използвате Philo, тъй като при $ 20 USD на месец това е най-евтиният начин за гледане.

Платформите по-горе са затворени в региона и се предлагат само в САЩ. Все още можете да получите достъп до тях от чужбина, като се свържете към американски VPN сървър.

Канада

Канадско знаме

В Канада сезон 12 ще се показва изключително на CTV Sci-Fi. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва CTV канали, можете просто да влезете с данни за вашия доставчик и да предавате поточно предаване Доктор Кой живеят в 20:00 EST / 17:00 PST всяка седмица. Епизодите също се предоставят при поискване малко след приключване на излъчването, така че не е голяма работа, ако пропуснете такъв. За съжаление няма начин да гледате CTV онлайн без кабел.

CTV е географски ограничен, което означава, че ще трябва да бъдете в Канада или да използвате канадски VPN сървър, преди да можете да гледате каквото и да било.

Австралия

австралийски флаг

Доктор Кой ефири в 19:31 AEDT всяка седмица. Феновете могат да го гледат безплатно в ABC iView и дори няма да трябва първо да създават акаунт. Нови епизоди ще бъдат предоставени за поточно предаване при поискване малко след излъчването им и ще бъдат достъпни за около месец.

Тъй като тази услуга за стрийминг е с географско ограничение, ще ви трябва VPN, за да гледате извън Австралия.

Какво могат да очакват феновете от Doctor Who сезон 12?

Първи неща първо: Джоди Уиткакър ще преразгледа ролята си на 13-то въплъщение на Доктора. Премиерата на сезона 12, озаглавена „Spyfall“, видя опита й да свали криминален ръководител, докато присъстваше на една от партиите му.

Междувременно Яз, Греъм и Райън се догонват с приятели и семейството си у дома, което дава на зрителите малко допълнителна представа за личния им живот. Това не означава, че този сезон ще бъде по-бавен, но с огромен скеле в края на първия епизод това може да е последният им шанс да се отпуснат за малко ...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =