Как да гледате Dracula (BBC) онлайн отвсякъде

Как да гледате Dracula Online в чужбина

Дракула на BBC ще премие на 1 януари 2020 г. в 21:00 GMT (4 PM EST / 12 PM PST). Минисериалите, написани от създателите на Шерлок Марк Гатис и Стивън Мофат, ще се състоят от три епизода, които ще бъдат излъчени в първите три дни на 2020 г. Докато Дракула ще излъчва по BBC iPlayer и Netflix, и двете платформи са заключени в региона. Това означава, че ще ви трябва VPN (виртуална частна мрежа), за да гледате онлайн от чужбина (извън Обединеното кралство).

Моля, имайте предвид, че препоръчваме само официални източници за гледане Дракула (BBC). Въпреки че със сигурност ще има налични непозволени потоци, не ги препоръчваме. Това е така, защото те обикновено са с ниска разделителна способност с много прекъсвания под формата на изоставане и буфериране. Нещо по-лошо е, че нелицензирани потоци могат да бъдат отвеждани офлайн за нарушаване на авторски права. Освен това можете да гледате Dracula онлайн на Стивън Мофат безплатно, така че няма нужда да рискувате неофициални източници.

Дракула ще се показва само на географски ограничени поточни услуги. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да предавате на живо тези министри, ако пътувате извън Обединеното кралство.

Как да гледате Дракула на Би Би Си онлайн безплатно с VPN

Добрата новина е, че можете да гледате версията на Стивън Мофат на Дракула онлайн от почти всяка точка на света, така че няма нужда да я пропускате, ако пътувате. Всичко, от което се нуждаете, е VPN и да следвате простите стъпки, изложени по-долу.

Ето как да гледате Dracula (BBC) онлайн безплатно отвсякъде:

  1. Регистрирайте се с VPN услуга, която деблокира BBC iPlayer. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са две отлични алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете и инсталирайте предпочитаното от вас VPN приложение или разширение за браузър (за устройството, от което планирате да гледате Dracula).
  3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър във Великобритания. Това ще означава, че имате IP адрес във Великобритания, което ви позволява да деблокирате BBC iPlayer в чужбина.
  4. Влезте в BBC iPlayer. Ако нямате акаунт, ще трябва да се регистрирате и да предоставите следната информация: имейл адрес, дата на раждане, държава и пощенски код на Обединеното кралство (всеки пощенски код във Великобритания е приет).
  5. Опитайте да пуснете видео на BBC iPlayer. Тя трябва да се зареди без проблеми. Ако съдържанието все още е блокирано, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си. Друга възможност е да опитате друг сървър във Великобритания или да се свържете с поддръжката на вашия VPN за допълнителна помощ.

Как да живеем на живо Dracula безплатно на UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Дракула ще премие на BBC iPlayer на 1 януари 2020 г. За щастие, BBC iPlayer е безплатен за гледане, което означава, че можете да гледате Дракула онлайн безплатно. Въпреки че ще ви трябва акаунт на BBC iPlayer, това е създаване бързо и лесно и изисква само да предоставите някои основни лични данни, като например пощенски код във Великобритания (всеки пощенски код във Великобритания ще бъде приет).

Струва си да се има предвид, че BBC iPlayer се предлага само във Великобритания. Лесно е да деблокирате тази поточна услуга от чужбина с VPN. Свързването към сървър във Великобритания ви предоставя IP адрес във Великобритания, който ще ви позволи да деблокирате BBC iPlayer отвсякъде. особено, ExpressVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите. Като такъв, можете да го използвате безплатно, за да предавате Dracula на живо безплатно и да получавате пълно възстановяване, ако не сте доволни.

Къде другаде мога да гледам Dracula онлайн?

Докато можете да гледате Дракула безплатно на BBC iPlayer, мини серията ще бъде налична и на Нетфликс. Трите епизода обаче ще бъдат пуснати в Netflix до 4 януари - денят след третия и последен епизод ще бъдат излъчени на BBC iPlayer. За разлика от BBC iPlayer, Netflix изисква платен абонамент с планове, започващи от £ 5,99 ($ ​​7,99 USD) на месец.

Едно предимство на Netflix е, че съдържанието му обикновено е достъпно поне за няколко месеца, което улеснява пренаписването на Dracula колкото искате. Съдържанието на BBC iPlayer обаче е достъпно и няколко седмици след първоначалното излъчване, така че това също ви позволява да гледате епизоди на Дракула при поискване. Съдържанието на Netflix варира в различните страни, така че може да е необходим VPN да гледате Дракула от вашето местоположение.

Вижте също: BBC не работи с вашия VPN - опитайте това?

Какво знаем за Дракула?

Дракула е минисериал от три части, базиран на готическия роман на ужасите Дракула от Брам Стокър. От създателите на Шерлок Стивън Мофат и Марк Гатис, поредицата изследва произхода на Дракула в Източна Европа. Той ще излъчи в три последователни нощи от 1 януари 2020 г., описани от Би Би Си като „тридневно царуване на терора“.

Трите 90-минутни епизода са озаглавени "Правилата на звяра", "Кръвен съд" и "Тъмният компас". Първият епизод е поставен през 1897 г., когато английският адвокат Джонатан Харкер пътува до Трансилвания, за да се срещне с новия си клиент граф Дракула, който има свои собствени планове за пътуване, докато той заговаря срещу викторианския Лондон.

Кой е актьорският състав на Дракула?

Датският актьор Клайс Банг (Момичето в паяжината и аферата) играе ролята на Дракула, докато Джон Хефернан играе Джонатан Харкер. Други членове на актьорския състав са Джоана Скелан (Майка Супериор), Доли Уелс (сестра Агата), Морфид Кларк (Мина) и съ-създателят Марк Гатис (Франк).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 47 =

Adblock
detector